To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-03-14
Kraków: Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań informacyjnych dla Potencjalnych Beneficjentów i szkoleń dla Beneficjentów Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka realizowanych przez Małopolską Agencję Rozwoju Regionalnego S.A. - Regionalną Instytucję Finansującą w Krakowie
Numer ogłoszenia: 103686 - 2013; data zamieszczenia: 14.03.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 53910 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Małopolska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A., ul. Kordylewskiego 11, 31-542 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6176600, faks 012 6176666.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań informacyjnych dla Potencjalnych Beneficjentów i szkoleń dla Beneficjentów Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka realizowanych przez Małopolską Agencję Rozwoju Regionalnego S.A. - Regionalną Instytucję Finansującą w Krakowie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w trakcie 6 spotkań organizowanych przez Regionalną Instytucję Finansującą dla Potencjalnych Beneficjentów i dla Beneficjentów Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka w liczbie nie przekraczającej 170 osób w ramach realizacji zadania polegającego na organizacji spotkań informacyjnych i szkoleń. Wartość zamówienia (w tym liczba osób, dla których Wykonawca będzie zobowiązany świadczyć usługi cateringowe) może zostać przez Zamawiającego obniżona o nie więcej niż 40%. Spotkania odbywać się będą w okresie od marca do października 2013 roku. Umowa z wykonawcą zostanie zawarta od dnia podpisania umowy do dnia 31 października 2013 roku.2. Szczegółowe określenie warunków realizacji przedmiotu zamówienia zawarte jest w załączniku nr 1 do specyfikacji Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia . 3. Wykonawca przystępuje do realizacji zlecenia na podstawie harmonogramu, w którym Zamawiający określi termin, miejsce, liczbę uczestników podczas spotkań i menu. Harmonogram przesłany zostanie Wykonawcy za pośrednictwem poczty elektronicznej nie wcześniej niż 2 dni robocze przed datą rozpoczęcia każdego spotkania. 4. Zamawiający zapłaci Wykonawcy wynagrodzenie za liczbę uczestników podaną w ostatecznym zamówieniu, obliczoną według stawek przyjętych na jedną osobę. 5. Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. 6. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) przygotowania, dowozu i podawania posiłków zgodnie z zamówieniem przesłanym przez Zamawiającego, b) świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych o ważnym okresie przydatności do spożycia, w opakowaniach posiadających stosowne atesty, c) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj.: Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.), d) przygotowania stołów w sposób uzgodniony z Zamawiającym, e) estetycznego podawania posiłków, f) zapewnienie wyposażenia jak: stoły, dekoracja, obrusy, sztućce, serwetki papierowe, salaterki do sałatek, talerzyki do wędlin i sałatek oraz do ciast, szklanki do napoi zimnych, serwis do kawy i herbaty, g) zebranie naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych po zakończeniu spotkania.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie jest współfinansowane ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.03.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA STYL I SMAK
jakie przetargi wygrała firma
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA STYL I SMAK
- Spółdzielnia Socjalna Styl i Smak, ul. Batorego 5, 31-135 Kraków, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8292,68 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 3672,00
Oferta z najniższą ceną: 3672,00 / Oferta z najwyższą ceną: 17000,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Budowa wyniesionych przejść dla pieszych w ulicy Bolesława Orlińskiego nr 4 i 12. Realizacja według projektu
- Opracowanie dokumentacji projektowej dla zadania pn. "Budowa oświetlenia przy ul. Księcia Józefa w sięgaczu prowadzącym w kierunku posesji nr 129 "
- 3.2025 Wyłonienie Wykonawcy w zakresie dostawy oraz instalacji dwóch (2) stanowisk multimedialnych składających się z monitorów dotykowych 50'' na zmienno-kątowych statywach dla potrzeb Inst. GiG UJ.
- Dostawa urządzenia laboratoryjnego do elektroprzędzenia do projektowania i produkcji nanowłókien i struktur typu Core-Shell na potrzeby WFiIS
- Opracowanie PFU dla zadania inwestycyjnego pn. "Kompleksowa modernizacja Oddziału Neurologii wraz z Pododdziałem Leczenia Udarów Mózgu w budynku Szpitala przy ul. Skarbowej 1"
- Usługa obsługi księgowej Systemu KZR INiG Instytutu Nafty i Gazu - Państwowego Instytutu Badawczego w okresie 36 miesięcy
więcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa wynajęcia sal szkoleniowych wraz z usługami cateringowymi i noclegowymi w związku z realizacją szkoleń w ramach Projektu pn. "Realizacja szkoleń (...)" w ramach Narodowego Programu Zdrowia
- Świadczenie usługi cateringowej w trakcie narad i spotkań organizowanych w Podkarpackim Urzędzie Wojewódzkim w Rzeszowie
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych wraz z dowozem na terenie województwa opolskiego
- Usługa cateringowa na spotkanie Wielkanocne z udziałem Rektora i Zespołu Rektorskiego organizowane w dniu 18 kwietnia 2025 r
- "Usługa cateringowa - Seminarium w ramach projektu Google Cybersecurity Seminars"
- Organizacja wycieczek kulturoznawczych dla seniorów 60+ uczestników projektu pn. ,,Tworzenie Lokalnych Systemów Wsparcia dla Seniorów"
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.