eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ŁódźDostawy mięsa drobiowego, wędlin drobiowych oraz wyrobów garmażeryjnych gotowych z mięsa drobiowego dla Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej w okręgu łódzkim.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-01-10

Łódź: Dostawy mięsa drobiowego, wędlin drobiowych oraz wyrobów garmażeryjnych gotowych z mięsa drobiowego dla Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej w okręgu łódzkim.
Numer ogłoszenia: 10800 - 2014; data zamieszczenia: 10.01.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 256497 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej w Łodzi, ul. Smutna 21, 91-729 Łódź, woj. łódzkie, tel. 42 67 50 020, faks 42 67 50 002.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa drobiowego, wędlin drobiowych oraz wyrobów garmażeryjnych gotowych z mięsa drobiowego dla Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej w okręgu łódzkim..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia został podzielony na 3 (trzy) części: CZĘŚĆ I - Wędliny drobiowe (Pakowane - próżniowo, także w przypadku wędlin i etykietowane na każdej partii z naniesioną informacją dotyczącą: numeru partii,polskiej normy,składu (z % ujęciem wsadu mięsnego i pozostałymi zastosowanymi dodatkami spożywczymi),daty przydatności do spożycia oraz wagi danej partii. Przy każdej dostawie należy dostarczyć handlowy dokument identyfikacyjny - HDI dla mięsa i przetworów mięsnych) Parówki drobiowe, PN-A-86526:1995, 4750 kg Serdelki drobiowe, PN-A-86526:1995, 11100 kg Kiełbasa śląska drobiowa, PN-A-86526:1995, 5400 kg Kiełbasa śniadaniowa drobiowa, PN-A-86526:1995, 5800 kg Kiełbasa kanapkowa drobiowa, PN-A-86526:1995, 7800 kg Kiełbasa szynkowa drobiowa, PN-A-86526:1995, 5600 kg Kiełbasa żywiecka drobiowa, PN-A-86526:1995, 4370 kg Mortadela drobiowa, PN-A-86526:1995, 6250 kg Kiełbasa parówkowa drobiowa parzona, PN-A-86526:1995, 2000 kg Kiełbasa biała drobiowa parzona, PN-A-86526:1995, 3200 kg Lunch meat drobiowy, PN-A-86526:1995, 5200 kg Blok drobiowy, PN-A-86526:1995, 4500 kg Przysmak drobiowy, PN-A-86526:1995, 3600 kg Polędwica drobiowa, PN-A-86526:1995, 3630 kg Szynka drobiowa, PN-A-86526:1995, 4930 kg CZĘŚĆ II - Wyroby garmażeryjne gotowe z mięsa drobiowego (Pakowane - próżniowo, także w przypadku wędlin i etykietowane na każdej partii z naniesioną informacją dotyczącą: numeru partii,polskiej normy,składu (z % ujęciem wsadu mięsnego i pozostałymi zastosowanymi dodatkami spożywczymi),daty przydatności do spożycia oraz wagi danej partii. Przy każdej dostawie należy dostarczyć handlowy dokument identyfikacyjny - HDI dla mięsa i przetworów mięsnych) Pieczeń drobiowa, PN-A-86528:1996, 4000 kg Rolada drobiowa, PN-A-86528:1996, 3600 kg Zawijaniec drobiowy, PN-A-86528:1996, 570 kg Pasztetowa, PN-A-86526:1995, 3900 kg Pasztet drobiowy, PN-A-86528:1996, 2950 kg Pasztet drobiowy alupak 110-130 g, PN-A-86528:1996, 3600 kg Pasztet drobiowy smakowy alupak 110-130 g, PN-A-86528:1996, 1600 kg Szynka mielona drobiowa alupak 110-130 g, PN-A-86525:1996, 1850 kg Konserwa drobiowa sterylizowana typu pasztet opakowanie jednostkowe 300 g, PN-A-86525:1996, 1700 kg CZĘŚĆ III - Mięso drobiowe (Pakowane - próżniowo, także w przypadku wędlin i etykietowane na każdej partii z naniesioną informacją dotyczącą: numeru partii,polskiej normy,składu (z % ujęciem wsadu mięsnego i pozostałymi zastosowanymi dodatkami spożywczymi),daty przydatności do spożycia oraz wagi danej partii. Przy każdej dostawie należy dostarczyć handlowy dokument identyfikacyjny - HDI dla mięsa i przetworów mięsnych) Kurczak cały (tusza) - nie mrożony, PN-A-86520:1998, 3900 kg Ćwiartka tylna z kurczaka - nie mrożona, PN-A-86524:1994, 13100 kg Filet z piersi kurczaka - nie mrożony, PN-A-86524:1994, 1950 kg Wątroba drobiowa - nie mrożona, PN-A-86523:1995, 3800 kg Żołądki drobiowe - nie mrożone, PN-A-86523:1995, 5850 kg Serca drobiowe - nie mrożone, PN-A-86523:1995, 4550 kg Skrzydełka z kurczaka - nie mrożone, PN-A-86524:1994, 3650 kg Mięso mielone drobiowe - nie mrożone, PN-A-86527:1998, 5700 kg Mięso udowe z indyka - nie mrożone, PN-A-86524:1994, 2530 kg Mięso gulaszowe drobiowe - nie mrożone, PN-92/A 86522, 3560 kg Kotlety drobiowe - wyrób garmażeryjny (waga 1 szt. - 90-100 g), PN-A-86528:1996, 8120 kg...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.11.20.00 - Drób 15.11.21.00 - Świeży drób 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.40.00 - Podroby 15.13.17.00 - Przetwory mięsne 15.11.21.20 - Indyki .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 496588,39 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 454108,20

  • Oferta z najniższą ceną: 454108,20 / Oferta z najwyższą ceną: 460723,20

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Wyroby garmażeryjne gotowe z mięsa drobiowego

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 22-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 136081,61 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 135066,75

  • Oferta z najniższą ceną: 135066,75 / Oferta z najwyższą ceną: 150318,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Mięso drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego WITMAS Stanisław Witkowski, Dąbrówka Wielka, ul.Dąbrowska 36, 95-100 Zgierz, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 373790,82 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 390420,45

  • Oferta z najniższą ceną: 390420,45 / Oferta z najwyższą ceną: 403819,50

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.