eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PoznańŚwiadczenie usług żywieniowych w Ośrodku Edukacji Przyrodniczejw Chalinie, gm. Sieraków, pow. Międzychód.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-01-18

Poznań: Świadczenie usług żywieniowych w Ośrodku Edukacji Przyrodniczej: w Chalinie, gm. Sieraków, pow. Międzychód.
Numer ogłoszenia: 11470 - 2016; data zamieszczenia: 18.01.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 328850 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Parków Krajobrazowych Województwa Wielkopolskiego, ul. Kościuszki 95, 61-716 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 61 65 54 650, faks 61 65 54 652.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług żywieniowych w Ośrodku Edukacji Przyrodniczej: w Chalinie, gm. Sieraków, pow. Międzychód..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie całodziennych posiłków (śniadania, obiady, kolacje) w prowadzonym przez Zamawiającego Ośrodku Edukacji Przyrodniczej: w Chalinie, gm. Sieraków, pow. Międzychód - dla dzieci i młodzieży oraz dorosłych, uczestników szkoleń, sympozjów, seminariów itp. organizowanych przez Zamawiającego w OEP. Opis poszczególnych posiłków : - śniadania - powinno zwierać: pieczywo mieszane (w tym: bułka, chleb wielozbożowy, chleb razowy, chleb wieloziarnisty, chleb pszenny), masło zawartości tłuszczu min. 82 %, serek topiony, ser żółty pełnotłusty min. 3 rodzaje, ser twarogowy, szynka min. 3 rodzaje (wyklucza się wyroby typu mielonka, salceson), dżem, nutella, pasta jajeczna lub rybna, pasztet, paprykarz, pomidor, ogórek, sałatka, mleko, płatki do mleka min. 2 rodzaje, soki, woda mineralna, jogurty lub owoce, herbata, dodatkowo 2 ciepłe dania z czego przynajmniej jedno mięsne (np. jajecznica i parówki zapiekane, lub racuszki z bananem i krokiety mięsne) niepowtarzalne w trakcie jednego turnusu. - obiady - dwudaniowy - zupa + drugie danie składające się: z mięsa, ryb, jarzyn gotowanych lub surówek jarzynowych - ziemniaki, kasza, ryż, kluski, makaron, kompot bądź napój zimny, sok owocowy oraz deser - gramatura I danie nie mniej niż 250 g, gramatura II danie nie mniej niż 350 g z wyłączeniem kompotu bądź napoju zimnego, soku owocowego oraz deseru - jednodaniowy - zupa z wkładką ( gramatura nie mniej niż 400 g) oraz deser, np. kisiel, budyń, jogurt itp; - kolacje - powinny zawierać: pieczywo mieszane (bułka, chleb wielozbożowy, chleb razowy, chleb wieloziarnisty, chleb pszenny), masło o zawartości tłuszczu min. 82 %, serek topiony, ser żółty pełnotłusty min. 3 rodzaje, serek twarogowy, szynka min. 3 rodzaje (wyklucza się wyroby typu mielonka, salceson), dżem, pasta jajeczna lub rybna, pasztet, paprykarz, pomidor, ogórek, sałatka, mleko, płatki do mleka min. 2 rodzaje, soki, woda mineralna, jogurty lub owoce, herbata, dodatkowo 2 ciepłe dania z czego przynajmniej jedno mięsne (np. naleśniki z twarogiem i parówki lub ryż z jabłkami i śmietaną i spaghetti z sosem bolońskim) niepowtarzalne w trakcie jednego turnusu, w przypadku kilkudniowych pobytów kiełbasa i pieczywo na ognisko Przygotowywanie posiłków odbywać się będzie w pomieszczeniach kuchennych i w pomieszczeniach towarzyszących znajdujących się w Ośrodku oraz przy wykorzystaniu istniejącego i będącego w posiadaniu sprzętu Zamawiającego, które Zamawiający udostępni Wykonawcy za odrębną opłatą. 3. W ramach zamówienia Wykonawca będzie zobowiązany do : - zapewnienia w poszczególnej stołówce zastaw stołowych oraz sztućców umożliwiających korzystanie ze stołówki równocześnie 100 osobom oraz innych niezbędnych sprzętów niezbędnych do wykonania zlecenia - zawarcia umowy na odbiór odpadów pochodzących z kuchni. - sprzątanie i porządkowanie stołówki z wyjątkiem szczególnych przypadków, jeżeli stołówka będzie wykorzystywana przez Zespół Parków Krajobrazowych Województwa wielkopolskiego - w razie potrzeby - wykonania usług gastronomicznych podczas organizowanych przez Zamawiającego imprez nie objętych przedmiotem zamówienia określonym w punkcie 2.1 SIWZ. - na podstawie odrębnych ustaleń. Zamawiający dopuszcza przygotowywanie przez Wykonawcę posiłków (catering) w ramach prowadzonej działalności gospodarczej, w pomieszczeniach kuchennych i w pomieszczeniach towarzyszących znajdujących się w Ośrodkach oraz przy wykorzystaniu sprzętu Zamawiającego, które Zamawiający udostępni Wykonawcy za dodatkowa opłatą: - w OEP w Chalinie, gm. Sieraków, pow. Międzychód - w wysokości 1.600 zł brutto (słownie: tysiąc sześćset złotych brutto) - Wykonawca będzie wówczas zobowiązany do zapłaty opłaty stałej i opłaty dodatkowej..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU Kulinaria s.c., ul. Lotnicza 10, 64-920 Piła, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 260975,61 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 50,00

  • Oferta z najniższą ceną: 50,00 / Oferta z najwyższą ceną: 50,00

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.