eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Chełm › przetarg nieograniczony na dostawy do Zakładu Karnego w Chełmie mięsa drobiowego i jego przetworów

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2007-02-06

POZYCJA 11788

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy Chełm: przetarg nieograniczony na dostawy do Zakładu Karnego w Chełmie mięsa drobiowego i jego przetworów Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Zakład Karny, do kontaktów: Jacek Achler, ul. Kolejowa 112, 22-100 Chełm, woj. lubelskie, tel. 082 5653485, fax 082 5653557, e-mail: zk_chelm@sw.gov.pl. Adresy internetowe Ogólny adres zamawiającego (URL): www.sw.gov.pl Adres profilu nabywcy (URL): 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Administracja rządowa terenowa; Porządek i bezpieczeństwo publiczne. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie. Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak. Nr 4 poz. 6027 z 02.01.2007 Wartość zamówienia (bez VAT): 67743,1 EUR.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przetarg nieograniczony na dostawy do Zakładu Karnego w Chełmie mięsa drobiowego i jego przetworów. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Zakład Karny w Chełmie, ul. Kolejowa 112, 22-100 Chełm. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Określenie przedmiotu zamówienia: Baleron z indyka; filet z indyka; indyk w galarecie; kiełbasa z indyka; mielonka drobiowa; parówki drobiowe; pasztet drobiowy pieczony; pasztetowa drobiowa; pieczeń drobiowa; polędwice drobiowa; salceson z indyka; schab drobiowy; szynkówka drobiowa; uda z kurczaka mrożone; korpusy z kurczaka drobiowe. 1.5) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Oryginalny kod CPV: 15.11.22.10 - Kawałki kurczaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.30 - Kurczęta

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część nr: Nazwa: V. 1 Data udzielenia zamówienia: 29.01.2007. 2) Liczba otrzymanych ofert: 1. 3) Nazwa i adres wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: P.H. "DROBIS", ul. Okszowska 41, 22-100 Chełm, woj. lubelskie, tel. 082 5640663. 4) Informacja o cenie wybranej oferty oraz o nie podlegających odrzuceniu ofertach z najtańszą i najdroższą ceną (bez VAT): Cena wybranej oferty: 297 189,00 Oferta z najniższą ceną: 297 189,00 / oferta z najwyższą ceną: 297 189,00 Waluta: PLN

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 30.01.2007.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.