To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-04-17
Chorzów: Dowóz kanapek pakowanych wraz z napojem dla uczestników projektu Stać mnie na więcej
Numer ogłoszenia: 120992 - 2012; data zamieszczenia: 17.04.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 87694 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Kruszcowa 22, 41-500 Chorzów, woj. śląskie, tel. 032 2496228, faks 032 2496229.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa samorządu terytorialnego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dowóz kanapek pakowanych wraz z napojem dla uczestników projektu Stać mnie na więcej.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest wykonanie i dowóz kanapek pakowanych wraz z napojem (zestawów kanapkowych) osobom wskazanym przez Zamawiającego korzystającym z zajęć przeprowadzanych w ramach Projektu Stać mnie na więcej współfinansowanego przez Europejski Fundusz Społeczny w ramach działania 7.1, poddziałania 7.1.1 piorytet VII. 2. Wykonawca dostarczać będzie zestawy kanapkowe zgodnie ze specyfikacją dostarczoną przez Zamawiającego i określającą: a) liczbę zamawianych zestawów kanapkowych, b) terminy i godziny dostaw, c) miejsca dostaw, za tygodniowym wyprzedzeniem poprzedzającym tydzień roboczy, którego ustalone dane dotyczą. 3. Wydawanie zestawów kanapkowych odbywać się będzie na terenie miasta Chorzowa, w dwóch miejscach wskazanych Wykonawcy przez merytorycznie odpowiedzialnego pracownika Zamawiającego. 4. Przedmiot zamówienia realizowany będzie dla łącznie około 30 (trzydziestu) osób dziennie. Jedna kanapka wraz z napojem przypada na jedną osobę. Przewidywana ilość dostarczonych kanapek w trakcie tygodnia wynosi ok. 150. Szczegółowe terminy realizacji dostaw zestawów kanapkowych - od poniedziałku do piątku każdego tygodnia, wyłączywszy dni ustawowo wolne od pracy - określone zostaną przez merytorycznie odpowiedzialnego pracownika Zamawiającego. 5. Sporządzone i dostarczone posiłki składać się będą z zestawu kanapkowego o składzie: - Bułka - o wadze nie mniejszej niż 100 gram, - Masło - o wadze nie mniejszej niż 15 gram - Wędlina o wadze nie mniejszej niż 20 gram - 1 plaster, - Sałata o wadze nie mniejszej niż 10 gram - 1 liść - Ser żółty o wadze nie mniejszej niż 20 gram - 1 plaster - Nie mniej niż 0,25 litra napoju bezalkoholowego, niegazowanego, 6. Wykonawca zapewni przygotowanie kanapek zgodnie z zasadami sztuki kulinarnej. Sporządzanie, opakowywanie oraz transport zestawów kanapkowych odbywać będzie się w warunkach odpowiadającym odpowiednim przepisom prawnych oraz normom. 7. Zestawy kanapkowe dostarczane będą do wskazanych miejsc opakowane w folię lub inny, podobny materiał wraz z napojem w opakowaniu plastikowym lub kartonowym, w sposób umożliwiający podanie zestawu indywidualnej osobie . 8. Przygotowanie posiłków i ich dostawa odbywać będzie się zgodnie z Ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. (tekst jednolity: Dz.U. z 2010 roku Nr 136, poz. 914 ze zmianami) i aktami wykonawczymi do niej. 9. Termin płatności wynosi 21 (dwadzieścia jeden) dni od dnia złożenia faktury w siedzibie Zamawiającego, za dostarczone posiłki obiadowe w zakończonym miesiącu kalendarzowym, z zastrzeżeniem dostępności środków na finansowanie działań realizowanych w Projekcie na rachunku bankowym Zleceniodawcy, w przypadku zmiany terminów wpłaty transz środków finansowych przez Instytucję Pośredniczącą, którą jest Urząd Marszałkowski Województwa Śląskiego oraz Bank Gospodarstwa Krajowego. 10. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zawieszenia wykonywania umowy w przypadku braku dostępności środków na finansowanie działań realizowanych w Projekcie na rachunku bankowym Zamawiającego przez okres 2 (dwóch) miesięcy obowiązywania umowy. Zakończenie okresu zawieszenia wykonywania umowy nastąpi niezwłocznie po wpłacie środków finansowych przez Instytucję Pośredniczącą, którą jest Urząd Marszałkowski Województwa Śląskiego oraz Bank Gospodarstwa Krajowego.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt Stać mnie na więcej współfinansowany przez Europejski Fundusz Społeczny w ramach działania 7.1, poddziałania 7.1.1 piorytet VII.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.04.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA CATERINGOWA HOŁÓJ MARIUSZ
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA CATERINGOWA HOŁÓJ MARIUSZ
- Restauracja Letnia Dom Weselny Mariusz Hołój, ul. Szpitalna 3, 44-190 Knurów, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 77777,77 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 36200,00
Oferta z najniższą ceną: 36200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 70400,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z CHORZOWA
- Wywóz stałych odpadów miejskich z koszy ulicznych
- Skrócenie liny nośno-napędowej kolei linowej "Elka" na odcinku Wesołe Miasteczko - Planetarium
- Dostawa rolek termicznych do biletomatów oraz drukarek biletowych z nadrukiem LOGO Kolei linowej "Elka" w kolorze zielonym
- Sukcesywna dostawa tlenu medycznego ciekłego wraz z dzierżawą kriogenicznych zbiorników ciekłego tlenu
- Program sportowo-rekreacyjny dla pracowników
- Wykonanie robót awaryjnych oraz innych robót wynikających z bieżących kontroli celem prawidłowego utrzymania obiektów - roboty c.o., gaz - paczka nr 1
więcej: przetargi w Chorzowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Czarnkowie
- wynajęcie sali wykładowej oraz świadczenie usługi cateringowej realizowanej w takcie warsztatów w dwóch terminach, współfinansowanej ze środków Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności
- przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla wychowanków placówek opiekuńczo wychowawczych w Poznaniu
- Zapewnienie sal warsztatowych wraz z usługą restauracyjną.
- USŁUGI CATERINGOWE POLEGAJĄCE NA PRZYGOTOWANIU I DOSTARCZENIU GORĄCYCH POSIŁKÓW DWUDANIOWYCH DLA KLIENTÓW DO CZTERECH PLACÓWEK OPS W OKRESIE OD 01.04.2025 R. DO 31.03.2026 R.
- "Świadczenie usługi restauracyjnej"
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.