Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-06-10
Sanok: Dostawy artykułów z grupy Mięso i jego przetwory
Numer ogłoszenia: 125496 - 2008; data zamieszczenia: 10.06.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Sanoku, ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4, 38-500 Sanok, woj. podkarpackie, tel. 013 4655000, 4655015, fax 013 4655002.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Wymiar sprawiedliwości.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów z grupy Mięso i jego przetwory.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy: Zadanie 1 1.Mielonka lencz CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 300 kg 2.Kiełbasa mortadela CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 300 kg 3.Mielonka tyrolska CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 4.Kiełbasa zwyczajna CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 450 kg 5.Kiełbasa parówkowa CPV 15131700-2 w szacunkowej ilości 350 kg 6.Szynka mielona wieprzowa CPV 15131133-6 w szac.ilości 260 kg 7.Flak wołowy w rosole CPV 15114000-0 w szac.ilości 250 kg 8.Pieczeń w bloku CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 200 kg 9.Serca wołowe CPV 15114000-0 w szacunkowej ilości 260 kg 10.Mielonka śniadaniowa CPV15131133-6 w szac.ilości 250 kg 11.Szynka drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 300 kg 12.Polędwica drobiowa CPV 15131410-2 w szacunkowej ilości 70 kg 13.Mielonka drobiowa CPV 15131135-0 w szacunkowej ilości 250 kg 14.Pasztet CPV 15131131 w szacunkowej ilości 300 kg 15.Salceson biały CPV 15131133-6 w szacunkowej ilości 250 kg 16.Kaszanka CPV 15131134-3 w szacunkowej ilości 300 kg Zadanie 2 1.Mięso mielone CPV 15131620-7 w szacunkowej ilości 400 kg 2.Mięso wieprzowe gulaszowe CPV 15113000-3 w szac.ilości 100 kg 3.Mięso wołowe kl. II(drobne) CPV 15111190-7 w szac.ilości 200 kg 4.Boczek wieprz. surowy z-k CPV 15131220-3 w szac.ilości 250 kg 5.Żeberka wieprzowe paski CPV 15131220-3 w szac.ilości 150 kg 6.Kurczaki mrożone CPV 15112130-6 w szacunkowej ilości 350 kg 7.Udko z kurczaka mrożona CPV 15112130-6 w szac.ilości 200 kg 8.Kości drobiowe mrożone CPV 15112130-6 w szac.ilości 500 kg 9.Serca drobiowe mrożone CPV 15114000-0 w szac.ilości 150 kg 10.Żołądki drobiowe mrożone CPV 15114000-0 w szac.ilości 150 kg Zadanie 3 1.Pasztet konserwowy 110-150g CPV 15131131-2 w szac.ilości 100 kg 2.Pasztet konserwowy 280-330g CPV 15131131-2 w szac.ilości 250 kg 3.Konserwy mięsne różne rodzaje 100 - 140 g CPV 15131000-5 w szacunkowej ilości 50 kg
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.17.00 - Przetwory mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.17.00 - Przetwory mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.40.00 - Podroby Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.40.00 - Podroby Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Oryginalny kod CPV: 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste Oryginalny kod CPV: 15.13.16.20 - Wołowina mielona Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.16.20 - Wołowina mielona Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.11.90 - Kawałki wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.11.00 - Wołowina Oryginalny kod CPV: 15.13.12.20 - Bekon Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.12.20 - Bekon Oryginalny kod CPV: 15.11.21.30 - Kurczęta Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.30 - Kurczęta .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 6.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium..
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, którzy spełniają określone przez Zamawiającego warunki: - posiadają uprawnienia do wykonywania określonej czynności, - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówieniach, - nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, Ocena spełniania wymaganych warunków dokonywana będzie według formuły (spełnia - nie spełnia).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: złożą dokumenty: - wypełniony formularz ofertowy, - oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu na podstawie art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych, oraz nie podlegający wykluczeniu na podstawie art.24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. Nr 223 poz 1655 z 2007 r.) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Sanoku ul. Zaułek Dobrego Wojaka Szwejka 4 38-500 Sanok w godz. 7:30 - 14:30.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie Aresztu Śledczego w godz. 7:30 - 14:30 Na kopercie należy umieścić napis: DOSTAWY ARTYKUŁÓW Z GRUPY MIĘSO I JEGO PRZETWORY.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z SANOKA
- Zakup samochodu osobowego
- FIZYCZNA I TECHNICZNA OCHRONA MIENIA Z DOZOROWANIEM TERENÓW MUZEUM BUDOWNICTWA LUDOWEGO W SANOKU TJ. PARKU ETNOGRAFICZNEGO PRZY UL. RYBICKIEGO 3 ORAZ BUDYNKÓW PRZY UL. TRAUGUTTA 3
- Budowa kanalizacji sanitarnej w miejscowości Niebieszczany na terenie gminy Sanok
- Opracowanie (implementacja i wdrożenie) kompleksowego systemu informatycznego w zakresie ochrony przyrody w województwie podkarpackim
- Dostawa artykułów sypkich, słoików, makaronów dla SPZOZ Sanok
- Dostosowanie infrastruktury edukacyjnej Zespołu Szkół nr 5 w Sanoku do potrzeb kształcenia zawodowego
więcej: przetargi w Sanoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych do szkół Gminy Gniezno _1
- Dostawy wędlin oraz mięsa drobiowego
- Dostawy mięsa i przetworów mięsnych (sprawa nr 1/ZP/WTiZ/25)
- Dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego, podrobów wieprzowych i drobiowych do poszczególnych jednostek organizacyjnych podległych Dyrektorowi Okręgowemu Służby Więziennej w Katowicach
- Dostawa wędlin
- Dostawy wędlin do Aresztu Śledczego w Sosnowcu
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.