Og³oszenie z dnia 2025-02-17
Powi±zane og³oszenia:
- 2025/BZP 00161767/01 - Wynik z dnia 2025-03-25
Og³oszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa wêdlin
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego
1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: Areszt ¦ledczy w Mys³owicach
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000319865
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: Szymanowskiego 6
1.5.2.) Miejscowo¶æ: Mys³owice
1.5.3.) Kod pocztowy: 41-400
1.5.4.) Województwo: ¶l±skie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22A - Katowicki
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: joanna.probierz@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: sw.gov.pl
1.6.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - inny zamawiaj±cy
Areszt ¦ledczy
1.7.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Porz±dek i bezpieczeñstwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa wêdlin
2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-d4e4b3fd-9dc0-4d1c-b911-9fbefb434e76
2.5.) Numer og³oszenia: 2025/BZP 00106719
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2025-02-17
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2025/BZP 00101494/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.2.1 Dostawa wêdlin
2.11.) O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wy³±cznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn±
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTÊPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-d4e4b3fd-9dc0-4d1c-b911-9fbefb434e763.2.) Zamawiaj±cy zastrzega dostêp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowi±zani s± do sk³adania ofert, wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu, o¶wiadczeñ oraz innych dokumentów wy³±cznie przy u¿yciu ¶rodków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o ¶rodkach komunikacji elektronicznej, przy u¿yciu których zamawiaj±cy bêdzie komunikowa³ siê z wykonawcami - adres strony internetowej: https://ezamowienia.gov.pl
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotycz±ce korespondencji elektronicznej: Opisane w SWZ
3.8.) Zamawiaj±cy wymaga sporz±dzenia i przedstawienia ofert przy u¿yciu narzêdzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzêdzi, które nie s± ogólnie dostêpne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Jêzyki, w jakich mog± byæ sporz±dzane dokumenty sk³adane w postêpowaniu:
polski
3.15.) RODO (obowi±zek informacyjny): Opisane w SWZ
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Informacje ogólne odnosz±ce siê do przedmiotu zamówienia.
4.1.1.) Przed wszczêciem postêpowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: 1/M/2025
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.1.4.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie
4.1.8.) Mo¿liwe jest sk³adanie ofert czê¶ciowych: Nie
4.1.13.) Zamawiaj±cy uwzglêdnia aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegó³owe odnosz±ce siê do przedmiotu zamówienia:
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Lp Nazwa artyku³u/szczegó³owy opis Szacunkowa ilo¶æ/kg
1 Kie³basa bia³a parzona – parzona, w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 700kg
2 Kie³basa dêbicka – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 700 kg
3 Kie³basa drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 900 kg
4 Kie³basa mortadela – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 1400 kg
5 Kie³basa mortadela z papryk± – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
6 Kie³basa mortadela z pieczarkami – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
7 Kie³basa parówkowa – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
8 Kie³basa toruñska – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
9 Kie³basa wiejska – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
10 Kie³basa zwyczajna – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 1200 kg
11 Mielonka drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
12 Mielonka wieprzowa – w os³once z miêsa wieprzowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
13 Parówki cienkie drobiowe – w os³once z miêsa drobiowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
14 Parówki wieprzowe – w os³once z miêsa wieprzowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
15 Pasztet zapiekany – z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego z dodatkiem podrobów min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
16 Pasztetowa – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego z dodatkiem podrobów min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
17 Salceson bia³y (w³oski) – w os³once, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
18 Salceson czarny – w os³once, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
19 Szynka mielonka – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
20 Pieczeñ rzymska drobiowa – z miêsa drobiowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
21 Pieczeñ rzymska wieprzowa – z miêsa wieprzowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
22 Podgardle wêdzone – z miêsa wieprzowego, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
23 Polêdwica drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
24 Szynka drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
25 Szynka z indyka – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
26 Kie³basa zielonogórska – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
27 Kabanos drobiowy – w os³once z miêsa drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
28 Kie³basa krakowska parzona – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 200 kg
29 S³onina – bez skóry (podskórna tkanka t³uszczowa z wieprzowiny - zdjêta z grzbietu, tylnej czê¶ci tu³owia boków lub ³opatki), ¶wie¿a, niemro¿ona, surowa - w formie p³atów. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 10 dni 2200 kg
4.2.6.) G³ówny kod CPV: 15131130-5 - Wêdliny
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15131310-1 - Pasztety
15412100-0 - T³uszcze zwierzêce
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesi±ce
4.2.11.) Zamawiaj±cy przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert
4.3.2.) Sposób okre¶lania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wy³±cznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiaj±cy okre¶la aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe lub innowacyjne, ¿±da etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu ¿ycia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiaj±cy przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie
5.3.) Warunki udzia³u w postêpowaniu: Tak
5.4.) Nazwa i opis warunków udzia³u w postêpowaniu.
1. O udzielenie niniejszego zamówienia mog± ubiegaæ siê wykonawcy, którzy:1) nie podlegaj± wykluczeniu;
2) spe³niaj± warunki udzia³u w postêpowaniu, okre¶lone w og³oszeniu o zamówieniu oraz niniejszej specyfikacji warunków zamówienia.
2. Warunki udzia³u w postêpowaniu dotycz±:
1) zdolno¶ci do wystêpowania w obrocie gospodarczym,
zamawiaj±cy nie wyznacza szczegó³owego warunku w tym zakresie.
2) uprawnieñ do prowadzenia okre¶lonej dzia³alno¶ci gospodarczej lub zawodowej,
zamawiaj±cy nie wyznacza szczegó³owego warunku w tym zakresie.
3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej,
Zamawiaj±cy nie wyznacza szczegó³owego warunku w tym zakresie.
4) zdolno¶ci technicznej lub zawodowej,
Zamawiaj±cy nie wyznacza szczegó³owego warunku w tym zakresie.
5.5.) Zamawiaj±cy wymaga z³o¿enia o¶wiadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiaj±cy wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiaj±cy przewiduje aukcjê elektroniczn±: Nie
6.4.) Zamawiaj±cy wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiaj±cy wymaga zabezpieczenia nale¿ytego wykonania umowy: Nie
6.7.) Zamawiaj±cy przewiduje uniewa¿nienie postêpowania, je¶li ¶rodki publiczne, które zamierza³ przeznaczyæ na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia nie zosta³y przyznane: Nie
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiaj±cy przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiaj±cy przewiduje zmiany umowy: Nie
7.5.) Zamawiaj±cy uwzglêdni³ aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe, innowacyjne lub etykiety zwi±zane z realizacj± zamówienia: Nie
SEKCJA VIII – PROCEDURA
8.1.) Termin sk³adania ofert: 2025-02-26 09:00
8.2.) Miejsce sk³adania ofert: Droga elektroniczna zgodnie ze sposobem SWZ
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2025-02-26 10:00
8.4.) Termin zwi±zania ofert±: 30 dni
INNE PRZETARGI Z MYS£OWIC
- Szkolenie dla kadry z zakresu pracy z cudzoziemcami i osobami nale¿±cymi do mniejszo¶ci etnicznych, osobami nara¿onymi na dyskryminacjê ze wzglêdu na cechy prawnie chronione...
- Termomodernizacja oraz przebudowa budynku mieszkalnego wielorodzinnego po³o¿onego w Mys³owicach przy ul. Bytomskiej 27a
- Zabudowa instalacji wentylacyjnej w budynku ³a¼ni górniczej nr 4 znajduj±cej siê na terenie Zak³adu g³ównego w PGG S.A. Oddzia³ KWK Mys³owice Weso³a
- Rozbudowa monitoringu miejskiego
- Zakup i dostawa sprzêtu specjalistycznego i wyposa¿enia dla Szko³y Podstawowej nr 15 w Mys³owicach.
- Dostawa produktów leczniczych dla SP ZOZ Szpitala nr 2 w Mys³owicach
wiêcej: przetargi w Mys³owicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywne dostawy miês, wêdlin i mro¿onek do Zak³adu Karnego w Opolu Lubelskim
- Dostawy miêsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
- Sukcesywne dostawy miêsa i wêdlin na potrzeby Powiatowej Bursy Szkolnej w Cz³uchowie
- Dostawa produktów ¿ywno¶ciowych dla Zespo³u Szkó³ Samorz±dowych w Inwa³dzie
- Sukcesywne dostawy wêdlin do O¶rodka Przygotowañ Olimpijskich we W³adys³awowie wraz z us³ug± transportu
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki Zespo³u Szkó³ Elektronicznych i Telekomunikacyjnych w Olsztynie przy ul. Ba³tyckiej 37 a
wiêcej: Wêdliny »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.