To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2009-08-04
Koszalin: Zamówienie publiczne 2/ż/2009 dotyczące dostaw mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 127117 - 2009; data zamieszczenia: 04.08.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 181326 - 2009r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Strefowa 17, 75-950 Koszalin, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3475200, faks 094 3410042.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie publiczne 2/ż/2009 dotyczące dostaw mięsa i wędlin.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i wyrobów mięsnych, które wg Wspólnego Słownika Zamówień należą do grupy15100000-9 oraz 15412100-0. Artykuły spożywcze objęte tym postępowaniem muszą spełniać wymagania norm PN lub europejskich norm zharmonizowanych: PN-65/A-82000; PN-A-82007:1996 wraz ze zmianą PN-A-82007/A1:1998; PN-A-82022; PN-76/A-85700; PN - 88/A-85804; PN-A-86523; PN-A-86525; PN-A-86526:1995 wraz ze zmianą; PN-A-86527 oraz PN-92/A-86521,PN-A-86524. Kiszka ziemniaczana jest wyrobem we flaku jadalnym. Kiełbasa w nojaxie - jest to parówka cienka we flaku niejadalnym. Wędliny oraz mięso winny mieć termin przydatności nie krótszy niż 5 dni (przechowywane w warunkach chłodniczych),a wyroby podrobowe winny mieć termin przydatności nie krótszy niż 48h licząc od dnia zrealizowania dostawy. Wszystkie artykuły mają mieć barwę swoistą dla danego wyrobu, osłonki nie mogą odchodzić od farszu, niedopuszczalna jest barwa szarozielona oraz zawilgocenie osłonki. Dowóz dostaw gwarantuje wykonawca własnym środkiem transportu, który posiada stosowne decyzje administracyjne wydane przez urzędowe organy kontroli żywności, w terminie podanym przez zamawiającego. Wykonawca odpowiada za stan techniczny i jakościowy dostarczanych produktów do magazynów żywnościowych znajdujących się na terenie zakładu zamawiającego. Każdy dostarczany produkt musi posiadać oznakowanie zgodnie z zapisami rozdziału 11 ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia ( Dz. U. z 2006 r. nr 171 poz. 1225 ze zmianami). Wykonawca dostarcza przy każdej dostawie Handlowy Dokument Identyfikacyjny oraz na każde żądanie zamawiającego atestaty jakości (lub certyfikaty jakości, jeżeli takie posiada). W uzasadnionych przypadkach zamawiający zastrzega sobie prawo dokonania, na koszt dostawcy badania dostarczanego towaru pod względem spełniania wymagań określonych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia. W przypadku, gdy wykonawca nie jest producentem środków spożywczych ujętych w grupie asortymentowej zobowiązany jest do dołączenia do oferty listy wszystkich podwykonawców, od których będzie pozyskiwał środki spożywcze i wszystkich podwykonawców, za pomocą których będzie realizowany przedmiot zamówienia. Wykonawca jest zobowiązany zaznaczyć w ofercie części zamówienia, których wykonanie będzie powierzone podwykonawcy. 1 blok drobiowy 1000kg 2 blok z indyka 1000kg 3 blok szwajcarski 1000kg 4 boczek mielony 1000kg 5 flaki wołowe 500kg 6 indyk mrożony 3000kg 7 karkówka z/k 1300kg 8 kaszanka 700kg 9 kiełbasa biała parzona 900kg 10 kiełbasa biwakowa 900kg 11 kiełbasa jarmarczna 900kg 12 kieł. krakowska parzona drobiowa 200kg 13 kiełbasa kanapkowa 800kg 14 kiełbasa lunch-meat 1000kg 15 kiełbasa mortadela 1000kg 16 kiełbasa ogniskowa 1000kg 17 kiełbasa parówkowa drobiowa 800kg 18 kiełbasa pasztetowa 800kg 19 kiełbasa popularna drobiowa 200kg 20 kiełbasa popularna 1000kg 21 kiełbasa studencka 700kg 22 kiełbasa swojska 900kg 23 kiełbasa szynkowa wieprzowa 200kg 24 kiełbasa szynkowa drobiowa 200kg 25 kiełbasa śląska 200kg 26 kiełbasa śniadaniowa 800kg 27 kiełbasa w nojaxie 1000kg 28 kiełbasa zwyczajna drobiowa 1000kg 29 kiszka ziemniaczana 1100kg 30 kurczak mrożony 3000kg 31 łopatka wieprzowa 2000kg 32 metka 600kg 33 mielonka tyrolska 700kg 34 nerki wieprzowe 700kg 35 pasztet pieczony 800kg 36 pieczeń delikatesowa 1000kg 37 podgardle wędzone 900kg 38 Polędwica z indyka 200kg 39 salceson czarny 400kg 40 salceson włoski 500kg 41 serca drobiowe 800kg 42 smalec wieprzowy 800kg 43 serdelki drobiowe 900kg 44 szynka mozaika drobiowa 200kg 45 szynka mielona drobiowa 600kg 46 szynka gotowana 200kg 47 szynka tyrolska 200kg 48 wątroba wieprzowa 900kg 49 wołowina kl.II 2000kg 50 żołądki drobiowe 800kg Dopuszcza się składanie ofert częściowych, obejmujących wybraną przez wykonawcę dowolną ilość oferowanych artykułów objętych niniejszym zamówieniem. Oznacza to, że ocena każdej oferty będzie prowadzona kolejno, indywidualnie w obrębie jednego artykułu. Ilość dostarczanego artykułu będzie zamawiana sukcesywnie w wysokościach określonych przez zamawiającego w zamówieniu przesłanym faxem z co najmniej 2 - dniowym wyprzedzeniem, a w sporadycznych przypadkach telefonicznie. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających, na wyżej wymienione artykuły. Dopuszcza się rozwiązania równoważne opisywanym przy zachowaniu wymagań art.30 ust.5 ustawy..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 278922.66 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: blok drobiowy
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Agro-Handel Sp. z o.o., Mościszki 18, Krzywiń, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,47
- Oferta z najniższą ceną: 6,47 oferta z najwyższą ceną: 9,21
- Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: blok z indyka
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPH Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. S. Wyspiańskiego 26B/206, Poznań, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 7,16
- Oferta z najniższą ceną: 7,16 oferta z najwyższą ceną: 10,23
- Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: blok szwajcarski
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Agro-Handel Sp. z o.o., Mościszki 18, Krzywiń, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,37
- Oferta z najniższą ceną: 6,37 oferta z najwyższą ceną: 10,15
- Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: boczek mielony
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Agro-Handel Sp. z o.o., Mościszki 18, Krzywiń, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,51
- Oferta z najniższą ceną: 6,51 oferta z najwyższą ceną: 8,28
- Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: flaki wołowe
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 8,28
- Oferta z najniższą ceną: 8,28 oferta z najwyższą ceną: 13,89
- Waluta: PLN.
Część NR: 6
Nazwa: indyk mrożony
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPH Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. S. Wyspiańskiego 26B/206, Poznań, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 8,20
- Oferta z najniższą ceną: 8,20 oferta z najwyższą ceną: 12,89
- Waluta: PLN.
Część NR: 7
Nazwa: karkówka z/k
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 9,99
- Oferta z najniższą ceną: 9,99 oferta z najwyższą ceną: 11,19
- Waluta: PLN.
Część NR: 8
Nazwa: kaszanka
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Viola Meyer - spółka jawna, ul. Wyzwolenia 13a, Lniano, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 1,99
- Oferta z najniższą ceną: 1,99 oferta z najwyższą ceną: 5,17
- Waluta: PLN.
Część NR: 9
Nazwa: kiełbasa biała parzona
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Viola Meyer - spółka jawna, ul. Wyzwolenia 13a, Lniano, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,03
- Oferta z najniższą ceną: 6,03 oferta z najwyższą ceną: 7,56
- Waluta: PLN.
Część NR: 10
Nazwa: kiełbasa biwakowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO IZABELA I ZBIGNIEW GRABOWSCY SP. Z O.O.
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Izabela i Zbigniew Grabowscy, Ościęcin 32, Gryfice, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 5,77
- Oferta z najniższą ceną: 5,77 oferta z najwyższą ceną: 6,45
- Waluta: PLN.
Część NR: 11
Nazwa: kiełbasa jarmarczna
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO IZABELA I ZBIGNIEW GRABOWSCY SP. Z O.O.
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Izabela i Zbigniew Grabowscy, Ościęcin 32, Gryfice, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 5,77
- Oferta z najniższą ceną: 5,77 oferta z najwyższą ceną: 7,95
- Waluta: PLN.
Część NR: 12
Nazwa: kiełbasa krakowska parzona drobiowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPH Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. S. Wyspiańskiego 26B/206, Poznań, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 9,15
- Oferta z najniższą ceną: 9,15 oferta z najwyższą ceną: 13,34
- Waluta: PLN.
Część NR: 13
Nazwa: kiełbasa kanapkowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,98
- Oferta z najniższą ceną: 6,98 oferta z najwyższą ceną: 8,56
- Waluta: PLN.
Część NR: 14
Nazwa: kiełbasa lunch-meat
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Viola Meyer - spółka jawna, ul. Wyzwolenia 13a, Lniano, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,41
- Oferta z najniższą ceną: 6,41 oferta z najwyższą ceną: 7,37
- Waluta: PLN.
Część NR: 15
Nazwa: kiełbasa mortadela
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 4,19
- Oferta z najniższą ceną: 4,19 oferta z najwyższą ceną: 6,77
- Waluta: PLN.
Część NR: 16
Nazwa: kiełbasa ogniskowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 5,58
- Oferta z najniższą ceną: 5,58 oferta z najwyższą ceną: 7,96
- Waluta: PLN.
Część NR: 17
Nazwa: kiełbasa parówkowa drobiowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 4,88
- Oferta z najniższą ceną: 4,88 oferta z najwyższą ceną: 6,05
- Waluta: PLN.
Część NR: 18
Nazwa: kiełbasa pasztetowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO IZABELA I ZBIGNIEW GRABOWSCY SP. Z O.O.
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Izabela i Zbigniew Grabowscy, Ościęcin 32, Gryfice, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 3,63
- Oferta z najniższą ceną: 3,63 oferta z najwyższą ceną: 6,37
- Waluta: PLN.
Część NR: 19
Nazwa: kiełbasa popularna drobiowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 5,58
- Oferta z najniższą ceną: 5,58 oferta z najwyższą ceną: 9,85
- Waluta: PLN.
Część NR: 20
Nazwa: kiełbasa popularna
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,04
- Oferta z najniższą ceną: 6,04 oferta z najwyższą ceną: 7,93
- Waluta: PLN.
Część NR: 21
Nazwa: kiełbasa studencka
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO IZABELA I ZBIGNIEW GRABOWSCY SP. Z O.O.
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Izabela i Zbigniew Grabowscy, Ościęcin 32, Gryfice, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 5,58
- Oferta z najniższą ceną: 5,58 oferta z najwyższą ceną: 8,76
- Waluta: PLN.
Część NR: 22
Nazwa: kiełbasa swojska
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Agro-Handel Sp. z o.o., Mościszki 18, Krzywiń, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 7,77
- Oferta z najniższą ceną: 7,77 oferta z najwyższą ceną: 9,96
- Waluta: PLN.
Część NR: 23
Nazwa: kiełbasa szynkowa wieprzowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPH Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. S. Wyspiańskiego 26B/206, Poznań, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 9,85
- Oferta z najniższą ceną: 9,85 oferta z najwyższą ceną: 13,02
- Waluta: PLN.
Część NR: 24
Nazwa: kiełbasa szynkowa drobiowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPH Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. S. Wyspiańskiego 26B/206, Poznań, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 9,85
- Oferta z najniższą ceną: 9,85 oferta z najwyższą ceną: 12,34
- Waluta: PLN.
Część NR: 25
Nazwa: kiełbasa śląska
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPH Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. S. Wyspiańskiego 26B/206, Poznań, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 7,16
- Oferta z najniższą ceną: 7,16 oferta z najwyższą ceną: 10,75
- Waluta: PLN.
Część NR: 26
Nazwa: kiełbasa śniadaniowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPH Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. S. Wyspiańskiego 26B/206, Poznań, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 4,87
- Oferta z najniższą ceną: 4,87 oferta z najwyższą ceną: 8,46
- Waluta: PLN.
Część NR: 27
Nazwa: kiełbasa w nojaxie
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PPH Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. S. Wyspiańskiego 26B/206, Poznań, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 4,58
- Oferta z najniższą ceną: 4,58 oferta z najwyższą ceną: 5,57
- Waluta: PLN.
Część NR: 28
Nazwa: kiełbasa zwyczajna drobiowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,04
- Oferta z najniższą ceną: 6,04 oferta z najwyższą ceną: 6,86
- Waluta: PLN.
Część NR: 29
Nazwa: kiszka ziemniaczana
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Agro-Handel Sp. z o.o., Mościszki 18, Krzywiń, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 5,78
- Oferta z najniższą ceną: 5,78 oferta z najwyższą ceną: 6,42
- Waluta: PLN.
Część NR: 30
Nazwa: kurczak mrożony
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,61
- Oferta z najniższą ceną: 6,61 oferta z najwyższą ceną: 7,47
- Waluta: PLN.
Część NR: 31
Nazwa: łopatka wieprzowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 8,25
- Oferta z najniższą ceną: 8,25 oferta z najwyższą ceną: 10,87
- Waluta: PLN.
Część NR: 32
Nazwa: metka
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO IZABELA I ZBIGNIEW GRABOWSCY SP. Z O.O.
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Izabela i Zbigniew Grabowscy, Ościęcin 32, Gryfice, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 5,12
- Oferta z najniższą ceną: 5,12 oferta z najwyższą ceną: 9,56
- Waluta: PLN.
Część NR: 33
Nazwa: mielonka tyrolska
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 5,30
- Oferta z najniższą ceną: 5,30 oferta z najwyższą ceną: 7,56
- Waluta: PLN.
Część NR: 34
Nazwa: nerki wieprzowe
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Viola Meyer - spółka jawna, ul. Wyzwolenia 13a, Lniano, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 1,88
- Oferta z najniższą ceną: 1,88 oferta z najwyższą ceną: 3,00
- Waluta: PLN.
Część NR: 35
Nazwa: pasztet pieczony
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 4,19
- Oferta z najniższą ceną: 4,19 oferta z najwyższą ceną: 6,86
- Waluta: PLN.
Część NR: 36
Nazwa: pieczeń delikatesowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Viola Meyer - spółka jawna, ul. Wyzwolenia 13a, Lniano, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,73
- Oferta z najniższą ceną: 6,73 oferta z najwyższą ceną: 8,26
- Waluta: PLN.
Część NR: 37
Nazwa: podgardle wędzone
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO IZABELA I ZBIGNIEW GRABOWSCY SP. Z O.O.
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Izabela i Zbigniew Grabowscy, Ościęcin 32, Gryfice, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 4,56
- Oferta z najniższą ceną: 4,56 oferta z najwyższą ceną: 8,52
- Waluta: PLN.
Część NR: 38
Nazwa: polędwica z indyka
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Viola Meyer - spółka jawna, ul. Wyzwolenia 13a, Lniano, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 8,89
- Oferta z najniższą ceną: 8,89 oferta z najwyższą ceną: 15,62
- Waluta: PLN.
Część NR: 39
Nazwa: salceson czarny
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Viola Meyer - spółka jawna, ul. Wyzwolenia 13a, Lniano, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 4,07
- Oferta z najniższą ceną: 4,07 oferta z najwyższą ceną: 5,12
- Waluta: PLN.
Część NR: 40
Nazwa: salceson włoski
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Agro-Handel Sp. z o.o., Mościszki 18, Krzywiń, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 5,17
- Oferta z najniższą ceną: 5,17 oferta z najwyższą ceną: 6,14
- Waluta: PLN.
Część NR: 41
Nazwa: serca drobiowe
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 4,37
- Oferta z najniższą ceną: 4,37 oferta z najwyższą ceną: 6,50
- Waluta: PLN.
Część NR: 42
Nazwa: smalec wieprzowy
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO IZABELA I ZBIGNIEW GRABOWSCY SP. Z O.O.
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Izabela i Zbigniew Grabowscy, Ościęcin 32, Gryfice, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 2,91
- Oferta z najniższą ceną: 2,91 oferta z najwyższą ceną: 5,79
- Waluta: PLN.
Część NR: 43
Nazwa: serdelki drobiowe
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Viola Meyer - spółka jawna, ul. Wyzwolenia 13a, Lniano, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 4,38
- Oferta z najniższą ceną: 4,38 oferta z najwyższą ceną: 6,05
- Waluta: PLN.
Część NR: 44
Nazwa: szynka mozaika drobiowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Agro-Handel Sp. z o.o., Mościszki 18, Krzywiń, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 7,16
- Oferta z najniższą ceną: 7,16 oferta z najwyższą ceną: 11,84
- Waluta: PLN.
Część NR: 45
Nazwa: szynka mielona drobiowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Viola Meyer - spółka jawna, ul. Wyzwolenia 13a, Lniano, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 5,83
- Oferta z najniższą ceną: 5,83 oferta z najwyższą ceną: 7,91
- Waluta: PLN.
Część NR: 46
Nazwa: szynka gotowana
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 12,28
- Oferta z najniższą ceną: 12,28 oferta z najwyższą ceną: 16,12
- Waluta: PLN.
Część NR: 47
Nazwa: szynka tyrolska
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,04
- Oferta z najniższą ceną: 6,04 oferta z najwyższą ceną: 10,75
- Waluta: PLN.
Część NR: 48
Nazwa: wątroba wieprzowa
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłady Mięsne Viola Meyer - spółka jawna, ul. Wyzwolenia 13a, Lniano, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 2,94
- Oferta z najniższą ceną: 2,94 oferta z najwyższą ceną: 6,31
- Waluta: PLN.
Część NR: 49
Nazwa: wołowina kl.II
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 13,58
- Oferta z najniższą ceną: 13,58 oferta z najwyższą ceną: 15,49
- Waluta: PLN.
Część NR: 50
Nazwa: żołądki drobiowe
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Eugeniusz Kowalczyk, ul. Stargardzka 1, Pyrzyce, kraj/woj. Polska.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6,31
- Oferta z najniższą ceną: 6,31 oferta z najwyższą ceną: 7,39
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KOSZALINA
- Sprzątanie pomieszczeń Centrum Usług Społecznych w Koszalinie w 2025 roku
- Automatyczny System Parkingowy (II)
- Świadczenie usług gastronomicznych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Zielony Taras" w Koszalinie
- 30/TP1/SZP-2/2024 Dostawa serwerów do przechowywania logów wraz z gwarancją i wsparciem technicznym dla Politechniki Koszalińskiej
- Rozbudowa zasięgu sieci Eduroam w oparciu o istniejącą infrastrukturę Alcatel-Lucent
- Sprzątanie pomieszczeń budynku biurowego Zachodniopomorskiego Zarządu Dróg Wojewódzkich w Koszalinie
więcej: przetargi w Koszalinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przedszkola
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki przedszkola
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa art. spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Wejherowie w roku 2025
- SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W RESKU W OKRESIE 01.01.2025 - 31.12.2025
- Sprzedaż i dostawa artykułów mięsnych i drobiowych dla potrzeb tutejszego Domu.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.