To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-06-28
Zakopane: Świadczenie usługi przygotowania i dostarczania gorących posiłków dla podopiecznych Placówki Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo w Zakopanem
Numer ogłoszenia: 127711 - 2013; data zamieszczenia: 28.06.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 111431 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zakopanem, ul. Jagiellońska 7, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. (018) 20 147 33, faks (018) 20 147 33.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi przygotowania i dostarczania gorących posiłków dla podopiecznych Placówki Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo w Zakopanem.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: . Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi przygotowania i dostarczania gorących posiłków dla podopiecznych Placówki Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo w Zakopanem w okresie od 01-07-2013 do 30-08-2013r. 1) Lipiec 2013r. 1 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 2 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 3 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 4 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 5 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 8 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 9 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 10 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 11 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 12 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 15 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 16 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 17 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 18 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 19 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 22 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 23 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 24 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 25 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 26 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 29 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 30 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 31 lipiec - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie Sierpień 2013r. 1 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 2 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 5 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 6 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 7 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 8 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 9 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 12 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 13 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 14 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 16 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 19 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 20 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 21 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 22 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 23 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 26 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 27 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 28 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 29 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 30 sierpień - do 45 gorących posiłków zupa + drugie danie 2) Posiłki objęte przedmiotem zamówienia muszą być gorące i mieć formę dwudaniowego zestawu obiadowego. 3) Ustala się gramaturę posiłków dla: - zupa - 250ml. - drugie danie - 400 g. Zupa w momencie odbioru przez uprawnionego musi mieć temperaturę 75oC, a drugie danie 70oC. Jadłospis musi być zróżnicowany 4) Posiłki będą przygotowane i dostarczane zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego. 5) Posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, muszą być zróżnicowane, sporządzone ze świeżych artykułów spożywczych posiadających aktualne terminy ważności sporządzone z pełnowartościowych produktów z uwzględnieniem sezonowości ich występowania, pokrywać ? dziennego zapotrzebowania kalorycznego. 6) Posiłki mają być przygotowywane i dostarczane przez pięć dni w tygodniu od poniedziałku do piątku w godzinach od 15:00 do 16:00, z wyjątkiem dni wolnych ustawowo od pracy. Pięciodniowy jadłospis musi zawierać zawsze zupę oraz 2 posiłki mięsne i 3 posiłki bezmięsne (drugie danie). Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania przepisów prawnych w oparciu o zasady GMP (dobra praktyka produkcyjna) i GHP (dobra praktyka higieniczna) oraz w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010 r. nr 136 poz.914) 7) Szacunkowa ilość posiłków w trakcie realizacji zamówienia - ok. 1980 8) Szacunkowa liczba osób korzystających z posiłków - ok. 45 osób dziennie. 9) Wymienione w SIWZ ilości posiłków należy traktować jako ilości szacunkowe, które mogą ulegać weryfikacji. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia żywionych osób, przy zastrzeżeniu maksymalnej liczby 1980 posiłków . Faktyczna ilość dostarczonych posiłków będzie podstawą do wystawienia przez Wykonawcę faktury VAT. 10) Wykonawca we własnym zakresie i na własny koszt musi zapewnić transport w celu dostarczenia gorących posiłków do Placówki Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo przy ul. Kasprusie 35A 11) Wykonawca musi posiadać odpowiednio zorganizowany i przygotowany lokal odpowiadający wymogom sanitarnym potwierdzonym decyzją SANEPID-u na prowadzenie działalności gastronomicznej i tytuł prawny do lokalu , w którym będą przygotowywane posiłki, oraz stan zatrudnienia pozwalający na terminowe i właściwe wykonanie przedmiotu zamówienia. 12) Wykonawca zobowiązany jest do udostępnienia Zamawiającemu lokalu i zaplecza kuchennego do przeprowadzenia kontroli w zakresie przygotowywania i dostarczania posiłków. 13) Zamawiający jest uprawniony do bieżącej kontroli jakości dostarczanych posiłków, ich zgodności z opisem przedmiotu zamówienia, walorów smakowych, estetyki oraz temperatury posiłków. 14) Wykonawca określi cenę jednostkową jednego posiłku wraz z podatkiem VAT i cena ta będzie stała niezależnie od rodzaju posiłku..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.06.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- CATERMED S.A., ul. Ks. Siemaszki, 31-201 Kraków, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11365,20 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 11365,20
Oferta z najniższą ceną: 11365,20 / Oferta z najwyższą ceną: 21083,33
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ZAKOPANEGO
- Sukcesywne świadczenie usług całodziennego żywienia pacjentów Szpitala Specjalistycznego Chorób Płuc "Odrodzenie" w Zakopanem.
- Dostawa fabrycznie nowych gadżetów do dalszej odsprzedaży - ETAP II
- Zimowe utrzymanie obiektów sportowych w Centralnym Ośrodku Sportu-Ośrodku Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem
- dostawa pojazdów czterokołowych oraz skuterów śnieżnych na potrzeby GOPR
- Sprzątanie i utrzymanie czystości budynków Starostwa Powiatowego w Zakopanem wraz z terenem przyległym
- Dostawa lasera ze skanerem dla Wojewódzkiego Szpitala Rehabilitacyjnego im. dr S. Jasińskiego w Zakopanem
więcej: przetargi w Zakopanem »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługę cateringu - przygotowanie i dostawę gotowych posiłków do Szkoły Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi im. Jana Pawła II w Krotoszynie w okresie od stycznia do grudnia 2025 roku.
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej w Małkowicach w 2025 r.
- Usługa cateringu- przygotowanie i dowóz posiłków do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Bożkowie
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Cianowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Smardzowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Szczodrkowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.