To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-05-04
Katowice: Świadczenie usługi cateringowej
Numer ogłoszenia: 129025 - 2011; data zamieszczenia: 04.05.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 110587 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej w trakcie międzynarodowej konferencji nt. systemów zabezpieczeń społecznych w krajach objętych Partnerstwem EURES-T Beskydy. Konferencja odbędzie się w dniu 17 maja 2011 r. w godz. 10:00 - 14:00 w sali sesyjnej Starostwa Powiatowego w Bielsku - Białej (ul. Piastowska 40, I piętro, sala 122). W konferencji przewiduje się udział 50 osób. Usługa cateringowa składać się będzie z: 1) napoje: a) gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podane w termosach - bez ograniczeń, wraz z dodatkami w postaci: cukru, mleka, cytryny - bez ograniczeń; b) woda mineralna: - woda mineralna gazowana (20 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna niegazowana (40 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), c) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, grejpfrutowy - podane w szklanych dzbankach, min. 200 ml na osobę z każdego rodzaju); 2) wyroby cukiernicze różnorodne: a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 50 g na osobę z każdego rodzaju; b) ciasta domowego wypieku - co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik z brzoskwiniami, makowiec (po 20 porcji z każdego rodzaju), - babeczki kruche (tartaletki ) z owocami (30 porcji), - rogaliki drożdżowe z nadzieniem (30 porcji); 3) kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie: - z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (30 szt.), - z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (30 szt.) - z łososiem, cytrynką i koperkiem (30 szt.) - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (30 szt.) 4) świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 1 kg, - banany - 1,5 kg, - winogrona zielone i czarne - 1,5 kg, - mandarynki - 1 kg. 5) sałatki - 2 rodzaje: - sałatka grecka (35 porcji x 100g) - sałatka jarzynowa (35 porcji x 100g) 6) przekąski koktajlowe: - babeczki z łososia wędzonego (30 szt.) - ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (30 szt.) - koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 30 szt.) - koreczki z serem żółtym i kabanosem (30 szt.) 7) ciepły posiłek podany w podgrzewaczach: - bogracz lub strogonow (30 porcji x 200 ml na osobę) - pieczywo mieszane (białe, ciemne - 30 porcji x 50g) - barszcz czerwony (30 porcji x 200 ml na osobę) - krokiety (15 porcji z kapustą i grzybami, 15 porcji z mięsem) Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania konferencji w dniu 17 maja 2011 r. tj. do Sali sesyjnej Starostwa Powiatowego w Bielsku-Białej (ul. Piastowska 40, I piętro, sala 122) przy czym: - napoje (poz. 1), wyroby cukiernicze różnorodne (poz. 2), kanapki bankietowe (poz. 3), świeże owoce (poz. 4), sałatki (poz. 5), przekąski koktajlowe (poz. 6) powinny zostać dostarczone na godzinę 9.30. -ciepły posiłek (poz. 7) powinien zostać dostarczony na godzinę 11:45. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane kolorystycznie serwetki papierowe (jednorazowe), - obsługę kelnerską przez cały czas trwania konferencji (w godz. 9:30 - 14:00), - transport..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Grant EURES-T Beskydy 2010/2011.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.05.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- OBZ Sp. z o.o., ul. Kolejowa 57, 40-602 Katowice, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2977,43 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2200,00
Oferta z najniższą ceną: 2200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2924,50
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KATOWIC
- Dostawa przystawki do pomiarów EBSD
- Zakup wraz z montażem silników z gwarancją 24 miesięczną do samochodów służbowych marki Ford oraz BMW ze stanu śląskiej Policji
- Zakup i dostawa walizek z wyposażeniem ogólno-kryminalistycznym
- Wymiana okien wraz z robotami towarzyszącymi w budynku Biblioteki Śląskiej w Katowicach przy ul. Francuskiej 12 etap 2
- Budowa zabezpieczeń akustycznych wzdłuż DK 86 w Będzinie na wysokości ulic: Hutniczej, Mickiewicza i Wolności od km 11+704 do km 12+915
- Dostawa paliwa do pojazdów Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Katowicach oraz oddziałów terenowych wraz z kartami flotowymi w częściach I-VI
więcej: przetargi w Katowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- 20.2025 Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby jednostek Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu.
- Przygotowanie i dostawa całodziennych posiłków dla mieszkańców DPS
- Świadczenie usług gastronomicznych wraz z dostawą całodziennych gotowych posiłków w formie cateringu do Szpitala Puckiego Sp. z o.o. w Pucku
- Świadczenie usługi przygotowywania i dostarczania posiłków pacjentom oddziałów Ośrodka Klinicznego WIML wraz z dzierżawą pomieszczeń i wyposażenia kompleksu kuchennego WIML w Warszawie
- [U/2/TP/2025] Usługa cateringowa eventów odbywających się podczas meczów na Stadionie Opolskim.
- Usługa polegająca na zapewnieniu wyżywienia podczas spotkań Podkarpackiego Komitetu Rozwoju Polityki Społecznej, Podkarpackiego Komitetu Rozwoju Ekonomii Społecznej oraz podczas zajęć na uczelniach
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.