Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-01-15
Wisła: Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle
Numer ogłoszenia: 13172 - 2010; data zamieszczenia: 15.01.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle , ul. Wodna 3, 43-460 Wisła, woj. śląskie, tel. 033 8552798, faks 033 8551519.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne Kod CPV / Przedmiot zamówienia / Norma / Jedn. / Ilość 15131220-7 / Boczek wędzony / PN-A-82007 / kg / 400 15131220-3 / Boczek surowy bez kości, świeży, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 20 15113300-6 / Golonko wieprzowe z kością, świeże, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 80 15113300-6 / Golonko wieprzowe bez kości, peklowane / PN-86/A-82002 / kg / 30 15113300-6 / Karkówka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 1000 15111300-3 / Karkówka wieprzowa z kością / PN-A-82002 / kg / 15 15131130-5 / Kości wędzone / PN-A-82007 / kg / 100 15113300-6 / Kości wieprzowe gołe-świeże / PN-76/A-85712 / kg / 30 15113300-6 / Łopatka wieprzowa bez kości świeża, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 600 15113300-6 / Łopatka wieprzowa z kością / PN-86/A-82002 / kg / 5 15111190-7 / Łopatka wołowa bez kości, świeża, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 400 15113300-6 / Polędwiczki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 35 15111190-7 / Polędwica wołowa / PN-88/A-82004 / kg / 8 15113300-6 / Prosiaczek bankietowy, przetworzony / PN-A-82007 / kg / 8 15111190-7 / Rostbef wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 5 15113100-4 / Schab wieprzowy z kością / PN-86/A-82002 / kg / 600 15111300-6 / Szynka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 5 15114000-0 / Wątroba wieprzowa / PN-86/A-82004 / kg / 20 15111190-7 / Udziec wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 400 15113000-3 / Żeberka wędzone - płaty / PN-86/A-82002 / kg / 15 15113000-3 / Żeberko wieprzowe, świeże, kl. I - płaty / PN-A-82002 / kg / 20 15131210-0 / Baleron / PN-A-82007 / kg / 160 15131135-0 / Filet wędzony z indyka / PN-A-86526 / kg / 90 15131130-5 / Frankfuterki / PN-A-82007 / kg / 200 15131133-6 / Kiełbasa krakowska podsuszana / PN-A-82007 / kg /120 15131400-9 / Kiełbasa zwyczajna / PN-A-82007 / kg / 350 15131933-6 / Kiełbasa szynkowa / PN-A-82007 / kg / 18 15131130-5 / Kiełbasa śląska / PN-A-82007 / kg / 180 15131130-5 / Kiełbasa żywiecka / PN-A-82007 / kg / 90 15131133-6 / Kiełbasa kminkowa / PN-A-82007 / kg / 30 15113400-9 / Kiełbasa parówkowa / PN-A-82007 / kg / 5 15113400-9 / Kiełbasa biała parzona / PN-A-82007 / kg / 40 15131133-6 / Kiełbasa myśliwska / PN-A-82007 / kg / 10 15131133-6 / Kiełbaski serowe / PN-A-82007 / kg / 70 15131133-6 / Kiełbaski pyszne / PN-A-82007 / kg / 50 15131133-6 / Kiełbasa ogniskowa, grillowana / PN-A-82007 / kg / 40 15131133-6 / Kiełbasa pieprzowa / PN-A-82007 / kg / 10 15131134-3 / Krupniok / PN-A-82007 / kg / 80 15131400-9 / Necówka / PN-A-82012 / kg / 60 15131130-5 / Parówki śląskie / PN-A-82007 / kg / 300 15131135-0 / Polędwica drobiowa / PN-A-86526 / kg / 100 15131133-6 / Polędwica sopocka / PN-A-82007 / kg / 280 15131310-1 / Pasztetowa / PN-82012 / kg / 70 15131400-9 / Salceson włoski / PN-A-82007 / kg / 80 15131230-6 / Salami gold / PN-A-82007 / kg / 45 15131133-6 / Schab wędzony / PN-A-82007 / kg / 20 15131210-0 / Szynka gotowana / PN-A-82007 / kg / 150 15113140-2 / Szynka prasowana / PN-A-82007 / kg / 150 15131133-6 / Szynka bawarska / PN-A-82007 / kg / 70 15131410-2 / Szynka domowa / PN-A-82007 / kg / 40 15131220-0 / wędzonka / PN-A-82007 / kg / 180 15131600-1 / Flaki wołowe, krojone / PN-86/A-82004 / kg / 10 Część II - drób Kod CPV / Przedmiot zamówieni / Norma / Jedn. / Ilość 15112210-1 / Dramstiki świeże / PN-A-86524 / kg / 80 15112210-1 / Filet z piersi kurczaka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 380 15112220-4 / Filet z piersi indyka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 390 15112130-6 / Kurczak świeży / PN-A-86525 / kg / 70 15112200-8 / Porcje rosołowe z kurczaka / PN-A-86524 / kg / 280 15112210-1 / Udko całe z kurczaka, świeże / PN-A-86524 / kg / 800 15112300-9 / Wątroba z kurczaka, świeża / PN-A-86524 / kg / 10 Wyżej wymieniono szacunkową ilość przedmiotu zamówienia za cały okres obowiązywania umowy. Realizacja przedmiotu zamówienia winna zostać wykonana w sposób zapewniający zachowanie właściwej i zgodnej z normami jakości usług..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy będący osobami fizycznymi, prawnymi a także wykonawcy ci występujący wspólnie (spółka cywilna konsorcjum) spełniający warunki określone: - w art. 22 ust. 1 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych z dn. 29.01.2004 r., - niepodlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1.2 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych, - wymogi określone w SIWZ. Ocena spełniania warunków - na podstawie złożonej oferty..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: A. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych z udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne wykonawca składa następujące oświadczenia i dokumenty: 1. Dokumenty wymagane: formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru, załącznik nr 1 do SIWZ; aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; za świadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Dostawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące prze upływem terminu składania ofert; dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień / pełnomocnictw osób podpisujących ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych; koncesja, zezwolenie lub licencja, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania koncesji, zezwolenia lub licencji na podjęcie działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem publicznym zwanym dalej zamówieniem. 2. Dokumenty dodatkowe: -wypełniony formularz ofertowy na wszystkie lub poszczególne części zamówienia: załącznik 2a i 2b do SIWZ; -podpisany projekt umowy przez osobę uprawnioną do podpisania oferty..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służy Więziennej w Wiśle, ul. Wodna 3, 43-460 Wisła.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.01.2010 godzina 09:30, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służy Więziennej w Wiśle, ul. Wodna 3, 43-460 Wisła - Recepcja.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kod CPV / Przedmiot zamówienia / Norma / Jedn. / Ilość 15131220-7 / Boczek wędzony / PN-A-82007 / kg / 400 15131220-3 / Boczek surowy bez kości, świeży, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 20 15113300-6 / Golonko wieprzowe z kością, świeże, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 80 15113300-6 / Golonko wieprzowe bez kości, peklowane / PN-86/A-82002 / kg / 30 15113300-6 / Karkówka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 1000 15111300-3 / Karkówka wieprzowa z kością / PN-A-82002 / kg / 15 15131130-5 / Kości wędzone / PN-A-82007 / kg / 100 15113300-6 / Kości wieprzowe gołe-świeże / PN-76/A-85712 / kg / 30 15113300-6 / Łopatka wieprzowa bez kości świeża, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 600 15113300-6 / Łopatka wieprzowa z kością / PN-86/A-82002 / kg / 5 15111190-7 / Łopatka wołowa bez kości, świeża, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 400 15113300-6 / Polędwiczki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 35 15111190-7 / Polędwica wołowa / PN-88/A-82004 / kg / 8 15113300-6 / Prosiaczek bankietowy, przetworzony / PN-A-82007 / kg / 8 15111190-7 / Rostbef wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 5 15113100-4 / Schab wieprzowy z kością / PN-86/A-82002 / kg / 600 15111300-6 / Szynka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 5 15114000-0 / Wątroba wieprzowa / PN-86/A-82004 / kg / 20 15111190-7 / Udziec wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 400 15113000-3 / Żeberka wędzone - płaty / PN-86/A-82002 / kg / 15 15113000-3 / Żeberko wieprzowe, świeże, kl. I - płaty / PN-A-82002 / kg / 20 15131210-0 / Baleron / PN-A-82007 / kg / 160 15131135-0 / Filet wędzony z indyka / PN-A-86526 / kg / 90 15131130-5 / Frankfuterki / PN-A-82007 / kg / 200 15131133-6 / Kiełbasa krakowska podsuszana / PN-A-82007 / kg /120 15131400-9 / Kiełbasa zwyczajna / PN-A-82007 / kg / 350 15131933-6 / Kiełbasa szynkowa / PN-A-82007 / kg / 18 15131130-5 / Kiełbasa śląska / PN-A-82007 / kg / 180 15131130-5 / Kiełbasa żywiecka / PN-A-82007 / kg / 90 15131133-6 / Kiełbasa kminkowa / PN-A-82007 / kg / 30 15113400-9 / Kiełbasa parówkowa / PN-A-82007 / kg / 5 15113400-9 / Kiełbasa biała parzona / PN-A-82007 / kg / 40 15131133-6 / Kiełbasa myśliwska / PN-A-82007 / kg / 10 15131133-6 / Kiełbaski serowe / PN-A-82007 / kg / 70 15131133-6 / Kiełbaski pyszne / PN-A-82007 / kg / 50 15131133-6 / Kiełbasa ogniskowa, grillowana / PN-A-82007 / kg / 40 15131133-6 / Kiełbasa pieprzowa / PN-A-82007 / kg / 10 15131134-3 / Krupniok / PN-A-82007 / kg / 80 15131400-9 / Necówka / PN-A-82012 / kg / 60 15131130-5 / Parówki śląskie / PN-A-82007 / kg / 300 15131135-0 / Polędwica drobiowa / PN-A-86526 / kg / 100 15131133-6 / Polędwica sopocka / PN-A-82007 / kg / 280 15131310-1 / Pasztetowa / PN-82012 / kg / 70 15131400-9 / Salceson włoski / PN-A-82007 / kg / 80 15131230-6 / Salami gold / PN-A-82007 / kg / 45 15131133-6 / Schab wędzony / PN-A-82007 / kg / 20 15131210-0 / Szynka gotowana / PN-A-82007 / kg / 150 15113140-2 / Szynka prasowana / PN-A-82007 / kg / 150 15131133-6 / Szynka bawarska / PN-A-82007 / kg / 70 15131410-2 / Szynka domowa / PN-A-82007 / kg / 40 15131220-0 / wędzonka / PN-A-82007 / kg / 180 15131600-1 / Flaki wołowe, krojone / PN-86/A-82004 / kg / 10.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: drób.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kod CPV / Przedmiot zamówieni / Norma / Jedn. / Ilość 15112210-1 / Dramstiki świeże / PN-A-86524 / kg / 80 15112210-1 / Filet z piersi kurczaka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 380 15112220-4 / Filet z piersi indyka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 390 15112130-6 / Kurczak świeży / PN-A-86525 / kg / 70 15112200-8 / Porcje rosołowe z kurczaka / PN-A-86524 / kg / 280 15112210-1 / Udko całe z kurczaka, świeże / PN-A-86524 / kg / 800 15112300-9 / Wątroba z kurczaka, świeża / PN-A-86524 / kg / 10.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WISŁY
więcej: przetargi w Wiśle »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkół Ogólnokształcących nr 7 w Gdańsku w 2025 r. z podziałem na 8 części
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 4 w Nowym Dworze Mazowieckim w 2025 roku
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. ŚW. JADWIGI ŚLĄSKIEJ W KRYNICZNIE
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 50 im. Królowej Jadwigi w Warszawie na 2025r
- "Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkół w Radłowie w 2025 roku"
- Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego "Bażyna" w Pogorzelicy w 2025 roku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.