eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WisłaSukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-02-03

Wisła: Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle.
Numer ogłoszenia: 30772 - 2010; data zamieszczenia: 03.02.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 13172 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle, ul. Wodna 3, 43-460 Wisła, woj. śląskie, tel. 033 8552798, faks 033 8551519.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Ośrodka Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Wiśle..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część I - mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne Kod CPV / Przedmiot zamówienia / Norma / Jedn. / Ilość 15131220-7 / Boczek wędzony / PN-A-82007 / kg / 400 15131220-3 / Boczek surowy bez kości, świeży, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 20 15113300-6 / Golonko wieprzowe z kością, świeże, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 80 15113300-6 / Golonko wieprzowe bez kości, peklowane / PN-86/A-82002 / kg / 30 15113300-6 / Karkówka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 1000 15111300-3 / Karkówka wieprzowa z kością / PN-A-82002 / kg / 15 15131130-5 / Kości wędzone / PN-A-82007 / kg / 100 15113300-6 / Kości wieprzowe gołe-świeże / PN-76/A-85712 / kg / 30 15113300-6 / Łopatka wieprzowa bez kości świeża, kl. I / PN-86/A-82002 / kg / 600 15113300-6 / Łopatka wieprzowa z kością / PN-86/A-82002 / kg / 5 15111190-7 / Łopatka wołowa bez kości, świeża, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 400 15113300-6 / Polędwiczki wieprzowe / PN-86/A-82002 / kg / 35 15111190-7 / Polędwica wołowa / PN-88/A-82004 / kg / 8 15113300-6 / Prosiaczek bankietowy, przetworzony / PN-A-82007 / kg / 8 15111190-7 / Rostbef wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 5 15113100-4 / Schab wieprzowy z kością / PN-86/A-82002 / kg / 600 15111300-6 / Szynka wieprzowa bez kości / PN-86/A-82002 / kg / 5 15114000-0 / Wątroba wieprzowa / PN-86/A-82004 / kg / 20 15111190-7 / Udziec wołowy bez kości, świeży, kl. I / PN-88/A-82004 / kg / 400 15113000-3 / Żeberka wędzone - płaty / PN-86/A-82002 / kg / 15 15113000-3 / Żeberko wieprzowe, świeże, kl. I - płaty / PN-A-82002 / kg / 20 15131210-0 / Baleron / PN-A-82007 / kg / 160 15131135-0 / Filet wędzony z indyka / PN-A-86526 / kg / 90 15131130-5 / Frankfuterki / PN-A-82007 / kg / 200 15131133-6 / Kiełbasa krakowska podsuszana / PN-A-82007 / kg /120 15131400-9 / Kiełbasa zwyczajna / PN-A-82007 / kg / 350 15131933-6 / Kiełbasa szynkowa / PN-A-82007 / kg / 18 15131130-5 / Kiełbasa śląska / PN-A-82007 / kg / 180 15131130-5 / Kiełbasa żywiecka / PN-A-82007 / kg / 90 15131133-6 / Kiełbasa kminkowa / PN-A-82007 / kg / 30 15113400-9 / Kiełbasa parówkowa / PN-A-82007 / kg / 5 15113400-9 / Kiełbasa biała parzona / PN-A-82007 / kg / 40 15131133-6 / Kiełbasa myśliwska / PN-A-82007 / kg / 10 15131133-6 / Kiełbaski serowe / PN-A-82007 / kg / 70 15131133-6 / Kiełbaski pyszne / PN-A-82007 / kg / 50 15131133-6 / Kiełbasa ogniskowa, grillowana / PN-A-82007 / kg / 40 15131133-6 / Kiełbasa pieprzowa / PN-A-82007 / kg / 10 15131134-3 / Krupniok / PN-A-82007 / kg / 80 15131400-9 / Necówka / PN-A-82012 / kg / 60 15131130-5 / Parówki śląskie / PN-A-82007 / kg / 300 15131135-0 / Polędwica drobiowa / PN-A-86526 / kg / 100 15131133-6 / Polędwica sopocka / PN-A-82007 / kg / 280 15131310-1 / Pasztetowa / PN-82012 / kg / 70 15131400-9 / Salceson włoski / PN-A-82007 / kg / 80 15131230-6 / Salami gold / PN-A-82007 / kg / 45 15131133-6 / Schab wędzony / PN-A-82007 / kg / 20 15131210-0 / Szynka gotowana / PN-A-82007 / kg / 150 15113140-2 / Szynka prasowana / PN-A-82007 / kg / 150 15131133-6 / Szynka bawarska / PN-A-82007 / kg / 70 15131410-2 / Szynka domowa / PN-A-82007 / kg / 40 15131220-0 / wędzonka / PN-A-82007 / kg / 180 15131600-1 / Flaki wołowe, krojone / PN-86/A-82004 / kg / 10 Część II - drób Kod CPV / Przedmiot zamówieni / Norma / Jedn. / Ilość 15112210-1 / Dramstiki świeże / PN-A-86524 / kg / 80 15112210-1 / Filet z piersi kurczaka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 380 15112220-4 / Filet z piersi indyka bez kości, świeży / PN-A-86524 / kg / 390 15112130-6 / Kurczak świeży / PN-A-86525 / kg / 70 15112200-8 / Porcje rosołowe z kurczaka / PN-A-86524 / kg / 280 15112210-1 / Udko całe z kurczaka, świeże / PN-A-86524 / kg / 800 15112300-9 / Wątroba z kurczaka, świeża / PN-A-86524 / kg / 10.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso wieprzowo-wołowe i przetwory mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.02.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Handlu Zagranicznego JUR-GAST Sp. z o.o., 43 - 460 Wisła, ul. Wyzwolenia 34 A, 43-460, 43-460 Wisła, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 93340,15 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 80257,40

  • Oferta z najniższą ceną: 80257,40 / Oferta z najwyższą ceną: 82824,38

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Drób

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.02.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Drobiu MARICA Sp.j., 43-300 Bielsko-Biała, ul. Straconki 20, 43-300, 43-300 Bielsko-Biała, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 15262,51 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 16200,00

  • Oferta z najniższą ceną: 16200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 16508,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.