eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KrakówPrzetarg nieograniczony na dostawy mięsa i wędlin

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-07-03

Kraków: Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 144765 - 2012; data zamieszczenia: 03.07.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Kraków Nowa-Huta , ul. Spławy 2, 31-988 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 643-83-00, faks 012 6451554.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna nie posiadajaca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zakład Karny w Krakowie nowej Hucie, 31-988 Kraków, ul. Spławy 2, ogłasza przetarg nieograniczony na dostawy do Zakładu Karnego Kraków Nowa Huta artykułów żywnościowych z grup wspólnego słownika zamówień publicznych CPV 15100000-9 o pełnej przydatności do spożycia, zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie Polskimi Normami i wymogami, wg specyfikacji zamieszczonej poniżej: Część I - Dostawy mięsa : 1.Boczek surowy - 150kg 2.Karczek wieprzowy b/k - 900 kg 3.Pieczeń wołowa - 195 kg 4.Łopatka wieprzowa b/k - 900 kg 5.Mięso gulaszowe wieprzowe - 1800 kg 6.Mięso rosołowe antrykot - 150 kg 7.Schab b/k - 900 kg 8.Żeberka wieprzowe 900 kg 9.Wątroba wieprzowa - 750 kg 10.Serca wieprzowe - 750 kg 11.Mięso wieprzowe mielone - 375 kg Towar ma być dostarczony wraz z handlowym dokumentem identyfikacyjnym (HDI) wraz z datą dotyczącą procesu technologicznego, mięsa poddanego rozbiorowi. termin realizacji zamówienia od 01.08.2012 r do 31.10.2013 Część II - Dostawy wędlin: 1.Kaszanka - 720 kg 2.Kiełbasa biała - 720 kg 3.Kiełbasa biwakowa - 900 kg 4.Kiełbasa drobiowa - 1080 kg 5.Kiełbasa grilowa - 900 kg 6.Kiełbasa krakowska - 156 kg 7.Kiełbasa lanszmit - 900 kg 8.Kiełbasa mielonka - 900 kg 9.Kiełbasa mielonka drobiowa - 1200 kg 10.Kiełbasa sądecka drobiowa - 120 kg 11.Kiełbasa szynkowa - 70 kg 12.Kiełbasa toruńska - 1080 kg 13.Kiełbasa tyrolska - 1080 kg 14.Kiełbasa wiejska - 120 kg 15.Kiełbasa zwyczajna - 900 kg 16.Kiełbasa parówkowa - 1200 kg 17.Parówki drobiowe - 1200 kg 18.Kiełbasa golonka - 156 kg 19.Smalec ze skwarkami w opakowaniach nie większych niż 250g - 360 kg 20.Smalec - 360 kg 21.Salceson wieprzowy - 1440 kg 22.Pasztetowa wieprzowa - 1440 kg 23.Kiełbasa mortadela - 1440 kg Towar ma być dostarczany z etykietami handlowymi, identyfikującymi dany asortyment oraz czytelnie wydrukowaną datą, przydatności do spożycia. termin realizacji zamówienia od 01.11.2012 r do 31.10.2013 Część III - Dostawy mięsa drobiowego: 1.Ćwiartka z kurczaka mrożona - 1560 kg Towar ma być dostarczony wraz z handlowym dokumentem identyfikacyjnym (HDI) wraz z datą dotyczącą procesu technologicznego, mięsa poddanego rozbiorowi. termin realizacji zamówienia od 11.10.2012 r do 31.10.2013.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.10.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie złozonego oświadczenia - spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie złozonego oświadczenia - spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie złozonego oświadczenia - spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie złozonego oświadczenia - spełnia/nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie złozonego oświadczenia - spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Krakowie Nowej Hucie Kraków 31-988 ul. Spławy 2.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.07.2012 godzina 10:30, miejsce: Zakład Karny w Krakowie Nowej Hucie Kraków 31-988 ul. Spławy 2.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Część I - Dostawy mięsa :.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Boczek surowy - 150kg 2.Karczek wieprzowy b/k - 900 kg 3.Pieczeń wołowa - 195 kg 4.Łopatka wieprzowa b/k - 900 kg 5.Mięso gulaszowe wieprzowe - 1800 kg 6.Mięso rosołowe antrykot - 150 kg 7.Schab b/k - 900 kg 8.Żeberka wieprzowe 900 kg 9.Wątroba wieprzowa - 750 kg 10.Serca wieprzowe - 750 kg 11.Mięso wieprzowe mielone - 375 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.08.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część II - Dostawy wędlin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Kaszanka - 720 kg 2.Kiełbasa biała - 720 kg 3.Kiełbasa biwakowa - 900 kg 4.Kiełbasa drobiowa - 1080 kg 5.Kiełbasa grilowa - 900 kg 6.Kiełbasa krakowska - 156 kg 7.Kiełbasa lanszmit - 900 kg 8.Kiełbasa mielonka - 900 kg 9.Kiełbasa mielonka drobiowa - 1200 kg 10.Kiełbasa sądecka drobiowa - 120 kg 11.Kiełbasa szynkowa - 70 kg 12.Kiełbasa toruńska - 1080 kg 13.Kiełbasa tyrolska - 1080 kg 14.Kiełbasa wiejska - 120 kg 15.Kiełbasa zwyczajna - 900 kg 16.Kiełbasa parówkowa - 1200 kg 17.Parówki drobiowe - 1200 kg 18.Kiełbasa golonka - 156 kg 19.Smalec ze skwarkami w opakowaniach nie większych niż 250g - 360 kg 20.Smalec - 360 kg 21.Salceson wieprzowy - 1440 kg 22.Pasztetowa wieprzowa - 1440 kg 23.Kiełbasa mortadela - 1440 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Część III - Dostawy mięsa drobiowego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Ćwiartka z kurczaka mrożona - 1560 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 11.10.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.