Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-07-03
Jastrzębie-Zdrój: dostawa warzyw
Numer ogłoszenia: 148702 - 2008; data zamieszczenia: 03.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. C. K. Norwida 23, 44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie, tel. 032 4710997, fax 032 4710997.
- Adres strony internetowej zamawiającego: sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: zakład karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa warzyw.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: część I (kapusta świeża) CPV 01121410-8 1. kapusta biała - 5 000 kg 2. kapusta czerwona - 3 000 kg część II (marchew, buraki, seler, pietruszka, cebula) CPV 01121110-5 1. marchew - 5 500 kg 2. buraki czerwone - 5 500 kg 3. seler - 2 000 kg 4. pietruszka - 1 700 kg 5. cebula - 1 700 kg część III (kiszone) CPV 15331142-4 1. kapusta kiszona - 5 000 kg 2. ogórki kiszone - 2 500 kg
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.14.10 - 01.12.14.10 01.12.11.10 - 01.12.11.10 Oryginalny kod CPV: 15.33.11.42 - Kapusta przetworzona Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.42 - Kapusta przetworzona .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w dniach: 76.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: nie jest wymagane.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: wykonawcy muszą złożyć oświadczenie będące załącznikiem do SIWZ o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu i niepodleganiu wykluczeniu jak w treści art. 22 i art.24 ustawy Prawo zamowien publicznych, zamawiający sprawdzi fakt złożenia podpisanego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: złożenia podpisanego oświadczenia o spełnianiu warunków udziału i niepodleganiu wykluczeniu - będącego załącznikiem do SIWZ.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: w siedzibie zamawiającego - pok.31 budynku administracji.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.07.2008 godzina 12:00, miejsce: Zaklad Karny, ul.C.K.Norwida 23, 44-268 Jastrzebie Zdrój - sekretariat.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: kapusta świeża.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. kapusta biała - 5 000 kg 2. kapusta czerwona - 3 000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.14.10-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 76.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: marchew, buraki, seler, pietruszka, cebula.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. marchew - 5 500 kg 2. buraki czerwone - 5 500 kg 3. seler - 2 000 kg 4. pietruszka - 1 700 kg 5. cebula - 1 700 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.11.10-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 76.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: kiszone.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. kapusta kiszona - 5 000 kg 2. ogórki kiszone - 2 500 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.42-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 76.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z JASTRZĘBIA ZDROJU
- Przebudowa, rozbudowa i zmiana sposobu użytkowania budynku mieszkalnego jednorodzinnego na budynek użyteczności publicznej - hospicjum domowe oraz budowę budynku gospodarczego wraz z infrastrukturą
- Sukcesywna dostawa benzyny bezołowiowej 95 oktanowej oraz oleju napędowego w zbiorniki pojazdów Zamawiającego na stacji paliw Wykonawcy
- Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków uczniom Szkoły Podstawowej nr 20 im. Henryka Jordana w Jastrzębiu-Zdroju
- Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 9 w Jastrzębiu-Zdroju
- Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby uczniów Zespołu Szkół nr 5 im. Jana Pawła II w Jastrzębiu-Zdroju
- Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby uczniów Szkoły Podstawowej nr 14 w Jastrzębiu-Zdroju
więcej: przetargi w Jastrzębiu Zdroju »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa warzyw
- Sukcesywna dostawa warzyw i owoców, mrożonek, jaj i ryb dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 na rok 2025
- Dostawy warzyw i owoców dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Żytkowicach
- dostawa żywności dla potrzeb SPZOZ w Siedlcach
- Sukcesywna dostawa warzyw i owoców świeżych oraz warzyw kiszonych do SP ZOZ Sanatorium Uzdrowiskowego "Bristol" MSWiA w Kudowie-Zdroju.
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.