eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KielceZakup i dostawa:świeżego mięsa, wędlin, drobiu, podrobów, wędlin drobiowych, mrożonych owoców i warzyw

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-05-20

Kielce: Zakup i dostawa:świeżego mięsa, wędlin, drobiu, podrobów, wędlin drobiowych, mrożonych owoców i warzyw
Numer ogłoszenia: 157476 - 2009; data zamieszczenia: 20.05.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 107068 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. Władysława Buszkowskiego, ul. Langiewicza 2, Kielce, woj. świętokrzyskie, tel. (041) 361 58 17, faks (041) 361 58 17.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostawa:świeżego mięsa, wędlin, drobiu, podrobów, wędlin drobiowych, mrożonych owoców i warzyw.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa: świeżego mięsa, wędlin, drobiu, podrobów, wędlin drobiowych, mrożonych owoców i warzyw. Przedmiot zamówienia został szczegółowo przedstawiony w załączonym formularzu cenowym, stanowiącym załącznik Nr 1- pakiet do niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia Pakiet nr1 - Zakup i dostawa drobiu, podrobów i wędlin drobiowych Pakiet nr2 - Zakup i dostawa świeżego mięsa i wędlin Pakiet nr3 - Zakup i dostawa mrożonych owoców i warzyw Oferty nie zawierające pełnego zakresu przedmiotu zamówienia określonego w załączniku nr1-pakiet nr1, pakiet nr2, pakiet nr3 zostaną odrzucone. Oznaczenie wg Wspólnego Słownika Zamówień: 15110000-2-mięso; 15112000-6-drób; 15114000-0- podroby; 15131130-5-wędliny; 15131135-0-wędliny drobiowe; 15896000-5-produkty głęboko mrożone. Zamawiający wymaga aby dostarczony przedmiot zamówienia był oznakowany zgodnie z obowiązującymi regulacjami prawnymi dotyczącymi oznaczeń. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć do każdej dostawy przedmiotu zamówienia Handlowy dokument identyfikacyjny Wykonawca winien: posiadać decyzję o dopuszczeniu zakładu do produkcji i handlu, spełnić wymogi sanitarne dotyczące środków transportu żywności, posiadać sprawozdanie z badań własnych produktów. Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych- Wykonawca może zaoferować produkty o innej nazwie (należy wówczas podać nazwę proponowanego wyrobu) jednak musi on spełniać wymogi tej samej lub wyższej jakości. Zamawiający przez określenie spełnienia wymogów jakości rozumie artykuły artykuły zachowujące istotne cechy gwarantujące tożsamość produktu w I gatunku, jako świeżość, właściwą gramaturę, te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa)co produkt określony przez Zamawiającego. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem. Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części towaru wynikającym z braku zapotrzebowania lub zmniejszenia zapotrzebowania. Dostawa realizowana będzie na koszt i ryzyko Wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamknięte, nieuszkodzone), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych wg trzech pakietów..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.11.20.00 - Drób 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 81850 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa drobiu, podrobów i wędlin drobiowych

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.05.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Produkcji Masarskiej Jerzy Sperczyński, Zdzisław Furmanek Sp.j., Rykoszyn 72, 26-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 44230
  • Oferta z najniższą ceną: 44230 oferta z najwyższą ceną: 47670
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa świeżego mięsa i wędlin

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.05.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Produkcji Masarskiej Jerzy Sperczyński, Zdzisław Furmanek Sp.j., Rykoszyn 72, 26-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 37620
  • Oferta z najniższą ceną: 37620 oferta z najwyższą ceną: 40716
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.