To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-08-01
Szczecin: Obsługa gastronomiczna (śniadania i obiadokolacje) uczestników pobytu wypoczynkowego w Ośrodku Kolonijno-Wypoczynkowym w Lubinie, ul. Główna 7, w trakcie trwania dwóch turnusów
Numer ogłoszenia: 166311 - 2012; data zamieszczenia: 01.08.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 245792 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Ubezpieczeń Społecznych w Warszawie, Oddział w Szczecinie, ul. Matejki 22, 70-530 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 91 459 65 77, 91 459 65 78, faks 91 459 65 76.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Instytucja ubezpieczenia społecznego i zdrowotnego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Obsługa gastronomiczna (śniadania i obiadokolacje) uczestników pobytu wypoczynkowego w Ośrodku Kolonijno-Wypoczynkowym w Lubinie, ul. Główna 7, w trakcie trwania dwóch turnusów.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest całodzienna obsługa gastronomiczna uczestników pobytu wypoczynkowego w Ośrodku Kolonijno - Wypoczynkowym w Lubinie, ul. Główna 7 w trakcie trwania dwóch turnusów, obejmująca: a)terminy turnusów: -I turnus 17.08.-26.08.2012r. - 10 dni -II turnus 28.08.-04.09.2012r. - 8 dni b)ilość osób w turnusie.: -do 216 osób w I turnusie, -do 80 osób w II turnusie. Warunki realizacji: 1)prowadzenie całodziennego wyżywienia - obsługi gastronomicznej, dla uczestników pobytu wypoczynkowego, w stołówce w Ośrodku Kolonijnym w Lubinie, ul. Główna 7, we wszystkie dni tygodnia, w trakcie trwania dwóch turnusów tj. w okresie od 17.08.2012r. do 04.09.2012r., na warunkach wynikających z zapisów § 2 wzoru umowy, 2)wsad surowca - całodziennego wyżywienia dla jednej osoby (śniadanie, obiadokolacja) wynosi 20,00 zł, z podziałem: a)śniadanie - 8,00 zł, b)obiadokolacja - 12,00 zł, ww. cenie wliczona jest obsługa gastronomiczna dwóch ognisk w każdym turnusie, tj. przygotowanie produktów żywnościowych na ogniska oraz ciasto w każdą niedzielę do porcji śniadaniowej, 3)tygodniowy zestaw obiadowy zawiera co najmniej: trzy razy danie mięsne, dwa razy danie półmięsne, jeden raz ryba, jeden raz danie mączne, 4)Zamawiający zastrzega sobie prawo do nie wykorzystania całości kwoty określonej w wartości zamówienia oraz wygaśnięcia umowy z chwilą wyczerpania tej kwoty, 5)w przypadku mniejszej ilości uczestników w turnusie lub nie odbycia się jednego z turnusów wysokość ceny jednostkowej brutto wyżywienia jednego uczestnika pobytu wypoczynkowego jest stała w trakcie realizacji zamówienia, 6)każdy turnus zaczyna się w pierwszym dniu obiadokolacją a kończy w ostatnim dniu śniadaniem, 7)za śniadanie z pierwszego dnia i obiadokolację z ostatniego dnia - paczka z suchym prowiantem na drogę wydana po śniadaniu wszystkim uczestnikom. Przekazanie i odbiór pomieszczeń i sprzętu, odbędzie się w obecności upoważnionych przedstawicieli obecnego i przyszłego Wykonawcy oraz upoważnionych przedstawicieli Zamawiającego w dn. 16.08.2012r. Wczasy rozpoczynają się w dn. 17.08.2012r. od obiadokolacji..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.07.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- J&B II ELITA sc Catering i Gatronomia Jolanta Zagrodny - Kuczer, Grzegorz Zagrodny - Kuczer, ul. Jagiellońska 71, 70-365 70-365, kraj/woj. zachodniopomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 82962,96 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 88200,00
Oferta z najniższą ceną: 88200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 88200,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z SZCZECINA
- Organizacja i przeprowadzenie dwudniowego szkolenia wraz z noclegiem i wyżywieniem dla pracowników Publicznych Służb Zatrudnienia pn. "Kodeks postępowania administracyjnego (KPA)
- Zakup i sukcesywna dostawa akumulatorów na podstawie zamówień do SpW będącego na zaopatrzeniu 15 WOG
- "Wykonanie okresowych kontroli stanu technicznego drogowych obiektów inżynierskich zlokalizowanych w ciągu dróg krajowych na terenie województwa zachodniopomorskiego w 2025 r." z podziałem na 7 części
- Komp. konc pop komf odwodn w zlewni Osówki w Szcz. Wykonanie PFU dla konc techniczno-kosztowej zagosp wód opad i roztop w Szcz dla Jednostek Odwod 03 Centrum-Północ, 06 Potoki Wzgórza, 07 Warszewiec
- Dostawa oleju napędowego do OT Nowe Linie
- Dostawa samochodu przystosowanego do przewozu osób z niepełnosprawnościami wraz z windą do transportu osób na wózkach inwalidzkich
więcej: przetargi w Szczecinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługi hotelarskie i gastronomiczne wraz z wynajęciem sal konferencyjnych na potrzeby organizacji konferencji TRANSPORT XXI wieku dla Wydziału Transportu Politechniki Warszawskiej
- Organizacja Jarmarku Wielkanocnego na Rynku Starego Miasta w Lublinie w terminie 12-13 kwietnia 2025 r.
- Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych (cateringowych), obejmujących przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków podczas szkolenia
- Usługa polegająca na kompleksowej organizacji spotkania międzynarodowego grupy roboczej WGEO w terminie 28-30 maja 2025 roku
- przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla wychowanków placówek opiekuńczo wychowawczych w Poznaniu
- Zapewnienie usługi gastronomicznej (obiad) w celu organizacji spotkania partnerów projektu CE-Spaces4All w Łańcucie w dniu 8 maja 2025r. dla max. 35 osób.
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.