To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-07-05
Suwałki: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tj:
Część 1 - wędliny drobiowe,
Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe,
Część 3 - wędliny wieprzowe,
Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe.
Numer ogłoszenia: 195494 - 2010; data zamieszczenia: 05.07.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 157232 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Suwałkach, ul. Wojska Polskiego 29, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 087 5651207, faks 087 5650328.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organzacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tj: Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów tj.: 1). Część 1 - wędliny drobiowe 1. Mortadela z warzywami CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 2. parówki drobiowe CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 3000 kg 3. pieczeń drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2300 kg 4. blok drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 5. kiełbasa kanapkowa drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 6. mielonka drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 -2600 kg 7. mortadela drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 -2600 kg 8. przysmak konserwowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2600 kg 9. pasztet drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 10. przysmak drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 300 kg 11. polędwica drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 300 kg 12. pierś faszerowana CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 300 kg 13. szynka drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 300 kg 14. pasztetowa drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 15. salceson drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1500 kg 16. serdelki drobiowe CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 300 kg Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. 2). Część 2 -podroby drobiowe, mięso drobiowe 1. ćwiartka z kurczaka (schłodzona) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 - 5500 kg 2. serca drobiowe (schłodzone) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 - 1000 kg 3. żołądki drobiowe (schłodzone) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 - 1000 kg 4. filet z piersi kurczaka (schłodzony) CPV 15112210-1 Zgodnie z PN-A-86522 - 700 kg 5. mięso gulaszowe drobiowe (schłodzone) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 -350 kg Termin przydatności do spożycia mięsa i podrobów nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. 3). Część 3 -wędliny wieprzowe 1. kiełbasa bigosowa CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2000 kg 2. mortadela CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007- 2500 kg 3. kiełbasa kanapkowa 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1500 kg 4. wątrobiana CPV 15131131-2 Zgodnie z PN - A-82007 - 1500 kg 5. kiełbasa piwna CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2000 kg 6. salceson włoski CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 7. kiełbasa biała parzona CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1700 kg 8. kaszanka CPV 15131134-3 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 9. pachwina wędzona CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 800,00 kg 10. kiełbasa zwyczajna CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2000 kg 11. kiełbasa parówkowa CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1500 kg 12. lanszmit CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 13. blok konserwowy CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 14. pasztet wieprzowy - CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1500 kg 15. Żeberka prasowane CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1.800 kg 16. Szynka tradycyjna CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 17. Pieczeń rzymska CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 18. Mielonka wieprzowa CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2300 kg 19. Kiełbasa szynkowa CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1500 kg Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. 4). Część 4 -podroby wieprzowe, mięso wieprzowe 1. mięso mielone wieprzowe (schłodzone, nie mrożone, bez dodatków smakowych, nieprzetworzone) CPV 15113000-3 Zgodnie z PN-A-82009 -6500 kg 2. wątroba wieprzowa (świeża, nie mrożona)-CPV 15114000-0 Zgodnie z PN-A-82009 - 1.200 kg 3. kości schabowe wieprzowe świeże, nie mrożone CPV 15114000-0 3000 kg.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Część 1 - wędliny drobiowe,
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.07.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski MAT SA, ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 148340,65 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 164361,00
Oferta z najniższą ceną: 164361,00 / Oferta z najwyższą ceną: 191076,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe,
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.07.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- FRANKO Kowalewicz sp.j., Al. 1000 Lecia P.P. 4, 15-111 Białystok, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55315,53 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 53275,00
Oferta z najniższą ceną: 53275,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6267251,00
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Część 3 - wędliny wieprzowe,
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.07.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO SP. J. DYCZEWSCY
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO SP. J. DYCZEWSCY
- Zakłąd Przetwórstwa Mięsnego Sp. zj. Dyczewscy, ul. Buczka 60A, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 214165,11 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 208600,00
Oferta z najniższą ceną: 208600,00 / Oferta z najwyższą ceną: 325060,00
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.07.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakłąd Masarniczy Stanisław I wanda Kwiatkowscy, ul. 1 Maja 35B, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 50774,76 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 50800,00
Oferta z najniższą ceną: 49890,78 / Oferta z najwyższą ceną: 80380,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z SUWAŁK
- Świadczenie usługi pełnienia nadzoru autorskiego w ramach realizacji zadania pod nazwą "Budowa budynku dla Sądu Rejonowego w Suwałkach przy ul. Utrata "
- Dostawa i montaż wiat przystankowych w ramach zrównoważonej mobilności miejskiej w Miejskim Obszarze Funkcjonalnym Suwałk (etap I)
- Wykonanie robót budowlanych w zasobach stanowiących własność Gminy Miasta Suwałki
- Rozbudowa myjni autobusowej oraz budowa automatycznej portalowej myjni szczotkowej dla autobusów o długości do 18 m
- "Dokumentacja projektowa dot. budowy i rozbudowy dróg gminnych wraz z niezbędną infrastrukturą w msc. Płociczno-Osiedle".
- Wykonanie kompleksowych usług w zakresie bieżącego utrzymania i remontów gminnych oraz wewnętrznych dróg na terenie gminy Suwałki - część 2.
więcej: przetargi w Suwałkach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa wędlin i mięsa świeżego dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
- Sukcesywna dostawa mięsa i jego przetworów
- Dostawa mięsa, podrobów i wędlin na potrzeby Zakładów Karnych w Raciborzu oraz Głubczycach z podziałem na 3 części
- Zakup mięsa i wędlin
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Urzędu Marszałkowskiego Województwa Śląskiego zgodnie z częściami"
- Dostawy art. spożywczych dla LODR w Końskowoli
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.