Ogłoszenie z dnia 2010-07-05
Kielce: Wyżywienie uczestników projektu Szkolenie-Praktyka-Zatrudnienie-Rozwój III edycja w Skarżysku-Kamiennej.
Numer ogłoszenia: 195536 - 2010; data zamieszczenia: 05.07.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Świętokrzyska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Kielcach, ul. H. Sienkiewicza 36, 25-507 Kielce, woj. świętokrzyskie, tel. 041 343-13-54, 343 13 55, faks 041 343-13-54, 343 13 55.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Ochotnicze Hufce Pracy.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wyżywienie uczestników projektu Szkolenie-Praktyka-Zatrudnienie-Rozwój III edycja w Skarżysku-Kamiennej..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa restauracyjna polegająca na żywieniu 20 uczestników w/w projektu w Skarżysku-Kamiennej. 1. Usługa obejmuje przygotowanie i dostarczenie własnym transportem do miejsca wskazanego przez Zamawiajacego- siedziba 13-1 HP w Skarżysku-Kamiennej, ul. Niepodległości 77.Dostarczane posiłki obejmować będą jeden posiłek dla każdego uczestnika będącego w danym dniu na zajęciach - oobiad w postaci dwudaniowej, np. (zupa, ziemniaki, kotlet schabowy), dodatkowo deser w postaci (owoc/ciastko/jogurt) oraz napój (sok/kompot).Obiad dla każdego uczestnika powinien być podawany na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym z kompletem sztućców jednorazowych i serwetek. Obiad może być dostarczony jako wyporcjowany lub porcjowanie może odbywać się w chwili podawania obiadu. Oferowana usługa powinna obejmować również zapewnienie obsługi uczestników i koniecznego sprzętu (nakrycia- jednorazowe, rozłożenie i zebranie nakryć z zabezpieczeniem niezbędnych sztućców).Posiłki podawane będą w terminie od 30.06.2010 r. do 20.12.2010 r. Przygotowanie posiłków odbywać się musi na wyłącznie na bazie pełnowartościowych produktów wysokiej jakości oraz półproduktów posiadających stosowne atesty, świadectwa, protokoły badań, itp. oraz zgodnie z określonymi normami żywienia. Jakość posiłków i procedury wykonawcy powinny być zgodne z ustawą z dnia 25.08.2006 r.Posiłki muszą być dostarczone w odpowiednich naczyniach umożliwiających jego estetyczne spożycie z zabezpieczeniem niezbędnych sztućców. Wykonawca dokonuje dostarczenia posiłków do miejsca spożycia za pomocą odpowiednich urządzeń zapewniających utrzymanie właściwej jakości i temperatury posiłków. Wykonawca zobowiązuje się do wykonania umowy z najwyższą starannością i zachowaniem wymogów sanitarnych..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.50.00.00 - Usługi bufetowe oraz w zakresie podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Szkolenie-Praktyka-Zatrudnienie-Rozwój III edycja finansowanego z UNii Europejskiej ze środków EFS w ramach POKL Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3 zgodnie z umową nr UDA-POKL.01.03.03-00-048/10-00 z dnia 9.06.2010 r..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.07.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- EXPOL-BIS Pawliszak Arkadiusz i Pawliszak waldemar Spółka Jawna, ul. Wioślarska nr 1, 26-110 Skarżysko-Kamienna, kraj/woj. świętokrzyskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 15644,86 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 15644,86
Oferta z najniższą ceną: 15644,86 / Oferta z najwyższą ceną: 23467,29
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 69 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Przedmiot zamówienia jest usługą powszechnie dostępną, o ustalonych standardach jakościowych oraz wartości nieprzekraczającej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy Pzp.
INNE PRZETARGI Z KIELC
- "Zakup i dostawa echokardiografu dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Kielcach w ramach realizacji Narodowego Programu Chorób Układu Krążenia na lata 2022-2032"
- Grupowe szkolenia dla pracowników Uniwersytetu Jana Kochanowskiego w Kielcach
- Usługa sprawowania obsługi serwisowej, bieżącego nadzoru oraz usług rozwoju systemu CliniNET, NetRAAD i systemu CGM CliniNET-Apteka Szpitalna dla SP ZOZ MSWiA w Kielcach im. św. Jana Pawła II
- Dzierżawa systemu do diagnostyki immunohistochemicznej wraz z zakupem i dostawą przeciwciał pierwotnych dla Zakładu Patologii Nowotworów Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach.
- Zakup wraz z dostawą wyrobów medycznych dla Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach.
- Zakup wraz z dostawą papieru ksero dla Świętokrzyskiego Centrum Onkologii w Kielcach.
więcej: przetargi w Kielcach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- usługa restauracyjna polegająca na zapewnieniu codziennej obsługi w zakresie żywienia 178 mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Łodzi, ul. Spadkowa 4/6
- USŁUGA GASTRONOMICZNA DLA UCZESTNIKÓW XXXVI FORUM PEDAGOGÓW
- Usługa kompleksowej organizacji i obsługi konferencji Akademii CeZ
- Dostarczanie posiłków dla mieszkańców Zamawiającego wraz z dzierżawą wyposażonej kuchni
- Organizacja pobytu szkoleniowego
- Usługi szkoleń dla kadry pedagogicznej oraz usługi cateringowe
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.