Ogłoszenie z dnia 2025-01-02
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00621452/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-11-28
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
D/205/2024 DOSTAWA MIĘSA, PRODUKTÓW MIĘSNO-WĘDLINIARSKICH ORAZ TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH I ROŚLINNYCH
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: 2 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 142665904
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Marsa 110
1.5.2.) Miejscowość: Warszawa
1.5.3.) Kod pocztowy: 04-470
1.5.4.) Województwo: mazowieckie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL911 - Miasto Warszawa
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: 2rblog.zampub@ron.mil.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.2rblog.wp.mil.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://platformazakupowa.pl/pn/2rblog1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Skarb Państwa, jednostka budżetowa, podsektor rządowy
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Obrona
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
D/205/2024 DOSTAWA MIĘSA, PRODUKTÓW MIĘSNO-WĘDLINIARSKICH ORAZ TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH I ROŚLINNYCH2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-b5952f7f-3e49-4027-945a-72599d812fd1
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00001443
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-01-02
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00621452
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: D/205/2024
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 108007,00 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa dostawę mięsa, produktów mięsno-wędliniarskich oraz tłuszczy zwierzęcych iroślinnych dla zamówienia podstawowe i opcjonalnego, zakresie zadania nr 1, w niżej wymienionych ilościach:
1. Antrykot wołowy b/k kręg. w ilości 200kg. w tym - ilość podstawowa 100kg - ilość opcjonalna 100kg
2. Wołowina ekstra w ilości 80 kg. w tym - ilość podstawowa 40kg - ilość opcjonalna 40kg
3. Polędwica wołowa w ilości 10 kg. w tym- ilość podstawowa 5kg - ilość opcjonalna 5kg
4. Polędwica wieprzowa w ilości 50kg. w tym - ilość podstawowa 25kg- ilość opcjonalna 25kg
5. Wołowina zrazowa b/k w ilości 120kg. w tym - ilość podstawowa 60kg - ilość opcjonalna 60kg
6. Udziec cielęcy b/k w ilości 20kg w tym- ilość podstawowa 10kg- ilość opcjonalna 10kg
7. Łopatka cielęca b/k w ilości 10kg. w tym - ilość podstawowa 5kg - ilość opcjonalna 5kg
8. Karkówka wieprzowa b/k w ilości 400kg. w tym - ilość podstawowa 200kg - ilość opcjonalna 200kg
9. Karkówka wieprzowa z/k w ilości 40kg. w tym - ilość podstawowa 20kg- ilość opcjonalna 20kg
10.Łopatka wieprzowa b/k w ilości 400kg. w tym - ilość podstawowa 200kg- ilość opcjonalna 200kg
11.Schab wieprzowy b/k w ilości 400kg. w tym - ilość podstawowa 200kg- ilość opcjonalna 200kg
12.Schab wieprzowy z/k w ilości 40kg. w tym- ilość podstawowa 20kg- ilość opcjonalna 20kg
13.Boczek surowy b/k kg. w ilości 60kg w tym - ilość podstawowa 30kg - ilość opcjonalna 30kg
14.Żeberka wieprzowe w ilości 400kg. w tym - ilość podstawowa 200kg - ilość opcjonalna 200kg
15.Żeberka wędzone w ilości 16kg. w tym - ilość podstawowa 8kg - ilość opcjonalna 8kg
16.Szynka wieprzowa b/k w ilości 400kg. w tym - ilość podstawowa 200kg- ilość opcjonalna 200kg
17.Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne w ilości 50kg. w tym - ilość podstawowa 25kg - ilość opcjonalna 25kg
18.Golonka wieprzowa b/k - pakowana próżniowo w ilości 300kg. - ilość podstawowa 150kg - ilość opcjonalna 150kg
19.Ozorki wieprzowe w ilości 50kg. w tym - ilość podstawowa 25kg - ilość opcjonalna 25kg
20.Wątroba wieprzowa w ilości 50kg. - ilość podstawowa 25kg - ilość opcjonalna 25kg
21.Pasztetowa w ilości 10kg. - ilość podstawowa 5kg - ilość opcjonalna 5kg
22.Salceson włoski w ilości 10kg. w tym - ilość podstawowa 5kg - ilość opcjonalna 5kg
23.Salceson ozorkowy w ilości 10kg. w tym - ilość podstawowa 5kg - ilość opcjonalna 5kg
24.Kaszanka z kaszy gryczanej w ilości 40kg. - ilość podstawowa 20kg - ilość opcjonalna 20kg
25.Salami w ilości 16kg. w tym - ilość podstawowa 8kg - ilość opcjonalna 8kg
26.Kiełbasa myśliwska w ilości 40kg. w tym - ilość podstawowa 20kg - ilość opcjonalna 20kg
27.Kiełbasa jałowcowa w ilości 40kg. w tym - ilość podstawowa 20kg- ilość opcjonalna 20kg
28.Frankfurterki w ilości 16kg. w tym - ilość podstawowa 8kg - ilość opcjonalna 8kg
29.Kiełbasa parówkowa w ilości 40kg. w tym - ilość podstawowa 20kg - ilość opcjonalna 20kg
30.Parówki z szynki w ilości 50kg. w tym - ilość podstawowa 25kg - ilość opcjonalna 25kg
31.Mortadela w ilości 30kg. w tym- ilość podstawowa 15kg - ilość opcjonalna 15kg
32.Kiełbasa biała parzona w ilości 60kg. w tym- ilość podstawowa 30kg- ilość opcjonalna 30 kg
33.Kiełbasa podlaska w ilości 50kg. w tym- ilość podstawowa 25 kg - ilość opcjonalna 25 kg
34.Kiełbasa wiejska w ilości 50kg. w tym- ilość podstawowa 25 kg - ilość opcjonalna 25 kg
35.Kiełbasa śląska w ilości 80kg. w tym- ilość podstawowa 40 kg - ilość opcjonalna 40 kg
36.Kiełbasa toruńska w ilości 70kg. w tym- ilość podstawowa 35 kg - ilość opcjonalna 35 kg
37.Kiełbasa zwyczajna w ilości 70kg. w tym - ilość podstawowa 35 kg - ilość opcjonalna 35 kg
38.Kiełbasa krakowska parzona w ilości 24kg. w tym- ilość podstawowa 12 kg - ilość opcjonalna 12 kg
39.Kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości 24kg. w tym - ilość podstawowa 12 kg - ilość opcjonalna 12 kg
40.Kiełbasa krakowska sucha w ilości 30kg. w tym- ilość podstawowa 15 kg - ilość opcjonalna 15 kg
41.Kiełbasa żywiecka w ilości 30kg. w tym- ilość podstawowa 15 kg - ilość opcjonalna 15 kg
42.Kabanosy w ilości 20kg. w tym- ilość podstawowa 10 kg - ilość opcjonalna 10 kg
43.Baleron w ilości 20kg. w tym- ilość podstawowa 10 kg - ilość opcjonalna 10 kg
44.Polędwica wieprzowa wędzona w ilości 20kg. w tym - ilość podstawowa 10 kg - ilość opcjonalna 10 kg
45.Szynka wieprzowa wędzona w ilości 30kg. w tym- ilość podstawowa 15 kg - ilość opcjonalna 15 kg
46.Szynka wieprzowa gotowana w ilości 20kg. w tym- ilość podstawowa 10 kg - ilość opcjonalna 10 kg
47.Szynka wieprzowa konserwowa w ilości 30kg. w tym- ilość podstawowa 15kg- ilość opcjonalna 15kg
48.Boczek wędzony parzony b/k w ilości 160kg. w tym - ilość podstawowa 80kg- ilość opcjonalna 80kg
49.Schab pieczony w ilości 30kg. w tym- ilość podstawowa 15kg- ilość opcjonalna 15kg
50.Rolada z boczku w ilości 20kg. w tym- ilość podstawowa 10kg- ilość opcjonalna 10kg
51.Pasztet wieprzowy pieczony w ilości 20kg. w tym - ilość podstawowa 10kg- ilość opcjonalna 10kg
52.Golonka wieprzowa w ilości 20kg. w tym - ilość podstawowa 10kg- ilość opcjonalna 10kg
53.Ogonówka w ilości 30kg. w tym- ilość podstawowa 15kg - ilość opcjonalna 15kg
54.Smalec wieprzowy w ilości 80kg. w tym- ilość podstawowa 40kg- ilość opcjonalna 40kg
55.Słonina w ilości 80kg w tym - ilość podstawowa 40kg- ilość opcjonalna 40kg
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.5.) Wartość części: 99487,00 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest dostawa dostawę mięsa, produktów mięsno-wędliniarskich oraz tłuszczy zwierzęcych iroślinnych dla zamówienia podstawowe i opcjonalnego, w zakresie zadania nr 2, w niżej wymienionych ilościach:
1. Olej rzepakowy w ilości 500l w tym - ilość podstawowa 250l- ilość opcjonalna 250l
2. Oliwa z oliwek w ilości 30l w tym - ilość podstawowa 15l- ilość opcjonalna 15l
3. Olej słonecznikowy w ilości 20l w tym - ilość podstawowa 10l - ilość opcjonalna 10l
4. Olej sezamowy w ilości 6l w tym - ilość podstawowa 3l- ilość opcjonalna 3l
5. Olej kukurydziany w ilości 6l w tym - ilość podstawowa 3l - ilość opcjonalna 3l
6. Olej z pestek winogron w ilości 6l w tym - ilość podstawowa 3l- ilość opcjonalna 3l
7. Margaryna jednoporcjowa w ilości 60kg. w tym - ilość podstawowa 30kg - ilość opcjonalna 30kg
8. Margaryna w ilości 60kg. w tym - ilość podstawowa 30kg - ilość opcjonalna 30kg
9. Masło orzechowe jednoporcjowe w ilości 30kg. w tym - ilość podstawowa 15kg - ilość opcjonalna 15kg
10. Masło orzechowe w ilości 8kg. w tym - ilość podstawowa 4kg - ilość opcjonalna 4kg
4.5.3.) Główny kod CPV: 15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne
4.5.5.) Wartość części: 8520,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 99487,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 99487,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 99487,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PRZEDSIĘBIORSTWO PROBUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE MAMBA SP.J. ZDZISŁAW I WALDEMAR MROCZKOWSKI
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7962219366
7.3.3) Ulica: Skaryszewska 15
7.3.4) Miejscowość: Skaryszew, Maków
7.3.5) Kod pocztowy: 26-640
7.3.6.) Województwo: mazowieckie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-12-23
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 104461,35 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2025-01-01 do 2025-12-31Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 8520,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 8520,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 8520,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: HURT I DETAL ARTYKUŁY SPOŻYWCZO-ROLNE ANNA SIEKIERKO
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7221027136
7.3.3) Ulica: Szpitalna 24
7.3.4) Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
7.3.5) Kod pocztowy: 18-200
7.3.6.) Województwo: podlaskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Hurt i Detal Artykuły Spożywczo-Rolne Anna Siekierko
jakie przetargi wygrała firma
Hurt i Detal Artykuły Spożywczo-Rolne Anna Siekierko
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-12-23
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 8946,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2025-01-01 do 2025-12-31INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- ŚWIADCZENIE USŁUG PROWADZENIA KAMPANII REKLAMOWYCH DLA SZKOŁY BIZNESU POLITECHNIKI WARSZAWSKIEJ PRZEZ OKRES 24 MIESIĘCY
- Świadczenie usług cateringowych na eventach i zjazdach programów Szkoły Biznesu Politechniki Warszawskiej (w większości poza budynkiem Szkoły Biznesu Politechniki Warszawskiej).
- "Pełnienie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego dla zadania pn.: "Rozbudowa DW nr 719 od km 22+531 do km 23+274 w miejscowości Nowa Wieś na terenie gminy Michałowice." - nr postępowania 054/25
- "Budowa sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniu drogi wojewódzkiej nr 724 z ul. Mickiewicza w m. Konstancin Jeziorna." - nr postępowania 068/25
- Wewnętrzne roboty remontowo-budowlane w Teatrze Narodowym w Warszawie.
- Zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów biurowych i papieru biurowego (numer postępowania UD-IX-ZP-12-2025)
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa mięsa i wędlin
- Sukcesywna Dostawa Żywności 2025
- Sukcesywna Dostawa Żywności
- Zakup i sukcesywne dostawy mięs, wędlin i mrożonek do Zakładu Karnego w Opolu Lubelskim
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Zagórniku
- Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.