Og³oszenie z dnia 2021-03-01
Powi±zane og³oszenia:
- 2021/BZP 00005458/01 - Og³oszenie z dnia 2021-02-04
Og³oszenie nr 2021/BZP 00011792 z dnia 2021-03-01 |
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Dostawy
Dostawa miêsa i wêdlin oraz mro¿onek do SPZOZ we W³odawie
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: Samodzielny Publiczny Zespó³ Opieki Zdrowotnej we W³odawie
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 110197664
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: Pi³sudskiego 64
1.5.2.) Miejscowo¶æ: W³odawa
1.5.3.) Kod pocztowy: 22-200
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL811 - Bialski
1.5.7.) Numer telefonu: 797 704 880
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: przetargi@spzoz.wlodawa.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.spzoz.wlodawa.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
https://spzozwlodawa.bip.lubelskie.pl/index.php?id=651.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - inny zamawiaj±cy
samodzielny publiczny zak³ad opieki zdrowotnej
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa miêsa i wêdlin oraz mro¿onek do SPZOZ we W³odawie2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-cf7d34d1-6609-11eb-86b1-a64936a8669f
2.5.) Numer og³oszenia: 2021/BZP 00011792
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2021-03-01
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2021/BZP 00000133/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.2.1 ¯ywno¶æ (pieczywo, miêso, wêdlina, mro¿onki)
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer og³oszenia: 2021/BZP 00005458/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ASZ.382.3.2021
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Tak
4.3.) £±czna warto¶æ poszczególnych czê¶ci zamówienia: 331913,68 PLN
4.3.1) Warto¶æ zamówienia stanowi±cego przedmiot tego postêpowania (bez VAT): 112105,40 PLN
Czê¶æ 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Dostawa miêsa i wêdlin w nastêpuj±cym asortymencie:Filet z kurczaka 30 kgKurczak surowy 2265 kgUdka z kurczaka 882 kgPorcje roso³owe 800 kgKarczek surowy bez ko¶ci 60 kg£opatka 990 kgSchab b/k 480 kgSzynka b/k 195 kg¯eberka paski 50 kgBoczek wêdzony 10 kgFilet z indyka wêdzony, zawarto¶æ miêsa co najmniej 70%, w tym co najmniej 35% miêsa z indyka 100 kgKaszanka 20 kgKie³basa krakowska, zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 70% 525 kgKie³basa szynkowa, zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 70% 525 kgKie³basa zwyczajna, bez MOM (miêsa oddzielonego mechanicznie) 8 kgPasztet z kurczaka, bez MOM (miêsa oddzielonego mechanicznie), 50 kgPasztetowa niepikantna drobiowa, bez MOM (miêsa oddzielonego mechanicznie) 90 kgPieczeñ Rzymska smak delikatny, zawarto¶æ miêsa co najmniej 60% 205 kgPolêdwica drobiowa, zawarto¶æ miêsa drobiowego co najmniej 60% 475 kgSzynka gotowana wieprzowa, zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 80% 372 kgSzynka prasowana, zawarto¶æ miêsa wieprzowego co najmniej 70% 646 kgTyrolska, zawarto¶æ miêsa co najmniej 60%, bez MOM (miêsa oddzielonego mechanicznie) 252 kg4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15000000-8 - ¯ywno¶æ, napoje, tytoñ i produkty pokrewne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15110000-2 - Miêso
15112000-6 - Drób
15113000-3 - Wieprzowina
15114000-0 - Podroby
15130000-8 - Produkty miêsne
15131130-5 - Wêdliny
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 98226,98 PLN
Czê¶æ 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Mro¿onki w nastêpuj±cym asortymencie:filet czarniak (dorsz czarny),mro¿ony, bez glazury kg 250filet okoñ nilowy, mro¿ony,bez glazury kg 50¶led¼ solony, matjas 2 kg szt. 20¶led¼ solony, matjas 4 kg szt. 30broku³, 2,5 kg szt. 60fasola szparagowa zielona,2,5 kg szt. 30kalafior, 2,5 kg szt. 50marchewka kostka, 2,5 kg szt. 100marchewka z groszkiem,2,5 kg szt. 30mieszanka kompotowa, 2,5 kg szt. 30szpinak, 2,5 kg szt. 100wi¶nia, 2,5 kg szt. 10w³oszczyzna 3-sk³adnikowa(marchew, pietruszka korzeñ,Seler), 2,5 kg szt. 100czarna porzeczka, 10 kg szt. 40flaki wo³owe w rosole, 350g szt. 20flaki wo³owe w rosole, 900g szt. 10flaki wo³owe suche krojone 1 kg szt. 104.5.3.) G³ówny kod CPV: 15896000-5 - Produkty g³êboko mro¿one
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15220000-6 - Ryby mro¿one, filety rybne i pozosta³e miêso ryb
15232000-3 - Ryby solone
15331170-9 - Warzywa mro¿one
15332100-5 - Przetworzone owoce
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 19483,70 PLN
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
Czê¶æ 1
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 1)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 91104,83
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 91104,83
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 91103
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 1)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: ¦redni przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: P.P.H.U. GRAMAR Spó³ka z o. o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5651373242
7.3.3) Ulica: Przemys³owa 6
7.3.4) Miejscowo¶æ: W³odawa
7.3.5) Kod pocztowy: 22-200
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
jakie przetargi wygra³a firma
PRZEDSIÊBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US£UGOWE "GRAMAR" SP. Z O.O.
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-02-23
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 91104,83
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2021-02-23 do 2022-02-22Czê¶æ 2
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 2)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 15820,25
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 15820,25
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 15820,25
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 2)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: REN SP. z o. o .
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9481998168
7.3.3) Ulica: Tartaczna 3
7.3.4) Miejscowo¶æ: Radom
7.3.5) Kod pocztowy: 26-600
7.3.6.) Województwo: mazowieckie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-02-23
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 15820,25
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2021-02-23 do 2022-02-22SEKCJA IX INFORMACJE DODATKOWE
2021-03-01 Biuletyn Zamówieñ Publicznych | Og³oszenie o wyniku postêpowania - - Dostawy |
INNE PRZETARGI Z W£ODAWY
wiêcej: przetargi w W³odawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy wêdlin do Aresztu ¦ledczego w Sosnowcu
- Zakup i dostawa poczêstunku dla uczestników projektu: "ROZWIJAMY POTENCJA£Y - Powiatowy Program Transformacji Pokoleniowej.", numer wniosku o dofinansowanie: FESL.10.24-IZ.01-06BE/23.
- Zakup i sukcesywna dostawa artyku³ów w spo¿ywczych - ¿ywno¶ciowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystañ Pluskowêsy" w Pluskowêsach w Gminie Che³m¿a
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROC£AWIU
- Dostawa pieczywa, drobiu i artyku³ów spo¿ywczych
- Zakup i dostawa artyku³ów spo¿ywczych na potrzeby sto³ówki szkolnej i przedszkolnej
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.