Ogłoszenie z dnia 2025-01-09
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00666326/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-12-20
- 2024/BZP 00666531/01 - Modyfikacja z dnia 2024-12-20
- 2025/BZP 00097857/01 - Wynik z dnia 2025-02-11
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Świadczenie usług cateringowych – zamówienie z podziałem na dwie części
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Podkarpackie Centrum Innowacji Sp. z o. o.
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 368953574
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Teofila Lenartowicza 4
1.4.2.) Miejscowość: Rzeszów
1.4.3.) Kod pocztowy: 35-051
1.4.4.) Województwo: podkarpackie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL823 - Rzeszowski
1.4.7.) Numer telefonu: 798144097
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: j.baracz@pcinn.org
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://pcinn.org/
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - osoba prawna, o której mowa w art. 4 pkt 3 ustawy (podmiot prawa publicznego)
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
Łączenie Przedsiębiorczości z Nauką
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00017268
2.2.) Data ogłoszenia: 2025-01-09
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00666326
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.11. Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów Przed zmianą:
3. Wykonawcy, składający ofertę na część I przedmiotowego postępowania, w dniu 10 stycznia 2025 roku winni dostarczyć na godzinę 11:45 „próbki” cateringu, o którym mowa w kryteriach oceny ofert, tj.:
jedną kanapkę w wersji wege;
jedną kanapkę w wersji mięsnej;
jedną drożdżówkę;
dwa ciastka (zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia);
sałatkę;
jeden mus;
I danie (zupa);
II danie.
Zamawiający dokona otwarcia ofert oraz oceny jakości przy Wykonawcach, którzy złożą oferty w niniejszym postępowaniu. Po dokonaniu otwarcia ofert, Zamawiający przejdzie do dokonywania oceny dostarczonych próbek. Punktacja przyznana przez Komisje zostanie przekazana Wykonawcom w formie protokołu, za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej. Podczas dokonywania oceny próbek Zamawiający wykona dokumentacje fotograficzną, która posłuży przy realizacji umowy z wybranym Wykonawcą, a w szczególności będzie odnośnikiem do stosowania kar umownych.
Po zmianie:
3. Wykonawcy, składający ofertę na część I przedmiotowego postępowania, w dniu 13 stycznia 2025 roku winni dostarczyć na godzinę 11:45 „próbki” cateringu, o którym mowa w kryteriach oceny ofert, tj.:
jedną kanapkę w wersji wege;
jedną kanapkę w wersji mięsnej;
jedną drożdżówkę;
dwa ciastka (zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia);
sałatkę;
jeden mus;
I danie (zupa);
II danie.
Zamawiający dokona otwarcia ofert oraz oceny jakości przy Wykonawcach, którzy złożą oferty w niniejszym postępowaniu. Po dokonaniu otwarcia ofert, Zamawiający przejdzie do dokonywania oceny dostarczonych próbek. Punktacja przyznana przez Komisje zostanie przekazana Wykonawcom w formie protokołu, za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej. Podczas dokonywania oceny próbek Zamawiający wykona dokumentacje fotograficzną, która posłuży przy realizacji umowy z wybranym Wykonawcą, a w szczególności będzie odnośnikiem do stosowania kar umownych.
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2025-01-10 08:00
Po zmianie:
2025-01-13 08:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2025-01-10 12:00
Po zmianie:
2025-01-13 12:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.4. Termin związania ofertą Przed zmianą:
2025-02-08
Po zmianie:
2025-02-11
SEKCJA IV INFORMACJE DODATKOWE
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Usługa wykonania koncepcji wielobranżowej oraz Programu Funkcjonalno-Użytkowego dla rozbudowy budynków "A" i "BG" o segment "L".
- Promocja Województwa Podkarpackiego podczas Wystawy Światowej EXPO 2025 Osaka, Kansai w dniach 1-7 października 2025 r.
- Dostawa farb, rozpuszczalników i akcesoriów malarskich - zamówienie z podziałem na 2 części
- Przebudowa drogi wojewódzkiej nr 870 Sieniawa - Jarosław, polegająca na budowie chodnika w km 7+932 -8+112 strona lewa w miejscowości Manasterz
- Usługa szkoleniowa nt. Rozliczanie projektów współfinansowanych z EFS+
- "Projekt stałej organizacji ruchu na skrzyżowaniach z istniejącą sygnalizacją świetlną w m. Stalowa Wola.
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Świadczenie usług cateringowych"
- Przygotowanie i dostarczenie posiłków (usługa cateringowa) dla dzieci uczęszczających do Żłobka Publicznego w Biskupcu z siedzibą w Borkach Wielkich w dniach, w których placówka pełni opiekę.
- Usługi cateringowe na potrzeby Branżowego Centrum Umiejętności w Zgorzelcu - Część I - Catering dla uczestników zajęć stacjonarnych
- przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla wychowanków placówek opiekuńczo wychowawczych w Poznaniu
- Przygotowanie i dostawa obiadów dwudaniowych dla podopiecznych Dziennego Domu "Senior-WIGOR" oraz przygotowanie i dostawa całodobowego wyżywienia dla uczestników i mieszkańców COM w Zgierzu.
- Świadczenie usług całodziennego żywienia pacjentów Szpitala Miejskiego w Siemianowicach Śląskich Sp. z.o.o.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.