eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi RzeszówŚwiadczenie usług cateringowych - zamówienie z podziałem na dwie części



Ogłoszenie z dnia 2024-12-20


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Świadczenie usług cateringowych – zamówienie z podziałem na dwie części

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Podkarpackie Centrum Innowacji Sp. z o. o.

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 368953574

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Teofila Lenartowicza 4

1.4.2.) Miejscowość: Rzeszów

1.4.3.) Kod pocztowy: 35-051

1.4.4.) Województwo: podkarpackie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL823 - Rzeszowski

1.4.7.) Numer telefonu: 798144097

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: j.baracz@pcinn.org

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://pcinn.org/

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - osoba prawna, o której mowa w art. 4 pkt 3 ustawy (podmiot prawa publicznego)

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


Łączenie Przedsiębiorczości z Nauką

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00666531

2.2.) Data ogłoszenia: 2024-12-20

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00666326

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IX - POZOSTAŁE INFORMACJE

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

9.1. Informacje dodatkowe

Przed zmianą:
Ciąg dalszy kryterium w zakresie części I

3. ZIMNA PŁYTA – ocenie podlegać będzie sałatka oraz mini deserki (typu mus), a punkty będą stanowić średnią z sumy średnich ocen uzyskanych od osób oceniających za ciastka i drożdżówkę. Wykonawca w niniejszym podkryterium będzie mógł otrzymać maksymalnie 10 pkt. Ocenie podlegać będą:
1) składniki, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 4:
a) za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 2 pkt;
b) za dodatkowe 2 składnik Wykonawca otrzyma 4 pkt.
Zamawiający dokona oceny na podstawie składników podstawowych plus dodatkowych składników nieprzewidzianych w opisie przedmiotu zamówienia, który stanowi załącznik nr 1 do Rozdziału III SWZ. Dodatkowe składniki musza być odmienne od składników podstawowych.
2) jakość, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 3:
a) Zamawiający dokona subiektywnej oceny na podstawie jakości i chrupkości zastosowanych składników, w tym ich świeżości. Ocena będzie subiektywną oceną osób wchodzących w skład komisji.
3) wizualizacja i estetyka, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 3:
b) W powyższym podkryterium Zamawiający dokona oceny na podstawie trwałości ułożenia i utrzymania składników, w tym ułożenie w kubeczkach, aby widoczny był każdy produkt ułożony w sposób estetyczny. Ocena będzie subiektywną oceną osób wchodzących w skład komisji.
Powyższej oceny dokona skład oceniający powołany uchwałą Zarządu. Punkty zostaną przyznane przez każdą osobę oceniającą następnie zsumowane i podzielone przez ilość osób oceniających. W powyższym przypadku dodatkowo tak otrzymane punkty zarówno za sałatkę, jak i mini deserki zostaną dodane i podzielone przez dwa. Wykonawca jest zobligowany dostarczyć do siedziby Zamawiającego, tj. Lenartowicza 6, 35-051 Rzeszów, jedną sałatkę oraz jeden mini deserek – zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia.

4. OBIAD – ocenie podlegać będzie I i II danie, a punkty będą stanowić średnią z sumy średnich ocen uzyskanych od osób oceniających za I danie i II danie. Wykonawca w niniejszym podkryterium będzie mógł otrzymać maksymalnie 10 pkt. Ocenie podlegać będą:
1) składniki, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 6:
a) zupa - ocenie podlegać będą dodatkowe widoczne składniki (poza bulionem). Za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 3 pkt., za dodatkowe 2 – 6pkt. Zamawiający dokona oceny na podstawie składników podstawowych plus dodatkowych składników nieprzewidzianych w opisie przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik nr 1 do Rozdziału III SWZ. Dodatkowe składniki musza być odmienne od składników podstawowych.
b) II danie – ocenie podlegać będzie każdy dodatkowy składnik poza podstawowymi wymaganymi treścią opisu przedmiotu zamówienia. Za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 3 pkt., za dodatkowe 2 – 6 pkt. Zamawiający dokona oceny na podstawie składników podstawowych plus dodatkowych składników nieprzewidzianych w opisie przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik nr 1 do Rozdziału III SWZ. Dodatkowe składniki muszą być odmienne od składników podstawowych.

2) Jakość, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 4:
a) Zamawiający dokona subiektywnej oceny na podstawie świeżości warzyw, chrupkość oraz intensywności wygotowania składników, takich jak ryż/makaron/kasza/ziemniaki.


Zamawiający po dokonaniu oceny w podkryteriach zsumuje wszystkie punkty i tym sposobem otrzyma ilość punktów w przedmiotowym kryterium, którym jest „jakość serwowanego cateringu”.

Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która otrzyma najwyższą liczbę punktów stanowiących sumę punktów przyznanych w ramach każdego z podanych kryteriów udzielenia zamówienia obliczoną na podstawie poniższego wzoru:

P = C + J

gdzie:

P - łączna liczba punktów oferty ocenianej;
C - liczba punktów przyznana ofercie ocenianej w kryterium „Cena”;
J – liczba punktów przyznana ofercie ocenianej w kryterium „Jakość serwowanego cateringu”.

Po zmianie:
Ciąg dalszy kryterium w zakresie części I

3. ZIMNA PŁYTA – ocenie podlegać będzie sałatka oraz mini deserki (typu mus), a punkty będą stanowić średnią z sumy średnich ocen uzyskanych od osób oceniających za ciastka i drożdżówkę. Wykonawca w niniejszym podkryterium będzie mógł otrzymać maksymalnie 10 pkt. Ocenie podlegać będą:
1) składniki, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 4:
a) za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 2 pkt;
b) za dodatkowe 2 składnik Wykonawca otrzyma 4 pkt.

2) jakość, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 3:
a) Zamawiający dokona subiektywnej oceny na podstawie jakości i chrupkości zastosowanych składników, w tym ich świeżości. Ocena będzie subiektywną oceną osób wchodzących w skład komisji.
3) wizualizacja i estetyka, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 3:
b) W powyższym podkryterium Zamawiający dokona oceny na podstawie trwałości ułożenia i utrzymania składników, w tym ułożenie w kubeczkach, aby widoczny był każdy produkt ułożony w sposób estetyczny. Ocena będzie subiektywną oceną osób wchodzących w skład komisji.
Powyższej oceny dokona skład oceniający powołany uchwałą Zarządu.

4. OBIAD – ocenie podlegać będzie I i II danie, a punkty będą stanowić średnią z sumy średnich ocen uzyskanych od osób oceniających za I danie i II danie. Wykonawca w niniejszym podkryterium będzie mógł otrzymać maksymalnie 10 pkt. Ocenie podlegać będą:
1) składniki, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 6:
a) zupa - ocenie podlegać będą dodatkowe widoczne składniki (poza bulionem). Za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 3 pkt., za dodatkowe 2 – 6pkt. Zamawiający dokona oceny na podstawie składników podstawowych plus dodatkowych składników nieprzewidzianych w opisie przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik nr 1 do Rozdziału III SWZ. Dodatkowe składniki musza być odmienne od składników podstawowych.
b) II danie – ocenie podlegać będzie każdy dodatkowy składnik poza podstawowymi wymaganymi treścią opisu przedmiotu zamówienia. Za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 3 pkt., za dodatkowe 2 – 6 pkt. Zamawiający dokona oceny na podstawie składników podstawowych plus dodatkowych składników nieprzewidzianych w opisie przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik nr 1 do Rozdziału III SWZ. Dodatkowe składniki muszą być odmienne od składników podstawowych.

2) Jakość, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 4:
a) Zamawiający dokona subiektywnej oceny na podstawie świeżości warzyw, chrupkość oraz intensywności wygotowania składników, takich jak ryż/makaron/kasza/ziemniaki.


Zamawiający po dokonaniu oceny w podkryteriach zsumuje wszystkie punkty i tym sposobem otrzyma ilość punktów w przedmiotowym kryterium, którym jest „jakość serwowanego cateringu”.

Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która otrzyma najwyższą liczbę punktów stanowiących sumę punktów przyznanych w ramach każdego z podanych kryteriów udzielenia zamówienia obliczoną na podstawie poniższego wzoru:

P = C + J

gdzie:

P - łączna liczba punktów oferty ocenianej;
C - liczba punktów przyznana ofercie ocenianej w kryterium „Cena”;
J – liczba punktów przyznana ofercie ocenianej w kryterium „Jakość serwowanego cateringu”.

W zakresie składania ofert:

Zamawiający wymaga złożenia ofert oraz oświadczeń i innych dokumentów za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej, w tym również odpowiedzi w ramach czynności badania i oceny ofert, wyjaśnień, korespondencji, itp. Próbki natomiast należy dostarczyć osobiście, w dniu 10 grudnia 2024 roku, o godzinie 11:45, do siedziby Zamawiającego.

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych

Przed zmianą:
Nie dotyczy

Po zmianie:
Zamawiający wymaga złożenia przedmiotowych środków dowodowych w ramach kryteriów oceny ofert w zakresie części I, a mianowicie:
Wykonawca musi złożyć wraz z ofertą "próbki" jedzeni w ramach usługi cateringu, tj.:
 jedną kanapkę w wersji wege;
 jedną kanapkę w wersji mięsnej;
 jedną drożdżówkę;
 dwa ciastka (zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia);
 sałatkę;
 jeden mus;
 I danie (zupa);
 II danie.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.