Ogłoszenie z dnia 2024-12-20
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00666326/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-12-20
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Świadczenie usług cateringowych – zamówienie z podziałem na dwie części
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Podkarpackie Centrum Innowacji Sp. z o. o.
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 368953574
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Teofila Lenartowicza 4
1.4.2.) Miejscowość: Rzeszów
1.4.3.) Kod pocztowy: 35-051
1.4.4.) Województwo: podkarpackie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL823 - Rzeszowski
1.4.7.) Numer telefonu: 798144097
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: j.baracz@pcinn.org
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://pcinn.org/
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - osoba prawna, o której mowa w art. 4 pkt 3 ustawy (podmiot prawa publicznego)
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
Łączenie Przedsiębiorczości z Nauką
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00666531
2.2.) Data ogłoszenia: 2024-12-20
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00666326
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IX - POZOSTAŁE INFORMACJE3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
9.1. Informacje dodatkowe Przed zmianą:
Ciąg dalszy kryterium w zakresie części I
3. ZIMNA PŁYTA – ocenie podlegać będzie sałatka oraz mini deserki (typu mus), a punkty będą stanowić średnią z sumy średnich ocen uzyskanych od osób oceniających za ciastka i drożdżówkę. Wykonawca w niniejszym podkryterium będzie mógł otrzymać maksymalnie 10 pkt. Ocenie podlegać będą:
1) składniki, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 4:
a) za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 2 pkt;
b) za dodatkowe 2 składnik Wykonawca otrzyma 4 pkt.
Zamawiający dokona oceny na podstawie składników podstawowych plus dodatkowych składników nieprzewidzianych w opisie przedmiotu zamówienia, który stanowi załącznik nr 1 do Rozdziału III SWZ. Dodatkowe składniki musza być odmienne od składników podstawowych.
2) jakość, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 3:
a) Zamawiający dokona subiektywnej oceny na podstawie jakości i chrupkości zastosowanych składników, w tym ich świeżości. Ocena będzie subiektywną oceną osób wchodzących w skład komisji.
3) wizualizacja i estetyka, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 3:
b) W powyższym podkryterium Zamawiający dokona oceny na podstawie trwałości ułożenia i utrzymania składników, w tym ułożenie w kubeczkach, aby widoczny był każdy produkt ułożony w sposób estetyczny. Ocena będzie subiektywną oceną osób wchodzących w skład komisji.
Powyższej oceny dokona skład oceniający powołany uchwałą Zarządu. Punkty zostaną przyznane przez każdą osobę oceniającą następnie zsumowane i podzielone przez ilość osób oceniających. W powyższym przypadku dodatkowo tak otrzymane punkty zarówno za sałatkę, jak i mini deserki zostaną dodane i podzielone przez dwa. Wykonawca jest zobligowany dostarczyć do siedziby Zamawiającego, tj. Lenartowicza 6, 35-051 Rzeszów, jedną sałatkę oraz jeden mini deserek – zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia.
4. OBIAD – ocenie podlegać będzie I i II danie, a punkty będą stanowić średnią z sumy średnich ocen uzyskanych od osób oceniających za I danie i II danie. Wykonawca w niniejszym podkryterium będzie mógł otrzymać maksymalnie 10 pkt. Ocenie podlegać będą:
1) składniki, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 6:
a) zupa - ocenie podlegać będą dodatkowe widoczne składniki (poza bulionem). Za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 3 pkt., za dodatkowe 2 – 6pkt. Zamawiający dokona oceny na podstawie składników podstawowych plus dodatkowych składników nieprzewidzianych w opisie przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik nr 1 do Rozdziału III SWZ. Dodatkowe składniki musza być odmienne od składników podstawowych.
b) II danie – ocenie podlegać będzie każdy dodatkowy składnik poza podstawowymi wymaganymi treścią opisu przedmiotu zamówienia. Za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 3 pkt., za dodatkowe 2 – 6 pkt. Zamawiający dokona oceny na podstawie składników podstawowych plus dodatkowych składników nieprzewidzianych w opisie przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik nr 1 do Rozdziału III SWZ. Dodatkowe składniki muszą być odmienne od składników podstawowych.
2) Jakość, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 4:
a) Zamawiający dokona subiektywnej oceny na podstawie świeżości warzyw, chrupkość oraz intensywności wygotowania składników, takich jak ryż/makaron/kasza/ziemniaki.
Zamawiający po dokonaniu oceny w podkryteriach zsumuje wszystkie punkty i tym sposobem otrzyma ilość punktów w przedmiotowym kryterium, którym jest „jakość serwowanego cateringu”.
Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która otrzyma najwyższą liczbę punktów stanowiących sumę punktów przyznanych w ramach każdego z podanych kryteriów udzielenia zamówienia obliczoną na podstawie poniższego wzoru:
P = C + J
gdzie:
P - łączna liczba punktów oferty ocenianej;
C - liczba punktów przyznana ofercie ocenianej w kryterium „Cena”;
J – liczba punktów przyznana ofercie ocenianej w kryterium „Jakość serwowanego cateringu”.
Po zmianie:
Ciąg dalszy kryterium w zakresie części I
3. ZIMNA PŁYTA – ocenie podlegać będzie sałatka oraz mini deserki (typu mus), a punkty będą stanowić średnią z sumy średnich ocen uzyskanych od osób oceniających za ciastka i drożdżówkę. Wykonawca w niniejszym podkryterium będzie mógł otrzymać maksymalnie 10 pkt. Ocenie podlegać będą:
1) składniki, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 4:
a) za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 2 pkt;
b) za dodatkowe 2 składnik Wykonawca otrzyma 4 pkt.
2) jakość, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 3:
a) Zamawiający dokona subiektywnej oceny na podstawie jakości i chrupkości zastosowanych składników, w tym ich świeżości. Ocena będzie subiektywną oceną osób wchodzących w skład komisji.
3) wizualizacja i estetyka, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 3:
b) W powyższym podkryterium Zamawiający dokona oceny na podstawie trwałości ułożenia i utrzymania składników, w tym ułożenie w kubeczkach, aby widoczny był każdy produkt ułożony w sposób estetyczny. Ocena będzie subiektywną oceną osób wchodzących w skład komisji.
Powyższej oceny dokona skład oceniający powołany uchwałą Zarządu.
4. OBIAD – ocenie podlegać będzie I i II danie, a punkty będą stanowić średnią z sumy średnich ocen uzyskanych od osób oceniających za I danie i II danie. Wykonawca w niniejszym podkryterium będzie mógł otrzymać maksymalnie 10 pkt. Ocenie podlegać będą:
1) składniki, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 6:
a) zupa - ocenie podlegać będą dodatkowe widoczne składniki (poza bulionem). Za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 3 pkt., za dodatkowe 2 – 6pkt. Zamawiający dokona oceny na podstawie składników podstawowych plus dodatkowych składników nieprzewidzianych w opisie przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik nr 1 do Rozdziału III SWZ. Dodatkowe składniki musza być odmienne od składników podstawowych.
b) II danie – ocenie podlegać będzie każdy dodatkowy składnik poza podstawowymi wymaganymi treścią opisu przedmiotu zamówienia. Za dodatkowy 1 składnik Wykonawca otrzyma 3 pkt., za dodatkowe 2 – 6 pkt. Zamawiający dokona oceny na podstawie składników podstawowych plus dodatkowych składników nieprzewidzianych w opisie przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik nr 1 do Rozdziału III SWZ. Dodatkowe składniki muszą być odmienne od składników podstawowych.
2) Jakość, za które będzie można otrzymać punkty w ilości od 0 do 4:
a) Zamawiający dokona subiektywnej oceny na podstawie świeżości warzyw, chrupkość oraz intensywności wygotowania składników, takich jak ryż/makaron/kasza/ziemniaki.
Zamawiający po dokonaniu oceny w podkryteriach zsumuje wszystkie punkty i tym sposobem otrzyma ilość punktów w przedmiotowym kryterium, którym jest „jakość serwowanego cateringu”.
Za najkorzystniejszą zostanie uznana oferta, która otrzyma najwyższą liczbę punktów stanowiących sumę punktów przyznanych w ramach każdego z podanych kryteriów udzielenia zamówienia obliczoną na podstawie poniższego wzoru:
P = C + J
gdzie:
P - łączna liczba punktów oferty ocenianej;
C - liczba punktów przyznana ofercie ocenianej w kryterium „Cena”;
J – liczba punktów przyznana ofercie ocenianej w kryterium „Jakość serwowanego cateringu”.
W zakresie składania ofert:
Zamawiający wymaga złożenia ofert oraz oświadczeń i innych dokumentów za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej, w tym również odpowiedzi w ramach czynności badania i oceny ofert, wyjaśnień, korespondencji, itp. Próbki natomiast należy dostarczyć osobiście, w dniu 10 grudnia 2024 roku, o godzinie 11:45, do siedziby Zamawiającego.
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych Przed zmianą:
Nie dotyczy
Po zmianie:
Zamawiający wymaga złożenia przedmiotowych środków dowodowych w ramach kryteriów oceny ofert w zakresie części I, a mianowicie:
Wykonawca musi złożyć wraz z ofertą "próbki" jedzeni w ramach usługi cateringu, tj.:
jedną kanapkę w wersji wege;
jedną kanapkę w wersji mięsnej;
jedną drożdżówkę;
dwa ciastka (zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia);
sałatkę;
jeden mus;
I danie (zupa);
II danie.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Świadczenie usług cateringowych - zamówienie z podziałem na dwie części
- Dostawy leków różnych.
- Zakup autobusu dostosowanego do przewozu uczniów z niepełnosprawnościami na potrzeby Zespołu Szkół Specjalnych im. UNICEF w Rzeszowie
- "Dostawa leku (romosozumabum) w ramach programu lekowego"
- Usługa sprzątania budynku Podkarpackiego Centrum Nauki
- Dostawa 2 serwerów dla systemu backupu w ramach modernizacji systemu kopii zapasowych
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 10 w Jastrzębiu-Zdroju w roku 2025
- Usługa przygotowania, dostarczania, wydawania posiłków w miejscu wskazanym przez Wykonawcę (w Skwierzynie) w roku 2025
- Usługi przygotowania, dostarczania i wydawania posiłków dla dzieci przedszkola i żłobka w Żarowie
- Kompleksowa usługa cateringowa w zakresie: przygotowywania i dowożenia posiłków i opakowań dla podopiecznych Dziennego Domu Senior + w Szczkowie w ramach projektu "Kujawsko - Pomorska sieć DDP
- Świadczenie usług polegających na kompleksowym całodziennym i codziennym żywieniu pacjentów Zamawiającego wraz z odbiorem i utylizacją odpadów pokonsumpcyjnych.
- Przygotowanie i dostarczanie posiłków (usługa cateringowa) dla mieszkańców Centrum Opiekuńczo- Mieszkalnego w Cedyni
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.