Ogłoszenie z dnia 2024-01-09
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00008387/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-01-04
- 2024/BZP 00098604/01 - Wynik z dnia 2024-02-09
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Świadczenie usług w zakresie przygotowywania i dostawy całodziennych posiłków dla pacjentów Szpitala Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o. ZP1/2024
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Szpital Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o.
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 220799636
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Lęborska 13
1.4.2.) Miejscowość: Bytów
1.4.3.) Kod pocztowy: 77-100
1.4.4.) Województwo: pomorskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL636 - Słupski
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: uslugi.przetargi@bytow.biz
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-bytow.com.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - osoba prawna, o której mowa w art. 4 pkt 3 ustawy (podmiot prawa publicznego)
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00018745
2.2.) Data ogłoszenia: 2024-01-09
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00008387
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych Przed zmianą:
21.1.1. Kopia umowy na utylizację odpadów pokonsumpcyjnych;
21.1.2. Oświadczenie, że przygotowywanie posiłków z dostawą realizowane będą zgodnie z obowiązującymi zasadami Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli - HACCP według wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do SWZ;
21.1.3. Aktualny certyfikat systemów jakości HACCP;
21.1.4. Przykładowy jadłospis 10 dniowy na diety: podstawowa, łatwostrawna i Dieta Dzieci do 8 roku życia , zawierający w swoim opisie rodzaj posiłku, jego skład oraz gramaturę, dobowe sumy wartości energetycznej (kaloryczności) i wartości odżywczej diet z podaniem ilości białka, węglowodanów, w tym cukrów, tłuszczu, w tym nasyconych kwasów tłuszczowych, błonnika i soli, informacje o sposobie obróbki posiłku i o obecności alergenów.
Po zmianie:
21.1.1. Kopia umowy na utylizację odpadów pokonsumpcyjnych;
21.1.2. Oświadczenie, że przygotowywanie posiłków z dostawą realizowane będą zgodnie z obowiązującymi zasadami Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli - HACCP według wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do SWZ;
21.1.4. Przykładowy jadłospis 10 dniowy na diety: podstawowa, łatwostrawna i Dieta Dzieci do 8 roku życia , zawierający w swoim opisie rodzaj posiłku, jego skład oraz gramaturę, dobowe sumy wartości energetycznej (kaloryczności) i wartości odżywczej diet z podaniem ilości białka, węglowodanów, w tym cukrów, tłuszczu, w tym nasyconych kwasów tłuszczowych, błonnika i soli, informacje o sposobie obróbki posiłku i o obecności alergenów.
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.10. Przedmiotowe środki dowodowe podlegające uzupełnieniu Przed zmianą:
21.1.1. Kopia umowy na utylizację odpadów pokonsumpcyjnych;
21.1.2. Oświadczenie, że przygotowywanie posiłków z dostawą realizowane będą zgodnie z obowiązującymi zasadami Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli - HACCP według wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do SWZ;
21.1.3. Aktualny certyfikat systemów jakości HACCP;
21.1.4. Przykładowy jadłospis 10 dniowy na diety: podstawowa, łatwostrawna i Dieta Dzieci do 8 roku życia , zawierający w swoim opisie rodzaj posiłku, jego skład oraz gramaturę, dobowe sumy wartości energetycznej (kaloryczności) i wartości odżywczej diet z podaniem ilości białka, węglowodanów, w tym cukrów, tłuszczu, w tym nasyconych kwasów tłuszczowych, błonnika i soli, informacje o sposobie obróbki posiłku i o obecności alergenów.
Po zmianie:
21.1.1. Kopia umowy na utylizację odpadów pokonsumpcyjnych;
21.1.2. Oświadczenie, że przygotowywanie posiłków z dostawą realizowane będą zgodnie z obowiązującymi zasadami Systemu Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli - HACCP według wzoru stanowiącego załącznik nr 5 do SWZ;
21.1.4. Przykładowy jadłospis 10 dniowy na diety: podstawowa, łatwostrawna i Dieta Dzieci do 8 roku życia , zawierający w swoim opisie rodzaj posiłku, jego skład oraz gramaturę, dobowe sumy wartości energetycznej (kaloryczności) i wartości odżywczej diet z podaniem ilości białka, węglowodanów, w tym cukrów, tłuszczu, w tym nasyconych kwasów tłuszczowych, błonnika i soli, informacje o sposobie obróbki posiłku i o obecności alergenów.
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2024-01-12 10:00
Po zmianie:
2024-01-15 10:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2024-01-12 10:30
Po zmianie:
2024-01-15 10:30
INNE PRZETARGI Z BYTOWA
- Przebudowa rowu retencyjnego-tranzytowego w m. Świątkowo wraz z budową drogi dojazdowej
- Dostawa narzędzi i implantów ortopedycznych - umowa ramowa ZP8/A/4/2025
- Obsługa serwisowa tomografu komputerowego Szpitala Powiatu Bytowskiego Sp. z o.o. ZP2/2025
- "Szkolenia kierowców"
- "Zaprojektuj i wybuduj" : Nadbudowa i przebudowa oraz wyposażenie budynku Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w celu zwiększenia do 78 liczby łóżek opieki długoterminowej ZP4/2025
- Roboty związane z dostawą kruszywa łamanego i bieżącą konserwacją dróg gruntowych będących w zarządzie gminy Bytów w 2025 roku
więcej: przetargi w Bytowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
- Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej nr 4 w Ostrowcu Świętokrzyskim
- Organizacja konferencji pn. "Solankowa Dolina i odkrycie prozdrowotnych wód Pomorza i Kujaw 2025"
- Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej nr 9 w Ostrowcu Świętokrzyskim
- Zatrudnienie specjalistów do prowadzenia zajęć aktywizujących ruchowo dla seniorów warsztatów plastycznych, florystycznych i kulinarnych oraz usługa organizacji turnusów rehabilitacyjnych.
- wynajęcie sali wykładowej oraz świadczenie usługi cateringowej realizowanej w takcie warsztatów w dwóch terminach, współfinansowanej ze środków Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.