Ogłoszenie z dnia 2023-01-11
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00481142/01 - Ogłoszenie z dnia 2022-12-07
- 2024/BZP 00028163/01 - Wynik z dnia 2024-01-11
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni
Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W KRASNYMSTAWIE
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 002681398
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Marszałka Piłsudskiego 9
1.5.2.) Miejscowość: Krasnystaw
1.5.3.) Kod pocztowy: 22-300
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski
1.5.7.) Numer telefonu: 825762324
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zamowienia@mopskrasnystaw.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mopskrasnystaw.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://um-krasnystaw.zetopzp.pl/1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
pomoc społeczna
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchniMiejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-a398be9b-7560-11ed-b4ea-f64d350121d2
2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00022518
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2023-01-11
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2022/BZP 00000347/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.3 Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00481142
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: OPS.I.2201.1.4.2022
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 228299,76 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Zadanie Nr 1 – Gotowe produkty garmażeryjne (mączne) – CPV 15851000-8 – załącznik nr 1A1. 15851220-6 pierogi ruskie świeże (nie mrożone) kg 380,
2. 15851220-6 pierogi z kaszą gryczaną świeże (nie mrożone) kg 130,
3. 15851220-6 pierogi z soczewicą świeże (nie mrożone) kg 240,
4. 15851220-6 pierogi z kapustą i grzybami świeże (nie mrożone) kg 120,
5. 15313000-5 kopytka świeże (nie mrożone) kg 330,
6. 15313000-5 kluski śląskie świeże (nie mrożone) kg 250,
7. 15851220-6 uszka z kapustą i grzybami (nie mrożone) kg 6,
8. 15851220-6 naleśniki z serem (nie mrożone) kg 300.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15851000-8 - Produkty mączne
4.5.5.) Wartość części: 28460 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Zadanie Nr 2 – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie – CPV 15810000-9 – załącznik nr 1B1. 15811100-7 chleb zwykły krojony – 900g szt. 3600,
2. 15811100-7 chleb razowy krojony – 600g szt. 400,
3. 15812100-4 paczek z dżemem w pudrze szt. 250,
4. 15612500-6 drożdżówka z serem – 100g szt. 250,
5. 15811400-0 bułka – 100g szt. 500.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 20550 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Zadanie Nr 3 – Mięso i wędliny – CPV 15131100-6 – załącznik nr 1C,1. 15131400-9 Żeberka paski mięsne świeże (nie mrożone) kg 80,
2. 15131400-9 Łopatka b/k świeża (nie mrożona) kg 350,
3. 15131400-9 Kości schabowo- karkowe świeże (nie mrożone) kg 700,
4. 15131130-5 Kiełbasa krakowska kg 20,
5. 15131130-5 Kiełbasa zwyczajna ( mięso wieprzowe min.65%) kg 180,
6. 15113000-3 Karczek wieprzowy b/k świeży (nie mrożony) kg 350,
7. 15113000-3 Schab b/k świeży (nie mrożony) kg 450,
8. 15113000-3 Słonina b/s kg 60,
9. 15113000-3 Boczek surowy kg 15,
10. 15131400-9 Boczek wędzony kg 40,
11. 15131134-3 Kaszanka kg 50,
12. 15131120-2 Tuszonka kg 15,
13. 15131400-9 Mięso mielone wieprzowe z łopatki świeże (bez dodatków ) kg 700.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie
4.5.5.) Wartość części: 39902,50 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Zadanie Nr 4 – Nabiał – CPV 15500000-3 – załącznik nr 1D,1. 15512200-2 śmietana 18% tłuszczu, opakowanie max 1l l 1000,
2. 15530000-2 masło 82% tłuszczu mlecznego – 200g kg 70,
3. 15511400-7 mleko butelka lub folia 2% – opakowanie 1l l 50,
4. 15542200-1 twaróg kostka półtłusty – 250g kg 70,
5. 15512200-2 ser żółty twardy kg 40,
6. 15551320-4 jogurt owocowy 150 g szt. 360.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.5.5.) Wartość części: 15899 PLN
Część 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Zadanie Nr 5 – Artykuły mrożone – CPV 15331170-9, CPV 15221000-3 – załącznik nr 1E,1. 15112000-6 ćwiartka kurczaka mrożona kg 320,
2. 15112000-6 filet z kurczaka mrożony kg 200,
3. 15229000-9 filet z morszczuka bez skóry mrożony kg 270,
4. 15131640-3 flaki wołowe suche mrożone 1kg kg 100,
5. 15331170-9 brokuł mrożony – 2,5kg kg 150,
6. 15331170-9 fasola szparagowa mrożona – 2,5kg kg 250,
7. 15112000-6 kurczak mrożony kg 140,
8. 15331170-9 kalafior mrożony – 2,5kg kg 200,
9. 15331170-9 marchew kostka mrożona – 2,5kg kg 5,
10. 15331170-9 marchew z groszkiem mrożona – 2,5kg kg 185,
11. 15332100-5 mieszanka kompotowa mrożona – 2,5kg kg 200,
12. 15310000-4 placki ziemniaczane mrożone – 1,5kg kg 290,
13. 15241200-1 płat śledziowy po wiejsku – 2,5kg kg 120,
14. 15313000-5 truskawka mrożona – 2,5kg kg 200,
15. 15313000-5 pyzy z mięsem mrożone – 2,5kg kg 360,
16. 15241200-1 filet śledziowy solony bez skóry kg 30,
17. 15331170-9 włoszczyzna w słupkach (marchew, pietruszka, seler, por) – 2,5 kg kg 250.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone
4.5.5.) Wartość części: 48613 PLN
Część 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Zadanie Nr 6 – Warzywa i owoce - CPV 15300000-1 – załącznik nr 1F,1. 03222111-4 banan kg 60,
2. 03221111-7 burak czerwony kg 400,
3. 03221113-1 cebula kg 280,
4. 03221100-7 czosnek główka szt. 10,
5. 03221213-2 fasola „Jaś” kg 130,
6. 03222321-9 jabłko kg 100,
7. 03221410-3 kapusta biała kg 600,
8. 03221410-3 kapusta młoda szt. 160,
9. 03221410-3 kapusta czerwona kg 100,
10. 03221410-3 kapusta pekińska kg 150,
11. 15331142-4 kapusta kiszona kg 650,
12. 03221000-6 koper zielony pęczek szt. 80,
13. 03221000-6 natka pietruszki pęczek szt. 100,
14. 03221270-9 ogórek zielony kg 100,
15. 03110000-5 ogórek kwaszony kg 170,
16. 03221230-7 papryka świeża kg 70,
17. 03221240-0 pomidor kg 120,
18. 03221100-7 por kg 230,
19. 03222220-1 pomarańcza kg 40,
20. 03221000-6 botwina pęczek szt. 40,
21. 03221000-6 rzodkiewka pęczek szt. 120,
22. 03221310-2 sałata zielona szt. 100,
23. 03221000-6 szczypiorek pęczek szt. 120,
24. 03221260-6 pieczarka kg 300,
25. 03221000-6 seler kg 170,
26. 03221112-4 marchew kg 600,
27. 03212100-1 ziemniaki kg 8000,
28. 03212100-1 ziemniaki młode kg 1600,
29. 03222240-7 mandarynka kg 20.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.5.5.) Wartość części: 34400,79 PLN
Część 7
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Zadanie Nr 7 – Artykuły spożywcze suche w opakowaniach garmażeryjnych CPV 15890000-3 – załącznik nr 1G,1. 15870000-7 czosnek granulowany – 1kg szt. 2,
2. 15871200-6 przyprawa do mięs – 1kg
(skład co najmniej: papryka słodka, cukier, cebula, pomidor, czosnek, papryka ostra, tymianek, pieprz czarny, rozmaryn, natka pietruszki, majeranek, oregano, mąka kukurydziana, olej rzepakowy, sól; typu Prymat lub równoważna) szt. 1,
3. 15871200-6 przyprawa do kurczaka – 1kg
(skład co najmniej: papryka słodka, cebula, cukier, majeranek, nasiona kolendry, kurkuma, imbir, chili, kmin rzymski, gorczyca biała, kminek, goździki, sól) szt. 1,
4. 15871270-7 fix do gulaszu – 1kg
(skład co najmniej: papryka łagodna mielona 15%, cebula 13%, koncentrat pomidorowy suszony 7,1%, mąka ryżowa, ekstrakty drożdżowe, koncentrat soku z cebuli, czosnek mielony 0,9%, syrop karmelowy, kminek, majeranek, olej słonecznikowy, sól jodowana, cukier, sól, skrobia, tłuszcz palmowy) szt. 2,
5. 15332240-8 galaretka – 1kg
(skład co najmniej: żelatyna spożywcza wieprzowa 270 BIO, cukier, kwasek cytrynowy, aromat, barwniki) szt. 140,
6. 15870000-7 koper suszony – 0,2kg szt. 2,
7. 15331427-6 koncentrat pomidorowy 30% – 0,9kg szt. 180,
8. 15851100-9 makaron świderek 100% durum – 2kg szt. 120,
9. 15851100-9 makaron kolanko 100% durum – 2kg szt. 15,
10. 15851100-9 makaron rurki 100% durum – 2kg szt. 20,
11. 15851100-9 makaron kokardka 100% durum – 2kg szt. 15,
12. 15851100-9 makaron nitka 100% durum – 2kg szt. 40,
13. 15851100-9 makaron muszelka 100% durum – 2kg szt. 10,
14. 15870000-7 natka pietruszki – 1kg szt. 2,
15. 15870000-7 przyprawa do zup w płynie – 1l
(skład co najmniej: woda, sól, wzmacniacze smaku, ocet, glukoza, aromaty (z selerem(; typu Winiary, Maggi lub równoważna) szt. 30,
16. 15891000-0 rosół z kury pasta – 1kg
skład co najmniej: mięso kurze 1,5%, tłuszcz kurzy 5%, cebula, korzeń selera, kurkuma, pieprz biały, koncentraty soków (z marchwi, cebuli), wyciąg z rozmarynu, sól) szt. 20,
17. 15871260-4 sos grzybowy – 1kg szt. 1,
18. 15871260-4 sos boloński – 1kg
(skład co najmniej: koncentrat pomidorowy 36%, cebula 6,3%, czosnek, papryka, sok z buraka czerwonego, tymianek, rozmaryn, oregano, majeranek, cukier, mąka ryżowa, tłuszcz palmowy, sól jodowana, sól, syrop karmelowy, ekstrakty drożdżowe) szt. 3,
19. 15891400-4 zupa pieczarkowa – 1kg
(skład co najmniej: sok z pieczarki 7%, pieczarki suszone 5%, warzywa suszone 3% (cebula, por, pietruszka), pieprz czarny, skrobia ziemniaczana, hydrolizat białka sojowego, odtłuszczone mleko w proszku, śmietanka w proszku pozyskiwana z mleka krowiego, skrobia ziemniaczana, mąka pszenna, sól, ekstrakt drożdżowy, kwas cytrynowy, olej rzepakowy) szt. 1,
20. 15891400-4 zupa ogonowa – 1kg
(skład co najmniej: papryka słodka, seler, marchew, pieprz czarny, mleko w proszku, hydrolizat białka sojowego, proszek pomidorowy, sól, cukier, kwasek cytrynowy, mąka pszenna, mąka ziemniaczana, ekstrakt drożdżowy) szt. 8,
21. 15871270-7 przyprawa do ryb – 1kg
(skład co najmniej: warzywa suszone, papryka, pieprz czarny, curry, imbir, rozmaryn, sól) szt. 1,
22. 15891000-0 rosół wołowy pasta – 1kg
(skład co najmniej: sól, tłuszcz palmowy, ekstrakty drożdżowe, aromaty, olej słonecznikowy, cebula (1%), syrop karmelowy, kurkuma, nasiona selera) szt. 3,
23. 15891500-5 bulion grzybowy pasta – 1kg
(skład co najmniej: koncentrat soku z pieczarek 2,3%, borowiki suszone 1,8%, sól, laktoza, ekstrakty drożdżowe, skrobia kukurydziana, fruktoza, sos sojowy) szt. 1,
24. 15870000-7 papryka słodka mielona – 1kg szt. 1,
25. 15870000-7 papryka ostra mielona – 1kg szt. 1,
26. 15830000-5 oregano – 0,2kg szt. 1.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15890000-3 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone
4.5.5.) Wartość części: 13358,79 PLN
Część 8
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Zadanie Nr 8 – Artykuły spożywcze suche w opakowaniach jednostkowych – CPV 15800000-6 – załącznik nr 1H.1. 15412100-0 smalec – 200g kostka szt. 450,
2. 15811000-6 bułka tarta – 0,5kg szt. 350,
3. 15831200-4 cukier kryształ kg 380,
4. 15830000-5 cukier wanilinowy – 32g szt. 10,
5. 15872200-3 chrzan – 300g
(korzeń chrzanu min. 71%) szt. 25,
6. 03212213-6 groch łupany – 0,5kg szt. 180,
7. 03142500-3 jajko ( L) szt. 3600,
8. 15861200-3 kawa inka szt. 15,
9. 15610000-7 ryż długoziarnisty – 1kg szt. 220,
10. 03211900-2 kasza jęczmienna – 1kg kg 140,
11. 03211900-2 kasza gryczana – 1kg kg 130,
12. 15331470-2 kukurydza konserwowa – 400ml. szt. 100,
13. 15870000-7 kwasek cytrynowy – 20g szt. 150,
14. 15870000-7 liść laurowy – 6g szt. 120,
15. 15871273-8 majonez – 600ml
(skład co najmniej: olej rzepakowy, żółtka jaja 6%, ocet, musztarda, cukier, przyprawy, sól, regulator kwasowości; typu Winiary lub równoważny) szt. 45,
16. 15870000-7 przyprawa do flaków – 20g
(skład co najmniej: cebula, marchew, papryka słodka, pasternak, pieprz czarny, majeranek 2,2%, liść laurowy, imbir, gałka muszkatołowa, kolendra, ostra papryka, kurkuma, cukier, sól, hydrolizat białka sojowego; typu Prymat lub równoważna ) szt. 40,
17. 03221270-9 ogórek konserwowy – 0,9l szt. 230,
18. 15612100-2 mąka pszenna typ 500 – 1kg kg 340,
19. 15612300-4 mąka ziemniaczana – 0,5kg szt. 4,
20. 15871250-1 musztarda saperska – 200g szt. 35,
21. 15411200-4 olej rzepakowy – 1l szt. 260,
22. 15872100-2 pieprz czarny mielony 15g szt. 200,
23. 15872100-2 pieprz ziołowy – 30g szt. 60,
24. 15872400-5 sól kuchenna – 1kg kg 330,
25. 15872300-4 majeranek – 16g szt. 70,
26. 15321700-1 sok-syrop – 500ml szt. 380,
27. 15871270-1 przyprawa warzywna do potraw – 200g
(skład co najmniej: warzywa suszone min. 15,5%, marchew, pasternak, ziemniak, cebula, natka pietruszki, korzeń selera, por, kapusta, korzeń pietruszki, pomidor, czosnek, papryka słodka, pieprz czarny, skrobia, sól; typu Vegeta, Kucharek lub równoważna) szt. 500,
28. 15870000-7 ziele angielskie – 15g szt. 120,
29. 15863200-7 herbata granulowana – 100g szt. 12,
30. 15893000-4 susz owocowy – 100g szt. 30,
31. 15332200-6 kisiel owocowy – 40g szt. 800,
32. 15331462-3 groszek konserwowy – 400 ml puszka szt. 20,
33. 15331135-2 grzyby suszone – 20g szt. 30,
34. 15331462-3 ketchup – 1l szt. 3,
35. 15871100-5 ocet – 1l szt. 6,
36. 15331462-3 szczaw w słoiku – 0.9l szt. 50,
37. 15871260-4 sos sałatkowo-koperkowy – 8g
(skład co najmniej: liść kopru, cebula, gorczyca, szczypiorek, bazylia, oregano, kurkuma, pieprz biały, olej rzepakowy, kwas cytrynowy, cukier, sól ) szt. 100.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.5.) Wartość części: 27115,68 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 29666 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 29666 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 29666 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Gastronomiczno Handlowy "Alicja" Tomasz Traczu
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP: 5632031865
7.3.3) Ulica: ul. Hrubieszowska 54b
7.3.4) Miejscowość: Chełm
7.3.5) Kod pocztowy: 22-100
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD GASTRONOMICZNO HANDLOWY "ALICJA" TOMASZ TRACZUK
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD GASTRONOMICZNO HANDLOWY "ALICJA" TOMASZ TRACZUK
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 29666,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2023-12-31Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 16040 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 23405 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 16040 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Piekarstwo Wyroby Cukiernicze Jadwiga Grela
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP: 5631270450
7.3.3) Ulica: ul. Lwowska 86
7.3.4) Miejscowość: Krasnystaw
7.3.5) Kod pocztowy: 22-300
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Piekarstwo, Wyroby Cukiernicze Jadwiga Grela
jakie przetargi wygrała firma
Piekarstwo, Wyroby Cukiernicze Jadwiga Grela
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 16040,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2023-12-31Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 44445,50 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 50835,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 44445,50 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Masarnia "Rzemieślnicza" Elżbieta Zając Spółka jawna
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP: 7150202051
7.3.3) Ulica: Spławy Drugie 45
7.3.4) Miejscowość: Kraśnik
7.3.5) Kod pocztowy: 23-200
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
MASARNIA "RZEMIEŚLNICZA" ELŻBIETA ZAJĄC SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
MASARNIA "RZEMIEŚLNICZA" ELŻBIETA ZAJĄC SPÓŁKA JAWNA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 44445,50 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2023-12-31Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 17708,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 18451,20 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 18451,20 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Spółdzielnia Mleczarska BIELUCH
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP: 5630000464
7.3.3) Ulica: ul. Chemiczna 4
7.3.4) Miejscowość: Chełm
7.3.5) Kod pocztowy: 22-100
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA BIELUCH W CHEŁMIE
jakie przetargi wygrała firma
SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA BIELUCH W CHEŁMIE
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 18451,20 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2023-12-31Część 5
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 52091,50 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 52091,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 52091,50 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: HURTOWNIA LODÓW I MROŻONEK POLARIS SUROWIECKI PIOTR I SYNOWIE SPÓŁKA JAWNA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP: 8621003447
7.3.3) Ulica: ul. Wojska Polskiego 28
7.3.4) Miejscowość: Janów Lubelski
7.3.5) Kod pocztowy: 23-300
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 52091,50 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2023-12-31Część 6
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 33596,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 42006,30 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 33596,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: P.H.WOLAREX WOLANIN ZBIGNIEW
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP: 9221003622
7.3.3) Ulica: ul. BRZOZOWA 19/47
7.3.4) Miejscowość: ZAMOŚĆ
7.3.5) Kod pocztowy: 22-400
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DZIAŁY SPECJALNE ZBIGNIEW WOLANIN
jakie przetargi wygrała firma
DZIAŁY SPECJALNE ZBIGNIEW WOLANIN
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-01-02
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 33596,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2023-12-31Część 7
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Nie rozstrzygnięto
Część 8
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Nie rozstrzygnięto
INNE PRZETARGI Z KRASNEGOSTAWU
- "Dostawa energii elektrycznej dla potrzeb oświetlenia ulicznego oraz budynków Miasta Krasnystaw i jego jednostek organizacyjnych w 2025 r."
- Dostawa rękawiczek diagnostycznych - niejałowych oraz rękawiczek chirurgicznych i ortopedycznych - sterylnych dla SP ZOZ w Krasnymstawie
- Zakup i dostawa soli drogowej drobnej na bazę Zarządu Dróg Powiatowych w Krasnymstawie III
- Zakup i dostawa fabrycznie nowego samochodu ciężarowego o DMC do 3,5 tony z zabudową otwartą.
więcej: przetargi w Krasnymstawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkole nr 39 w Gdańsku z podziałem na 7 części"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Przedszkola nr 2 " Plastusiowe Osiedle" w Nowym Tomyślu
- Sukcesywna dostawa płodów rolnych, warzyw i owoców
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 6 WE WROCŁAWIU
- Dostawa żywności do Szkoły Podstawowej w Jedliczu, Samorządowego Przedszkola w Jedliczu i Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Jaszczwi
- Dostawa żywności na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Sieradzu
więcej: Produkty mięsno-wędliniarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.