Ogłoszenie z dnia 2025-01-10
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00570856/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-10-30
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Zakup i dostawy żywności na potrzeby kuchni SP ZOZ Szpitala Specjalistycznego MSWiA w Jeleniej Górze w 2025 roku.
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Specjalistyczny MSWiA w Jeleniej Górze
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 230173142
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Cieplicka 69/71
1.5.2.) Miejscowość: Jelenia Góra
1.5.3.) Kod pocztowy: 58-560
1.5.4.) Województwo: dolnośląskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL515 - Jeleniogórski
1.5.7.) Numer telefonu: +48 756435700
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@szpitalmsw.net
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalmsw.net
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-4167339a-f729-4ada-bb86-ca66d57a673e1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Zakup i dostawy żywności na potrzeby kuchni SP ZOZ Szpitala Specjalistycznego MSWiA w Jeleniej Górze w 2025 roku.2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-4167339a-f729-4ada-bb86-ca66d57a673e
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00024076
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-01-10
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00074645/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.2 Dostawy żywności w 2025 roku
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00570856
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: 12/2024
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 1358308,18 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Mięso wieprzowe, wołowe i drobiowe, wędliny drobiowe i wieprzowe.Nazwa surowca Jm Ilość
1 baleron drobiowy kg. 250
2 baleron wieprzowy kg. 130
3 boczek faszerowany bez warzyw kg. 100
4 boczek wędzony parzony kg. 200
5 filet z indyka bez chrząstek nie mrożony kg. 600
6 filet z kurczaka schłodzony bez chrząstek nie mrożony kg. 1000
7 flaki wołowe blanszowane (bez rosołu wywaru) nie mrożone kg. 300
8 golonka wieprzowa tylna nie mrożona kg. 200
9 golonka z indyka (waga szt do 250g) nie mrożona kg. 300
10 gulaszowe wieprzowe bez chrząstek nie mrożone kg. 60
11 gulaszowe z indyka bez chrząstek nie mrożone kg. 40
12 indyk w galarecie kg. 250
13 kabanos drobiowy na naturalnym flaku kg. 150
14 kabanos wieprzowy na naturalnym flaku kg. 150
15 karczek wieprzowy b/k świeży kg. 700
16 karczek pieczony kg. 100
17 kaszanka kg. 220
18 kiełbasa biała kg. 200
19 kiełbasa śląska kg. 150
20 kiełbasa golonkowa kg. 200
21 kiełbasa krakowska sucha kg. 210
22 kiełbasa salami z pieprzem kg. 20
23 kiełbasa salami z suszonymi pomidorami kg. 20
24 kiełbasa salami(oryginalna) kg. 100
25 kiełbasa swojska kg. 200
26 kiełbasa myśliwska kg. 120
27 kiełbasa z czosnkiem kg. 120
28 kiełbasa szynkowa wieprzowa kg. 160
29 kiełbasa z kminkiem kg. 100
30 kiełbasa żywiecka wieprzowa kg. 250
31 kiełbaski frankfurterki kg. 300
32 krakowska drobiowa parzona kg. 200
33 kurczak świeży schłodzony kg. 50
34 łopatka pieczona kg. 350
35 łopatka wieprzowa b/k nie mrożona kg. 1300
36 mielonka drobiowa kg. 280
37 mielonka wieprzowa kg. 80
38 mięso mielone wołowo -wieprzowe nie mrożone kg. 50
39 mięso z indyka udziec nie mrożone kg. 30
40 mortadela wieprzowa kg. 50
41 ogonówka kg. 350
42 parówki wieprzowe grube -serdelki w naturalnym flaku kg. 200
43 parówki z szynki kg. 250
44 pasztet drobiowy bez dodatków 160g w puszce szt 1800
45 pasztet pieczony wieprzowy kg. 80
46 pasztetowa kg. 30
47 pieczeń drobiowa kg. 150
48 pierś pieczona kg. 150
49 polędwica drobiowa nie mielonka kg. 320
50 polędwica sopocka nie mielonka kg. 250
51 polędwica wiśniowa kg. 100
52 polędwica z majerankiem kg. 150
53 rolada z indyka kg. 60
54 rolada drobiowa szpinakowa kg. 120
55 rolada drobiowa z mozzarellą i suszonymi pomidorami kg. 80
56 salceson czosnkowy kg. 180
57 salceson wieprzowy czarny kg. 30
58 schab b/k nie mrożony kg. 1300
59 schab w przyprawach kg. 250
60 szyneczka mielonka 110g kubek ręcznie otwierana szt 2300
61 szynka b/k nie mrożona kg. 1100
62 szynka drobiowa gotowana nie mielonka kg. 200
63 szynka drobiowa konserwowa nie mielonka kg. 200
64 szynka wieprzowa gotowana nie mielonka kg. 320
65 szynka wieprzowa konserwowa nie mielonka kg. 250
66 udka drobiowe- średniej wielkości( do 250g) nie mrożone kg. 2500
67 wątroba wieprzowa kg. 100
68 wątróbka drobiowa kg. 100
69 wędzonka wieprzowa kg. 250
70 wołowe pieczeniowe extra (zrazowe) nie mrożone kg. 700
71 żeberka paski mięsne nie mrożone kg. 600
Szczegółowy wykaz asortymentowy stanowiący opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1a do specyfikacji warunków zamowienia.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.5.5.) Wartość części: 416153,97 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie.Nazwa artykułu Jm Ilość
1 Bułka grahamka (100g) szt. 1000
2 Bułka pszenna(100g) szt. 2000
3 Bułka słodka z dżemem(100g) szt. 1000
4 Bułka tarta kg. 350
5 Chleb bezglutenowy(250g) szt. 100
6 Chleb pszenny(400g) szt. 600
7 Chleb razowy( 500g) szt. 16000
8 Chleb zwykły (600g) szt. 11000
9 Pączki z dżemem(100g) szt. 350
10 Rogal maślany bez nadzienia szt. 400
11 Rogal z nadzieniem czekoladowym (50g) szt. 500
Szczegółowy wykaz asortymentowy stanowiący opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1b do specyfikacji warunków zamówienia.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 161872,85 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Owoce cytrusowe, owoce inne niż tropikalne, owoce pestkowe, warzywa strączkowe suszone, warzywa liściaste, warzywa kapustne, kapusta kiszona, ogórek kiszony.Nazwa artykułu Jm Ilość
1 Arbuzy kg. 550
2 Banany żółte, zdrowe bez uszkodzeń i czarnych plam kg. 2000
3 Bazylia świeża w doniczce szt. 15
4 Botwina świeża, nie zwiędnięta w pęczkach pęczek 120
5 Brokuł świeży, zielony bez uszkodzeń i zanieczyszczeń szt. 50
6 Brzoskwinie kg. 200
7 Bób świeży kg. 30
8 Burak czerwony, świeży, zdrowy, czysty bez uszkodzeń, workowany 10 kg(pozostałe miesiące) kg. 1300
9 Burak czerwony młody , świeży, zdrowy, czysty bez uszkodzeń (maj, czerwiec, lipiec) kg. 500
10 Cebula czerwona kg. 400
11 Cebula zdrowa, czysta, cała bez uszkodzeń i kiełków, workowana 10-15 kg kg. 2000
12 Cukinia kg. 300
13 Cytryny kg. 50
14 Czosnek zdrowy, świeży bez uszkodzeń i zanieczyszczeń z wyłączeniem importu z Chin kg. 80
15 Dynia kg. 80
16 Fasola szparagowa świeża kg. 100
17 Gruszki kg. 450
18 Jabłka zdrowe, bez uszkodzeń w kartonach lub skrzynkach kg. 6000
19 Kalafior świeży, czysty, suchy bez uszkodzeń i zanieczyszczeń szt. 100
20 Kapusta biała o świeżym wyglądzie bez uszkodzeń i zanieczyszczeń (lipiec,sierpień,wrzesień,październik) szt. 500
21 Kapusta biała o świeżym wyglądzie bez uszkodzeń i zanieczyszczeń (pozostałe miesiące) kg. 900
22 Kapusta czerwona zdrowa, czysta bez uszkodzeń (lipiec,sierpień,wrzesień,październik) szt. 150
23 Kapusta czerwona zdrowa, czysta bez uszkodzeń (pozostałe miesiące) kg. 800
24 Kapusta kiszona z marchewką bez oznak gnicia w wiadrach 5 kg kg. 1300
25 Kapusta pekińska świeża, prawidłowo wykszatłcona bez uszkodzeń kg. 800
26 Kapusta włoska nie zwiędnięta, czysta bez uszkodzeń kg. 200
27 Kiwi szt. 2000
28 Koperek zielony świeży nie zwiędnięty w pęczkach (pozostałe miesiące) pęczek 1500
29 Koperek zielony świeży nie zwiędnięty w pęczkach(czerwiec,lipiec, sierpień, wrzesień) pęczek 1000
30 Mandarynki kg. 600
31 Marchew I gat. świeża, zdrowa, czysta bez uszkodzeń,workowana 10 kg kg. 2600
32 Natka pietruszki świeża nie zwiędnięta w pęczkach(czerwiec,lipiec,sierpień,wrzesień) pęczek 700
33 Natka pietruszki świeża nie zwiędnięta w pęczkach(pozostałe miesiące) pęczek 1000
34 Nektarynki kg. 250
35 Ogórek kiszony z przyprawami, zdrowy,twardy bez oznak pleśni i gnicia, wiadro 3 kg kg. 900
36 Ogórek zielony świeży, czysty bez uszkodzeń (czerwiec,lipiec,sierpień,wrzesień) kg. 700
37 Ogórek zielony świeży, czysty bez uszkodzeń (pozostałe miesiące) kg. 1000
38 Papryka kolorowa świeża bez uszkodzeń i zanieczyszczeń kg. 1400
39 Pieczarka świeża nie rozwinięta bez uszkodzeń i pleśni kg. 200
40 Pietruszka korzeń zdrowa,czysta bez uszkodzeń kg. 35
41 Pomarańcze gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia kg. 600
42 Pomidor świeży, czysty bez uszkodzeń (czerwiec,lipiec,sierpień ,wrzesień) kg. 1500
43 Pomidor świeży, czysty bez uszkodzeń (pozostałe miesiące) kg. 2000
44 Por zdrowy, prawidłowo wykształcony, świeży szt. 900
45 Rzodkiew biała sopel kg. 900
46 Rzodkiewka(czerwiec,lipiec,sierpień,wrzesień) pęczek 700
47 Rzodkiewka(pozostałe miesiące) pęczek 1200
48 Sałata zielona(czerwiec,lipiec,sierpień,wrzesień) szt. 1300
49 Sałata lodowa 1szt. nie mniej niż 400g szt. 900
50 Sałata zielona (pozostałe miesiące) szt. 1500
51 Seler korzeń, zdrowy,czysty bez uszkodzeń kg. 500
52 Szczypiorek świeży w pęczkach(czerwiec,lipiec,sierpień,wrzesień) pęczek 500
53 Szczypiorek świeży w pęczkach(pozostałe miesiące) pęczek 900
54 Śliwki kg. 150
55 Truskawka świeża bez pleśni i nadgnicia kg. 200
56 Winogrona białe kg. 200
57 Ziemniaki odmiana jednorodna w każdej dostawie bez uszkodzeń, plam chorobowych i kiełków, workowane 10-15 kg kg. 14000
58 Ziemniaki młode, odmiana jednorodna, świeże bez uszkodzeń, workowane 10-15 kg(czerwiec,lipiec sierpień) kg. 6000
Szczegółowy wykaz asortymentowy stanowiący opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1c do specyfikacji warunków zamówienia.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03200000-3 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy
4.5.5.) Wartość części: 204205,83 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Warzywa i owoce mrożone, ryby mrożone, ryby przetworzone i konserwowane.Nazwa artykułu Jm Ilość
1 Brokuły mrożone kwiatek opakowania 2-5 kg kg. 900
2 Brukselka mrożona opakowania 2-5 kg kg. 50
3 Bób mrożony opakowanie 2-5 kg kg. 15
4 Fasolka szparagowa zielona mrożona cięta opakowania 2-5 kg kg. 150
5 Fasolka szparagowa żółta mrożona cięta opakowania 2-5kg kg. 200
6 Filet z dorsza mrożony, (400-900g) SHP do 5% technologicznej glazury kg. 600
7 Filet z mintaja mrożony, jeden gatunek ,(nie mniej niż 160 g) SHP do 5% technologicznej glazury kg. 400
8 Filet z morszczuka mrożony,( nie mniej niż 150g)SHP do 5% technologicznej glazury z wykluczenie importu z Chin kg. 500
9 Groszek zielony mrożony kg. 200
10 Kalafior mrożony kwiatek opakowania 2-5kg kg. 600
11 Karp patroszony kg. 50
12 Makrela w oleju kg. 150
13 Makrela wędzona luz M , L kg. 70
14 Marchew mrożona opakowania 2-10kg kg. 500
15 Mieszanka mrożona 8 składnikowa opakowania 2-10kg kg. 700
16 Owoce mrożone aronia kg. 50
17 Owoce mrożone truskawka kg. 50
18 Owoce mrozone wiśnia kg. 50
19 Owoce mrożone czarna porzeczka kg. 50
20 Mieszanka kompotowa mrożona (śliwka, jabłko, agrest, aronia, porzeczka czerwona, wiśnia) opakowania 2-5kg kg. 1300
21 Mieszanka kompotowa mrożona (wiśnia, śliwka, czerwona porzeczka, aronia, truskawka) opakowania 2-5kg kg. 300
22 Miruna bez skóry mrożona ,( nie mniej niż 300g) SHP do 5% technologicznej glazury kg. 200
23 Papryka mrożona opakowania 2-5kg kg. 300
24 Paprykarz szczeciński (puszka 0,341kg) kg. 150
25 Pasta z makreli (wiadro 3 kg) kg. 30
26 Pieczarka mrożona opakowania 2-5kg kg. 400
27 Pyzy z mięsem mrożone opakowanie 2,5 kg kg. 260
28 Pyzy bez mięsa opakowanie 2,5 kg kg. 260
29 Seler mrożony opakowania 2-5kg kg. 350
30 Szpinak mrożony opakowania 2-5 kg kg. 400
31 Szprot w oleju (0,18kg) kg. 200
32 Szprot w pomidorach(0,18kg) kg. 250
33 Śledź matias w wiaderku(4kg) kg. 250
34 Tuńczyk w oleju (w kawałkach ) puszka z otwieraczem kg. 100
35 Tuńczyk w sosie własnym (w kawałkach )puszka z otwieraczem kg. 250
36 Włoszczyzna paski mrożona opakowania 2-10 kg kg. 1600
Szczegółowy wykaz asortymentowy stanowiący opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1d do specyfikacji warunków zamówienia.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15331170-9 - Warzywa mrożone
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
4.5.5.) Wartość części: 145101,63 PLN
Część 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Różne produkty spożywcze, kakao, wyroby cukiernicze, kawa, herbata, sosy, przyprawy i zioła, zupy i buliony, owoce konserwowane, owoce suszone, soki, napoje i woda mineralna.Nazwa artykułu Jm Ilość
1 Ananas konserwowy kg. 280
2 Barszcz czerwony opakowanie 3 kg zawartość sodu w 100g/0,5g kg. 5
3 Barszcz w płynie opakowanie 0,5 l litr. 4
4 Bazylia suszona kg. 4
5 Budyń kg. 4
6 Brzoskwinia konserwowa kg. 350
7 Cebula prażona kg. 2
8 Cebulka konserwowa dekoracyjna kg. 2
9 Chrzan konserwowy kg. 130
10 Ciecierzyca kabuli sucha kg. 250
11 Cukier biały kg. 2200
12 Cukier puder kg. 20
13 Cukier wanilinowy (32g) kg. 4
14 Cynamon kg. 2
15 Czosnek niedźwiedzi suszony kg. 4
16 Czubryca czerwona kg. 0,5
17 Czubryca zielona kg. 0,5
18 Czosnek suszony kg. 3
19 Ćwikła kg. 90
20 Dżem brzoskwiniowy z kawałkami owoców(nie niskosłod) kg. 10
21 Dżem o niskiej zawartości cukru kg. 10
22 Dżem truskawkowy z kawałkami owoców(nie niskosłodz) kg. 10
23 Dżem wiśniowy z kawałkami owoców(nie niskosł) kg. 10
24 Dżem z czarnej porzeczki z kawałkami owoców( nie niskosł) kg. 10
25 Dżemiki 1 razowe szt. 5000
26 Fasola suszona(drobna i gruba) kg. 250
27 Fasolka konserwowa kolorowa(ziarno) kg. 300
28 Fasolka konserwowa szparagowa cięta (puszka) kg. 20
29 Galaretka owocowa różne smaki kg. 7
30 Groch suszony łuskany kg. 180
31 Groszek konserwowy(puszka z otwieraczem) kg. 300
32 Groszek ptysiowy opakowanie do 0,5 kg kg. 45
33 Herbata expresowa- torebka kg. 270
34 Kakao naturalne extra ciemne nierozp. (tłuszcz kakaowy 10-12%, bez gorczycy i selera) (200g) kg. 70
35 Kasza gryczana kg. 250
36 Kasza jaglana kg. 100
37 Kasza jęczmienna kg. 250
38 Kasza manna(nie expresowa) kg. 100
39 Kasza pęczak kg. 40
40 Kasza perłowa kg. 50
41 Kawa zbożowa (500g) kg. 100
42 Ketchup kg. 150
43 Kisiel owocowy różne smaki kg. 3
44 Kleik ryżowy szt. 50
45 Kolendra przyprawa ziarno kg. 0,5
46 Kolendra liście kg. 0,5
47 Kokos do ciasta kg. 1
48 Kompot aronia kg. 50
49 Kompot czarna porzeczka kg. 30
50 Kompot śliwka kg. 30
51 Kompot truskawka kg. 30
52 Kompot wiśnia kg. 30
53 Koncentrat pomidorowy 30% puszka 0,8 kg kg. 300
54 Koperek suszony kg. 2
55 Krem do tortu różne smaki szt. 10
56 Kukurydza konserwowa(z otwieraczem) kg. 380
57 Kuskus kg. 50
58 Kutia gotowa kg. 2
59 Kwasek cytrynowy kg. 4
60 Lubczyk suszony kg. 2
61 Liść laurowy (opakowanie do 0,5kg) kg. 2
62 Majeranek (opakowanie do 0,5kg) kg. 7
63 Majonez dekoracyjny (0,7kg ) kg 500
64 Makaron spagetti na mące durum opakowanie 3kg kg. 220
65 Makaron kokarda na mące durum opakowanie 3 kg kg. 150
66 Makaron łazanki na mące durum opakowanie 3 kg kg. 60
67 Makaron muszelki na mące durum opakowanie 3 kg kg. 50
68 Makaron nitki na mące durum opakowanie 3 kg kg. 120
69 Makaron ryżowy opakowanie 3kg kg. 40
70 Makaron rurka na mące durum opakowanie 3 kg kg. 60
71 Makaron świderki na mące durum opakowanie 3 kg kg. 100
72 Makaron żytni razowy do 1,5 kg kg. 200
73 Masa makowa kg. 3
74 Mąka pszenna wrocławska typ 500 kg. 500
75 Mąka pszenna tortowa typ 405 kg. 300
76 Mąka krupczatka kg. 50
77 Mąka ziemniaczana kg. 100
78 Miód naturalny 1 razowe opakowanie szt. 2000
79 Musztarda sarepska opakowanie 1kg kg. 100
80 Ocet balsamiczny litr. 4
81 Ocet jabłkowy litr. 4
82 Ocet spirytusowy 10% kwasowości opakowanie 1L litr. 3
83 Ogórki konserwowe kg. 650
84 Olej rzepakowy litr. 1200
85 Oliwki cięte słoik kg. 110
86 Oregano suszone kg. 1
87 Orzechy włoskie łuskane kg. 3
88 Otręby pszenne kg. 10
89 Papryka konserwowa ćwiartki kg. 500
90 Papryka chili mielona opakowanie 0,5 kg kg. 4
91 Papryka słodka sypka 100% opakowanie 0,5 kg kg. 12
92 Papryka ostra sypka 100% opakowanie 0,5 kg kg. 6
93 Papryka wędzona sypka 100% opakowanie 0,5 kg kg. 6
94 Pędy bambusa konserwowe (200-300g) kg. 4
95 Pieczarka konserwowa kg. 250
96 Pieprz cytrynowy opakowanie 0,5 kg kg. 4
97 Pieprz czarny 100% mielony opakowanie 0,5 kg kg. 30
98 Pieprz ziołowy opakowanie 0,5 kg kg. 4
99 Pietruszka suszona opakowanie do 0,3 kg kg. 2
100 Płatki kukurydziane kg. 70
101 Płatki kukurydziane z miodem kg. 50
102 Płatki owsiane(nie błyskawiczne) kg. 100
103 Pomidory suszone w zalewie kg. 40
104 Pomidory w puszce bez skóry kg. 500
105 Proszek do pieczenia(30g) kg. 5
106 Przyprawa chińska 0,5-1 kg kg. 9
107 Przyprawa curry kg. 5
108 Przyprawa do bigosu, kg. 2
109 Przyprawa do drobiu opakowanie 800g, bez dodatku soli,glutaminianu sodu,konserwantów,sztucznych barwników kg. 14
110 Przyprawa do flaków kg. 3
111 Przyprawa do gyrosa kg. 1
112 Przyprawa do mięs opakowanie 800g, bez dodatku soli, glutaminianu sodu, sztucznych barwników kg. 16
113 Przyprawa do ryb opakowanie 800g bez dodatku soli, glutaminianu sodu, konserwantów, sztucznych barwników kg. 4
114 Przyprawa do gulaszu opakowanie 800g bez dodatku soli, glutaminianu sodu, konserwantów, sztucznych barwników kg. 2
115 Przyprawa do wołowiny kg. 3
116 Przyprawa do ziemniaków kg. 2
117 Przyprawa gałka muszkatołowa kg. 1
118 Przyprawa imbir kg. 1
119 Przyprawa kurkuma kg. 5
120 Przyprawa sypka -suszone warzywa kg. 230
121 Przyprawa do potraw chińskich kg 9
122 Rodzynki kg. 1
123 Rosół drobiowy bez glutaminianu sodu (opakowanie 0,5kg - 1 kg) kg. 150
124 Rosół drobiowy pasta( opakowanie 0,5kg-1 kg) kg. 150
125 Rozmaryn suszony kg. 1
126 Ryż kg. 900
127 Sałatka warzywna kapusta biała(słoik 1litr) litr. 250
128 Sałatka warzywna kapusta czerwona(słoik 1 litrowy) litr. 150
129 Seler konserwowy kg. 300
130 Słonecznik łuskany (opakowanie do 250g) kg. 10
131 Soczewica czarna sucha kg. 80
132 Soczewica czerwona sucha kg. 250
133 Soczewica zielona sucha kg. 150
134 Soda spożywcza kg. 3
135 Soja konserwowa(kiełki) kg. 250
136 Soja ziarno kg. 200
137 Sok owocowy ze słomką (200 gram) szt. 350
138 Sos do sałatek grecki opakowanie 0,5- 0,7 kg kg. 5
139 Sos do sałatek ogrodowy opakowanie 0,5- 0,7 kg kg. 1
140 Sos do sałatek włoski opakowanie 0,5- 0,7 kg kg. 1
141 Sól kg. 700
142 Sól do peklowania kg. 3
143 Suchary bez cukru szt. 60
144 Suszone warzywa 100%, bez glutaminianu sodu kg. 300
145 Szczaw konserwowy kg. 100
146 Szparagi solone słoik kg. 4
147 Śmietana w proszku do tortów kg. 2
148 Tymianek suszony kg. 2
149 Woda mineralna gazowana 500ml szt. 500
150 Woda mineralna niegazowana 500ml szt. 6000
151 Zacierka kg. 180
152 Ziele angielskie mielone (op.do 0,5kg) kg. 9
153 Ziele angielskie ziarno (op.do 0,5kg) kg. 5
154 Zioła prowansalske kg. 1
155 Żelatyna (op.do 0,5kg) kg. 20
156 Żurek zakwas 0,5 l litr. 60
Szczegółowy wykaz asortymentowy stanowiący opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1e do specyfikacji warunków zamówienia.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.5.5.) Wartość części: 155852,84 PLN
Część 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Mleko, śmietana, twaróg, sery, jogurty.Nazwa artykułu Jm Ilość
1 Drożdże piekarskie świeże (100 g) kg. 5
2 Jogurt naturalny(bez dodatków150g) szt. 12000
3 Jogurt z dodatkami owoców(150g) szt. 5000
4 Kefir (200g) szt. 4000
5 Margaryna kg. 25
6 Masełko 1 razowe szt. 800
7 Masło,zawartość tłuszczu min. 82% (200g) kg. 2000
8 Mleko UHT 3,2%(karton-1 litrowy) litr 8000
9 Ser mozzarella (1 kulka 125g) szt. 3500
10 Ser pleśniowy kg. 250
11 Ser topiony z dodatkami w krążkach (opakowanie180gx8szt.) szt. 600
12 Ser żółty twardy(wykluczając pr. seropodobne ) kg. 600
13 Ser typu feta 270g szt. 800
14 Serek fromage 80g szt. 3500
15 Serek homogenizowany(z owocami 120-150g) szt. 2800
16 Serek kiri (opakowanie100gx6szt.) op. 2200
17 Serek tartare(opakowanie 60sztx20g) naturalny op. 200
18 Serek wiejski (200g) szt. 6000
19 Sery topione(100g)(wykluczając kremy serowe) kg. 130
20 Śmietana 18% kubek 0,40l litr 450
21 Śmietana 30% kubek 0,40l litr 400
22 Twaróg półtłusty naturalny (wykluczając pr .seropodobne) kg. 1000
Szczegółowy wykaz asortymentowy stanowiący opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1f do specyfikacji warunków zamówienia.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.5.5.) Wartość części: 231121,06 PLN
Część 7
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Jaja konsumpcyjne świeże.Nazwa artykułu Jm Ilość
1 Jaja konsumpcyjne kurze kl”L” szt 62000
Szczegółowy wykaz asortymentowy stanowiący opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1g do specyfikacji warunków zamówienia.
4.5.3.) Główny kod CPV: 03142500-3 - Jaja
4.5.5.) Wartość części: 44000,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 413204,64 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 445853,64 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 413204,64 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gobarto SA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6991781489
7.3.3) Ulica: ul. Wspólna 70
7.3.4) Miejscowość: Warszawa
7.3.5) Kod pocztowy: 00-687
7.3.6.) Województwo: mazowieckie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-01-03
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 43400,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2025-12-31Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 121978,50 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 142228,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 121978,50 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Piekarnictwo-Cukiernictwo "HALUTEK" Sprzedaż Artykułów Spożywczych Halina Ciepiela
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6110100556
7.3.3) Ulica: ul. Nadrzeczna 3a
7.3.4) Miejscowość: Piechowice
7.3.5) Kod pocztowy: 58-573
7.3.6.) Województwo: dolnośląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-12-16
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 121978,50 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2025-12-31Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 217999,95 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 241072,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 217999,95 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Firma Handlowo-Transportowa "SYLWIA" Sylwia Bystra
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6911048411
7.3.3) Ulica: ul. Akacjowa 40
7.3.4) Miejscowość: Legnica
7.3.5) Kod pocztowy: 59-220
7.3.6.) Województwo: dolnośląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Firma Handlowo-Transportowa "SYLWIA" Sylwia Bystra
jakie przetargi wygrała firma
Firma Handlowo-Transportowa "SYLWIA" Sylwia Bystra
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-12-13
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 217999,95 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2025-12-31Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 132682,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 162693,45 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 132682,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: BRUNO TASSI Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5272359947
7.3.3) Ulica: ul. Staniewicka 12
7.3.4) Miejscowość: Warszawa
7.3.5) Kod pocztowy: 03-310
7.3.6.) Województwo: mazowieckie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-12-13
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 132682,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2025-12-31Część 5
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 149912,15 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 229141,96 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 149912,15 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPH "POLARIS" Małgorzata Gruszczyńska
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6181002068
7.3.3) Ulica: ul. Żołnierska 20A
7.3.4) Miejscowość: Kalisz
7.3.5) Kod pocztowy: 62-800
7.3.6.) Województwo: wielkopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-12-13
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 149912,15 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2025-12-31Część 6
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 238099,45 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 274478,55 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 238099,45 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 6)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5420200211
7.3.3) Ulica: ul. Handlowa 4
7.3.4) Miejscowość: Białystok
7.3.5) Kod pocztowy: 15-399
7.3.6.) Województwo: podlaskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO
jakie przetargi wygrała firma
SPÓŁDZIELNIA OBROTU TOWAROWEGO PRZEMYSŁU MLECZARSKIEGO
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 6)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-01-03
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 238099,45 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2025-12-31Część 7
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 43400,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 55335,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 43400,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 7)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Firma Usługowo-Handlowa Bogdan Butor
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7551435683
7.3.3) Ulica: ul. Prężyńska 17
7.3.4) Miejscowość: Prudnik
7.3.5) Kod pocztowy: 48-400
7.3.6.) Województwo: opolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
BUTOR BOGDAN FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA
jakie przetargi wygrała firma
BUTOR BOGDAN FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 7)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-12-13
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 43400,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2025-12-31INNE PRZETARGI Z JELENIEJ GÓRY
- Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym na potrzeby Starostwa Powiatowego w Jeleniej Górze
- Pełnienie funkcji Inżyniera Kontraktu przy realizacji inwestycji pn.: "Rozpoznanie i udokumentowanie zasobów wód termalnych w celu ich udostępnienia na dz. nr ewid. 63/8 przy ul. Cieplickiej (...)
- EW Turawa - modernizacja zasuw wlotowych nr 1 i 2
- Zabudowa systemu akwizycji danych na potrzeby realizacji projektu badawczo-innowacyjnego D-HYDROFLEX w EW Wały Śląskie
więcej: przetargi w Jeleniej Górze »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 38 im. gen. Stanisława Maczka w Gdańsku
- Dostawa artykułów żywnościowych do Żłobka w Centrum Małego Dziecka i Rodziny w Sępólnie Krajeńskim w roku 2025 cz. 1-8
- Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 8 im. Jana Matejki w Sopocie
- Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w 2025 roku.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Centrum Edukacyjnego Świętokrzyskiego Centrum Doskonalenia Nauczycieli w Milanowskiej Wólce 18 A, 26-006 Nowa Słupia
- Sukcesywna dostawa artykułówa żywnościowych dla Zespołu Szkół im. Integracji Europejskiej w Nowym Mieście
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.