Ogłoszenie z dnia 2021-05-28
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00068197 z dnia 2021-05-28 |
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Usługi
USŁUGA SPORZĄDZANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW W ZAKRESIE WYŻYWIENIA OSÓB ZATRZYMANYCH W PDOZ ORAZ OSÓB PRZEBYWAJĄCYCH W PID
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Komenda Wojewódzka Policji w Katowicach
1.3.) Oddział zamawiającego: Zespół Zamówień Publicznych
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 270208292
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Lompy 19
1.5.2.) Miejscowość: Katowice
1.5.3.) Kod pocztowy: 40-038
1.5.4.) Województwo: śląskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22A - Katowicki
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zamowienia@ka.policja.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.slaska.policja.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://test2.ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-047a6018-b2dc-11eb-911f-9ad5f74c2a251.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - organ władzy publicznej - organ administracji rządowej (centralnej lub terenowej)
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
USŁUGA SPORZĄDZANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW W ZAKRESIE WYŻYWIENIA OSÓB ZATRZYMANYCH W PDOZ ORAZ OSÓB PRZEBYWAJĄCYCH W PID2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-047a6018-b2dc-11eb-911f-9ad5f74c2a25
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00068197
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-05-28
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00014111/05/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.3.4 Usługa sporządzania i dostarczania posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PDOZ oraz osób przebywających w PID
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZP-2380-57/2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.) Łączna wartość poszczególnych części zamówienia: 591138 PLN
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 480600 PLN
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka w Katowicach przy ul. Os. Tysiąclecia 88 D. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób nieletnich umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka zgodnie z ;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług umowy z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób umieszczonych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 34074 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka w Bielsku Białej przy ul.Wapiennej 45. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób nieletnich umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka zgodnie z ;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług umowy z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób umieszczonych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 8964 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KPP Będzin ul. Bema 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 28650 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KMP Bielsko-Biała ul. Wapienna 45. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 41310 PLN
Część 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KMP Bytom ul. Rostka 14. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 39582 PLN
Część 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KMP Dąbrowa Górnicza ul. Piłsudskiego 11. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 33102 PLN
Część 7
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KMP Gliwice ul. Powstańców Warszawy 12. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 29646 PLN
Część 8
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KMP Jastrzębie Zdrój ul. Śląska 12. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 13878 PLN
Część 9
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KMP Katowice ul. Lompy 19. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 204390 PLN
Część 10
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KPP Lubliniec ul. Oświęcimska 6. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 6642 PLN
Część 11
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KMP Tychy ul. Bielska 46. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 33318 PLN
Część 12
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KPP Racibórz ul. Bosacka 42. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 8046 PLN
Część 13
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KMP Rybnik ul. Armii Krajowej 5. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 31158 PLN
Część 14
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KMP Zabrze ul. 1-go Maja 10. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 32670 PLN
Część 15
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KPP Zawiercie ul. Kasprowicza 9. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 39258 PLN
Część 16
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
sporządzenie i dostarczenie posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ KPP Żywiec ul. Al. Piłsudskiego 52. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)
- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674)
Termin wykonania zamówienia : 12 miesięcy od dnia rozpoczęcia świadczenia usług z możliwością wznowienia usług na kolejne 12 miesięcy lub do wyczerpania środków finansowych. Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi:a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Dostarczane pieczywo musi mieć minimalny termin do spożycia 72 godziny od momentu dostawy. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności.
4.5.3.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
55520000-1 - Usługi dostarczania posiłków
4.5.5.) Wartość części: 6750 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 8469,40
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 8469,40
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 8469,40
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CATERMED SA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 357938830
7.3.3) Ulica: ul. Traktorowa 126
7.3.4) Miejscowość: Łódź
7.3.5) Kod pocztowy: 91-204
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 34074,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 8469,40
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 8469,40
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 8469,40
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CATERMED SA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 357938830
7.3.3) Ulica: ul. Traktorowa 126
7.3.4) Miejscowość: Łódź
7.3.5) Kod pocztowy: 91-204
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 8964,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 39015,10
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CATERMED SA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 357938830
7.3.3) Ulica: ul. Traktorowa 126
7.3.4) Miejscowość: Łódź
7.3.5) Kod pocztowy: 91-204
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 28350,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 4)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 39015,10
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 4)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CATERMED SA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 357938830
7.3.3) Ulica: ul. Traktorowa 126
7.3.4) Miejscowość: Łódź
7.3.5) Kod pocztowy: 91-204
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 4)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 41310,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 5
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 5)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 39015,10
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 5)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CATERMED SA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 357938830
7.3.3) Ulica: ul. Traktorowa 126
7.3.4) Miejscowość: Łódź
7.3.5) Kod pocztowy: 91-204
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 5)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 39582,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 6
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
nie złożono żadnej oferty
SEKCJA VI OFERTY (dla części 6)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 0
Część 7
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
nie złożono żadnej oferty
SEKCJA VI OFERTY (dla części 7)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 0
Część 8
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 8)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 41252,70
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 41252,70
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 41252,70
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 8)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Przedsiębiorstwo Casus BR Jacek Szopa
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 272347595
7.3.3) Ulica: ul. Mazurska 10
7.3.4) Miejscowość: Jastrzębie Zdrój
7.3.5) Kod pocztowy: 44-335
7.3.6.) Województwo: śląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 8)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-24
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 13878,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 9
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 9)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 39015,10
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 9)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CATERMED SA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 357938830
7.3.3) Ulica: ul. Traktorowa 126
7.3.4) Miejscowość: Łódź
7.3.5) Kod pocztowy: 91-204
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 9)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 204390,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 10
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 10)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 44618,60
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 44618,60
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 44618,60
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 10)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: IMPEL SYSTEM sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 932139104
7.3.3) Ulica: ul. Ślężna 118
7.3.4) Miejscowość: Wrocław
7.3.5) Kod pocztowy: 53-111
7.3.6.) Województwo: dolnośląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
JACEK SZOPA PRZEDSIĘBIORSTWO "CASUS B.R."
jakie przetargi wygrała firma
JACEK SZOPA PRZEDSIĘBIORSTWO "CASUS B.R."
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 10)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-20
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 6642,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 11
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 11)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 11)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 39015,10
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 11)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CATERMED SA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 357938830
7.3.3) Ulica: ul. Traktorowa 126
7.3.4) Miejscowość: Łódź
7.3.5) Kod pocztowy: 91-204
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 11)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 33318,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 12
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 12)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 12)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 44618,60
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 44618,60
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 44618,60
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 12)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: IMPEL SYSTEM sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 932139104
7.3.3) Ulica: ul. Ślężna 118
7.3.4) Miejscowość: Wrocław
7.3.5) Kod pocztowy: 53-111
7.3.6.) Województwo: dolnośląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 12)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-20
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 8046,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 13
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 13)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 13)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 44618,60
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 44618,60
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 44618,60
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 13)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: IMPEL SYSTEM sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 932139104
7.3.3) Ulica: ul. Ślężna 118
7.3.4) Miejscowość: Wrocław
7.3.5) Kod pocztowy: 53-111
7.3.6.) Województwo: dolnośląskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 13)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-20
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 31158,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 14
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 14)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 14)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 39015,10
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 39015,10
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 14)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: CATERMED SA
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 357938830
7.3.3) Ulica: ul. Traktorowa 126
7.3.4) Miejscowość: Łódź
7.3.5) Kod pocztowy: 91-204
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 14)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2021-05-19
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 32670,00
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
Część 15
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 15)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
nie złożono żadnej oferty
SEKCJA VI OFERTY (dla części 15)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 0
Część 16
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 16)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
nie złożono żadnej oferty
SEKCJA VI OFERTY (dla części 16)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 0
SEKCJA IX INFORMACJE DODATKOWE
2021-05-28 Biuletyn Zamówień Publicznych | Ogłoszenie o wyniku postępowania - - Usługi |
INNE PRZETARGI Z KATOWIC
- Sukcesywna dostawa drobnego jednorazowego i wielorazowego sprzętu medycznego
- Przeprowadzenie kursu z podstaw fotografii w ramach projektu pn.: "Atrakcyjne kształcenie zawodowe krokiem do przyszłości" w Zespole Szkół Poligraficzno - Mechanicznych im. Armii Krajowej w Katowicach
- Przeprowadzenie szkolenia z obsługi ploterów tnących dla nauczycieli w ramach projektu pn.: "Atrakcyjne kształcenie zawodowe krokiem do przyszłości"
- Remont pomieszczeń w Zespole Szkół Poligraficzno-Mechanicznych w Katowicach w ramach projektu: "Wdrażanie nowoczesnych technologii w Zespole Szkół Poligraficzno-Mechanicznych w Katowicach"
- DOSTAWA LEKÓW 17
- Wykonanie etażowej instalacji C.O. w lokalach mieszkalnych zarządzanych przez KZGM w Katowicach II/2025
więcej: przetargi w Katowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługi restauracyjne dla uczestników Dziennego Domu Pomocy w Łowiczu
- Usługa cateringowa na potrzeby spotkań organizowanych przez Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej
- Sukcesywne świadczenie usług restauracyjnych obejmujących przygotowanie, dostarczenie oraz podanie posiłków w ramach projektu pn: "Utworzenie BCU przy ZSCKR w dziedzinie ogrodnictwa".
- WE.ZP.261.7.2025 Świadczenie usługi cateringowej w trakcie spotkania wielkanocnego dla Wydziału Elektrycznego Politechniki Warszawskiej
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych
- Kompleksowe usługi cateringowe na potrzeby OSW Radocyna i EKOPARKU Radocyna
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.