Og³oszenie z dnia 2025-03-25
Powi±zane og³oszenia:
- 2025/BZP 00106719/01 - Og³oszenie z dnia 2025-02-17
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Dostawy
Dostawa wêdlin
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: Areszt ¦ledczy w Mys³owicach
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000319865
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: Szymanowskiego 6
1.5.2.) Miejscowo¶æ: Mys³owice
1.5.3.) Kod pocztowy: 41-400
1.5.4.) Województwo: ¶l±skie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22A - Katowicki
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: joanna.probierz@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-d4e4b3fd-9dc0-4d1c-b911-9fbefb434e761.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - inny zamawiaj±cy
Areszt ¦ledczy
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Porz±dek i bezpieczeñstwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa wêdlin2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-d4e4b3fd-9dc0-4d1c-b911-9fbefb434e76
2.5.) Numer og³oszenia: 2025/BZP 00161767
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2025-03-25
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2025/BZP 00101494/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.2.1 Dostawa wêdlin
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer og³oszenia: 2025/BZP 00106719
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: 1/M/2025
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Lp Nazwa artyku³u/szczegó³owy opis Szacunkowa ilo¶æ/kg
1 Kie³basa bia³a parzona – parzona, w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 700kg
2 Kie³basa dêbicka – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 700 kg
3 Kie³basa drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 900 kg
4 Kie³basa mortadela – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 1400 kg
5 Kie³basa mortadela z papryk± – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
6 Kie³basa mortadela z pieczarkami – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
7 Kie³basa parówkowa – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
8 Kie³basa toruñska – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
9 Kie³basa wiejska – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
10 Kie³basa zwyczajna – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 1200 kg
11 Mielonka drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
12 Mielonka wieprzowa – w os³once z miêsa wieprzowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
13 Parówki cienkie drobiowe – w os³once z miêsa drobiowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
14 Parówki wieprzowe – w os³once z miêsa wieprzowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
15 Pasztet zapiekany – z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego z dodatkiem podrobów min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
16 Pasztetowa – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego z dodatkiem podrobów min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
17 Salceson bia³y (w³oski) – w os³once, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
18 Salceson czarny – w os³once, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
19 Szynka mielonka – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
20 Pieczeñ rzymska drobiowa – z miêsa drobiowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
21 Pieczeñ rzymska wieprzowa – z miêsa wieprzowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
22 Podgardle wêdzone – z miêsa wieprzowego, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
23 Polêdwica drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
24 Szynka drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
25 Szynka z indyka – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
26 Kie³basa zielonogórska – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
27 Kabanos drobiowy – w os³once z miêsa drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
28 Kie³basa krakowska parzona – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 200 kg
29 S³onina – bez skóry (podskórna tkanka t³uszczowa z wieprzowiny - zdjêta z grzbietu, tylnej czê¶ci tu³owia boków lub ³opatki), ¶wie¿a, niemro¿ona, surowa - w formie p³atów. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 10 dni 2200 kg
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15131130-5 - Wêdliny
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15131310-1 - Pasztety
15412100-0 - T³uszcze zwierzêce
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 189672,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 209223,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 189672,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: ¦redni przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU "JOHN" PAWE£ JOHN
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6971049957
7.3.4) Miejscowo¶æ: Grotniki
7.3.6.) Województwo: wielkopolskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-03-24
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 189672,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesi±ce
INNE PRZETARGI Z MYS£OWIC
- Szkolenie dla kadry z zakresu pracy z cudzoziemcami i osobami nale¿±cymi do mniejszo¶ci etnicznych, osobami nara¿onymi na dyskryminacjê ze wzglêdu na cechy prawnie chronione...
- Termomodernizacja oraz przebudowa budynku mieszkalnego wielorodzinnego po³o¿onego w Mys³owicach przy ul. Bytomskiej 27a
- Zabudowa instalacji wentylacyjnej w budynku ³a¼ni górniczej nr 4 znajduj±cej siê na terenie Zak³adu g³ównego w PGG S.A. Oddzia³ KWK Mys³owice Weso³a
- Rozbudowa monitoringu miejskiego
- Zakup i dostawa sprzêtu specjalistycznego i wyposa¿enia dla Szko³y Podstawowej nr 15 w Mys³owicach.
- Dostawa produktów leczniczych dla SP ZOZ Szpitala nr 2 w Mys³owicach
wiêcej: przetargi w Mys³owicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywne dostawy miês, wêdlin i mro¿onek do Zak³adu Karnego w Opolu Lubelskim
- Dostawy miêsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jad³odajni "U ¦wiêtego Antoniego" we W³oc³awku
- Sukcesywne dostawy miêsa i wêdlin na potrzeby Powiatowej Bursy Szkolnej w Cz³uchowie
- Dostawa produktów ¿ywno¶ciowych dla Zespo³u Szkó³ Samorz±dowych w Inwa³dzie
- Sukcesywne dostawy wêdlin do O¶rodka Przygotowañ Olimpijskich we W³adys³awowie wraz z us³ug± transportu
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki Zespo³u Szkó³ Elektronicznych i Telekomunikacyjnych w Olsztynie przy ul. Ba³tyckiej 37 a
wiêcej: Wêdliny »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.