eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Mys³owiceDostawa wêdlin



Og³oszenie z dnia 2025-03-25


Powi±zane og³oszenia:

Og³oszenie o wyniku postêpowania
Dostawy
Dostawa wêdlin

SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY

1.1.) Rola zamawiaj±cego

Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego

1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: Areszt ¦ledczy w Mys³owicach

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000319865

1.5) Adres zamawiaj±cego

1.5.1.) Ulica: Szymanowskiego 6

1.5.2.) Miejscowo¶æ: Mys³owice

1.5.3.) Kod pocztowy: 41-400

1.5.4.) Województwo: ¶l±skie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL22A - Katowicki

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: joanna.probierz@sw.gov.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: sw.gov.pl

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:

https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-d4e4b3fd-9dc0-4d1c-b911-9fbefb434e76

1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - inny zamawiaj±cy


Areszt ¦ledczy

1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Porz±dek i bezpieczeñstwo publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Og³oszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa wêdlin

2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-d4e4b3fd-9dc0-4d1c-b911-9fbefb434e76

2.5.) Numer og³oszenia: 2025/BZP 00161767

2.6.) Wersja og³oszenia: 01

2.7.) Data og³oszenia: 2025-03-25

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak

2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2025/BZP 00101494/01/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:

1.2.1 Dostawa wêdlin

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer og³oszenia: 2025/BZP 00106719

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 1/M/2025

4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Lp Nazwa artyku³u/szczegó³owy opis Szacunkowa ilo¶æ/kg
1 Kie³basa bia³a parzona – parzona, w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 700kg
2 Kie³basa dêbicka – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 700 kg
3 Kie³basa drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 900 kg
4 Kie³basa mortadela – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 1400 kg
5 Kie³basa mortadela z papryk± – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
6 Kie³basa mortadela z pieczarkami – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
7 Kie³basa parówkowa – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
8 Kie³basa toruñska – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
9 Kie³basa wiejska – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
10 Kie³basa zwyczajna – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 1200 kg
11 Mielonka drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
12 Mielonka wieprzowa – w os³once z miêsa wieprzowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
13 Parówki cienkie drobiowe – w os³once z miêsa drobiowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
14 Parówki wieprzowe – w os³once z miêsa wieprzowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
15 Pasztet zapiekany – z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego z dodatkiem podrobów min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
16 Pasztetowa – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego z dodatkiem podrobów min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
17 Salceson bia³y (w³oski) – w os³once, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
18 Salceson czarny – w os³once, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
19 Szynka mielonka – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
20 Pieczeñ rzymska drobiowa – z miêsa drobiowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
21 Pieczeñ rzymska wieprzowa – z miêsa wieprzowego lub mieszanego min.50%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
22 Podgardle wêdzone – z miêsa wieprzowego, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 800 kg
23 Polêdwica drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
24 Szynka drobiowa – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
25 Szynka z indyka – w os³once z miêsa drobiowego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
26 Kie³basa zielonogórska – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
27 Kabanos drobiowy – w os³once z miêsa drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 300 kg
28 Kie³basa krakowska parzona – w os³once z miêsa wieprzowego lub drobiowego lub mieszanego min.60%, wyczuwalny smak i zapach miêsa oraz przypraw, sk³ad wed³ug receptury zak³adowej dostawcy. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 7 dni 200 kg
29 S³onina – bez skóry (podskórna tkanka t³uszczowa z wieprzowiny - zdjêta z grzbietu, tylnej czê¶ci tu³owia boków lub ³opatki), ¶wie¿a, niemro¿ona, surowa - w formie p³atów. Minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od dnia dostawy: 10 dni 2200 kg

4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15131130-5 - Wêdliny

4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:

15131310-1 - Pasztety

15412100-0 - T³uszcze zwierzêce

SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA

5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy

SEKCJA VI OFERTY

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3

6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 3

6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0

6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0

6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0

6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 189672,00 PLN

6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 209223,00 PLN

6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 189672,00 PLN

6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie

6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie

SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie

7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: ¦redni przedsiêbiorca

7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:

7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: PPHU "JOHN" PAWE£ JOHN

7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6971049957

7.3.4) Miejscowo¶æ: Grotniki

7.3.6.) Województwo: wielkopolskie

7.3.7.) Kraj: Polska

7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie


SEKCJA VIII UMOWA

8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-03-24

8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 189672,00 PLN

8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesi±ce

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.