Ogłoszenie z dnia 2021-07-12
Powiązane ogłoszenia:
- 2021/BZP 00076785/01 - Ogłoszenie z dnia 2021-06-09
- 2021/BZP 00083787/01 - Modyfikacja z dnia 2021-06-15
Ogłoszenie nr 2021/BZP 00111030 z dnia 2021-07-12 |
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Zakup i dostawa artykułów spożywczych z podziałem na siedem zadań
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzi podmiot, któremu powierzono przeprowadzenie postępowania1.2.) Nazwa zamawiającego: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 44 IM. STANISŁAWA MONIUSZKI W BIAŁYMSTOKU
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 001287759
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Rumiankowa 13
1.5.2.) Miejscowość: Białystok
1.5.3.) Kod pocztowy: 15-665
1.5.4.) Województwo: podlaskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL841 - Białostocki
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sp44@um.bialystok.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp44.bialystok.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://www.sp44.bialystok.pl/1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Zakup i dostawa artykułów spożywczych z podziałem na siedem zadań2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-8bae06ff-c793-11eb-911f-9ad5f74c2a25
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00111030
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-07-12
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00073652/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Zakup i dostawa artykułów spożywczych
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00076785/01
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: ZP-1/SzP44/2021
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.3.1) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 552424,97 PLN
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
cz. 1 - Warzywa i owoce1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich nie zamówienie.
3. Zamawiający przewiduje zastosowanie PRAWA OPCJI w wysokości 50 % wartości zamówienia podstawowego w trybie art. 441 ustawy Pzp.
4. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:
1) posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,
2) posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,
3) posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.
5. Na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 4 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
15500000-3 - Produkty mleczarskie
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 136161,72 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
cz. 2 - Mięso, drób i wędliny1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich nie zamówienie.
3. Zamawiający przewiduje zastosowanie PRAWA OPCJI w wysokości 50 % wartości zamówienia podstawowego w trybie art. 441 ustawy Pzp.
4. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:
1) posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,
2) posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,
3) posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.
5. Na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 4 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
15500000-3 - Produkty mleczarskie
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 120330,44 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
cz. 3 - Jajka1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich nie zamówienie.
3. Zamawiający przewiduje zastosowanie PRAWA OPCJI w wysokości 50 % wartości zamówienia podstawowego w trybie art. 441 ustawy Pzp.
4. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:
1) posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,
2) posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,
3) posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.
5. Na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 4 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
15500000-3 - Produkty mleczarskie
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 3375,00 PLN
Część 4
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
cz. 4 - Produkty ogólnospożywcze, nabiał i produkty mleczarskie1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich nie zamówienie.
3. Zamawiający przewiduje zastosowanie PRAWA OPCJI w wysokości 50 % wartości zamówienia podstawowego w trybie art. 441 ustawy Pzp.
4. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:
1) posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,
2) posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,
3) posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.
5. Na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 4 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
15500000-3 - Produkty mleczarskie
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 136535,93 PLN
Część 5
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
cz. 5 - Mrożonki1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich nie zamówienie.
3. Zamawiający przewiduje zastosowanie PRAWA OPCJI w wysokości 50 % wartości zamówienia podstawowego w trybie art. 441 ustawy Pzp.
4. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:
1) posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,
2) posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,
3) posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.
5. Na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 4 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
15500000-3 - Produkty mleczarskie
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 75702,50 PLN
Część 6
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
cz. 6 - Ryby mrożone1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich nie zamówienie.
3. Zamawiający przewiduje zastosowanie PRAWA OPCJI w wysokości 50 % wartości zamówienia podstawowego w trybie art. 441 ustawy Pzp.
4. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:
1) posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,
2) posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,
3) posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.
5. Na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 4 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
15500000-3 - Produkty mleczarskie
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 65327,15 PLN
Część 7
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
cz. 7 - Pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby bieżącego żywienia w asortymencie i ilościach ujętych w zestawieniach stanowiących załącznik w formacie EXCEL. Zamawiający zaznacza, że realizowane cykliczne dostawy, każdorazowo winny być dostosowane wagowo do składanego zamówienia.
2. Określona ilość artykułów spożywczych w formularzu cenowym jest ilością szacunkową. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zakupu mniejszej ilości produktów. Powyższe nie może stanowić podstawy do wnoszenia przez Wykonawcę roszczeń o zakup pozostałej ilości produktów ani o zapłatę równowartości niezamówionych produktów czy odszkodowania za ich nie zamówienie.
3. Zamawiający przewiduje zastosowanie PRAWA OPCJI w wysokości 50 % wartości zamówienia podstawowego w trybie art. 441 ustawy Pzp.
4. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi:
1) posiadać odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty,
2) posiadać odpowiednie oznakowanie, czyli datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia,
3) posiadać odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.
5. Na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi Załącznik nr 4 do SWZ.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
03142500-3 - Jaja
03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy
15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15220000-6 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb
15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
15331100-8 - Warzywa świeże lub mrożone
15500000-3 - Produkty mleczarskie
15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.5.5.) Wartość części: 14992,25 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 6 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Stosownie do postanowień wynikających zart. 255pkt 6ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2019 r. poz. 2019z późn. zm.),w związku z postępowaniem prowadzonym w trybie podstawowym na podstawie art. 275 pkt 1 ustawy Pzp pn.:„Zakup i dostawa artykułów spożywczych z podziałem na siedem zadań”, w wyniku zaistniałych problemów technicznych/organizacyjnych z platformą ePuap skutkujących brakiem możliwości złożenia oferty, Zamawiający zawiadamia o unieważnieniu przedmiotowego postępowania.
Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 6 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Stosownie do postanowień wynikających zart. 255pkt 6ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2019 r. poz. 2019z późn. zm.),w związku z postępowaniem prowadzonym w trybie podstawowym na podstawie art. 275 pkt 1 ustawy Pzp pn.:„Zakup i dostawa artykułów spożywczych z podziałem na siedem zadań”, w wyniku zaistniałych problemów technicznych/organizacyjnych z platformą ePuap skutkujących brakiem możliwości złożenia oferty, Zamawiający zawiadamia o unieważnieniu przedmiotowego postępowania.
Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 6 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Stosownie do postanowień wynikających zart. 255pkt 6ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2019 r. poz. 2019z późn. zm.),w związku z postępowaniem prowadzonym w trybie podstawowym na podstawie art. 275 pkt 1 ustawy Pzp pn.:„Zakup i dostawa artykułów spożywczych z podziałem na siedem zadań”, w wyniku zaistniałych problemów technicznych/organizacyjnych z platformą ePuap skutkujących brakiem możliwości złożenia oferty, Zamawiający zawiadamia o unieważnieniu przedmiotowego postępowania.
Część 4
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 6 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Stosownie do postanowień wynikających zart. 255pkt 6ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2019 r. poz. 2019z późn. zm.),w związku z postępowaniem prowadzonym w trybie podstawowym na podstawie art. 275 pkt 1 ustawy Pzp pn.:„Zakup i dostawa artykułów spożywczych z podziałem na siedem zadań”, w wyniku zaistniałych problemów technicznych/organizacyjnych z platformą ePuap skutkujących brakiem możliwości złożenia oferty, Zamawiający zawiadamia o unieważnieniu przedmiotowego postępowania.
Część 5
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 6 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Stosownie do postanowień wynikających zart. 255pkt 6ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2019 r. poz. 2019z późn. zm.),w związku z postępowaniem prowadzonym w trybie podstawowym na podstawie art. 275 pkt 1 ustawy Pzp pn.:„Zakup i dostawa artykułów spożywczych z podziałem na siedem zadań”, w wyniku zaistniałych problemów technicznych/organizacyjnych z platformą ePuap skutkujących brakiem możliwości złożenia oferty, Zamawiający zawiadamia o unieważnieniu przedmiotowego postępowania.
Część 6
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 6 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Stosownie do postanowień wynikających zart. 255pkt 6ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2019 r. poz. 2019z późn. zm.),w związku z postępowaniem prowadzonym w trybie podstawowym na podstawie art. 275 pkt 1 ustawy Pzp pn.:„Zakup i dostawa artykułów spożywczych z podziałem na siedem zadań”, w wyniku zaistniałych problemów technicznych/organizacyjnych z platformą ePuap skutkujących brakiem możliwości złożenia oferty, Zamawiający zawiadamia o unieważnieniu przedmiotowego postępowania.
Część 7
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem
5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 6 ustawy
5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:
Stosownie do postanowień wynikających zart. 255pkt 6ustawy z dnia 11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U. z 2019 r. poz. 2019z późn. zm.),w związku z postępowaniem prowadzonym w trybie podstawowym na podstawie art. 275 pkt 1 ustawy Pzp pn.:„Zakup i dostawa artykułów spożywczych z podziałem na siedem zadań”, w wyniku zaistniałych problemów technicznych/organizacyjnych z platformą ePuap skutkujących brakiem możliwości złożenia oferty, Zamawiający zawiadamia o unieważnieniu przedmiotowego postępowania.
2021-07-12 Biuletyn Zamówień Publicznych | Ogłoszenie o wyniku postępowania - - Dostawy |
INNE PRZETARGI Z BIAŁEGOSTOKU
- Wykonanie przeglądów okresowych, przeprowadzenie konserwacji i usunięcie nieprawidłowości w pracy urządzeń zamontowanych w obiektach Uniwersytetu w Białymstoku
- Wykonywanie prac związanych z bieżącym utrzymaniem i dostawą wyposażenia dla potrzeb ptaków, nietoperzy, wiewiórek i owadów pożytecznych na terenach parków, skwerów i zieleńców w Białymstoku
- "Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki internatu X Liceum Ogólnokształcącego ul. Zwycięstwa 28 i stołówki szkoły ul. Stołeczna 6 . "
- Cyfryzacja analogowych materiałów państwowego zasobu geodezyjnego i kartograficznego
- Obsługa weterynaryjna
- OPRACOWANIE PROGRAMU FUNKCJONALNO - UŻYTKOWEGO ZAKŁADU DIAGNOSTYKI OBRAZOWEJ
więcej: przetargi w Białymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych do końca roku 2025 (Przedszkole Samorządowe nr 3 w Wieliczce)
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2025
- "Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Glinojecku"
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności : pieczywo, nabiał, mięso i wędliny, drób, art. spożywcze, warzywa, owoce i mrożonki na potrzeby szpitala
- Dostawa artykułów spożywczych i mięsnych dla potrzeb Zespołu Opieki Zdrowotnej Nr 2 w Rzeszowie
- Sukcesywna dostawa owoców i warzyw do COS-OPO w Giżycku
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.