Ogłoszenie z dnia 2025-03-13
Powiązane ogłoszenia:
- 2025/BZP 00077725/01 - Ogłoszenie z dnia 2025-01-30
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych i mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Chełmie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Zakład Karny Chełm
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000320041
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Kolejowa 112
1.5.2.) Miejscowość: Chełm
1.5.3.) Kod pocztowy: 22-100
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL812 - Chełmsko-zamojski
1.5.7.) Numer telefonu: 82 562 78 53
1.5.8.) Numer faksu: 82 565 35 57
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_chelm@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://ssdip.bip.gov.pl/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-ed1c22ac-df5e-4bd6-9ef2-01d3fb9078c41.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywne dostawy wędlin wieprzowych i mięsa wieprzowego do Zakładu Karnego w Chełmie2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-ed1c22ac-df5e-4bd6-9ef2-01d3fb9078c4
2.5.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00145502
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2025-03-13
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2025/BZP 00077725
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: D/Kw.2232.1.2025.PJ
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 87915 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Kiełbasa zwyczajna Wygląd na przekroju- Różowa do ciemnoróżowej. Rozdrobnienie i układ składników- średnio rozdrobnione równomiernie rozmieszczone na przekroju, dobrze związane składniki, dopuszczalne pojedyncze komory powietrzne niepołączone ze zmianą barwy, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników, zacieki tłuszczu i galarety pod osłonką. Konsystencja - ścisła nie powinna się rozpadać, soczysta po podgrzaniu. Smak i zapach - charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej, wyczuwalne przyprawy;Skład: Kiełbasa wieprzowa (produkt, w którym mięso wieprzowe stanowi mniej niż 50% wsadu, ale przeważa w składzie surowcowym), wędzona, parzona, średnio rozdrobniona; nie dopuszcza się stosowania składników zwiększających wodochłonność. Wygląd ogólny i powierzchnia. Batony w osłonkach naturalnych (jelitach wieprzowych cienkich), o długości od 35cm do 40cm, odkręcane, tworzą zwoje, powierzchnia batonu o barwie od jasnobrązowej do ciemnobrązowej; osłonka równomiernie ściśle przylegająca do farszu;
Cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
2. Kiełbasa mortadela kiełbasa drobno rozdrobniona, w osłonkach sztucznych lub białkowych; powierzchnia batonu o barwie jasnobrązowej do ciemnobrązowej lub o barwie użytej osłonki; osłonka gładka ściśle przylegająca do farszu, Smak i zapach - charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej i parzonej; wyczuwalne przyprawy i lekki zapach wędzenia;
cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
3. Kiełbasa parówkowa Z mięsa wieprzowego , parzona. Wyrób o strukturze jednolitej, dość ścisłej konsystencji, soczysty, barwy różowej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw. W osłonce naturalnej lub sztucznej (produkt, w którym mięso wieprzowe stanowi nie mniej niż 60% wsadu surowcowego).
cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
4. Pasztet pieczony Zapiekany w formie bloku wyrobów garmażeryjny, uprzednio parzony, gotowany lub duszony, z surowców mięsnych z dodatkiem przypraw.
Smak i zapach charakterystyczny dla mięsa wieprzowego, z wyczuwalnymi użytymi przyprawami.
Skład: mięso wieprzowe - nie mniej niż 40% wsadu surowcowego.
Cechy wykluczające: niedopuszczalny smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia:
nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
5. Kiełbasa regionalna Wygląd na przekroju- Różowa do ciemnoróżowej. Rozdrobnienie i układ składników- średnio rozdrobnione równomiernie rozmieszczone na przekroju, dobrze związane składniki, dopuszczalne pojedyncze komory powietrzne niepołączone ze zmianą barwy, niedopuszczalne skupiska jednego ze składników, zacieki tłuszczu i galarety pod osłonką. Konsystencja - ścisła nie powinna się rozpadać, soczysta po podgrzaniu. Smak i zapach - charakterystyczny dla kiełbasy z mięsa peklowanego, wędzonej, parzonej, wyczuwalne przyprawy;
Skład: Kiełbasa wieprzowa (produkt, w którym mięso wieprzowe stanowi mniej niż 50% wsadu, ale przeważa w składzie surowcowym), wędzona, parzona, średnio rozdrobniona; nie dopuszcza się stosowania składników zwiększających wodochłonność. Wygląd ogólny i powierzchnia. Batony w osłonkach naturalnych (jelitach wieprzowych cienkich), o długości od 20cm do 40cm, odkręcane, tworzą zwoje, powierzchnia batonu o barwie od jasnobrązowej do ciemnobrązowej; osłonka równomiernie ściśle przylegająca do farszu;
Cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
6. Parówki cienkie wieprzowe Z mięsa wieprzowego w osłonkach naturalnych lub sztucznych. Wygląd ogólny powierzchnia barwy brązowej do ciemnobrązowej, osłonka ściśle przylegająca do farszu. Smak i zapach właściwy dla mięsa peklowanego, sól i przyprawy wyraźnie wyczuwalne;
cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
7. Kiełbasa żywiecka wieprzowa
cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
8. Kiełbasa krakowska z mięsa wieprzowego (produkt, w którym mięso wieprzowe stanowi od 60% wsadu mięsnego), wędzona, parzona, średnio rozdrobniona; nie dopuszcza się stosowania preparatów białkowych i składników zwiększających wodochłonność.
cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
9. Kiełbasa szynkowa
cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
10. Pasztetowa wieprzowa podrobowa w jelicie wieprzowym z dodatkiem naturalnych przypraw ze znacznym dodatkiem podrobów poddanych odpowiedniej obróbce termicznej gwarantującej zachowanie pełnych walorów smakowych, oraz odpowiedniej struktury. Smak i zapach charakterystyczny dla pasztetowej. Wyrób o wyraźnym smaku i dość luźnej, smarownej konsystencji (produkt, w którym mięso wieprzowe stanowi nie mniej niż 10% i wątroby wieprzowej 30% wsadu surowcowego)
cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
11. Salceson włoski grubo rozdrobniony parzony. Wędlina podrobowa wyprodukowana z chudego mięsa, pochodzącego z głów wieprzowych, w naturalnych lub sztucznych osłonkach, powierzchnia gładka, nie dopuszczalne zabrudzenia, oślizłość i naloty pleśni. Konsystencja ścisła, blok, nie powinien się rozpadać, niedopuszczalne skupiska niewymieszanych składników. Smak i zapach charakterystyczny dla wyrobów wędliniarskich, gotowanych z peklowanego mięsa z głów wieprzowych. Przyprawy wyczuwalne, szczególnie kminek i czosnek (produkt, w którym mięso wieprzowo-wołowe, podroby i ścinki stanowią nie mniej niż 70% wsadu surowcowego).
cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
12. Luncheon meat z mięsa wieprzowego parzona, średnio rozdrobniona; nie dopuszcza się stosowania preparatów białkowych i składników zwiększających wodochłonność.
cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
13. Serca wieprzowe
14. Kaszanka z podrobów wieprzowych, p (produkt, w którym mięso wieprzowe, podroby i ścinki stanową nie mniej niż 50% wsadu surowcowego).
cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
15. Smalec wieprzowy topiony bez środków konserwujących
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
16. Słonina bez środków konserwujących
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie lub gazowo.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131130-5 - Wędliny
4.5.5.) Wartość części: 83874 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
część zasadnicza wieprzowiny, odcięta z odcinka piersiowo-lędźwiowego półtuszy; całkowicie odkostniona; słonina ze schabu w pełni zdjęta, mrożona. Powierzchnia gładka, niezakrwawiona, niepostrzępiona, bez opiłków kości, przekrwień, głębszych nacięć; powierzchnia tkanki mięśniowej i tłuszczowej połyskująca, sucha lub lekko wilgotna; niedopuszczalna oślizgłość, nalot pleśni. Czystość mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń. Barwa mięsa jasnoróżowa do czerwonej, dopuszczalne zmatowienie, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy. Barwa tłuszczu biała z odcieniem kremowym lub lekko różowym. Konsystencja jędrna i elastyczna. Zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia;cechy wykluczające: niedopuszczalna barwa szarozielona, plamy na powierzchni wynikające z niedowędzenia w miejscu styku z innymi batonami oraz zawilgocenie powierzchni osłonki. smak i zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie pakowana w opakowaniach od 2 kg- do 5 kg
mięso wieprzowe, grubo rozdrobnione, mrożone, maksymalna zawartość tłuszczu 30%. Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń. Barwa mięsa jasnoróżowa do czerwonej, dopuszczalne zmatowienie, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy. Barwa tłuszczu biała z odcieniem kremowym lub lekko różowym. Konsystencja jędrna i elastyczna. Zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak zaparzenia
Termin przydatności do spożycia: nie krótszy niż 10 dni od daty dostawy.
Opakowanie zbiorcze: pakowane hermetycznie (kostka, baton) pakowana w opakowaniach od 0,25kg - 1kg
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131000-5 - Konserwy i przetwory z mięsa
4.5.5.) Wartość części: 8436,75 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 83874 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 89145 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 83874 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7681838528
7.3.3) Ulica: Dąbrowa 6
7.3.4) Miejscowość: Sławno
7.3.5) Kod pocztowy: 26-332
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-02-24
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 83874 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2025-02-26 do 2025-08-25Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 8436,75 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 9187,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 8436,75 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Masarnia z ubojnią Adam Kurantowicz
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 9222588116
7.3.3) Ulica: Ceglana 25
7.3.4) Miejscowość: Hrubieszów
7.3.5) Kod pocztowy: 22-500
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Masarnia z Ubojnią - Adam Kurantowicz
jakie przetargi wygrała firma
Masarnia z Ubojnią - Adam Kurantowicz
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2025-02-24
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 8436,75 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2025-02-26 do 2025-08-25INNE PRZETARGI Z CHEŁMA
- Zakup wody dla pracowników w okresie letnim
- Pełnienie funkcji Inspektora Nadzoru Inwestorskiego nad realizacją zadania pn. "Przebudowa drogi powiatowej Nr 1803L od km 0+007 do km 1+322,30 w miejscowości Wierzbica-Osiedle"
- Przeprowadzenie praktyk zawodowych z przedmiotu Podstawy opieki położniczej dla studentów kierunku Położnictwo w semestrze letnim roku akademickiego 2024/2025
- "Zakup warzyw i owoców dla Liceum Ogólnokształcącego im. 27 Wołyńskiej Dywizji Armii Krajowej w Dubience"
- Zakup mięsa i wędlin
- Remont ogrodzenia, muru oporowego oraz bram wjazdowych wraz z systemem kontroli dostępu w KM PSP w Chełmie
więcej: przetargi w Chełmie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa mięsa, wędlin, pieczywa i drobiu
- Dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb Kuchni Centralnej działającej przy Zakładzie Komunalnym w Pokoju
- ZP/15/2025 - Dostawa konserw mięsnych
- Dostawa konserw mięsnych i rybnych dla 42 Bazy Lotnictwa Szkolnego w Radomiu oraz jednostek będących na jej zaopatrzeniu w 2025 r.
- Dostawa wędlin i mięsa świeżego dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
- Dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej
więcej: Konserwy i przetwory z mięsa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.