Og³oszenie z dnia 2025-03-27
Og³oszenie o zamówieniu
Us³ugi
¦wiadczenie us³ug hotelowych
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego
1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: FUNDACJA OR£Y SPORTU
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 012070310
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: ul. Zamkowa 6
1.5.2.) Miejscowo¶æ: Puck
1.5.3.) Kod pocztowy: 84-100
1.5.4.) Województwo: pomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL634 - Gdañski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: biuro@orlysportu.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: https://orlysportu.pl/
1.6.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - inny zamawiaj±cy
Fundacja
1.7.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Inna dzia³alno¶æ
Promocja sportu
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
¦wiadczenie us³ug hotelowych
2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-318f122f-9541-41ce-ae0e-00969a33646f
2.5.) Numer og³oszenia: 2025/BZP 00165900
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2025-03-27
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Nie
2.11.) O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê wy³±cznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.13.) O zamówienie mog± ubiegaæ siê wy³±cznie wykonawcy, którzy spe³niaj± warunki okre¶lone w art. 361 ustawy – us³ugi spo³eczne: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn±
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTÊPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-318f122f-9541-41ce-ae0e-00969a33646f3.2.) Zamawiaj±cy zastrzega dostêp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowi±zani s± do sk³adania ofert, wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu, o¶wiadczeñ oraz innych dokumentów wy³±cznie przy u¿yciu ¶rodków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o ¶rodkach komunikacji elektronicznej, przy u¿yciu których zamawiaj±cy bêdzie komunikowa³ siê z wykonawcami - adres strony internetowej: Strona internetowa prowadzonego postêpowania: https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-318f122f-9541-41ce-ae0e-00969a33646f.
Postêpowanie o udzielenie zamówienia publicznego prowadzone bêdzie wy³±cznie przy u¿yciu platformy ezamówienia
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotycz±ce korespondencji elektronicznej: Korzystanie z Platformy eZamówienia jest nieodp³atne. Wykonawca zamierzaj±cy wzi±æ udzia³ w postêpowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, musi posiadaæ konto na Platformie eZamówienia. Szczegó³owe informacje na temat zak³adania konta, zasady i warunki korzystania z Platformy eZamówienia okre¶la regulamin dostêpny pod adresem: https://ezamowienia.gov.pl/pl/regulamin/#regulamin-serwisu, oraz informacje zamieszczone w zak³adce „Centrum Pomocy” - zawieraj±ce interaktywne instrukcje.
Przegl±danie dokumentów zamówienia nie wymaga rejestracji ani logowania - dostêpne jest dla wszystkich zainteresowanych. 9.8 Wykonawca sk³ada ofertê za po¶rednictwem interaktywnego „Formularza ofertowego” dostêpnego na Platformie eZamówienia. Oferta musi zostac podpisana kwalifikowanym podpisem elektronicznym lub podpisem zaufanym lub podpisem osobistym (e-dowod).
3.8.) Zamawiaj±cy wymaga sporz±dzenia i przedstawienia ofert przy u¿yciu narzêdzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzêdzi, które nie s± ogólnie dostêpne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Jêzyki, w jakich mog± byæ sporz±dzane dokumenty sk³adane w postêpowaniu:
polski
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Informacje ogólne odnosz±ce siê do przedmiotu zamówienia.
4.1.1.) Przed wszczêciem postêpowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: ZP/1/2025
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Us³ugi
4.1.4.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Nie
4.1.8.) Mo¿liwe jest sk³adanie ofert czê¶ciowych: Nie
4.1.13.) Zamawiaj±cy uwzglêdnia aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegó³owe odnosz±ce siê do przedmiotu zamówienia:
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
3.1 Przedmiotem zamówienia jest ¶wiadczenie us³ug hotelowych dla maksymalnie 332 osób w dniach 12-15 czerwca 2025 r. wraz z wy¿ywieniem.
Miejsce ¶wiadczenia us³ug: obszar m.st. Warszawy.
4.2.6.) G³ówny kod CPV: 55110000-4 - Hotelarskie us³ugi noclegowe
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-06-12 do 2025-06-15
4.2.11.) Zamawiaj±cy przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiaj±cy przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówieñ na podobne us³ugi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert
4.3.2.) Sposób okre¶lania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jako¶ciowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium:
jako¶æ, w tym do parametry techniczne, w³a¶ciwo¶ci estetyczne i funkcjonalne takie jak dostêpno¶æ dla osób niepe³nosprawnych lub uwzglêdnianie potrzeb u¿ytkowników4.3.5.) Nazwa kryterium: Zakwaterowanie
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiaj±cy okre¶la aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe lub innowacyjne, ¿±da etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu ¿ycia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiaj±cy przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie
5.3.) Warunki udzia³u w postêpowaniu: Tak
5.4.) Nazwa i opis warunków udzia³u w postêpowaniu.
Warunek zdolno¶ci technicznej lub zawodowej:Zamawiaj±cy uzna warunek za spe³niony, je¿eli wykonawca wyka¿e, ¿e:
w okresie ostatnich trzech lat przed up³ywem terminu sk³adania ofert, a je¿eli okres prowadzenia dzia³alno¶ci jest krótszy, to w tym okresie, wykona³ co najmniej 1 us³ugê dla zorganizowanej grupy licz±cej minimum 300 uczestników w ramach której zapewni³ us³ugê hotelow± (nocleg) i gastronomiczn±.
5.5.) Zamawiaj±cy wymaga z³o¿enia o¶wiadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
5.7.) Wykaz podmiotowych ¶rodków dowodowych na potwierdzenie spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: Wykaz wykonanych, a w przypadku ¶wiadczeñ okresowych lub ci±g³ych równie¿ wykonywanych us³ug, w okresie ostatnich trzech lat przed up³ywem terminu sk³adania ofert, a je¿eli okres prowadzenia dzia³alno¶ci jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich warto¶ci, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których us³ugi zosta³y wykonane, oraz za³±czeniem dowodów, czy zosta³y wykonane nale¿ycie
SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiaj±cy wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiaj±cy przewiduje aukcjê elektroniczn±: Nie
6.4.) Zamawiaj±cy wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiaj±cy wymaga zabezpieczenia nale¿ytego wykonania umowy: Nie
6.7.) Zamawiaj±cy przewiduje uniewa¿nienie postêpowania, je¶li ¶rodki publiczne, które zamierza³ przeznaczyæ na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia nie zosta³y przyznane: Tak
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiaj±cy przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiaj±cy przewiduje zmiany umowy: Tak
7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:
a) zmniejszenie gwarantowanej liczby uczestników w sytuacji, gdy z przyczyn organizacyjnych le¿±cych po stronie Zamawiaj±cego celowe bêdzie zmniejszenie liczby uczestników;b) w przypadku, gdy Wykonawca nie bêdzie móg³ zrealizowaæ us³ugi w hotelach wskazanych w ofercie i wskazanych w rezerwacji, zobowi±zany jest do zapewnienia zakwaterowania w hotelu o równowa¿nym lub wy¿szym standardzie, spe³niaj±cym warunki okre¶lone w OPZ i ofercie. Ka¿da zmiana lokalizacji hotelu wymaga uprzedniej akceptacji Zamawiaj±cego;
c) zmiana warunków zakwaterowania (np. zmiana standardu pokoi, dodatkowych us³ug, dodatkowego wy¿ywienia). Ka¿da ze stron ma prawo zaproponowaæ wprowadzenie takich zmian. Zmiany mog± powodowaæ zmianê warto¶ci umowy o nie wiêcej ni¿ 20% warto¶ci umowy.
7.5.) Zamawiaj±cy uwzglêdni³ aspekty spo³eczne, ¶rodowiskowe, innowacyjne lub etykiety zwi±zane z realizacj± zamówienia: Nie
SEKCJA VIII – PROCEDURA
8.1.) Termin sk³adania ofert: 2025-04-04 12:30
8.2.) Miejsce sk³adania ofert: https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-318f122f-9541-41ce-ae0e-00969a33646f
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2025-04-04 12:40
8.4.) Termin zwi±zania ofert±: do 2025-05-02
INNE PRZETARGI Z PUCKA
- ¦wiadczenie us³ug z zakresu wczesnego wspomagania rozwoju dla dzieci w ramach programu kompleksowego wsparcia dla rodzin "Za ¿yciem" -zajêcia rehabilitacyjne, z podzia³em na 6 czê¶ci z opcj±
- Utworzenie i prowadzenie Punktu Selektywnego Zbierania Odpadów Komunalnych, zwanym dalej PSZOK dla mieszkañców Gminy Puck wraz z zagospodarowaniem zgromadzonych odpadów.
- Pozyskanie, transport wraz z rozplantowaniem piasku w miejscowo¶ci Swarzewo wraz z pracami towarzysz±cymi w celu ochrony brzegu morskiego.
- Remont nawierzchni dróg gruntowych na terenie Gminy Puck w podziale na 3 czê¶ci.
- Sukcesywna dostawa wyrobów medycznych do zabiegów laparoskopowych, endoskopowych oraz ECPW
- "Us³uga kompleksowej organizacji jednodniowych wyjazdów dla uczniów z Powiatowego Zespo³u Szkó³ w K³aninie."
wiêcej: przetargi w Pucku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Us³uga organizacji targów ZP-09/25-USL/08
- Zapewnienie us³ug konferencyjnych, gastronomicznych i hotelowych na potrzeby szkolenia Kadry Zarz±dzaj±cej i Kierowniczej Miejskiego O¶rodka Pomocy Rodzinie w Gdañsku
- Organizacja us³ug edukacyjnych
- Us³uga zakwaterowania wraz z wy¿ywieniem , wynajmem sal oraz obs³ug± techniczn± podczas organizacji obchodów uroczysto¶ci w dniach od 8-10 pa¼dziernika 2025
- ¦wiadczenie us³ug hotelarskich dla Jeleniogórskiego Centrum Kultury w Jeleniej Górze w okresie od 29.04.2025 r. do 05.05.2025 r.
- Us³ugi hotelarskie obejmuj±ce us³ugi hotelarskie noclegowe, restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków oraz zapewnienie sali konferencyjnych
wiêcej: Hotelarskie us³ugi noclegowe »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.