Og³oszenie z dnia 2023-04-13
Powi±zane og³oszenia:
- 2023/BZP 00119064/01 - Og³oszenie z dnia 2023-03-02
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Dostawy
Dostawa s³odyczy reklamowych (czekolad i bombonierek) dla Dzielnicy Bielany w 2023 r.
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: Miasto Sto³eczne Warszawa - Dzielnica Bielany
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 01525964000041
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: S. ¯eromskiego 29
1.5.2.) Miejscowo¶æ: Warszawa
1.5.3.) Kod pocztowy: 01-882
1.5.4.) Województwo: mazowieckie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL911 - Miasto Warszawa
1.5.7.) Numer telefonu: 224434817
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: bielany.zamowienia@um.warszawa.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.um.warszawa.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
https://zamowienia.um.warszawa.pl1.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorz±du terytorialnego
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Ogólne us³ugi publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa s³odyczy reklamowych (czekolad i bombonierek) dla Dzielnicy Bielany w 2023 r.2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-abb187b7-b831-11ed-9236-36fed59ea7dd
2.5.) Numer og³oszenia: 2023/BZP 00174161
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2023-04-13
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2023/BZP 00021954/05/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.2.8 S³odycze reklamowe
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer og³oszenia: 2023/BZP 00119064
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: UD-III-WZP.271.6.2023.AGO
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Tak
4.3.1) Warto¶æ zamówienia stanowi±cego przedmiot tego postêpowania (bez VAT): 31299,49 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa do siedziby Zamawiaj±cego (wraz z wniesieniem towaru na III p. do pok. 322) s³odyczy promocyjnych, zwana dalej przedmiotem zamówienia, zgodnie z ni¿ej wymienionymi parametrami:
1) 600 szt. tabliczek czekolady, w tym:
a) 300 szt. tabliczek czekolady mlecznej o minimalnej zawarto¶ci masy kakaowej 25%. Ka¿da tabliczka powinna byæ udekorowana liofilizowanymi owocami (minimum 1% masy netto produktu), tj.: maliny, truskawki, ¿urawina. Dopuszcza siê dodatkowo posypkê z orzechów tj.: pistacje, migda³y, orzechy w³oskie. £±czna masa netto czekolady z owocami nie mo¿e byæ mniejsza ni¿ 100 g. Czekolady nie mog± byæ wykonane z u¿yciem t³uszczu palmowego i syropu fruktozowo-glukozowego. Powinny posiadaæ minimum trzymiesiêczny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od daty dostawy do siedziby Zamawiaj±cego.
Opakowanie powinno byæ wykonane z grubego, matowego papieru o wymiarach (po z³o¿eniu) oko³o (tj. +/- 5% ) 20×11×2 cm, od frontu z przezroczyst± foli± umo¿liwiaj±c± wyeksponowanie czekolady z owocami. Ka¿de opakowanie winno mieæ mo¿liwo¶æ naniesienia grafiki 4+0, która zostanie przekazana Wykonawcy przez Zamawiaj±cego. Opakowanie powinno zawieraæ informacjê o sk³adzie produktu.
b) 300 szt. tabliczek czekolady ciemnej o minimalnej zawarto¶ci masy kakaowej 50%. Ka¿da tabliczka powinna byæ udekorowana liofilizowanymi owocami (minimum 1% masy netto produktu), tj.: maliny, truskawki, ¿urawina. Dopuszcza siê równie¿ posypkê z orzechów tj.: pistacje, migda³y, orzechy w³oskie. £±czna masa netto czekolady z owocami nie mo¿e byæ mniejsza ni¿ 100 g. Czekolady nie mogê byæ wykonane z u¿yciem t³uszczu palmowego i syropu fruktozowo-glukozowego. Powinny posiadaæ minimum trzymiesiêczny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od daty dostawy do siedziby Zamawiaj±cego.
Opakowanie powinno byæ wykonane z grubego, matowego papieru o wymiarach (po z³o¿eniu) oko³o (tj. +/- 5% ) 20×11×2 cm, od frontu z przezroczyst± foli± umo¿liwiaj±c± wyeksponowanie czekolady z owocami. Ka¿de opakowanie winno mieæ mo¿liwo¶æ naniesienia grafiki 4+0, która zostanie przekazana Wykonawcy przez Zamawiaj±cego. Opakowanie powinno zawieraæ informacjê o sk³adzie produktu.
c) produkty wymienione w lit. a i b powy¿ej, nale¿y dostarczyæ maksymalnie do dnia 3 kwietnia 2023 r.
2) 600 szt. ¶wi±tecznych bombonierek bo¿onarodzeniowych:
a) zawieraj±cych czekoladki/pralinki w liczbie minimum 16 sztuk, z których przynajmniej 4 maj± byæ niepowtarzalne, o ró¿nych formach zdobienia, kszta³tach i kolorach. Dopuszcza siê mo¿liwo¶æ kszta³tów i zdobieñ zarówno nawi±zuj±cych do ¦wi±t Bo¿ego Narodzenia, jak i standardowych. Czekoladki/pralinki powinny zawieraæ minimum 25% masy kakaowej w wypadku czekoladek/pralinek z czekolady mlecznej oraz o minimum 50% masy kakaowej w wypadku czekoladek/pralinek z czekolady ciemnej. £±czna masa netto produktu nie mo¿e byæ mniejsza ni¿ 150 g. S³odycze nie mogê byæ wykonane z u¿yciem t³uszczu palmowego i syropu fruktozowo-glukozowego. Czekoladki/ pralinki powinny posiadaæ minimum trzymiesiêczny termin przydatno¶ci do spo¿ycia od daty dostawy do siedziby Zamawiaj±cego.
Bombonierki powinny byæ zamkniête w kwadratowym opakowaniu z naniesion± grafik± wg projektu przes³anego przez Zamawiaj±cego w formie nadruku i/lub osobnej nasuwki, wykonanej z grubego papieru z nadrukiem w pe³nym kolorze 4+0. Opakowanie powinno zawieraæ informacjê o sk³adzie produktu oraz wk³adkê, która umiejscawia³aby czekoladki w ¶rodku w sposób zapobiegaj±cy ich nadmiernemu przesuwaniu siê.
b) produkt wymieniony w lit. a powy¿ej, nale¿y dostarczyæ do dnia 30 listopada 2023 r.
UWAGA:
Wykonawca w formularzu ofertowym zobowi±zany jest okre¶liæ nazwy producentów oferowanych tabliczek czekolady mlecznej oraz ciemnej oraz producenta zaoferowanych bombonierek.
Podkre¶la siê, i¿ za nazwê producenta oferowanych produktów nie uznaje siê nazwy sklepu w którym produkty zosta³y zakupione).
2. Szczegó³owy opis przedmiotu zamówienia okre¶laj±:
a) projektowane postanowienia umowy – stanowi±ce za³±cznik nr 2 do SWZ.
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 15842000-2 - Czekolada i wyroby cukiernicze
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
39294100-0 - Artyku³y informacyjne i promocyjne
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 33843,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 57000,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 33843,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Karmello Rafa³ Dobrzañski
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5471018864
7.3.3) Ulica: ul. gen. Stanis³awa Maczka 9
7.3.4) Miejscowo¶æ: Bielsko-Bia³a
7.3.5) Kod pocztowy: 43-300
7.3.6.) Województwo: ¶l±skie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-03-22
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 33843,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
do 2023-11-30INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Modernizacji placów zabaw wraz terenem przy ul. Wêgrowskiej 3 i 5 w Warszawie - w trybie " projektuj i buduj".
- "Us³uga kompleksowej organizacji gali wrêczania wyró¿nieñ w konkursie Mazowieckiej Marki Ekonomii Spo³ecznej".
- Wykonanie koncepcji wraz z dokumentacj± projektowo - kosztorysowej dot. "Rewitalizacji podwórka Barkociñska, ¦wiêciañska, Radzymiñska w Warszawie".
- ZP/17/2025 Ochrona fizyczna osób i mienia w Zak³adzie Opiekuñczo- Leczniczym przy ul. Mehoffera 72/74 wchodz±cego w sk³ad SCOL Sp. z o.o.
- Utrzymanie porz±dku i czysto¶ci na terenach i w budynkach m.st. Warszawy administrowanych przez Zak³ad Gospodarowania Nieruchomo¶ciami w Dzielnicy Targówek
- Dostawa materia³ów jednorazowych oraz jednorazowych specjalistycznych do statków powietrznych bêd±cych na ewidencji na ewidencji 1 Bazy Lotnictwa Transportowego w Warszawie
wiêcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Kompleksowa organizacja Strefy Innowacji podczas Krajowych Dni Pola
- "Dostawa nagród na potrzeby organizacji Konkursu Wiedzy o PPN oraz materia³ów edukacyjno-promocyjnych z podzia³em na 2 czê¶ci"
- " Dostawê i zakup materia³ów promocyjnych w ramach projektu "Via Marchionis - Szlak tradycji historycznych Brandenburgii i Ziemi Lubuskiej" - Etap I
- Dostawa znakowanych koszulek
- Zakup gad¿etów promocyjnych na Krajow± Konferencjê Elektroniki
- Dostawa butelek filtruj±cych
wiêcej: Czekolada i wyroby cukiernicze »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.