Ogłoszenie z dnia 2023-07-12
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00222027/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-05-18
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: ZAKŁAD KARNY W PIŃCZOWIE
1.3.) Oddział zamawiającego: Zakład Karny
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000320816
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: 3 maja 34
1.5.2.) Miejscowość: Pińczów
1.5.3.) Kod pocztowy: 28-400
1.5.4.) Województwo: świętokrzyskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL722 - Sandomiersko-jędrzejowski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_pinczow@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: zkpinczow.bip.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-ebd460e0-f3ce-11ed-b70f-ae2d9e28ec7b1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Porządek i bezpieczeństwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowie2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-ebd460e0-f3ce-11ed-b70f-ae2d9e28ec7b
2.5.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00303532
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2023-07-12
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2023/BZP 00159667/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.2 Dostawy mięs, wędlin, drobiu do Zakładu Karnego w Pińczowieie
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00222027
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: DKw-ż.2232.2.2023
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 617235,21 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Nw. produkty winny spełniać wymagania podanej normy, przydatność do spożycia i przechowywania nie krótszą niż 6 dni licząc od dnia dostarczenia do magazynu żywnościowego ZK Pińczów.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy loco magazyn Zakładu Karnego w Pińczowie ul. 3 Maja 34, 28-400 Pińczów nw. mięs i wędlin w szacunkowych, łącznych rocznych ilościach:
1. Baleron drobiowy ilość roczna 250 kg, PN-A-86526, kod CPV-15131135-0
2. Biodrówka wieprzowa - surowa z kością ilość roczna 2000kg, PN-86/A-82002, kod
CPV-15113000-3
3. Boczek wędzony ilość roczna 1000 kg, PN-A-82007, kod CPV- 15131130-5
4. Kaszanka z kaszy jęczmiennej ilość roczna 3400 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131134-3
5. Kiełbasa biała parzona ilość roczna 1500 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
6. Kiełbasa drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) ilość roczna 1700 kg, kod CPV-15131135-0
7. Kiełbasa krakowska ilość roczna 550 kg, PN-A-82007, kod CPV- 15131130-5
8. Kiełbasa mielona ilość roczna 2500 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
9. Kiełbasa wiejska ilość roczna 150 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
10. Kiełbasa zwyczajna ilość roczna 3000 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
11. Kiełbasa żywiecka ilość roczna 500 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
12. Kiełbasa serwolatka ilość roczna 1400 kg, PN-A-82007, kod CPV-1513130-5
13. Kiełbasa czosnkowa ilość roczna 150 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
14. Kiełbasa krakowska-drobiowa ilość roczna 600kg, PN-A-86526, kod CPV- 15131130-5
15. Kiełbasa zielonogórska ilość roczna 400 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
16. Mortadela ilość roczna 4000 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
17. Pasztet pieczony wieprzowy ilość roczna 2000 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131310-1
18. Pasztetowa ilość roczna 2200 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
19. Pieczeń rzymska ilość roczna 3000kg, PN-A-82007, kod CPV- 15131130-5
20. Parówka drobiowa (bez dodatku mięsa wieprzowego) ilość roczna 3000kg, kod CPV-15131130-5
21. Piersi z kurczaka ilość roczna 100 kg, PN-92-/R78550, kod CPV-15112210-1
22. Salceson włoski ilość roczna 2000 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131130-5
23. Schab bez kości, surowy, ilość roczna 100 kg, PN-86/A-82002, kod CPV-15113000-3
24. Szynka kanapkowa ilość roczna 500 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2
25. Szynka mielona ilość roczna 1400 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2
26. Szynka tyrolska ilość roczna 300 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2
27. Szynka wieprzowa biała ilość roczna 100 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131210-0
28. Serca wieprzowe - surowe, ilość roczna 1400kg, PN-86/A-82004, kod CPV-15114000-0
29. Szynka delikatesowa ilość roczna 400 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2
30. Szynka z indyka ilość roczna 500 kg, PN-A-86526, kod CPV-15131410-2
31. Szynka śniadaniowa ilość roczna 500 kg, PN-A-82007, kod CPV-15131410-2
32. Smalec zwykły w opakowaniu do 3 kg ilość roczna 1200 kg, kod CPV 15412100-0
33. Wołowina bez kości klasa II, surowa, ilość roczna 800 kg, PN-88/A-82003 kod CPV-15111000-9
34. Wątroba wieprzowa, surowa, ilość roczna 1500 kg, PN-86/A-82004, kod CPV-15114000-0
35. Udziec drobiowy z kością ilość roczna 5000 kg, PN-92-R78550, kod CPV-15112210-1
4.5.3.) Główny kod CPV: 15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15131135-0 - Wędliny drobiowe
15131130-5 - Wędliny
15131134-3 - Kaszanka i inne wędliny krwiste
15131310-1 - Pasztety
15113000-3 - Wieprzowina
15131410-2 - Szynka
15114000-0 - Podroby
15412100-0 - Tłuszcze zwierzęce
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 5
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 5
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 640830,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 1021235,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 640830,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7681838528
7.3.3) Ulica: ul. Dąbrowa 6
7.3.4) Miejscowość: Sławno
7.3.5) Kod pocztowy: 26-332
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-06-15
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 640830,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-06-18 do 2024-06-17INNE PRZETARGI Z PIŃCZOWA
- "Przebudowa drogi gminnej w miejscowości Grochowiska".
- "Przebudowa drogi wewnętrznej w Krzyżanowicach Średnich".
- " Remont budynku OSP w Chruścicach". - budżet obywatelski
więcej: przetargi w Pińczowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa wędlin i mięsa świeżego dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy
- (2025) Dostawa artykułów spożywczych dla Dolnośląskiego Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego im. Marii Grzegorzewskiej w Wałbrzychu
- Dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb kuchni szpitalnej
- Dostawa mięsa, podrobów i wędlin na potrzeby Zakładów Karnych w Raciborzu oraz Głubczycach z podziałem na 3 części
- Zakup mięsa i wędlin
- Dostawy art. spożywczych dla LODR w Końskowoli
więcej: Wieprzowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.