eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rabka-ZdrójŚwiadczenie usługi kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych przez Szpital Miejski w Rabce - Zdroju sp. z o. o.



Ogłoszenie z dnia 2024-05-27


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Świadczenie usługi kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych
przez Szpital Miejski w Rabce - Zdroju sp. z o. o.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Szpital Miejski w Rabce - Zdroju Sp. z o. o.

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 120480323

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Słoneczna 3

1.4.2.) Miejscowość: Rabka-Zdrój

1.4.3.) Kod pocztowy: 34-700

1.4.4.) Województwo: małopolskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL219 - Nowotarski

1.4.7.) Numer telefonu: 18 26 77 001

1.4.8.) Numer faksu: 18 26 77 001

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: ewa.dudczak@szpitalrabka.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://szpitalrabka.pl/

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający


Szpital - Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00340625

2.2.) Data ogłoszenia: 2024-05-27

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00335556

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.3. Stosowane kryteria oceny ofert

Przed zmianą:
Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe

Po zmianie:
Wyłącznie kryterium ceny

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.8. Sposób oceny ofert

Przed zmianą:
A. Kryteria oceny ofert i ich znaczenie
Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający będzie się kierował następującymi kryteriami:
1) Cena (C) – waga kryterium 80 pkt
2) Odległość od miejsca przygotowywania posiłków do siedziby Zamawiającego – waga kryterium 20 pkt

B. Sposób oceny ofert w oparciu o kryterium
1. Ocenie poddane zostaną oferty nie podlegające odrzuceniu.
2. Obliczenie punktów ze względu na powyższe kryterium ceny dokonane będzie według następującego wzoru:
Kc = Cn/Cofb x 80
gdzie:
Kc – kryterium cena
Cn – najniższa cena brutto
Cofb – cena brutto oferty badane
Maksymalna liczba punktów do uzyskania w tym kryterium przez wykonawcę wynosi 80.
3. Obliczenie punktów ze względu na powyższe kryterium „Odległość od miejsca przygotowywania posiłków do siedziby Zamawiającego (Ko)” dokonane będzie następująco:
Maksymalna ilość punktów według kryterium „Odległość od miejsca przygotowywania posiłków do siedziby Zamawiającego (Ko)” to 20 punktów. Zamawiającemu zależy, aby dostarczone posiłki świeże i dotarły, jak najszybciej po ugotowaniu oraz na ograniczeniu ryzyka wychładzania posiłków i niedostarczeniu posiłków z uwagi na warunki pogodowe i drogowe. Punkty w kryterium zostaną przyznane w skali punktowej, 0-20 punktów na podstawie odległości podanej w formularzu ofertowym. Punktacja zostanie przyznana w następujący sposób:
 odległość od miejsca przygotowywania posiłków do siedziby Zamawiającego: 0 - 10 km – liczba punktów: 20 pkt.
 odległość od miejsca przygotowywania posiłków do siedziby Zamawiającego: powyżej 10 km do 20 km – liczba punktów: 10 pkt.
 odległość od miejsca przygotowywania posiłków do siedziby Zamawiającego: powyżej 20 km – liczba punktów: 0 pkt.
4. Za najkorzystniejszą ofertę zostanie uznana oferta, która otrzyma największą ilość punktów (O) obliczoną na podstawie wzoru:
P = Kc + Kp gdzie:
P – łączna ilość punktów oferty ocenianej
Kc – liczba punktów uzyskanych w kryterium „Cena”
Ko – liczba punktów uzyskanych w kryterium „Odległość od miejsca przygotowywania posiłków do siedziby Zamawiającego”
5. Zamawiający za najkorzystniejszą uzna ofertę, która nie podlega odrzuceniu oraz uzyska największą liczbę punktów przyznanych w ramach ustalonych kryteriów.
6. Punktacja przyznawana ofertom będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku (bez zaokrągleń).
7. W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od Wykonawcy wyjaśnień dotyczących treści złożonej oferty, w tym zaoferowanej ceny.
8. Jeżeli zostały złożone oferty o takiej samej cenie, zamawiający wzywa Wykonawców, którzy złożyli te oferty, do złożenia w terminie określonym przez zamawiającego ofert dodatkowych.
9. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą.

Po zmianie:
A. Kryteria oceny ofert i ich znaczenie
Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający będzie się kierował następującym kryterium:
1) Cena (C) – waga kryterium 100 pkt

B. Sposób oceny ofert w oparciu o kryterium
1. Ocenie poddane zostaną oferty nie podlegające odrzuceniu.
2. Obliczenie punktów ze względu na powyższe kryterium dokonane będzie według następującego wzoru:
Kc = Cn/Cofb x 100
gdzie:
Kc – kryterium cena
Cn – najniższa cena brutto
Cofb – cena brutto oferty badane
Maksymalna liczba punktów do uzyskania w tym kryterium przez wykonawcę wynosi 100.
3. Zamawiający za najkorzystniejszą uzna ofertę, która nie podlega odrzuceniu oraz uzyska największą liczbę punktów przyznanych w ramach ustalonych kryteriów.
4. Punktacja przyznawana ofertom będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku (bez zaokrągleń).
5. W toku badania i oceny ofert Zamawiający może żądać od Wykonawcy wyjaśnień dotyczących treści złożonej oferty, w tym zaoferowanej ceny.
6. Jeżeli zostały złożone oferty o takiej samej cenie, zamawiający wzywa Wykonawców, którzy złożyli te oferty, do złożenia w terminie określonym przez zamawiającego ofert dodatkowych.
7. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta zostanie uznana za najkorzystniejszą.

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 1)

Przed zmianą:
80,00

Po zmianie:
100,0

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.5. Nazwa kryterium (Kryterium 2)

Przed zmianą:
Odległość od miejsca przygotowywania posiłków do siedziby Zamawiającego

Po zmianie:

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Rodzaj kryterium (Kryterium 2)

Przed zmianą:
inne.

Po zmianie:

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.6. Waga (pkt) (Kryterium 2)

Przed zmianą:
20,00

Po zmianie:

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA VIII - PROCEDURA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.1. Termin składania ofert

Przed zmianą:
2024-05-30 15:00

Po zmianie:
2024-06-03 15:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.3. Termin otwarcia ofert

Przed zmianą:
2024-05-30 15:30

Po zmianie:
2024-06-03 15:30

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.4. Termin związania ofertą

Przed zmianą:
2024-06-28

Po zmianie:
2024-07-02

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.