Ogłoszenie z dnia 2023-09-15
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00385665/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-09-07
- 2023/BZP 00394194/01 - Modyfikacja z dnia 2023-09-13
- 2024/BZP 00218956/01 - Wynik z dnia 2024-02-26
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Sekcji Żywienia
WS SP ZOZ w Nowej Soli
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Wielospecjalistyczny Szpital Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 970774733
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Chałubińskiego 7
1.4.2.) Miejscowość: Nowa Sól
1.4.3.) Kod pocztowy: 67-100
1.4.4.) Województwo: lubuskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL432 - Zielonogórski
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: a.szpet@szpital-nowasol.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-nowasol.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Zdrowie
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00398123
2.2.) Data ogłoszenia: 2023-09-15
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00385665
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych Przed zmianą:
Wymagany HACCP. Do oferty musi być dołączony dokument potwierdzający stosowanie sytemu HACCP. – dotyczy pakietu 1,2,3,4,5,7
Załączyć do oferty oświadczenie o następującej treści: „Wykonawca wyraża zgodę na przesłanie specyfikacji produktu na każde wezwanie Zamawiającego”
Specyfikacja produktu dla każdego zaoferowanego produktu w zakresie potrzebnym do przeprowadzenia analizy zagrożeń z uwzględnieniem ich cech:
a) biologicznych, chemicznych, fizycznych,
b) składu opracowanych składników, w tym substancji dodatkowych oraz substancji pomagających w przetwarzaniu ,
c) pochodzenia,
d) warunków i okresu przechowywania,
W przypadku zmiany specyfikacji danego produktu w okresie realizacji umowy Wykonawca zobowiązany jest do jej uaktualnienia, którego dokona w formie pisemnej przy pierwszej dostawie produktu o zmienionej specyfikacji.
Oświadczenia Wykonawcy, że oferowany w zakresie Pakietów Nr 1-7 przedmiot zamówienia posiada odpowiednią jakość oraz dokumenty dopuszczające do obrotu i używania na terenie RP, które przedłoży Zamawiającemu na każde żądanie.
Oświadczenia Wykonawcy, że oferowany w zakresie Pakietu Nr 1-7 przedmiot
zamówienia spełnia wymogi określone w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (DZ. U. z 2022r. poz.2132 z póź. zm.)
Po zmianie:
Wymagany HACCP. Do oferty musi być dołączony dokument potwierdzający stosowanie sytemu HACCP. – (Wykonawca może załączyć HACCP producenta oferowanego asortymentu lub dostawcy/wykonawcy ) - dotyczy pakietu 1,2,3,4,5,7
Załączyć do oferty oświadczenie o następującej treści: „Wykonawca wyraża zgodę na przesłanie specyfikacji produktu na każde wezwanie Zamawiającego”
Specyfikacja produktu dla każdego zaoferowanego produktu w zakresie potrzebnym do przeprowadzenia analizy zagrożeń z uwzględnieniem ich cech:
a) biologicznych, chemicznych, fizycznych,
b) składu opracowanych składników, w tym substancji dodatkowych oraz substancji pomagających w przetwarzaniu ,
c) pochodzenia,
d) warunków i okresu przechowywania,
W przypadku zmiany specyfikacji danego produktu w okresie realizacji umowy Wykonawca zobowiązany jest do jej uaktualnienia, którego dokona w formie pisemnej przy pierwszej dostawie produktu o zmienionej specyfikacji.
Oświadczenia Wykonawcy, że oferowany w zakresie Pakietów Nr 1-7 przedmiot zamówienia posiada odpowiednią jakość oraz dokumenty dopuszczające do obrotu i używania na terenie RP, które przedłoży Zamawiającemu na każde żądanie.
Oświadczenia Wykonawcy, że oferowany w zakresie Pakietu Nr 1-7 przedmiot
zamówienia spełnia wymogi określone w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (DZ. U. z 2022r. poz.2132 z póź. zm.)
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.10. Przedmiotowe środki dowodowe podlegające uzupełnieniu Przed zmianą:
Wymagany HACCP. Do oferty musi być dołączony dokument potwierdzający stosowanie sytemu HACCP. – dotyczy pakietu 1,2,3,4,5,7
Załączyć do oferty oświadczenie o następującej treści: „Wykonawca wyraża zgodę na przesłanie specyfikacji produktu na każde wezwanie Zamawiającego”
Specyfikacja produktu dla każdego zaoferowanego produktu w zakresie potrzebnym do przeprowadzenia analizy zagrożeń z uwzględnieniem ich cech:
a) biologicznych, chemicznych, fizycznych,
b) składu opracowanych składników, w tym substancji dodatkowych oraz substancji pomagających w przetwarzaniu ,
c) pochodzenia,
d) warunków i okresu przechowywania,
W przypadku zmiany specyfikacji danego produktu w okresie realizacji umowy Wykonawca zobowiązany jest do jej uaktualnienia, którego dokona w formie pisemnej przy pierwszej dostawie produktu o zmienionej specyfikacji.
Oświadczenia Wykonawcy, że oferowany w zakresie Pakietów Nr 1-7 przedmiot zamówienia posiada odpowiednią jakość oraz dokumenty dopuszczające do obrotu i używania na terenie RP, które przedłoży Zamawiającemu na każde żądanie.
Oświadczenia Wykonawcy, że oferowany w zakresie Pakietu Nr 1-7 przedmiot
zamówienia spełnia wymogi określone w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (DZ. U. z 2022r. poz.2132 z póź. zm.)
Po zmianie:
Wymagany HACCP. Do oferty musi być dołączony dokument potwierdzający stosowanie sytemu HACCP. (Wykonawca może załączyć HACCP producenta oferowanego asortymentu lub dostawcy/wykonawcy ) – dotyczy pakietu 1,2,3,4,5,7
Załączyć do oferty oświadczenie o następującej treści: „Wykonawca wyraża zgodę na przesłanie specyfikacji produktu na każde wezwanie Zamawiającego”
Specyfikacja produktu dla każdego zaoferowanego produktu w zakresie potrzebnym do przeprowadzenia analizy zagrożeń z uwzględnieniem ich cech:
a) biologicznych, chemicznych, fizycznych,
b) składu opracowanych składników, w tym substancji dodatkowych oraz substancji pomagających w przetwarzaniu ,
c) pochodzenia,
d) warunków i okresu przechowywania,
W przypadku zmiany specyfikacji danego produktu w okresie realizacji umowy Wykonawca zobowiązany jest do jej uaktualnienia, którego dokona w formie pisemnej przy pierwszej dostawie produktu o zmienionej specyfikacji.
Oświadczenia Wykonawcy, że oferowany w zakresie Pakietów Nr 1-7 przedmiot zamówienia posiada odpowiednią jakość oraz dokumenty dopuszczające do obrotu i używania na terenie RP, które przedłoży Zamawiającemu na każde żądanie.
Oświadczenia Wykonawcy, że oferowany w zakresie Pakietu Nr 1-7 przedmiot
zamówienia spełnia wymogi określone w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (DZ. U. z 2022r. poz.2132 z póź. zm.)
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2023-09-19 10:00
Po zmianie:
2023-09-20 10:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2023-09-19 10:15
Po zmianie:
2023-09-20 10:15
INNE PRZETARGI Z NOWEJ SOLI
- Dostawa sprzętu komputerowego i multimedialnego - wyposażenie pracowni BCU
- Sukcesywna dostawa owoców na potrzeby Sekcji Żywienia WS SP ZOZ w Nowej Soli
- Przebudowa istniejącego magazynu po miale węglowym na magazyn odpadów medycznych zlokalizowany w budynku kotłowni Wielospecjalistycznego Szpitala SP ZOZ w Nowej Soli.
- Usługa ubezpieczenia Powiatu Nowosolskiego
- Przygotowanie i dostawa posiłków do Dziennego Domu Seniora w Lubięcinie.
- Sukcesywna dostawa sprzętu jednorazowego ((endosee cannula, komplety chirurgiczne, zestawy do wkłuć centralnych , materiały zespalające itp.) na potrzeby WS SP ZOZ w Nowej Soli.
więcej: przetargi w Nowej Soli »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Placówek Oświatowych w Janowie Podlaskim w 2025 roku (II postępowanie)
- "DOSTAWA MATERIAŁÓW NIEZBĘDNYCH DO REALIZACJI WARSZTATÓW DLA SENIORÓW W RAMACH PROJEKTU "WZMOCNIENIE PROCESU SPRAWIELIWEJ TRANSFORMACJI W GMINIE KRZANOWICE" CZĘŚĆ 4- MATERIAŁY NA WARSZTATY DIETETYCZNE
- Dostawy mięsa i wędlin, w podziale na 4 części.
- Dostawa żywności
- Sukcesywna dostawa owoców na potrzeby Sekcji Żywienia WS SP ZOZ w Nowej Soli
- Dostawa artykułów spożywczych do Magazynu spożywczego SPZOZ w Dąbrowie Białostockiej
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.