Ogłoszenie z dnia 2024-07-10
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00393743/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-07-03
- 2024/BZP 00459305/01 - Wynik z dnia 2024-08-16
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów w Warszawie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: URZĄD OCHRONY KONKURENCJI I KONSUMENTÓW
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 006212789
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Plac Powstańców Warszawy 1
1.4.2.) Miejscowość: Warszawa
1.4.3.) Kod pocztowy: 00-950
1.4.4.) Województwo: mazowieckie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL911 - Miasto Warszawa
1.4.7.) Numer telefonu: +48225560355
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zamowienia@uokik.gov.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.uokik.gov.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - organ władzy publicznej - organ administracji rządowej (centralnej lub terenowej)
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
Ochrona praw konkurencji i konsumentów
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00406196
2.2.) Data ogłoszenia: 2024-07-10
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00393743
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
3.11. Sposób nieelektronicznego składania ofert, wniosków, oświadczeń oraz innych dokumentów Przed zmianą:
Zamawiający udostępni Wykonawcom salę do degustacji przygotowanych próbek do oceny. Sala zostanie udostępniona po upływie terminu składania ofert, w siedzibie Zamawiającego przy Pl. Powstańców Warszawy 1 w Warszawie.
Ocenę próbek ustala się na dzień 12.07.2024 r. godz. 12:00.
Osoby prezentujące próbki powinny zgłosić swoją obecność za pomocą formularza „Wyślij wiadomość do Zamawiającego” na platformie zakupowej pod adresem: https://platformazakupowa.pl/pn/uokik do dnia składania ofert, nie później niż do godz. 11:00. Zgłoszone osoby powinny stawić się w holu głównym siedziby Zamawiającego przy Pl. Powstańców Warszawy 1 w Warszawie skąd zostaną pokierowani przez pracownika Zamawiającego do sali udostępnionej na potrzeby prezentacji próbek. Wykonawca zobowiązany jest przygotować próbkę przed upływem terminu rozpoczęcia oceny próbek przez przedstawicieli Zamawiającego, zwanych dalej „Komisją oceniającą”, tj. w dniu składania ofert nie później niż do godz. 12:00.
Po zmianie:
Zamawiający udostępni Wykonawcom salę do degustacji przygotowanych próbek do oceny. Sala zostanie udostępniona po upływie terminu składania ofert, w siedzibie Zamawiającego przy Pl. Powstańców Warszawy 1 w Warszawie.
Ocenę próbek ustala się na dzień 16.07.2024 r. godz. 12:00.
Osoby prezentujące próbki powinny zgłosić swoją obecność za pomocą formularza „Wyślij wiadomość do Zamawiającego” na platformie zakupowej pod adresem: https://platformazakupowa.pl/pn/uokik do dnia składania ofert, nie później niż do godz. 11:00. Zgłoszone osoby powinny stawić się w holu głównym siedziby Zamawiającego przy Pl. Powstańców Warszawy 1 w Warszawie skąd zostaną pokierowani przez pracownika Zamawiającego do sali udostępnionej na potrzeby prezentacji próbek. Wykonawca zobowiązany jest przygotować próbkę przed upływem terminu rozpoczęcia oceny próbek przez przedstawicieli Zamawiającego, zwanych dalej „Komisją oceniającą”, tj. w dniu składania ofert nie później niż do godz. 12:00.
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych Przed zmianą:
1. Przedmiotowe środki dowodowe - próbki, o których mowa w pkt. 2.3.2 Części III SWZ.
2. Punkt 2.3.2. Części III SWZ:
2.3.2 Zamawiający wymaga dostarczenia próbek wybranych przez siebie pozycji z menu tj.:
Poz. 1 - Zupy: krem z groszku zielonego, rosół z makaronem, żurek z jajkiem.
Porcja każdej zupy po min. 100 ml na osobę.
Poz. 2 - dania mięsne.
Rolada z indyka z warzywami. Porcja min. 50 g na osobę.
Poz. 3 - dania rybne.
Halibut w sosie cytrynowym. Porcja min. 50 g na osobę.
Poz. 4 - kanapki dekoracyjne bankietowe.
Kanapki (różnego rodzaju) 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzyku (skład i wielkość kanapek wedle uznania Wykonawcy). 1 porcja w ilości 12 szt. w ramach oceny próbki.
Poz. 5 - przekąski zimne wytrawne.
Tartinki (różnego rodzaju) w ilości 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu. 1 porcja w ilości 12 szt. w ramach oceny próbki.
Tartaletki wytrawne w ilości 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu.
1 porcja w ilości 12 szt. w ramach oceny próbki.
Poz. 6 - deser Typ 1.
Tarta z jabłkami, keks. Porcja każdego ciasta po min. 50 g na osobę (wyroby własne).
- deser Typ 4. Mus owocowy na bazie składników ustalonych według Wykonawcy. Porcja min. 50 g na osobę.
Po zmianie:
1. Przedmiotowe środki dowodowe - próbki, o których mowa w pkt. 2.3.2 Części III SWZ.
2. Punkt 2.3.2. Części III SWZ:
2.3.2 Zamawiający wymaga dostarczenia próbek wybranych przez siebie pozycji z menu tj.:
Poz. 1 - Zupy: krem z groszku zielonego, rosół z makaronem, żurek z jajkiem.
Porcja każdej zupy po min. 100 ml na osobę.
Poz. 2 - dania mięsne.
Rolada z indyka z warzywami. Porcja min. 50 g na osobę.
Poz. 3 - dania rybne.
Halibut w sosie cytrynowym. Porcja min. 50 g na osobę.
Poz. 4 - kanapki dekoracyjne bankietowe.
Kanapki (różnego rodzaju) 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu (skład i wielkość kanapek wedle uznania Wykonawcy).
Poz. 5 - przekąski zimne wytrawne.
Tartinki (różnego rodzaju) w ilości 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu.
Tartaletki wytrawne w ilości 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu.
Poz. 6 - deser Typ 1.
Tarta z jabłkami, keks. Porcja każdego ciasta po min. 50 g na osobę (wyroby własne).
- deser Typ 4. Deser na bazie jogurtu z dodatkiem świeżych owoców, musu owocowego i musli. Porcja min. 50 g na osobę.
Przez próbkę Zamawiający rozumie cały powyżej wymieniony zestaw potraw.
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2024-07-12 11:00
Po zmianie:
2024-07-16 11:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2024-07-12 11:15
Po zmianie:
2024-07-16 11:15
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.4. Termin związania ofertą Przed zmianą:
2024-08-10
Po zmianie:
2024-08-14
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Przeprowadzenie badania ewaluacyjnego bieżącego wdrażania Strategii adaptacji do zmian klimatu dla m.st. Warszawy do roku 2030 z perspektywą do roku 2050 MPA wraz z rekomendacjami dalszych działań.
- TITRATOR
- Dostawa materiałów medycznych jednorazowego użytku dla Przychodni Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Warszawa Wola - Śródmieście V
- Modernizacja i rozbudowa ośrodka rehabilitacji krajowych ptaków chronionych "Ptasi Azyl" przy Miejskim Ogrodzie Zoologicznym im Antoniny i Jana Żabińskich w systemie zaprojektuj i wybuduj.
- "Kompleksowa organizacja międzynarodowej konferencji <<87. Posiedzenie Plenarne i Dzień Tematyczny Komitetu Wyższych Inspektorów Pracy (SLIC)>>".
- Wynajem, montaż, eksploatacja wraz z utrzymaniem oraz demontaż Dekoracji iluminacji świątecznej dla wyznaczonych lokalizacji w Dzielnicy Wilanów m.st. Warszawy
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Świadczenie usług cateringowych dla dzieci w wieku od ukończonego 20 tygodnia do 3 roku życia w Żłobku w Złocieńcu."
- Usługa cateringowa na spotkanie wigilijne z udziałem Rektora i Zespołu Rektorskiego organizowane w dniu 19 grudnia 2024 r.
- Świadczenie usług gastronomicznych dla osób zatrzymanych i doprowadzonych do Policyjnej Izby Dziecka
- Usługi hotelarskie obejmujące usługi hotelarskie noclegowe, restauracyjne i dotyczące podawania posiłków oraz zapewnienie sal konferencyjnych na potrzeby organizacji szkoleń i seminariów przez KCER
- Usługi społeczne w zakresie przygotowywania i dystrybucji całodobowych posiłków dla pacjentów Powiatowego Centrum Zdrowia Sp. z o.o. w Drezdenku, nr sprawy: PCZSzp/TP-MN/S/19/2024
- Świadczenie usługi cateringowej dla Centrum Studiów Zaawansowanych i Wydziału Matematyki i Nauk Informacyjnych w podziale na części
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.