eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WarszawaŚwiadczenie usług cateringowych na potrzeby Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów w Warszawie



Ogłoszenie z dnia 2024-07-10


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów w Warszawie

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: URZĄD OCHRONY KONKURENCJI I KONSUMENTÓW

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 006212789

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Plac Powstańców Warszawy 1

1.4.2.) Miejscowość: Warszawa

1.4.3.) Kod pocztowy: 00-950

1.4.4.) Województwo: mazowieckie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL911 - Miasto Warszawa

1.4.7.) Numer telefonu: +48225560355

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: zamowienia@uokik.gov.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.uokik.gov.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - organ władzy publicznej - organ administracji rządowej (centralnej lub terenowej)

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność


Ochrona praw konkurencji i konsumentów

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00406196

2.2.) Data ogłoszenia: 2024-07-10

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00393743

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

3.11. Sposób nieelektronicznego składania ofert, wniosków, oświadczeń oraz innych dokumentów

Przed zmianą:
Zamawiający udostępni Wykonawcom salę do degustacji przygotowanych próbek do oceny. Sala zostanie udostępniona po upływie terminu składania ofert, w siedzibie Zamawiającego przy Pl. Powstańców Warszawy 1 w Warszawie.
Ocenę próbek ustala się na dzień 12.07.2024 r. godz. 12:00.
Osoby prezentujące próbki powinny zgłosić swoją obecność za pomocą formularza „Wyślij wiadomość do Zamawiającego” na platformie zakupowej pod adresem: https://platformazakupowa.pl/pn/uokik do dnia składania ofert, nie później niż do godz. 11:00. Zgłoszone osoby powinny stawić się w holu głównym siedziby Zamawiającego przy Pl. Powstańców Warszawy 1 w Warszawie skąd zostaną pokierowani przez pracownika Zamawiającego do sali udostępnionej na potrzeby prezentacji próbek. Wykonawca zobowiązany jest przygotować próbkę przed upływem terminu rozpoczęcia oceny próbek przez przedstawicieli Zamawiającego, zwanych dalej „Komisją oceniającą”, tj. w dniu składania ofert nie później niż do godz. 12:00.

Po zmianie:
Zamawiający udostępni Wykonawcom salę do degustacji przygotowanych próbek do oceny. Sala zostanie udostępniona po upływie terminu składania ofert, w siedzibie Zamawiającego przy Pl. Powstańców Warszawy 1 w Warszawie.
Ocenę próbek ustala się na dzień 16.07.2024 r. godz. 12:00.
Osoby prezentujące próbki powinny zgłosić swoją obecność za pomocą formularza „Wyślij wiadomość do Zamawiającego” na platformie zakupowej pod adresem: https://platformazakupowa.pl/pn/uokik do dnia składania ofert, nie później niż do godz. 11:00. Zgłoszone osoby powinny stawić się w holu głównym siedziby Zamawiającego przy Pl. Powstańców Warszawy 1 w Warszawie skąd zostaną pokierowani przez pracownika Zamawiającego do sali udostępnionej na potrzeby prezentacji próbek. Wykonawca zobowiązany jest przygotować próbkę przed upływem terminu rozpoczęcia oceny próbek przez przedstawicieli Zamawiającego, zwanych dalej „Komisją oceniającą”, tj. w dniu składania ofert nie później niż do godz. 12:00.

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

5.8. Wykaz przedmiotowych środków dowodowych

Przed zmianą:
1. Przedmiotowe środki dowodowe - próbki, o których mowa w pkt. 2.3.2 Części III SWZ.
2. Punkt 2.3.2. Części III SWZ:
2.3.2 Zamawiający wymaga dostarczenia próbek wybranych przez siebie pozycji z menu tj.:
Poz. 1 - Zupy: krem z groszku zielonego, rosół z makaronem, żurek z jajkiem.
Porcja każdej zupy po min. 100 ml na osobę.
Poz. 2 - dania mięsne.
Rolada z indyka z warzywami. Porcja min. 50 g na osobę.
Poz. 3 - dania rybne.
Halibut w sosie cytrynowym. Porcja min. 50 g na osobę.
Poz. 4 - kanapki dekoracyjne bankietowe.
Kanapki (różnego rodzaju) 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzyku (skład i wielkość kanapek wedle uznania Wykonawcy). 1 porcja w ilości 12 szt. w ramach oceny próbki.
Poz. 5 - przekąski zimne wytrawne.
Tartinki (różnego rodzaju) w ilości 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu. 1 porcja w ilości 12 szt. w ramach oceny próbki.
Tartaletki wytrawne w ilości 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu.
1 porcja w ilości 12 szt. w ramach oceny próbki.
Poz. 6 - deser Typ 1.
Tarta z jabłkami, keks. Porcja każdego ciasta po min. 50 g na osobę (wyroby własne).
- deser Typ 4. Mus owocowy na bazie składników ustalonych według Wykonawcy. Porcja min. 50 g na osobę.

Po zmianie:
1. Przedmiotowe środki dowodowe - próbki, o których mowa w pkt. 2.3.2 Części III SWZ.
2. Punkt 2.3.2. Części III SWZ:
2.3.2 Zamawiający wymaga dostarczenia próbek wybranych przez siebie pozycji z menu tj.:
Poz. 1 - Zupy: krem z groszku zielonego, rosół z makaronem, żurek z jajkiem.
Porcja każdej zupy po min. 100 ml na osobę.
Poz. 2 - dania mięsne.
Rolada z indyka z warzywami. Porcja min. 50 g na osobę.
Poz. 3 - dania rybne.
Halibut w sosie cytrynowym. Porcja min. 50 g na osobę.
Poz. 4 - kanapki dekoracyjne bankietowe.
Kanapki (różnego rodzaju) 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu (skład i wielkość kanapek wedle uznania Wykonawcy).
Poz. 5 - przekąski zimne wytrawne.
Tartinki (różnego rodzaju) w ilości 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu.
Tartaletki wytrawne w ilości 12 szt. łącznie podanych na jednym talerzu.
Poz. 6 - deser Typ 1.
Tarta z jabłkami, keks. Porcja każdego ciasta po min. 50 g na osobę (wyroby własne).
- deser Typ 4. Deser na bazie jogurtu z dodatkiem świeżych owoców, musu owocowego i musli. Porcja min. 50 g na osobę.

Przez próbkę Zamawiający rozumie cały powyżej wymieniony zestaw potraw.

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA VIII - PROCEDURA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.1. Termin składania ofert

Przed zmianą:
2024-07-12 11:00

Po zmianie:
2024-07-16 11:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.3. Termin otwarcia ofert

Przed zmianą:
2024-07-12 11:15

Po zmianie:
2024-07-16 11:15

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.4. Termin związania ofertą

Przed zmianą:
2024-08-10

Po zmianie:
2024-08-14

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.