Ogłoszenie z dnia 2024-07-11
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00323466/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-05-14
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawy mięsa, wędlin oraz podrobów do COSSW w Kulach OZ Sulejów
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000675181
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Kule 2
1.5.2.) Miejscowość: Kule
1.5.3.) Kod pocztowy: 42-110
1.5.4.) Województwo: śląskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL224 - Częstochowski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zp_kule@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://cosswkule.bip.gov.pl/search/publiccontracts/
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-c01f6967-11c8-11ef-a7f7-6221b72ad4fc1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawy mięsa, wędlin oraz podrobów do COSSW w Kulach OZ Sulejów2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-c01f6967-11c8-11ef-a7f7-6221b72ad4fc
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00407851
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-07-11
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00239268/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.5 Dostawy mięsa, wędlin oraz podrobów do COSSW w Kulach OZ Sulejów
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00323466
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: COS-DKW.2232.9.2024.MD
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia są – dostawy mięsa, wędlin oraz podrobów do COSSW w Kulach OZ Sulejów:
l.p. Nazwa artykułu Kod CPV Jednostka miary Ilość ogółem
1 Żebro wołowe 15111000-9 kg 140
2 Wołowina b/k 15111100-0 kg 450
3 Karkówka b/k 15113000-3 kg 220
4 Łopatka b/k 15113000-3 kg 820
5 Schab b/k 15113000-3 kg 350
6 Mięso wieprzowe drobne 15113000-3 kg 175
7 Golonka z/k peklowana 15113000-3 kg 70
8 Żeberka wieprzowe 15113000-3 kg 350
9 Wątroba wieprzowa 15114000-0 kg 80
10 Baleron 15131130-5 kg 140
11 Blok szynkowy 15131130-5 kg 140
12 Salami 15131130-5 kg 80
13 Kiełbasa krakowska sucha 15131130-5 kg 120
14 Kiełbasa szynkowa 15131130-5 kg 120
15 Kiełbasa śląska 15131130-5 kg 250
16 Kabanosy 15131130-5 kg 80
17 Szynka tyrolska 15131130-5 kg 120
18 Parówki 15131130-5 kg 220
19 Rolada schabowa 15131130-5 kg 140
20 Szynka wiejska 15131130-5 kg 140
21 Boczek wędzony 15131130-5 kg 150
22 Kiełbasa biała parzona 15131130-5 kg 100
23 Kiszka pasztetowa 15131130-5 kg 60
24 Salceson ozorkowy 15131130-5 kg 100
25 Polędwica sopocka 15131130-5 kg 150
26 Pieczeń 15131130-5 kg 120
27 Kurczak faszerowany 15131130-5 kg 120
28 Smaczek 15131130-5 kg 120
29 Kiełbasa parówkowa 15131130-5 kg 300
30 Karczek pieczony 15131130-5 kg 120
31 Schab pieczony 15131130-5 kg 120
32 Kaszanka 15131134-3 kg 120
33 Polędwica drobiowa prasowana 15131135-0 kg 120
34 Szynka drobiowa 15131135-0 kg 120
35 Schabik drobiowy 15131135-0 kg 120
36 Kiełbasa drobiowa podsuszana 15131135-0 kg 120
37 Parówki drobiowe 15131135-0 kg 80
38 Filet wędzony z indyka 15131135-0 kg 120
39 Polędwica drobiowa w galarecie 15131135-0 kg 120
40 Mortadela drobiowa z warzywami 15131135-0 kg 120
41 Pasztet wieprzowy 15131310-1 kg 120
42 Flaki 15131600-1 kg 120
43 Słonina 15412100-0 kg 100
44 Smalec 15412100-0 kg 100
4.5.3.) Główny kod CPV: 15111000-9 - Mięso wołowe
4.5.4.) Dodatkowy kod CPV:
15111100-0 - Wołowina
15113000-3 - Wieprzowina
15114000-0 - Podroby
15131130-5 - Wędliny
15131134-3 - Kaszanka i inne wędliny krwiste
15131135-0 - Wędliny drobiowe
15131310-1 - Pasztety
15412100-0 - Tłuszcze zwierzęce
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 3
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 167734,88 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 168794,60 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 167734,88 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: NIP 7681838528
7.3.3) Ulica: 6
7.3.4) Miejscowość: Dąbrowa
7.3.5) Kod pocztowy: 26-332
7.3.6.) Województwo: łódzkie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.4.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO NOWAKOWSKI SP. Z O.O.
SEKCJA VIII UMOWA
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-06-14
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 167734,88 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: 12 miesiące
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Baborowie w 2025 roku.
- Dostawa żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Bobrku (I-VI 2025 r.)
- Dostawa artykułów spożywczych dla Żłobka Miejskiego w Pszczynie w 2025 r.
- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych oraz wędliny do stołówki SP nr 18 z Oddziałami Dwujęzycznymi w Rzeszowie w 2025 r.
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do Domu Pomocy Społecznej dla Kombatantów w Zielonej Górze
- DOSTAWY WĘDLIN
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.