Ogłoszenie z dnia 2024-07-11
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00396267/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-07-04
- 2024/BZP 00477592/01 - Wynik z dnia 2024-08-29
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach
w okresie wrzesień 2024-lipiec 2025
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Przedszkole w Baniach
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 00100317600000
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Pocztowa 3
1.4.2.) Miejscowość: Banie
1.4.3.) Kod pocztowy: 74-110
1.4.4.) Województwo: zachodniopomorskie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL428 - Szczeciński
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@przedszkole.banie.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://przedszkolebanie.edupage.org/
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00408016
2.2.) Data ogłoszenia: 2024-07-11
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00396267
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 7) Przed zmianą:
CZĘŚĆ nr 7: MIĘSO I WĘDLINY
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 7 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy mięsa i wędlin. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony codziennie w godz. od 6.30 do 8.00 zgodnie ze szczegółowym wykazem ilościowym i asortymentowym.
1. Filet z piersi kurczaka mięso świeże nie mrożone, bez skóry, połówki bez ścięgien, kości i chrząstek kg 450
2. Filet z indyka świeży, nie mrożony, bez skóry, bez kości kg 78
3. Kiełbasa krakowska sucha min 130 g mięsa wieprzowego w 100g, aʼ 120g szt. 78
4. Kiełbasa śląska min. 70% mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, peklowana wędzona, parzona kg 144
5. Korpus drobiowy, świeży -nie mrożone kg 240
6. Kości wieprzowe wędzone kg 10
7. Kura rosołowa kg 46
8. Łopatka wieprzowa bez kości /mięso świeże – nie mrożone, bez ścięgien i tkanki tłuszczowej kg 440
9. Kiełbasa biała surowa skład: mięso wieprzowe 100%, czosnek, przyprawy naturalne kg 52
10. Parówki drobiowe ( min 90 % mięsa) kg 78
11. Schab bez kości schab bez kości, mięso świeże – nie mrożone kg 228
12. Skrzydło z indyka, mięso świeże- nie mrożone kg 100
13. Szponder, mięso wołowe, świeże- nie mrożone kg 36
14. Szynka gotowana, plastry, mięso wieprzowe min 75%, aʼ 100g szt.
60
15. Szynka wieprzowa surowa bez kości "kulka", mięso świeże - nie mrożone, element pozbawiony kości i tkanki tłuszczowej, bez ścięgien kg 260
16. Wątróbka drobiowa kg 50
17. Ćwiartka z kurczaka wędzonego (udziec + pałka) kg 42
18. Pałka z kurczaka mięso świeże -nie mrożone kg 210
19. Boczek wędzony /parzony, bez dodatków białkowych, utleniaczy, chemicznych, konserwujących, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorów, regulatorów kwasowości, emulgatorów), sztucznych aromatów kg 36
20. Pasztet z indyka (min. 55% mięsa z indyka) kg 10
21. Pasztet z fileta drobiowy, zapiekany (surowce drobiowe min. 55 %) kg 54
22. Polędwica Sopocka , plastry, min. 75% mięsa, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 g na 100 g, aʼ 100g szt. 260
23. Polędwica z kurczaka, plastry (97% mięsa ), aʼ100g szt. 100
24. Pierś z indyka gotowana, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie szt. 100
25. Polędwica miodowa, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie szt. 80
26. Schab biały, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie szt. 80
27. Schab pieczony, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie szt. 80
Po zmianie:
CZĘŚĆ nr 7: MIĘSO I WĘDLINY
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 7 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy mięsa i wędlin. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony codziennie w godz. od 6.30 do 8.00 zgodnie ze szczegółowym wykazem ilościowym i asortymentowym.
1. Filet z piersi kurczaka mięso świeże nie mrożone, bez skóry, połówki bez ścięgien, kości i chrząstek kg 450
2. Filet z indyka świeży, nie mrożony, bez skóry, bez kości kg 78
3. Kiełbasa krakowska sucha min 130 g mięsa wieprzowego w 100g, aʼ 120g szt. 78
4. Kiełbasa śląska min. 70% mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, peklowana wędzona, parzona kg 144
5. Korpus drobiowy, świeży -nie mrożone kg 240
6. Kości wieprzowe wędzone kg 10
7. Kura rosołowa kg 46
8. Łopatka wieprzowa bez kości /mięso świeże – nie mrożone, bez ścięgien i tkanki tłuszczowej kg 440
9. Kiełbasa biała surowa skład: mięso wieprzowe 100%, czosnek, przyprawy naturalne kg 52
10. Parówki drobiowe ( min 90 % mięsa) kg 78
11. Schab bez kości schab bez kości, mięso świeże – nie mrożone kg 228
12. Skrzydło z indyka, mięso świeże- nie mrożone kg 100
13. Szponder, mięso wołowe, świeże- nie mrożone kg 36
14. Szynka gotowana, plastry, mięso wieprzowe min 75%, aʼ 100g szt.
60
15. Szynka wieprzowa surowa bez kości "kulka", mięso świeże - nie mrożone, element pozbawiony kości i tkanki tłuszczowej, bez ścięgien kg 260
16. Wątróbka drobiowa kg 50
17. Ćwiartka z kurczaka wędzonego (udziec + pałka) kg 42
18. Pałka z kurczaka mięso świeże -nie mrożone kg 210
19. Boczek wędzony /parzony, bez dodatków białkowych, utleniaczy, chemicznych, konserwujących, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorów, regulatorów kwasowości, emulgatorów), sztucznych aromatów kg 36
20. Pasztet z indyka (min. 55% mięsa z indyka) kg 10
21. Pasztet z fileta drobiowy, zapiekany (surowce drobiowe min. 55 %) kg 54
22. Polędwica Sopocka , plastry, min. 75% mięsa, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 g na 100 g, aʼ 100g szt. 260
23. Polędwica z kurczaka, plastry (97% mięsa ), aʼ100g szt. 100
24. Pierś z indyka gotowana, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie, aʼ100g szt. 100
25. Polędwica miodowa, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie, aʼ100g szt. 80
26. Schab biały, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie, aʼ100g szt. 80
27. Schab pieczony, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie, aʼ100g szt. 80
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2024-07-12 09:00
Po zmianie:
2024-07-15 09:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2024-07-12 10:00
Po zmianie:
2024-07-15 10:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.4. Termin związania ofertą Przed zmianą:
2024-08-10
Po zmianie:
2024-08-13
INNE PRZETARGI BANIE
więcej: przetargi BANIE »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DOSTAWY MLEKA I PRODUKTÓW MLECZNYCH
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części na potrzeby Zakładu Aktywności Zawodowej w Świerzawie (produkty ogólnospożywcze, mrożonki owocowe i warzywne, produkty mleczarskie)
- DOSTAWY PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH SUCHYCH ORAZ KONSERW
- Dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych
- "DOSTAWY PRODUKTÓW MLECZARSKICH DO STOŁÓWKI W DOBRZENIU WIELKIM PRZEZ OKRES 12 MIESIĘCY"
- Dostawa mięsa i wędlin (na 12 miesięcy)
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.