eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BanieSukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach w okresie wrzesień 2024-lipiec 2025



Ogłoszenie z dnia 2024-07-11


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola w Baniach
w okresie wrzesień 2024-lipiec 2025

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Przedszkole w Baniach

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 00100317600000

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Pocztowa 3

1.4.2.) Miejscowość: Banie

1.4.3.) Kod pocztowy: 74-110

1.4.4.) Województwo: zachodniopomorskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL428 - Szczeciński

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@przedszkole.banie.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: https://przedszkolebanie.edupage.org/

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00408016

2.2.) Data ogłoszenia: 2024-07-11

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00396267

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 7)

Przed zmianą:
CZĘŚĆ nr 7: MIĘSO I WĘDLINY
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 7 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy mięsa i wędlin. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony codziennie w godz. od 6.30 do 8.00 zgodnie ze szczegółowym wykazem ilościowym i asortymentowym.
1. Filet z piersi kurczaka mięso świeże nie mrożone, bez skóry, połówki bez ścięgien, kości i chrząstek kg 450
2. Filet z indyka świeży, nie mrożony, bez skóry, bez kości kg 78
3. Kiełbasa krakowska sucha min 130 g mięsa wieprzowego w 100g, aʼ 120g szt. 78
4. Kiełbasa śląska min. 70% mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, peklowana wędzona, parzona kg 144
5. Korpus drobiowy, świeży -nie mrożone kg 240
6. Kości wieprzowe wędzone kg 10
7. Kura rosołowa kg 46
8. Łopatka wieprzowa bez kości /mięso świeże – nie mrożone, bez ścięgien i tkanki tłuszczowej kg 440
9. Kiełbasa biała surowa skład: mięso wieprzowe 100%, czosnek, przyprawy naturalne kg 52
10. Parówki drobiowe ( min 90 % mięsa) kg 78
11. Schab bez kości schab bez kości, mięso świeże – nie mrożone kg 228
12. Skrzydło z indyka, mięso świeże- nie mrożone kg 100
13. Szponder, mięso wołowe, świeże- nie mrożone kg 36
14. Szynka gotowana, plastry, mięso wieprzowe min 75%, aʼ 100g szt.
60
15. Szynka wieprzowa surowa bez kości "kulka", mięso świeże - nie mrożone, element pozbawiony kości i tkanki tłuszczowej, bez ścięgien kg 260
16. Wątróbka drobiowa kg 50
17. Ćwiartka z kurczaka wędzonego (udziec + pałka) kg 42
18. Pałka z kurczaka mięso świeże -nie mrożone kg 210
19. Boczek wędzony /parzony, bez dodatków białkowych, utleniaczy, chemicznych, konserwujących, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorów, regulatorów kwasowości, emulgatorów), sztucznych aromatów kg 36
20. Pasztet z indyka (min. 55% mięsa z indyka) kg 10
21. Pasztet z fileta drobiowy, zapiekany (surowce drobiowe min. 55 %) kg 54
22. Polędwica Sopocka , plastry, min. 75% mięsa, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 g na 100 g, aʼ 100g szt. 260
23. Polędwica z kurczaka, plastry (97% mięsa ), aʼ100g szt. 100
24. Pierś z indyka gotowana, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie szt. 100
25. Polędwica miodowa, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie szt. 80
26. Schab biały, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie szt. 80
27. Schab pieczony, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie szt. 80

Po zmianie:
CZĘŚĆ nr 7: MIĘSO I WĘDLINY
Przedmiot zamówienia w zakresie części nr 7 dotyczy zakupu i sukcesywnej dostawy mięsa i wędlin. Dostawa odbywać się będzie w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Towar musi być dostarczony codziennie w godz. od 6.30 do 8.00 zgodnie ze szczegółowym wykazem ilościowym i asortymentowym.
1. Filet z piersi kurczaka mięso świeże nie mrożone, bez skóry, połówki bez ścięgien, kości i chrząstek kg 450
2. Filet z indyka świeży, nie mrożony, bez skóry, bez kości kg 78
3. Kiełbasa krakowska sucha min 130 g mięsa wieprzowego w 100g, aʼ 120g szt. 78
4. Kiełbasa śląska min. 70% mięsa wieprzowego, średnio rozdrobniona, peklowana wędzona, parzona kg 144
5. Korpus drobiowy, świeży -nie mrożone kg 240
6. Kości wieprzowe wędzone kg 10
7. Kura rosołowa kg 46
8. Łopatka wieprzowa bez kości /mięso świeże – nie mrożone, bez ścięgien i tkanki tłuszczowej kg 440
9. Kiełbasa biała surowa skład: mięso wieprzowe 100%, czosnek, przyprawy naturalne kg 52
10. Parówki drobiowe ( min 90 % mięsa) kg 78
11. Schab bez kości schab bez kości, mięso świeże – nie mrożone kg 228
12. Skrzydło z indyka, mięso świeże- nie mrożone kg 100
13. Szponder, mięso wołowe, świeże- nie mrożone kg 36
14. Szynka gotowana, plastry, mięso wieprzowe min 75%, aʼ 100g szt.
60
15. Szynka wieprzowa surowa bez kości "kulka", mięso świeże - nie mrożone, element pozbawiony kości i tkanki tłuszczowej, bez ścięgien kg 260
16. Wątróbka drobiowa kg 50
17. Ćwiartka z kurczaka wędzonego (udziec + pałka) kg 42
18. Pałka z kurczaka mięso świeże -nie mrożone kg 210
19. Boczek wędzony /parzony, bez dodatków białkowych, utleniaczy, chemicznych, konserwujących, przeciwutleniaczy, wzmacniaczy smaku, stabilizatorów, regulatorów kwasowości, emulgatorów), sztucznych aromatów kg 36
20. Pasztet z indyka (min. 55% mięsa z indyka) kg 10
21. Pasztet z fileta drobiowy, zapiekany (surowce drobiowe min. 55 %) kg 54
22. Polędwica Sopocka , plastry, min. 75% mięsa, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 g na 100 g, aʼ 100g szt. 260
23. Polędwica z kurczaka, plastry (97% mięsa ), aʼ100g szt. 100
24. Pierś z indyka gotowana, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie, aʼ100g szt. 100
25. Polędwica miodowa, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie, aʼ100g szt. 80
26. Schab biały, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie, aʼ100g szt. 80
27. Schab pieczony, zawartość mięsa powyżej 70%, bez zawartości mięsa odkostnionego mechanicznie, aʼ100g szt. 80

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA VIII - PROCEDURA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.1. Termin składania ofert

Przed zmianą:
2024-07-12 09:00

Po zmianie:
2024-07-15 09:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.3. Termin otwarcia ofert

Przed zmianą:
2024-07-12 10:00

Po zmianie:
2024-07-15 10:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.4. Termin związania ofertą

Przed zmianą:
2024-08-10

Po zmianie:
2024-08-13

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.