Ogłoszenie z dnia 2022-11-09
Powiązane ogłoszenia:
- 2022/BZP 00433961/01 - Modyfikacja z dnia 2022-11-10
- 2022/BZP 00438179/01 - Modyfikacja z dnia 2022-11-15
- 2022/BZP 00454734/01 - Wynik z dnia 2022-11-23
Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 19 części
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
1.2.) Nazwa zamawiającego: CENTRUM KULTURY I SZTUKI W KALISZU
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000282814
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: ul. Łazienna 6
1.5.2.) Miejscowość: Kalisz
1.5.3.) Kod pocztowy: 62-800
1.5.4.) Województwo: wielkopolskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL416 - Kaliski
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: administracja@ckis.kalisz.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://ckis.kalisz.pl/
1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - państwowe i samorządowe instytucje kultury
1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Rekreacja, kultura i religia
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 19 części
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-227db255-6001-11ed-8832-4e4740e186ac
2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00431348
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2022-11-09
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00327367/03/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie”
2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania
https://ckis-kalisz.ezamawiajacy.pl/3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://ckis-kalisz.ezamawiajacy.pl/
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: Zgodnie z pkt VIII SWZ
3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:
polski
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.
4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: 04/ZP/2022
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak
4.1.9.) Liczba części: 19
4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części
4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie
4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:
Część 1
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
DRÓB (świeży)
1. Filet z kurczaka kg 300 kalibrowany (szt ok. 150g) ;
2. Filet z gęsi kg 15 kalibrowany (szt ok. 600g) ;
3. Filet z indyka kg 30 ;
4. Indyk tusza kg 40 ;
5. Kaczka świeża kg 20 świeża patroszona bez podrobów ;
6. Kurczak świeży kg 149 świeży ;
7. Noga z gęsi kg 25 świeża ;
8. Porcje rosołowe z kurczaka kg 249 świeże ;
9. Skrzydła z indyka kg 78 ;
10. Udka z kurczaka kg 5 świeże, kalibrowane (szt ok. 200-250g) ;
11. Wątróbka drobiowa kg 28 ;
12. Gęś tusza kg 20 ;
13. Smalec z gęsi kg 16 ;
14. Szyje indycze kg 15 ;
15. Noga z kaczki kg 134 świeża ;
16. Porcje rosołowe z indyka kg 50 świeże z szyją ;
17. Szponder wołowy kg 10 świeży ;
18. Wątróbka indycz kg 5 świeża ;
19. Filet z kaczki kg 30 Świeży, kalibrowany (szt ok. 200g) ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 2
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
MIĘSO (świeże)
1. Boczek surowy kg 68 ;
2. Udziec cielęcy kg 156 kulka ;
3. Karkówka b/k kg 55 ;
4. Mielone kg 10 ;
5. Polędwica wołowa kg 30 ;
6. Polędwiczki wieprzowe kg 150 ;
7. Policzki wołowe kg 10 odbłonione ;
8. Schab b/k kg 40 ;
9. Słonina kg 15 ;
10. Smalec wieprzowy kg 20 ;
11. Udziec wieprzowy z kością kg 50 10-12 kg/1szt ;
12. Wątroba wieprzowa kg 5 ;
13. Wołowina extra zrazowa kg 55 bez żył i przerostów szeroka ;
14. Prosiak kg 30 ok. 15 kg/1szt ;
15. Żeberka wieprzowe kg 10 mięsiste ;
16. Kości wędzone od schabu kg 10 ;
17. Łopatka wieprzowa kg 30 ;
18. Golonka surowa z kością kg 10 szt ok. 300g ;
19. Schab z kością kg 5 ;
20. Comber jagnięcy kg 8 ;
21. Kości wieprzowe ze schabu kg 75 ;
22. Gicz jagnięca kg 8 ;
23. Szynka myszka kg 10 ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 3
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
LODY
1. Lody gastronomiczne waniliowe kuweta 3300g/5000 ml szt 147 lody waniliowe bardzo dobrej jakości, smak wanilii bez obcych posmaków i zapachów ;
2. Lody gastronomiczne czekoladowe kuweta 3300g/5000 ml szt 29 lody czekoladowe bardzo dobrej jakości, smak czekolady bez obcych posmaków i zapachów ;
3. Lody gastronomiczne śmietankowe z wiśniami i wkręconym sosem wiśniowym kuweta 3300g/5000 ml szt 10 zawartość śmietany w produkcie min. 16%, zawartość wiśni kandyzowanej min. 12% ;
4. Lody gastronomiczne słodki orzech laskowy kuweta 3300g/5000 ml szt 18 zawartość śmietany w produkcie min. 20%, zawartość orzecha laskowego w formie pasty min. 4% ;
5. Lody gastronomiczne pistacjowe kuweta 3300g/5000 ml szt 5 zawartość śmietany w produkcie min. 20%, zawartość pistacji w formie pasty min. 5% ;
6. Lody gastronomiczne o smaku gumy balonowej kuweta 2800g/5000 ml szt 8 zawartość śmietany w produkcie min. 20% ;
7. Lody gastronomiczne jogurtowe z wkręconym sosem porzeczkowym kuweta 3300g/5000 ml szt 8 zawartość jogurtu naturalnego w produkcie min. 25%, zawartość śmietany min. 17%, zawartość sosu porzeczkowego min. 12% (czarna porzeczka) ;
8. Lody gastronomiczne sorbetowe truskawkowe kuweta 3300g/5000 ml szt 13 zawartość truskawki w produkcie min. 40%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych ;
9. Lody gastronomiczne z mango kuweta 3300g/5000 ml szt 5 zawartość puree z mango min. 20%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych ;
10. Lody gastronomiczne sorbetowe limonkowe kuweta 3300g/5000 ml szt 5 lody sorbetowe o smaku limonki bez obcych posmaków i zapachów ;
11. Lody gastronomiczne śmietankowe z ciasteczkami kuweta 3300g/5000 ml szt 1 zawartość śmietanki w produkcie min. 10%, zawartość ciasteczek min. 10% ;
12. Lody gastronomiczne słony karmel kuweta 3300g/5000 ml szt 6 zawartość śmietanki w produkcie min. 20%, zawartość słonego karmelu min. 4% ;
13. Lody gastronomiczne śmietankowe kuweta 3300g/5000 ml szt 22 lody śmietankowe bardzo dobrej jakości, smak śmietany bez obcych posmaków i zapachów, zawartość śmietany w produkcie min. 15% ;
14. Lody gastronomiczne biszkoptowo jagodowe kuweta 3300g/5000 ml szt 3 zawartość śmietanki w produkcie min. 10% ;
15. Lody rożki szt 100;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 4
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
DZICZYZNA
1. Łopatka z dzika b/kości kg 5 ;
2. Porcja rosołowa z perliczki kg 30 ;
3. Przepiórka szt. 50 ;
4. Schab z dzika b/k kg 143 ;
5. Udziec z łani/jelenia b/k kg 10 ;
6. Udziec z sarny b/k kg 45 ;
7. Bażant tusza szt. 20 ;
8. Kuropatwa tusza szt. 10 ;
9. Skoki z królika kalibrowane 250g-300g kg 12 ;
10. Perliczka cała patroszona kg 30 ;
11. Filet z perliczki kg 10 ;
12. Mięso gulaszowe jeleń/dzik kg 65 ;
13. Carpaccio z jelenia kg 8 ;
14. Hamburger z jelenia kg 32 szt ok. 200g ;
15. Comber z jelenia z kostką kg 32 ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 5
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
OWOCE, WARZYWA (świeże)
1. Ananas szt. 6 ;
2. Awokado szt. 30 ;
3. Bakłażan kg 6 ;
4. Banany kg 18 ;
5. Bataty kg 20 ;
6. Bazylia doniczka XXL szt. 158 ;
7. Boczniak świeży kg 15 ;
8. Borówka amerykańska kg 10 ;
9. Botwinka kg 10 ;
10. Brokuł świeży szt. 10 ;
11. Buraki czerwone kg 390 ;
12. Cebula biała kg 200 ;
13. Cebula czerwona kg 200 ;
14. Cebula dymka kg 3 ;
15. Cebula szalotka kg 8 ;
16. Cukinia kg 51 ;
17. Cykoria kg 5 ;
18. Cytryna kg 235 ;
19. Czosnek kg 17 ;
20. Dynia kg 60 ;
21. Fasola ziarno kg 5 ;
22. Granat świeży szt. 30 ;
23. Grejpfrut kg 60 ;
24. Gruszka kg 6 ;
25. Imbir świeży kg 4 ;
26. Jabłka kg 250 ;
27. Jagody kg 3 ;
28. Jarmuż kg 5 ;
29. Kalafior szt. 24 ;
30. Kapusta biała kg 266 ;
31. Kapusta biała młoda kg 22 ;
32. Kapusta czerwona kg 172 ;
33. Kapusta kiszona kg 22 ;
34. Kapusta pekińska kg 6 ;
35. Kapusta włoska kg 5 ;
36. Kiełki brokułu op. 250 g szt. 20 ;
37. Kiełki buraczka op. 40 g szt. 100 ;
38. Kiełki mix op. 250 g szt. 20 ;
39. Kiełki rzodkiewki op. 250 g szt. 40 ;
40. Kiwi kg 5 ;
41. Koper włoski kg 5 ;
42. Koperek natka pęczek 610 pęczek 25 g ;
43. Limonka kg 13 ;
44. Maliny 250 g op. szt. 20 ;
45. Mandarynki kg 15 ;
46. Marchew kg 419 ;
47. Melon szt. 20 ;
48. Mięta świeża doniczka XXL szt. 419 ;
49. Mikroliście groszku świeże doniczka szt. 220 ;
50. Ogórek gruntowy kg 15 ;
51. Ogórek świeży długi szklarniowy kg 230 ;
52. Ogórki kiszone kg 20 ;
53. Papryka świeża mix kg 124 ;
54. Pieczarki świeże kg 53 ;
55. Pietruszka korzeń kg 143 ;
56. Pietruszka natka pęczek 395 pęczek 40 g ;
57. Pomarańcza kg 240 ;
58. Pomidory kg 320 ;
59. Pomidory Chery 250 g op. szt. 30 ;
60. Pomidory koktajlowe 250 g op. szt. 30 ;
61. Por kg 90 ;
62. Porzeczka czerwona 200g op. szt. 40 ;
63. Porzeczka czerwona 500g op. szt. 7 ;
64. Roszponka 100 g op. szt. 40 ;
65. Roszponka 500 g op. szt. 20 ;
66. Rozmaryn doniczka szt. 58 ;
67. Rozmaryn świeży cięty 100 g op. szt. 10 ;
68. Rukola 100 g op. szt. 80 ;
69. Rukola 500 g op. szt. 25 ;
70. Rzodkiewka pęczek 120 pęczek 200 g ;
71. Sałata dekoracyjna frisse szt. 50 ;
72. Sałata lodowa szt. 100 ;
73. Sałata masłowa (zwykła) szt. 50 ;
74. Sałata rzymska szt. 160 ;
75. Seler kg 160 ;
76. Seler naciowy kg 10 ;
77. Szczawik krwisty świeży doniczka szt. 160 ;
78. Szczypiorek pęczek 120 pęczek 15 g ;
79. Szparagi świeże białe kg 12 ;
80. Szparagi świeże zielone kg 12 ;
81. Szpinak świeży 125 g op. szt. 66 ;
82. Śliwka kg 6 ;
83. Topinambur kg 5 ;
84. Truskawka kg 10 ;
85. Tymianek cięty 200 g op. szt. 10 ;
86. Tymianek doniczka szt. 30 ;
87. Winogrono białe kg 45 ;
88. Winogrono czerwone kg 45 ;
89. Ziemniaki kg 985 ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 6
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
CIASTO
1. Babeczki kruche słodkie kg 5 ;
2. Babeczki kruche wytrawne kg 15 ;
3. Babka piaskowa kg 23 ;
4. Beza kg 10 ;
5. Biszkopt z galaretką i owocami kg 10 ;
6. Ciastka bankietowe szt. 386 ;
7. Ciastka kruche kg 49 ;
8. Ciasto domowe sernik Rosa kg 10 ;
9. Jabłecznik kg 5 ;
10. Orzechowiec kg 5 ;
11. Paj wiśniowy kg 6 ;
12. Pierniki kg 5 ;
13. Rolada makowa kg 6 ;
14. Torcik bezowy kg 5 ;
15. Tort okolicznościowy kg 50 ;
16. Mini Deserek szt. 200 ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 7
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
ALKOHOLE
1. Adwokat 0,5 l szt 24 ;
2. Bailes Cream 0,7 l szt 2 ;
3. Ballantines 0,7 l szt 3 ;
4. Ballantines 1 l szt 3 ;
5. Campari Bitter 0,7 l szt 2 ;
6. CHOPIN 0,7 l szt 15 ;
7. FINLANDIA 0,5 l szt 10 ;
8. Gin Seagram's 0,7 l szt 2 ;
9. Grzaniec 1 l szt 38 ;
10. Harles House 0,7 szt 6 ;
11. Hubertówka 0,5 l szt 5 ;
12. Jack Daniel's 0,7 l szt 17 ;
13. Jagermeister 1 l szt 2 ;
14. Johnie Walker Black 0,7 l szt 4 ;
15. Johnie Walker Red 0,7 l szt 4 ;
16. Krupnik 0,7 l szt 3 ;
17. Krupnik Słony Karmel 0,5 l szt 2 ;
18. Malibu Rum 0,7 l szt 3 ;
19. Martell V.S.O.P. 0,7 l szt 3 ;
20. Martini Bianco 1 l szt 2 ;
21. Martini czerwone 1 l szt 2 ;
22. METAXA 5* 0,7 l szt 2 ;
23. METAXA 7* 0,7 l szt 4 ;
24. Napoleon Maxime VS 0,7 l szt 2 ;
25. Pałacowa 0,5 l szt 10 ;
26. Rum Bacardi 0,7 l biały szt 5 ;
27. Rum do drinków 33,5% 1l szt 9 ;
28. Stoc'k 84 0,7 l szt 3 ;
29. Śliwowica 0,7 l szt 2 ;
30. Whisky Chivas Regal 0,7 l szt 7 ;
31. Whisky Jameson 0,75 l szt 2 ;
32. Wino musujące b/alk Pikolo 0,75 l szt 10 ;
33. Wódka Prawda 0,5 l szt 4 ;
34. Wyborowa 0,5 l szt 20 ;
35. Żołądkowa gorzka 0,5 l szt 4 ;
36. Żubrówka 0,7 l szt 5 ;
37. Żurawinówka 0,5 l szt 2 ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 8
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
PIWO, NAPOJE, SOKI
1. Pepsi 0,2 l szt. 360 ;
2. Piwo „Król Żyta" szt. 50 ;
3. Piwo Budweizer 0,5l szt. 220 ;
4. Piwo Fortuna Czarna 0,5 l szt. 58 butelka szklana ;
5. Piwo Grolsch 0,45 l szt. 120 ;
6. Piwo Heineken 0,33l szt. 180 ;
7. Piwo Heineken 0,5 l szt. 135 butelka szklana ;
8. Piwo Heineken bezalkoholowe 0,33 l szt. 30 butelka szklana ;
9. Piwo Lech bezalkoholowe 0,33 l szt. 360 butelka szklana ;
10. Piwo Paulaner Natur 0,5 l szt. 80 butelka szklana ;
11. Piwo Pilsner 0,33 l szt. 48 butelka szklana ;
12. Piwo Pilsner 0,5 l szt. 225 butelka szklana ;
13. Piwo Redds 0,4 l szt. 30 butelka szklana ;
14. Piwo Żywiec 0,33 l szt. 50 ;
15. Piwo Żywiec 0,5 l szt. 700 butelka szklana ;
16. Sok czarna porzeczka 1 l szt. 60 sok 100% bez cukru ;
17. Sok grejfrutowy 1 l szt. 60 sok 100% bez cukru ;
18. Sok jabłkowy 1 l szt. 280 sok 100% bez cukru ;
19. Sok pomarańczowy 1 l szt. 280 sok 100% bez cukru ;
20. Sok pomidorowy 0,3 l szt. 85 100% sok, szklana butelka ;
21. Woda gaz./niegaz. 1 l szt. 162 ;
22. Woda gazowana / niegazowana 1,5 l szt. 140 ;
23. Woda niegazowana 5 l szt. 220 butelka plastikowa ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 9
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
NAPOJE GAZOWANE, NIEGAZOWANE
1. Coca Cola Light 0,25 l szt. 76 butelka szklana ;
2. Coca-Cola 0,25 l szt. 800 butelka szklana ;
3. Coca-Cola 1 l szt. 15 ;
4. Fanta 0,25 l szt. 60 butelka szklana ;
5. Fanta 0,85 l szt. 15 ;
6. Sok czarna porzeczka 0,3 l szt. 100 sok 100%, butelka szklana ;
7. Sok grejfrutowy 0,3 l szt. 100 sok 100%, butelka szklana ;
8. Sok jabłkowy naturalny 0,2 l szt. 150 sok 100%, butelka szklana ;
9. Sok jabłkowy naturalny tłoczony 0,3 l szt. 252 sok 100%, butelka szklana ;
10. Sok pomarańczowy 0,3 l szt. 650 sok 100%, butelka szklana ;
11. Sprite 0,25 l szt. 150 butelka szklana ;
12. Sprite 0,85 l szt. 10 ;
13. Tonic Kinley 0,25 l szt. 150 butelka szklana ;
14. Tonic Kinley 1 l szt. 15 ;
15. Woda gazowana / niegazowana 0,33 l szt. 1400 butelka szklana ;
16. Woda gazowana 0,5 l szt. 40 ;
17. Woda niegazowana 0,5 l szt. 40 ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 10
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
RYBY ŚWIEŻE I PRZETWORZONE
1. Filet z karpia kg 4 ;
2. Filet z łososia kg 50 ;
3. Karp świeży kg 60 tuszka ;
4. Kawior czarny 75 g szt 7 ;
5. Kawior czerwony 75 g szt 7 ;
6. Krewetki świeże kg 3 ;
7. Łosoś wędzony 100g szt 100 ;
12. Makrela wędzona kg 5 ;
13. Miruna kg 4 tuszka ;
14. Polędwica z dorsza kg 5 świeża, grube kawałki z dużej ryby ;
15. Ryba w puszce 170 g szt 80 ;
17. Węgorz wędzony kg 3 tuszka ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 11
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
ARTYKUŁY MLECZARSKIE
1. Jogurt naturalny 1 kg szt 20 ;
2. Jogurt naturalny 150 g szt. 300 ;
3. Jogurt naturalny grecki 1 kg szt. 20 ;
4. Jogurt owocowy 150 g szt. 1450 ;
5. Margaryna 250 g kg 10 ;
6. Masło 10 g szt. 4936 zawartość tłuszczu 82% ;
7. Masło extra 82% kg 256 zawartość tłuszczu 82% ;
8. Mleko 3,2% 1 l l 1025 niesłodzone, w kartonach papierowych ;
9. Mleko zagęszczone 0,5 l szt 50 ;
10. Ser biały kg 120 twaróg półtłusty ;
11. Ser camembert 120 g kg 12 jakości nie gorszej niż lazur ;
12. Ser feta 270 g kg 9 pełnotłusty ;
13. Ser mascarpone 250 g kg 6 opakowania pojedyńcze ;
14. Ser mozarella biała 125 g kg 18 opakowania pojedyńcze ;
15. Ser parmezan kg 14 twardy (nie tarty) ;
16. Ser plastry 150g szt. 8 ;
17. Ser pleśniowy kg 13 z żółtą pleśnią ;
18. Ser pleśniowy kg 23 z niebieską pleśnią ;
19. Ser pleśniowy brie 200 g szt. 50 klasyczny ;
20. Ser żółty I/40% kg 80 ser dobrej jakości z dziurami ;
21. Ser Mimmolle kg 30 barwinik: annato, tłuszcz: 28 % ;
22. Serki topione mix 90g szt. 60 ;
23. Śmietana 18% 250 g szt 10 kubki ;
24. Śmietana 30% 1 L szt 10 ;
25. Śmietana 36% 1 L szt 450 kubki, kartony papierowe ;
26. Śmietana fix 10 g szt. 20 ;
27. Śmietana luz 30% opak. pojemnik zamknięty 5 l l 15 pojemnik typu wiaderko ;
28. Śmietana w aerozolu szt. 60 ;
29. Śmietanka do kawy 10g szt. 200 ;
30. Mleczko kokosowe 0,4 l szt 40 ;
31. Śmietana 33% 1 L szt 552 ;
32. Rolada – ser kozi 200g szt 10 ;
33. Ser smażony 200 g szt 25 ;
34. Ser biały ziarnisty 150 g szt 25 ;
35. Kefir 0,25 l szt 20 ;
36. Serek twarogowy 30 g szt. 344 ;
37. Mleko roślinne l 20 ;
38. Ser pleśniowy kg 5 srebrzysty ;
39. Ser błękitny wiórki kg 4 ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 12
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
WARZYWA I RYBY MROŻONE, OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE
1. Ananas 580 g szt 5 ;
2. Borowik kostki 2,5 kg szt 6 ;
3. Borowik połówki 2,5 kg szt 28 ;
4. Brokuł róża 2,5 kg szt 16 produkt I-klasy jakości ;
5. Brukselka 2,5 kg szt 10 ;
6. Brzoskwinie 850 g szt 5 ;
7. Bułka bankietowa szt 1100 ;
8. Ciast półfrancuskie mrożone kg 15 ;
9. Dorsz filet b/s kg 8 ;
10. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 4 ;
11. Filet z sandacza mrożony kg 50 bez lodu ;
12. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 10 typu abel ;
13. Flaki wołowe suche, krojone (mrożone) 2,5 kg kg 30 ;
14. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 10 9mm, produkt I-klasy jakości ;
15. Frytki Croquettes 2,5 szt. 5 ;
16. Frytki do steku „Belgijskie” 1 kg szt 10 gruba do steku, produkt I-klasy jakości ;
17. Frytki Julienne 2,5 kg szt 146 produkt I-klasy jakości ;
18. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 52 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości ;
19. Frytki z batatów 2,5kg szt 26 ;
20. Frytura 22 l szt. 15 ;
21. Gratiny ziemniaczane szt. 60 ;
22. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku ;
23. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5 ;
24. Gruszka w syropie 850 g szt. 4 połówki ;
25. Halibut dzwonki kg 40 kalibrowany (szt ok. 200-220g) ;
26. Kalafior róża 2,5 kg szt 5 produkt I-klasy jakości ;
27. Kapary 720 g szt 22 ;
28. Kapary jabłkowe 1 l szt 10 ;
29. Kasztany 400 g op. szt. 10 ;
30. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 5 ;
31. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 20 koncentrat pomidorowy 30% pasteryzowany ;
32. Krewetki mrożone kg 30 ;
33. Kurki mrożone 2,5 kg szt 20 ;
34. Malina 2,5 kg szt 100 malina cała,produkt I-klasy jakości ;
35. Mango kostka mrożona kg 2 ;
36. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 6 produkt I-klasy jakości ;
37. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5 ;
38. Miruna filet ze skórą kg 15 ;
39. Morele suszone kg 4 ;
40. Ogórki konserwowe 1 kg szt 25 ;
41. Okoń nilowy filet kg 12 ;
42. Oliwki czarne 900 g szt 10 ;
43. Oliwki zielone 900 g szt 8 ;
44. Papryka konserwowa kg 5 ;
45. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 10 ;
46. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 18 ;
47. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6 ;
48. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 35 ;
49. Pstrąg patroszony z głową kg 10 ;
50. Rodzynki sułtańskie kg 15 produkt I-klasy jakości ;
51. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 5 ;
52. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 1 ;
53. Szparagi mrożone białe kg 10 ;
54. Szparagi mrożone zielone kg 10 ;
55. Szparagi konserwowe 370 g szt 8 ;
56. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 10 ;
57. Szyjki rakowe kg 8 ;
58. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 3 ;
59. Truskawka 2,5 kg szt 50 truskawka cała ;
60. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 2 ;
61. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 3 ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 13
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE
1. Barszcz czerwony koncentrat 0,33 l szt. 80 ;
2. Borówka 300 g szt. 50 ;
3. Budyń bez cukru 35 g szt. 120 ;
4. Chrzan 860 g szt. 10 ;
5. Cukier 1 kg kg 270 ;
6. Cukier puder 500 g op 40 ;
7. Cukier trzcinowy 100 szt op. op 10 ;
8. Cukier cynamonowy 1 kg kg 6 ;
9. Cukier porcjowany 5g kg 30 opakowanie: 1000 szt ;
10. Cukier porcjowany 4g kg 30 opakowanie: 1000 szt ;
11. Czekolada gorzka 100 g szt. 20 min. 60% kakao ;
12. Delikat do drobiu 0,6 kg szt. 4 ;
13. Delikat do mięs 0,6 kg szt. 6 ;
14. Delikat grill do mięs 0,6 kg szt. 3 ;
15. Dżem 280 g szt. 10 ;
16. Dżem / powidła porcjowane 25 g szt. 1300 ;
17. Galaretka 75 g szt. 170 ;
18. Goździki 10 g szt. 50 ;
19. Grzyby suszone 20 g szt. 290 ;
20. Jałowiec mielony 200 g szt. 7 ;
21. Kakao 250 g szt. 2 ;
22. Kasza jęczmienna 1 kg kg 9 ;
23. Kasza manna 1 kg kg 3 ;
24. Ketchup 3000 g op 14 ;
25. Krakersy solone 180 g szt. 23 ;
26. Krem balsamiczny 0,5 l l 2 ;
27. Liść laurowy 200 g szt. 6 ;
28. Przyprawa do zup magii 1 l szt. 4 ;
29. Majeranek 0,5 kg szt. 4 ;
30. Majonez 700 ml szt. 41 ;
31. Makaron łazanki 250 g szt. 5 ;
32. Makaron penne 5000 g szt. 12 100% mąki durum ;
33. Makaron nitki 250 g szt. 20 ;
34. Makaron spaghetti 500 g szt. 3 100% mąki durum ;
35. Makaron muszelki 500 g szt. 3 ;
36. Makaron lazagne 500 g szt. 5 100% mąki durum ;
37. Makaron domowy 250 g szt. 100 ;
38. Makaron wstążki tagiatella 1500 g szt. 15 100% mąki durum ;
39. Makaron tagiatella z sepią 1500 g szt. 25 100% mąki durum ;
40. Makaron kokardki 1500 g szt. 8 100% mąki durum ;
41. Masa makowa 850 g kg 3 ;
42. Mąka tortowa 1 kg kg 315 ;
43. Mąka ziemniaczana kg 22 ;
44. Migdały płatki 600 g kg 6 ;
45. Miód 15 g szt. 1100 ;
46. Miód pszczeli 1000 g szt. 7 ;
47. Musztarda Francuska 185 g szt. 22 z gorczycą ;
48. Musztarda Stołowa 0,9 kg szt. 22 ;
49. Musztarda typu Dijon Oryginalna Francuska 215 g szt. 8 ;
50. Ocet 0,5 l szt. 50 ;
51. Ocet balsamiczny 0,5 l szt. 15 ;
52. Ocet winny 0,5 L/jabłkowy szt. 10 ;
53. Olej 5 l szt. 43 ;
54. Oliwa z oliwek virgine 1000 ml szt. 19 z pierwszego tłoczenia ;
55. Orzech włoski 1 kg szt. 11 ;
56. Papryka ostra 0,5 kg szt. 3 ;
57. Papryka słodka 0,5 kg szt. 3 ;
58. Papryka wędzona proszek 20 g szt. 5 ;
59. Pasty różne w tubkach szt. 10 ;
60. Pieprz kolorowy 0,8 kg szt. 4 ;
61. Pieprz biały mielony 0,5 kg szt. 2 ;
62. Pieprz czarny ziarnisty 1 kg szt. 1 ;
63. Pieprz mielony czarny 0,9 kg szt. 5 ;
64. Pieprz różowy (czerwony) ziarnisty 90 g szt. 40 ;
65. Pistacje 200 g szt. 3 ;
66. Płatki śniadaniowe 0,6 kg kg 9 ;
67. Pomidor suszony 900 g kg 20 ;
68. Proszek do pieczenia 30 g szt. 150 ;
69. Cukier waniliowy 30 g szt. 150 ;
70. Cynamon 100 g szt. 6 ;
71. Vegeta 1 kg szt. 20 ;
72. Rurki czekoladowe 800 g szt. 30 ;
73. Ryż długoziarnisty 1 kg kg 11 opakowanie w kg (nie w torebkach) ;
74. Ryż paraboliczny 1 kg kg 5 opakowanie w kg (nie w torebkach) ;
75. Ryż jaśminowy 1 kg kg 5 opakowanie w kg (nie w torebkach) ;
76. Ryż włoski arborio do risotto 0,5 kg kg 26 opakowanie w kg (nie w torebkach) ;
77. Sezam 200 g szt. 3 ;
78. Kucharek 1 kg szt. 25 ;
79. Syrop malinowy 0,5 l szt. 5 ;
80. Sok z limonki 0,5 l szt. 11 ;
81. Sos do deserów czekoladowy 1 l szt. 80 ;
82. Sos do deserów owocowy 1 l szt. 50 ;
83. Sos sałatkowo-ogrodowy 0,7 kg szt. 3 ;
84. Sos serowo-brokułowy 0,9 kg szt. 2 ;
85. Sos z zielonym pieprzem 0,85 kg szt. 1 ;
86. Sól 1 kg kg 75 ;
87. Sól peklowa 1 kg kg 18 ;
88. Syrop amaretto 0,7 l szt. 3 ;
89. Syrop waniliowy 0,7 l szt. 3 ;
90. Syrop mojito 0,7 l szt. 3 ;
91. Tymianek 300 g szt. 5 ;
92. Wafelek do lodów szt. 970 ;
93. Wafle serduszka 1 kg kg 5 ;
94. Rurki waflowe 1 kg kg 6 ;
95. Ziele angielskie 500 g szt. 6 ;
96. Żurawina suszona 1 kg szt. 10 ;
97. Żelatyna 1 kg szt. 5 ;
98. Żurawina 314 ml szt. 90 ;
99. Bazylia 250 g szt. 3 ;
100. Czereśnie koktajlowe 370 g szt. 3 ;
101. Czosnek granulowany 0,5 kg szt. 3 ;
102. Estragon 10 g szt. 10 ;
103. Fasola "Jaś" kg 4 ;
104. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 15 ;
105. Kwasek cytrynowy 0.5 kg szt. 4 ;
106. Oregano 250 g szt. 5 ;
107. Jałowiec owoc 125 g szt. 12 ;
108. Pieprz cytrynowy 900 g szt. 1 ;
109. Pierożki Raviolli 250 g kg 5 ;
110. Wiśnie w syropie 200 g szt. 10 ;
111. Posypka cukiernicza 80 g szt. 5 ;
112. Przyprawa gyros 0,5 kg szt. 4 ;
113. Chałwa 250 g szt. 15 ;
114. Rozmaryn 500 g szt. 3 ;
115. Słone paluszki 100 g szt. 20 ;
116. Syrop Grenadina 0,5 l szt. 4 ;
117. Tabasco 50/60 ml szt. 4 ;
118. Tortellini 250 g szt. 4 ;
119. Wiśnie drylowane 720 g szt. 5 ;
120. Zioła prowansalskie 500 g szt. 4 ;
121. Chili 20 g szt. 12 ;
122. Curry 20 g szt. 10 ;
123. Kasza pęczak 1 kg szt. 5 ;
124. Sól morska w płatkach (biała) kg 4 typu Maldon ;
125. Sos z chilli 200 g szt. 6 ;
126. Cieciorka konserwowa 400 g szt. 4 ;
127. Sos miodowo-musztardowy 1 l szt. 2 ;
128. Marynata do drobiu 700 g szt. 2 ;
129. Marynata do wieprzowiny 750 g szt. 5 ;
130. Marynata do wołowiny 750 g szt. 2 ;
131. Primerba czerwona pesto 340 g szt. 1 ;
132. Peperoni papryczki 1,5 kg szt. 3 ;
133. Pikantny sos chilli i pomidorowy 1 l szt. 2 ;
134. Chrzan vasabi zielony 170 g szt. 8 ;
135. Olej sezamowy 1000 ml szt. 3 ;
136. Olej truflowy 250 ml szt. 42 ;
137. Gwiazdka anyżu 200 g szt. 10 ;
138. Nasiona słonecznika łusk. 1 kg szt. 5 ;
139. Tortilla pszenna 200 g op 28 5 szt w opakowaniu ;
140. Jabłka prażone 900 ml szt. 230 nie mus, jabłka w kawałkach ;
141. Kawa mielona 0,5 kg kg 17 100% Arabica 0% Robusta ;
142. Kawa rozpuszczalna 200 g kg 12 w 100% z ziaren kawy ;
143. Kawior czerwony 80 g szt. 6 słoik ;
144. Kawior czarny 80 g szt. 6 słoik ;
145. Sos sałatkowy Cesar 1 l szt. 30 ;
146. Sos sojowy 150 ml szt. 20 ;
147. Soczewica zielona 1 kg kg 5 ;
148. Imbir mielony 30g szt. 26 ;
149. Kmin ziarno 20g szt. 10 ;
150. Sos barbecue 1l szt. 3 ;
151. Gałka muszkatałowa 20g szt. 12 ;
152. Czarnuszka nasiona 200 g szt. 10 ;
153. Panierka do mięs, ryb i warzyw 3 kg szt. 28 z aromatem papryki ;
154. Lubczyk suszony 8 g szt. 20 ;
155. Ciecierzyca kg 5 ;
156. Creme Brulee l 12 ;
157. Crunchy kg 9 ;
158. Drożdże suszone 30 g szt. 70 ;
159. Figa szt. 60 ;
160. Frużelina 380 g szt. 64 ;
161. Imbir marynowany do sushi 190 g szt. 3 ;
162. Kluski śląskie kg 50 ;
163. Kmin rzymski mielony 15 g szt. 10 ;
164. Kolendra świeża doniczka szt. 21 ;
165. Kurkuma 20 g szt. 10 ;
166. Makaron ryżowy kg 3 ;
167. Maślaki konserwowe 850 g szt. 8 ;
168. Nutella 15 g szt. 600 ;
169. Pałeczki czekoladowe 125 g szt. 26 ;
170. Pasztet 50 g szt. 70 ;
171. Physalis szt. 85 ;
172. Rama do smażenia l 2 ;
173. Ryż czerwony kg 10 ;
174. Sałatka z wodorostów 150 g szt. 3 ;
175. Serek czekoladowy 30 g szt. 20 ;
176. Soczewica czarna kg 25 ;
177. Vol-Au-Vent szt. 250 ;
178. Wafle Grześki 36 g szt. 37 ;
179. Wafle miseczki szt. 250 ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 14
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
PIECZYWO
1. Bułka duża szt. 320 ;
2. Bułka mała 50 g szt. 1700 ;
3. Bułka tarta kg 20 ;
4. CHLEB bezglutenowy szt. 5 ;
5. Chleb ciemny żytni 400g szt. 80 ;
6. Chleb do żuru szt. 50 ;
7. Chleb graham szt. 60 ;
8. Chleb razowy szt. 75 ;
9. Chleb słonecznikowy szt. 45 ;
10. Chleb tostowy szt. 21 ;
11. Chleb typu pumpernikiel kg 5 ;
12. Chleb wiejski 1,5 kg szt. 14 ;
13. Chleb wieloziarnisty szt. 40 ;
14. Chleb zwykły 550 g szt. 820 ;
15. Chleb zwykły krojony 550 g szt. 100 ;
16. Chleb żytni szt. 80 ;
17. Groszek ptysiowy kg 5 ;
18. Drożdżówka szt. 400 ;
19. Bułka do hamburgerów szt. 25 ;
20. Zakwas do żuru l 60 ;
Uwaga! dostawa od 1szt/1 op./1l/0,5 kg, dostarczana będzie każda ilość zamówionego asortymentu
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 15
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
WINA
1. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) białe półsłodkie szt. 30 butelka 0,75 l ;
2. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) czerwone półsłodkie szt. 10 butelka 0,75 l ;
3. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne szt. 20 butelka 0,75 l ;
4. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) czerwone półwytrawne szt. 20 butelka 0,75 l ;
5. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) białe wytrawne szt. 41 butelka 0,75 l ;
6. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) czerwone wytrawne szt. 8 butelka 0,75 l ;
7. Wino szczepu Viura białe wytrawne szt. 8 butelka 0,75 l ;
8. Wino szczepu Tempranillo czerwone wytrawne szt. 10 butelka 0,75 l ;
9. Riesling wino białe wytrawne szt. 6 butelka 0,75 l ;
10. Wino szczepu Sauvignon białe wytrawne szt. 30 butelka 0,75 l ;
11. Wino szczepu Cabernet Sauvignon czerwone wytrawne szt. 33 butelka 0,75 l ;
12. AOC Bordeaux Francja białe wytrawne szt. 10 butelka 0,75 l ;
13. AOC Bordeaux Francja czerwone wytrawne szt. 37 butelka 0,75 l ;
14. AOC Cotes Rhone Francja białe wytrawne szt. 8 butelka 0,75 l ;
15. AOC Cotes Rhone Francja czerwone wytrawne szt. 8 butelka 0,75 l ;
16. Wino szczep Chardonnay białe wytrawne szt. 6 butelka 0,75 l ;
17. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne szt. 18 butelka 0,75 l ;
18. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne szt. 12 butelka 0,75 l ;
19. Wino szczepowe (Hiszpania, Włochy, Chile, Francja) białe półwytrawne szt. 24 butelka 0,75 l ;
20. Wino szczepu Shiraz czerwone wytrawne szt. 6 butelka 0,75 l ;
21. Wino szczepu Merlot czerwone wytrawne szt. 51 butelka 0,75 l ;
22. Wino szczepowe (Hiszpania, Włochy, Chile, Francja) czerwone półwytrawne szt. 24 butelka 0,75 l ;
23. Champagne Francja biały wytrawny szt. 3 butelka 0,75 l ;
24. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne szt. 24 butelka 0,75 l ;
25. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe wytrawne szt. 18 butelka 0,75 l ;
26. Wino białe wytrawne Chabilis (Francja,burgundia) szt. 6 butelka 0,75 l ;
27. Wino czerwone wytrawne Chianti Classico (Toskania) szt. 6 butelka 0,75 l ;
28. Wino czerwone wytrawne Chianti Riserva (Toskania) szt. 6 butelka 0,75 l ;
29. Wino musujące białe półsłodkie szt. 6 butelka 0,75 l ;
30. Wytrawne wyraziste wino hiszpańskie czerwone z regionu Rioja leżakowane w beczce dębowej minimum 20 miesięcy (Hiszpania) szt. 6 butelka 0,75 l ;
31. Wytrawne lekkie wino ze szczepu Albarino (Hiszpania) szt. 6 butelka 0,75 l ;
32. Wytrawne lekkie wino ze szczepu Sauvignon Blanc (Nowa Zelandia) szt. 12 butelka 0,75 l ;
33. Wytrawne wino ze szczepu Malbec (Argentyna) szt. 6 butelka 0,75 l ;
34. Wytrawne wino czerwone gastronomiczne o pojemności od 0,1875 l do 0,2 l (Francja) szt. 12 butelka od 0,1875 l do 0,2 l ;
35. Wytrawne wino białe gastronomiczne o pojemności od 0,1875 l do 0,2 l (Francja) szt. 12 butelka od 0,1875 l do 0,2 l ;
36. Wytrawne wino z regionu Navarra leżakujące w beczce dębowej minimum 9 miesięcy (Hiszpania) szt. 6 butelka 0,75 l ;
37. AC Cotes Rhone białe wytrawne (Francja) szt. 24 butelka 0,75 l ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 16
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
HERBATA
1. Herbata czarna Cejlońska op. 1000 kopert op 2 każdy woreczek herbaty zapakowany w indywidualnej kopercie, kraj pochodzenia: Sri Lanka, skład: 100% czarna herbata cejlońska, zebrana i zapakowana w Sri Lance (Cejlon) ;
2. Herbata czarna z aromatem miodu i imbiru op. 25 kopert op 3 zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat miodu: 3,5%, aromat imbiru: 2,5%, opakowanie: 25 torebek 1g zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
3. Herbata Earl Grey op. 100 kopert op 2 herbata czarna cejlońska aromatyzowana olejkiem z pomarańczy bergamoty, 100 torebek ekspresowych z zawieszką w indywidualnych kopertach, kraj pochodzenia: Sri Lanka ;
4. Herbata miętowa op. 25 kopert op 4 herbata czarna cejlońska z aromatem mięty min. 5,7%, 25 torebek ekspresowych 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
5. Herbata mango i truskawka op. 25 kopert op 3 czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki i mango, 25 torebek ekspresowych 2g z etykietą zapakowanych w koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
6. Herbata waniliowa op. 25 kopert op 2 herbata czarna cejlońska z aromatem wanilii, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
7. Herbata maracuja, granat i wiciokrzew op. 25 kopert op 4 herbata czarna cejlońska z aromatem maracui, granatu i wiciokrzewu, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
8. Herbata - mieszanka owocowo-ziołowa z przyprawami op. 25 kopert op 3 mieszanka owocowo-ziołowa z aromatem malin, pomarańczy, truskawek i cynamonu, 25 torebek ekspresowych 1,5g zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
9. Herbata czarna Cejlońska op. 100 kopert op 10 skład: 100% czysta cejlońska czarna herbata bez dodatków, kraj pochodzenia: Sri Lanka region Uva, Dimbula, Nuwara Eliya, zebrana i zapakowana w Republice Sri Lanki (Cejlon), 100 torebek ekspresowych 2g z etykietą w indywidualnych kopertach. ;
10. Herbata zielona op. 100 kopert op 2 naturalna cejlońska zielona herbata, bez dodatków, 100 torebek 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
11. Herbata truskawkowa op. 25 kopert op 3 czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
12. Herbata brzoskwiniowa op. 25 kopert op 2 czarna herbata cejlońska z aromatem brzoskwini, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
13. Herbata czerwona Pu-erh op. 20 kopert op 2 naturalna czerwona herbata bez dodatków, 20 torebek ekspresowych z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
16. Herbata czarna z aromatem pomarańczy i gruszki op. 25 kopert op 3 zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat pomarańczy: 4%, aromat gruszki: 2%, opakowanie: 25 torebek 2g z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
17. Zielona herbata z kwiatami jaśminu op. 20 kopert op 4 zawartość: chińska zielona herbata, płatki jaśminu: 1%, opakowanie: 20 stożkowych torebek 2g zapakowanych we folię. ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 17
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
JAJA
1. Jaja kl. L szt. 8000 ;
2. Jaja z wolnego wybiegu szt. 1000 ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 18
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
WĘDLINY
1. Kabanos wieprzowy kg 13 ;
2. Kiełbasa biała kg 15 min.80% mięsa ;
3. Kiełbasa myśliwska kg 8 min. 80% mięsa ;
4. Kiełbasa śląska kg 22 min. 80% mięsa ;
5. Parówki wieprzowe cienkie kg 30 pakowane próżniowo po 2 szt, min. 90% mięsa ;
6. Szynka gotowana kg 60 min. 90% mięsa szynki ;
7. Kaszanka kg 19 ;
8. Krakowska sucha kg 10 ;
9. Szynka konserwowa kg 20 min. 80% mięsa, nie mielonka ;
10. Szynka z tłuszczykiem kg 40 min. 90% mięsa szynki ;
11. Salami z pieprzem kg 18 ;
12. Kiełbaski śląskie cienkie kg 90 ;
13. Szynka chorizo kg 3 ;
14. Półgęsek wędzony kg 8 ;
15. Kabanosy z gęsi kg 5 ;
16. Boczek wędzony kg 44 ;
17. Rama schabu wędzonego kg 10 ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 19
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
KAWA
1. Kawa w nabojach szt. 1500 w nabojach plastikowych dedykowanych do ekspresu do kawy LAVAZZA Espresso point ;
2. Kawa ziarnista 1 kg kg 140 70% arabica, 30% robusta ;
3. Czekolada gęsta gastronomiczna 1 kg kg 18 gęsta gastronomiczna, min. 30% kakao ;
3. Czekolada gęsta gastronomiczna 1 kg kg 18 gęsta gastronomiczna, min. 30% kakao ;
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2023-01-01 do 2023-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Procentowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak
5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:
Art. 109 ust. 1 pkt 4
Art. 109 ust. 1 pkt 7
Art. 109 ust. 1 pkt 10
5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Tak
5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.
nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 108 ust. 1 pkt 1) - 6) oraz art. 109 ust. 1 pkt 4), 7) i 10) ustawy;5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zgodnie z pkt VI SWZ
5.8.) Wykaz przedmiotowych środków dowodowych:
Zgodnie z pkt III 10 SWZ5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie
SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie
6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie
6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Nie
7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie
SEKCJA VIII – PROCEDURA
8.1.) Termin składania ofert: 2022-11-18 10:00
8.2.) Miejsce składania ofert: https://ckiskalisz.ezamawiajacy.pl/
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2022-11-18 10:15
8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni
INNE PRZETARGI Z KALISZA
- Remont ulic o nawierzchni bitumicznej na terenie miasta Kalisza w 2025r. z podziałem na dwa rejony
- Świadczenie usługi ostatecznego oczyszczania ścieków przemysłowych pochodzących z terenu ZUOK "Orli Staw"
- Dostawa automatycznego systemu do identyfikacji (ID) i określania lekowrażliwości (AST) drobnoustrojów oraz systemu do genetycznej diagnostyki zakażeń
- Rozbudowa Alei Wojska Polskiego w Kaliszu w zakresie budowy drogi obsługującej na odcinku od pos. nr 9 do pos. nr 11c.
- Udzielenie i obsługa kredytu długoterminowego inwestycyjnego do wysokości 4.000.000,00 PLN na realizację zadań inwestycyjnych
- Świadczenie SUO w 2025 dla dzieci i młodzieży upośledzonej umysłowo lub wykazujących inne przewlekłe zaburzenia czynności psychicznych zamieszkałych na terenie miasta Kalisza
więcej: przetargi w Kaliszu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Nr 1 w Pińczowie w 2025 rok ".
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w pierwszym półroczu 2025r.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy we Frysztaku
- Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. Tadeusza Kościuszki w Zalasiu w 2025 r.
- Sukcesywny zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkola Samorządowego w Rzekuniu do 31.12.2025 r.
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Publicznego w Połańcu
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.