eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KaliszSukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej "Pałac Myśliwski w Antoninie" w podziale na 19 części



Ogłoszenie z dnia 2022-11-23


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 19 części

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego

1.2.) Nazwa zamawiającego: CENTRUM KULTURY I SZTUKI W KALISZU

1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000282814

1.5) Adres zamawiającego

1.5.1.) Ulica: ul. Łazienna 6

1.5.2.) Miejscowość: Kalisz

1.5.3.) Kod pocztowy: 62-800

1.5.4.) Województwo: wielkopolskie

1.5.5.) Kraj: Polska

1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL416 - Kaliski

1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: administracja@ckis.kalisz.pl

1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: http://ckis.kalisz.pl/

1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:

https://ckis-kalisz.ezamawiajacy.pl/

1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - państwowe i samorządowe instytucje kultury

1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Rekreacja, kultura i religia

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego

2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie

2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie” w podziale na 19 części

2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-227db255-6001-11ed-8832-4e4740e186ac

2.5.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00454734

2.6.) Wersja ogłoszenia: 01

2.7.) Data ogłoszenia: 2022-11-23

2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak

2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00327367/03/P

2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.1 Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pracy Twórczej „Pałac Myśliwski w Antoninie”

2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak

2.14.) Numer ogłoszenia: 2022/BZP 00431348/01

SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ

3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

4.1.) Numer referencyjny: 04/ZP/2022

4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie

4.3.) Wartość zamówienia: 386068,19 PLN

4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy

Część 1

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

DRÓB (świeży)

1. Filet z kurczaka kg 300 kalibrowany (szt ok. 150g) ;
2. Filet z gęsi kg 15 kalibrowany (szt ok. 600g) ;
3. Filet z indyka kg 30 ;
4. Indyk tusza kg 40 ;
5. Kaczka świeża kg 20 świeża patroszona bez podrobów ;
6. Kurczak świeży kg 149 świeży ;
7. Noga z gęsi kg 25 świeża ;
8. Porcje rosołowe z kurczaka kg 249 świeże ;
9. Skrzydła z indyka kg 78 ;
10. Udka z kurczaka kg 5 świeże, kalibrowane (szt ok. 200-250g) ;
11. Wątróbka drobiowa kg 28 ;
12. Gęś tusza kg 20 ;
13. Smalec z gęsi kg 16 ;
14. Szyje indycze kg 15 ;
15. Noga z kaczki kg 134 świeża ;
16. Porcje rosołowe z indyka kg 50 świeże z szyją ;
17. Szponder wołowy kg 10 świeży ;
18. Wątróbka indycz kg 5 świeża ;
19. Filet z kaczki kg 30 Świeży, kalibrowany (szt ok. 200g) ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 22907,81 PLN

Część 2

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

MIĘSO (świeże)

1. Boczek surowy kg 68 ;
2. Udziec cielęcy kg 156 kulka ;
3. Karkówka b/k kg 55 ;
4. Mielone kg 10 ;
5. Polędwica wołowa kg 30 ;
6. Polędwiczki wieprzowe kg 150 ;
7. Policzki wołowe kg 10 odbłonione ;
8. Schab b/k kg 40 ;
9. Słonina kg 15 ;
10. Smalec wieprzowy kg 20 ;
11. Udziec wieprzowy z kością kg 50 10-12 kg/1szt ;
12. Wątroba wieprzowa kg 5 ;
13. Wołowina extra zrazowa kg 55 bez żył i przerostów szeroka ;
14. Prosiak kg 30 ok. 15 kg/1szt ;
15. Żeberka wieprzowe kg 10 mięsiste ;
16. Kości wędzone od schabu kg 10 ;
17. Łopatka wieprzowa kg 30 ;
18. Golonka surowa z kością kg 10 szt ok. 300g ;
19. Schab z kością kg 5 ;
20. Comber jagnięcy kg 8 ;
21. Kości wieprzowe ze schabu kg 75 ;
22. Gicz jagnięca kg 8 ;
23. Szynka myszka kg 10 ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 28543,00 PLN

Część 3

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

LODY

1. Lody gastronomiczne waniliowe kuweta 3300g/5000 ml szt 147 lody waniliowe bardzo dobrej jakości, smak wanilii bez obcych posmaków i zapachów ;
2. Lody gastronomiczne czekoladowe kuweta 3300g/5000 ml szt 29 lody czekoladowe bardzo dobrej jakości, smak czekolady bez obcych posmaków i zapachów ;
3. Lody gastronomiczne śmietankowe z wiśniami i wkręconym sosem wiśniowym kuweta 3300g/5000 ml szt 10 zawartość śmietany w produkcie min. 16%, zawartość wiśni kandyzowanej min. 12% ;
4. Lody gastronomiczne słodki orzech laskowy kuweta 3300g/5000 ml szt 18 zawartość śmietany w produkcie min. 20%, zawartość orzecha laskowego w formie pasty min. 4% ;
5. Lody gastronomiczne pistacjowe kuweta 3300g/5000 ml szt 5 zawartość śmietany w produkcie min. 20%, zawartość pistacji w formie pasty min. 5% ;
6. Lody gastronomiczne o smaku gumy balonowej kuweta 2800g/5000 ml szt 8 zawartość śmietany w produkcie min. 20% ;
7. Lody gastronomiczne jogurtowe z wkręconym sosem porzeczkowym kuweta 3300g/5000 ml szt 8 zawartość jogurtu naturalnego w produkcie min. 25%, zawartość śmietany min. 17%, zawartość sosu porzeczkowego min. 12% (czarna porzeczka) ;
8. Lody gastronomiczne sorbetowe truskawkowe kuweta 3300g/5000 ml szt 13 zawartość truskawki w produkcie min. 40%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych ;
9. Lody gastronomiczne z mango kuweta 3300g/5000 ml szt 5 zawartość puree z mango min. 20%, produkt nie powinien zawierać składników pochodzących z organizmów genetycznie zmodyfikowanych ;
10. Lody gastronomiczne sorbetowe limonkowe kuweta 3300g/5000 ml szt 5 lody sorbetowe o smaku limonki bez obcych posmaków i zapachów ;
11. Lody gastronomiczne śmietankowe z ciasteczkami kuweta 3300g/5000 ml szt 1 zawartość śmietanki w produkcie min. 10%, zawartość ciasteczek min. 10% ;
12. Lody gastronomiczne słony karmel kuweta 3300g/5000 ml szt 6 zawartość śmietanki w produkcie min. 20%, zawartość słonego karmelu min. 4% ;
13. Lody gastronomiczne śmietankowe kuweta 3300g/5000 ml szt 22 lody śmietankowe bardzo dobrej jakości, smak śmietany bez obcych posmaków i zapachów, zawartość śmietany w produkcie min. 15% ;
14. Lody gastronomiczne biszkoptowo jagodowe kuweta 3300g/5000 ml szt 3 zawartość śmietanki w produkcie min. 10% ;
15. Lody rożki szt 100;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 18763,00 PLN

Część 4

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

DZICZYZNA

1. Łopatka z dzika b/kości kg 5 ;
2. Porcja rosołowa z perliczki kg 30 ;
3. Przepiórka szt. 50 ;
4. Schab z dzika b/k kg 143 ;
5. Udziec z łani/jelenia b/k kg 10 ;
6. Udziec z sarny b/k kg 45 ;
7. Bażant tusza szt. 20 ;
8. Kuropatwa tusza szt. 10 ;
9. Skoki z królika kalibrowane 250g-300g kg 12 ;
10. Perliczka cała patroszona kg 30 ;
11. Filet z perliczki kg 10 ;
12. Mięso gulaszowe jeleń/dzik kg 65 ;
13. Carpaccio z jelenia kg 8 ;
14. Hamburger z jelenia kg 32 szt ok. 200g ;
15. Comber z jelenia z kostką kg 32 ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 23191,75 PLN

Część 5

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

OWOCE, WARZYWA (świeże)

1. Ananas szt. 6 ;
2. Awokado szt. 30 ;
3. Bakłażan kg 6 ;
4. Banany kg 18 ;
5. Bataty kg 20 ;
6. Bazylia doniczka XXL szt. 158 ;
7. Boczniak świeży kg 15 ;
8. Borówka amerykańska kg 10 ;
9. Botwinka kg 10 ;
10. Brokuł świeży szt. 10 ;
11. Buraki czerwone kg 390 ;
12. Cebula biała kg 200 ;
13. Cebula czerwona kg 200 ;
14. Cebula dymka kg 3 ;
15. Cebula szalotka kg 8 ;
16. Cukinia kg 51 ;
17. Cykoria kg 5 ;
18. Cytryna kg 235 ;
19. Czosnek kg 17 ;
20. Dynia kg 60 ;
21. Fasola ziarno kg 5 ;
22. Granat świeży szt. 30 ;
23. Grejpfrut kg 60 ;
24. Gruszka kg 6 ;
25. Imbir świeży kg 4 ;
26. Jabłka kg 250 ;
27. Jagody kg 3 ;
28. Jarmuż kg 5 ;
29. Kalafior szt. 24 ;
30. Kapusta biała kg 266 ;
31. Kapusta biała młoda kg 22 ;
32. Kapusta czerwona kg 172 ;
33. Kapusta kiszona kg 22 ;
34. Kapusta pekińska kg 6 ;
35. Kapusta włoska kg 5 ;
36. Kiełki brokułu op. 250 g szt. 20 ;
37. Kiełki buraczka op. 40 g szt. 100 ;
38. Kiełki mix op. 250 g szt. 20 ;
39. Kiełki rzodkiewki op. 250 g szt. 40 ;
40. Kiwi kg 5 ;
41. Koper włoski kg 5 ;
42. Koperek natka pęczek 610 pęczek 25 g ;
43. Limonka kg 13 ;
44. Maliny 250 g op. szt. 20 ;
45. Mandarynki kg 15 ;
46. Marchew kg 419 ;
47. Melon szt. 20 ;
48. Mięta świeża doniczka XXL szt. 419 ;
49. Mikroliście groszku świeże doniczka szt. 220 ;
50. Ogórek gruntowy kg 15 ;
51. Ogórek świeży długi szklarniowy kg 230 ;
52. Ogórki kiszone kg 20 ;
53. Papryka świeża mix kg 124 ;
54. Pieczarki świeże kg 53 ;
55. Pietruszka korzeń kg 143 ;
56. Pietruszka natka pęczek 395 pęczek 40 g ;
57. Pomarańcza kg 240 ;
58. Pomidory kg 320 ;
59. Pomidory Chery 250 g op. szt. 30 ;
60. Pomidory koktajlowe 250 g op. szt. 30 ;
61. Por kg 90 ;
62. Porzeczka czerwona 200g op. szt. 40 ;
63. Porzeczka czerwona 500g op. szt. 7 ;
64. Roszponka 100 g op. szt. 40 ;
65. Roszponka 500 g op. szt. 20 ;
66. Rozmaryn doniczka szt. 58 ;
67. Rozmaryn świeży cięty 100 g op. szt. 10 ;
68. Rukola 100 g op. szt. 80 ;
69. Rukola 500 g op. szt. 25 ;
70. Rzodkiewka pęczek 120 pęczek 200 g ;
71. Sałata dekoracyjna frisse szt. 50 ;
72. Sałata lodowa szt. 100 ;
73. Sałata masłowa (zwykła) szt. 50 ;
74. Sałata rzymska szt. 160 ;
75. Seler kg 160 ;
76. Seler naciowy kg 10 ;
77. Szczawik krwisty świeży doniczka szt. 160 ;
78. Szczypiorek pęczek 120 pęczek 15 g ;
79. Szparagi świeże białe kg 12 ;
80. Szparagi świeże zielone kg 12 ;
81. Szpinak świeży 125 g op. szt. 66 ;
82. Śliwka kg 6 ;
83. Topinambur kg 5 ;
84. Truskawka kg 10 ;
85. Tymianek cięty 200 g op. szt. 10 ;
86. Tymianek doniczka szt. 30 ;
87. Winogrono białe kg 45 ;
88. Winogrono czerwone kg 45 ;
89. Ziemniaki kg 985 ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 42496,44 PLN

Część 6

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

CIASTO

1. Babeczki kruche słodkie kg 5 ;
2. Babeczki kruche wytrawne kg 15 ;
3. Babka piaskowa kg 23 ;
4. Beza kg 10 ;
5. Biszkopt z galaretką i owocami kg 10 ;
6. Ciastka bankietowe szt. 386 ;
7. Ciastka kruche kg 49 ;
8. Ciasto domowe sernik Rosa kg 10 ;
9. Jabłecznik kg 5 ;
10. Orzechowiec kg 5 ;
11. Paj wiśniowy kg 6 ;
12. Pierniki kg 5 ;
13. Rolada makowa kg 6 ;
14. Torcik bezowy kg 5 ;
15. Tort okolicznościowy kg 50 ;
16. Mini Deserek szt. 200 ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 10272,85 PLN

Część 7

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ALKOHOLE

1. Adwokat 0,5 l szt 24 ;
2. Bailes Cream 0,7 l szt 2 ;
3. Ballantines 0,7 l szt 3 ;
4. Ballantines 1 l szt 3 ;
5. Campari Bitter 0,7 l szt 2 ;
6. CHOPIN 0,7 l szt 15 ;
7. FINLANDIA 0,5 l szt 10 ;
8. Gin Seagram's 0,7 l szt 2 ;
9. Grzaniec 1 l szt 38 ;
10. Harles House 0,7 szt 6 ;
11. Hubertówka 0,5 l szt 5 ;
12. Jack Daniel's 0,7 l szt 17 ;
13. Jagermeister 1 l szt 2 ;
14. Johnie Walker Black 0,7 l szt 4 ;
15. Johnie Walker Red 0,7 l szt 4 ;
16. Krupnik 0,7 l szt 3 ;
17. Krupnik Słony Karmel 0,5 l szt 2 ;
18. Malibu Rum 0,7 l szt 3 ;
19. Martell V.S.O.P. 0,7 l szt 3 ;
20. Martini Bianco 1 l szt 2 ;
21. Martini czerwone 1 l szt 2 ;
22. METAXA 5* 0,7 l szt 2 ;
23. METAXA 7* 0,7 l szt 4 ;
24. Napoleon Maxime VS 0,7 l szt 2 ;
25. Pałacowa 0,5 l szt 10 ;
26. Rum Bacardi 0,7 l biały szt 5 ;
27. Rum do drinków 33,5% 1l szt 9 ;
28. Stoc'k 84 0,7 l szt 3 ;
29. Śliwowica 0,7 l szt 2 ;
30. Whisky Chivas Regal 0,7 l szt 7 ;
31. Whisky Jameson 0,75 l szt 2 ;
32. Wino musujące b/alk Pikolo 0,75 l szt 10 ;
33. Wódka Prawda 0,5 l szt 4 ;
34. Wyborowa 0,5 l szt 20 ;
35. Żołądkowa gorzka 0,5 l szt 4 ;
36. Żubrówka 0,7 l szt 5 ;
37. Żurawinówka 0,5 l szt 2 ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 10898,44 PLN

Część 8

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PIWO, NAPOJE, SOKI

1. Pepsi 0,2 l szt. 360 ;
2. Piwo „Król Żyta" szt. 50 ;
3. Piwo Budweizer 0,5l szt. 220 ;
4. Piwo Fortuna Czarna 0,5 l szt. 58 butelka szklana ;
5. Piwo Grolsch 0,45 l szt. 120 ;
6. Piwo Heineken 0,33l szt. 180 ;
7. Piwo Heineken 0,5 l szt. 135 butelka szklana ;
8. Piwo Heineken bezalkoholowe 0,33 l szt. 30 butelka szklana ;
9. Piwo Lech bezalkoholowe 0,33 l szt. 360 butelka szklana ;
10. Piwo Paulaner Natur 0,5 l szt. 80 butelka szklana ;
11. Piwo Pilsner 0,33 l szt. 48 butelka szklana ;
12. Piwo Pilsner 0,5 l szt. 225 butelka szklana ;
13. Piwo Redds 0,4 l szt. 30 butelka szklana ;
14. Piwo Żywiec 0,33 l szt. 50 ;
15. Piwo Żywiec 0,5 l szt. 700 butelka szklana ;
16. Sok czarna porzeczka 1 l szt. 60 sok 100% bez cukru ;
17. Sok grejfrutowy 1 l szt. 60 sok 100% bez cukru ;
18. Sok jabłkowy 1 l szt. 280 sok 100% bez cukru ;
19. Sok pomarańczowy 1 l szt. 280 sok 100% bez cukru ;
20. Sok pomidorowy 0,3 l szt. 85 100% sok, szklana butelka ;
21. Woda gaz./niegaz. 1 l szt. 162 ;
22. Woda gazowana / niegazowana 1,5 l szt. 140 ;
23. Woda niegazowana 5 l szt. 220 butelka plastikowa ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 14644,86 PLN

Część 9

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

NAPOJE GAZOWANE, NIEGAZOWANE

1. Coca Cola Light 0,25 l szt. 76 butelka szklana ;
2. Coca-Cola 0,25 l szt. 800 butelka szklana ;
3. Coca-Cola 1 l szt. 15 ;
4. Fanta 0,25 l szt. 60 butelka szklana ;
5. Fanta 0,85 l szt. 15 ;
6. Sok czarna porzeczka 0,3 l szt. 100 sok 100%, butelka szklana ;
7. Sok grejfrutowy 0,3 l szt. 100 sok 100%, butelka szklana ;
8. Sok jabłkowy naturalny 0,2 l szt. 150 sok 100%, butelka szklana ;
9. Sok jabłkowy naturalny tłoczony 0,3 l szt. 252 sok 100%, butelka szklana ;
10. Sok pomarańczowy 0,3 l szt. 650 sok 100%, butelka szklana ;
11. Sprite 0,25 l szt. 150 butelka szklana ;
12. Sprite 0,85 l szt. 10 ;
13. Tonic Kinley 0,25 l szt. 150 butelka szklana ;
14. Tonic Kinley 1 l szt. 15 ;
15. Woda gazowana / niegazowana 0,33 l szt. 1400 butelka szklana ;
16. Woda gazowana 0,5 l szt. 40 ;
17. Woda niegazowana 0,5 l szt. 40 ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 9614,33 PLN

Część 10

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

RYBY ŚWIEŻE I PRZETWORZONE

1. Filet z karpia kg 4 ;
2. Filet z łososia kg 50 ;
3. Karp świeży kg 60 tuszka ;
4. Kawior czarny 75 g szt 7 ;
5. Kawior czerwony 75 g szt 7 ;
6. Krewetki świeże kg 3 ;
7. Łosoś wędzony 100g szt 100 ;
12. Makrela wędzona kg 5 ;
13. Miruna kg 4 tuszka ;
14. Polędwica z dorsza kg 5 świeża, grube kawałki z dużej ryby ;
15. Ryba w puszce 170 g szt 80 ;
17. Węgorz wędzony kg 3 tuszka ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 10101,78 PLN

Część 11

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

ARTYKUŁY MLECZARSKIE

1. Jogurt naturalny 1 kg szt 20 ;
2. Jogurt naturalny 150 g szt. 300 ;
3. Jogurt naturalny grecki 1 kg szt. 20 ;
4. Jogurt owocowy 150 g szt. 1450 ;
5. Margaryna 250 g kg 10 ;
6. Masło 10 g szt. 4936 zawartość tłuszczu 82% ;
7. Masło extra 82% kg 256 zawartość tłuszczu 82% ;
8. Mleko 3,2% 1 l l 1025 niesłodzone, w kartonach papierowych ;
9. Mleko zagęszczone 0,5 l szt 50 ;
10. Ser biały kg 120 twaróg półtłusty ;
11. Ser camembert 120 g kg 12 jakości nie gorszej niż lazur ;
12. Ser feta 270 g kg 9 pełnotłusty ;
13. Ser mascarpone 250 g kg 6 opakowania pojedyńcze ;
14. Ser mozarella biała 125 g kg 18 opakowania pojedyńcze ;
15. Ser parmezan kg 14 twardy (nie tarty) ;
16. Ser plastry 150g szt. 8 ;
17. Ser pleśniowy kg 13 z żółtą pleśnią ;
18. Ser pleśniowy kg 23 z niebieską pleśnią ;
19. Ser pleśniowy brie 200 g szt. 50 klasyczny ;
20. Ser żółty I/40% kg 80 ser dobrej jakości z dziurami ;
21. Ser Mimmolle kg 30 barwinik: annato, tłuszcz: 28 % ;
22. Serki topione mix 90g szt. 60 ;
23. Śmietana 18% 250 g szt 10 kubki ;
24. Śmietana 30% 1 L szt 10 ;
25. Śmietana 36% 1 L szt 450 kubki, kartony papierowe ;
26. Śmietana fix 10 g szt. 20 ;
27. Śmietana luz 30% opak. pojemnik zamknięty 5 l l 15 pojemnik typu wiaderko ;
28. Śmietana w aerozolu szt. 60 ;
29. Śmietanka do kawy 10g szt. 200 ;
30. Mleczko kokosowe 0,4 l szt 40 ;
31. Śmietana 33% 1 L szt 552 ;
32. Rolada – ser kozi 200g szt 10 ;
33. Ser smażony 200 g szt 25 ;
34. Ser biały ziarnisty 150 g szt 25 ;
35. Kefir 0,25 l szt 20 ;
36. Serek twarogowy 30 g szt. 344 ;
37. Mleko roślinne l 20 ;
38. Ser pleśniowy kg 5 srebrzysty ;
39. Ser błękitny wiórki kg 4 ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 54887,10 PLN

Część 12

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

WARZYWA I RYBY MROŻONE, OWOCE I WARZYWA PRZETWORZONE

1. Ananas 580 g szt 5 ;
2. Borowik kostki 2,5 kg szt 6 ;
3. Borowik połówki 2,5 kg szt 28 ;
4. Brokuł róża 2,5 kg szt 16 produkt I-klasy jakości ;
5. Brukselka 2,5 kg szt 10 ;
6. Brzoskwinie 850 g szt 5 ;
7. Bułka bankietowa szt 1100 ;
8. Ciast półfrancuskie mrożone kg 15 ;
9. Dorsz filet b/s kg 8 ;
10. Fasolka żółta 2,5 kg szt. 4 ;
11. Filet z sandacza mrożony kg 50 bez lodu ;
12. Flaki wołowe rosołowe 0,9 kg kg 10 typu abel ;
13. Flaki wołowe suche, krojone (mrożone) 2,5 kg kg 30 ;
14. Frytka prosta gruba 2,5 kg szt 10 9mm, produkt I-klasy jakości ;
15. Frytki Croquettes 2,5 szt. 5 ;
16. Frytki do steku „Belgijskie” 1 kg szt 10 gruba do steku, produkt I-klasy jakości ;
17. Frytki Julienne 2,5 kg szt 146 produkt I-klasy jakości ;
18. Frytki Wedges grube 2,5 kg szt 52 ćwiartki ze skórą, produkt I-klasy jakości ;
19. Frytki z batatów 2,5kg szt 26 ;
20. Frytura 22 l szt. 15 ;
21. Gratiny ziemniaczane 100g szt. 60 ;
22. Groszek 2,5 kg szt 12 Produkt I-gatunku ;
23. Groszek cukrowy w całości 1 kg szt 5 ;
24. Gruszka w syropie 850 g szt. 4 połówki ;
25. Halibut dzwonki kg 40 kalibrowany (szt ok. 200-220g) ;
26. Kalafior róża 2,5 kg szt 5 produkt I-klasy jakości ;
27. Kapary 720 g szt 22 ;
28. Kapary jabłkowe 1 l szt 10 ;
29. Kasztany 400 g op. szt. 10 ;
30. Koncentrat pomidorowy 1 l szt 5 ;
31. Koncentrat pomidorowy 200 g szt 20 koncentrat pomidorowy 30% pasteryzowany ;
32. Krewetki mrożone kg 30 ;
33. Kurki mrożone 2,5 kg szt 20 ;
34. Malina 2,5 kg szt 100 malina cała,produkt I-klasy jakości ;
35. Mango kostka mrożona kg 2 ;
36. Marchew młoda 2,5 kg mini szt 6 produkt I-klasy jakości ;
37. Marchew z groszkiem 2,5 kg szt 5 ;
38. Miruna filet ze skórą kg 15 ;
39. Morele suszone kg 4 ;
40. Ogórki konserwowe 1 kg szt 25 ;
41. Okoń nilowy filet kg 12 ;
42. Oliwki czarne 900 g szt 10 ;
43. Oliwki zielone 900 g szt 8 ;
44. Papryka konserwowa kg 5 ;
45. Pieczarki konserwowe 0,8 kg szt 10 ;
46. Pieczywo czosnkowe (36 szt w kartonie) op 18 ;
47. Pieporz zielony w zalewie 115 g szt 6 ;
48. Pomidory w puszce 1,5 kg szt 35 ;
49. Pstrąg patroszony z głową kg 10 ;
50. Rodzynki sułtańskie kg 15 produkt I-klasy jakości ;
51. Rydze kapelusze 2,5 kg szt 5 ;
52. Sos cytrynowo-maślany 750g szt. 1 ;
53. Szparagi mrożone białe kg 10 ;
54. Szparagi mrożone zielone kg 10 ;
55. Szparagi konserwowe 370 g szt 8 ;
56. Szpinak mrożony 2,5 kg szt 10 ;
57. Szyjki rakowe kg 8 ;
58. Śliwka Kalifornijska Nałęczowska kg 3 ;
59. Truskawka 2,5 kg szt 50 truskawka cała ;
60. Wiśnie drylowane 2,5 kg szt 2 ;
61. Włoszczyzna paski 2,5 kg szt. 3 ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 38737,57 PLN

Część 13

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE

1. Barszcz czerwony koncentrat 0,33 l szt. 80 ;
2. Borówka 300 g szt. 50 ;
3. Budyń bez cukru 35 g szt. 120 ;
4. Chrzan 860 g szt. 10 ;
5. Cukier 1 kg kg 270 ;
6. Cukier puder 500 g op 40 ;
7. Cukier trzcinowy 100 szt op. op 10 ;
8. Cukier cynamonowy 1 kg kg 6 ;
9. Cukier porcjowany 5g kg 30 opakowanie: 1000 szt ;
10. Cukier porcjowany 4g kg 30 opakowanie: 1000 szt ;
11. Czekolada gorzka 100 g szt. 20 min. 60% kakao ;
12. Delikat do drobiu 0,6 kg szt. 4 ;
13. Delikat do mięs 0,6 kg szt. 6 ;
14. Delikat grill do mięs 0,6 kg szt. 3 ;
15. Dżem 280 g szt. 10 ;
16. Dżem / powidła porcjowane 25 g szt. 1300 ;
17. Galaretka 75 g szt. 170 ;
18. Goździki 10 g szt. 50 ;
19. Grzyby suszone 20 g szt. 290 ;
20. Jałowiec mielony 200 g szt. 7 ;
21. Kakao 250 g szt. 2 ;
22. Kasza jęczmienna 1 kg kg 9 ;
23. Kasza manna 1 kg kg 3 ;
24. Ketchup 3000 g op 14 ;
25. Krakersy solone 180 g szt. 23 ;
26. Krem balsamiczny 0,5 l l 2 ;
27. Liść laurowy 200 g szt. 6 ;
28. Przyprawa do zup magii 1 l szt. 4 ;
29. Majeranek 0,5 kg szt. 4 ;
30. Majonez 700 ml szt. 41 ;
31. Makaron łazanki 250 g szt. 5 ;
32. Makaron penne 5000 g szt. 12 100% mąki durum ;
33. Makaron nitki 250 g szt. 20 ;
34. Makaron spaghetti 500 g szt. 3 100% mąki durum ;
35. Makaron muszelki 500 g szt. 3 ;
36. Makaron lazagne 500 g szt. 5 100% mąki durum ;
37. Makaron domowy 250 g szt. 100 ;
38. Makaron wstążki tagiatella 1500 g szt. 15 100% mąki durum ;
39. Makaron tagiatella z sepią 1500 g szt. 25 100% mąki durum ;
40. Makaron kokardki 1500 g szt. 8 100% mąki durum ;
41. Masa makowa 850 g kg 3 ;
42. Mąka tortowa 1 kg kg 315 ;
43. Mąka ziemniaczana kg 22 ;
44. Migdały płatki 600 g kg 6 ;
45. Miód 15 g szt. 1100 ;
46. Miód pszczeli 1000 g szt. 7 ;
47. Musztarda Francuska 185 g szt. 22 z gorczycą ;
48. Musztarda Stołowa 0,9 kg szt. 22 ;
49. Musztarda typu Dijon Oryginalna Francuska 215 g szt. 8 ;
50. Ocet 0,5 l szt. 50 ;
51. Ocet balsamiczny 0,5 l szt. 15 ;
52. Ocet winny 0,5 L/jabłkowy szt. 10 ;
53. Olej 5 l szt. 43 ;
54. Oliwa z oliwek virgine 1000 ml szt. 19 z pierwszego tłoczenia ;
55. Orzech włoski 1 kg szt. 11 ;
56. Papryka ostra 0,5 kg szt. 3 ;
57. Papryka słodka 0,5 kg szt. 3 ;
58. Papryka wędzona proszek 20 g szt. 5 ;
59. Pasty różne w tubkach szt. 10 ;
60. Pieprz kolorowy 0,8 kg szt. 4 ;
61. Pieprz biały mielony 0,5 kg szt. 2 ;
62. Pieprz czarny ziarnisty 1 kg szt. 1 ;
63. Pieprz mielony czarny 0,9 kg szt. 5 ;
64. Pieprz różowy (czerwony) ziarnisty 90 g szt. 40 ;
65. Pistacje 200 g szt. 3 ;
66. Płatki śniadaniowe 0,6 kg kg 9 ;
67. Pomidor suszony 900 g kg 20 ;
68. Proszek do pieczenia 30 g szt. 150 ;
69. Cukier waniliowy 30 g szt. 150 ;
70. Cynamon 100 g szt. 6 ;
71. Vegeta 1 kg szt. 20 ;
72. Rurki czekoladowe 800 g szt. 30 ;
73. Ryż długoziarnisty 1 kg kg 11 opakowanie w kg (nie w torebkach) ;
74. Ryż paraboliczny 1 kg kg 5 opakowanie w kg (nie w torebkach) ;
75. Ryż jaśminowy 1 kg kg 5 opakowanie w kg (nie w torebkach) ;
76. Ryż włoski arborio do risotto 0,5 kg kg 26 opakowanie w kg (nie w torebkach) ;
77. Sezam 200 g szt. 3 ;
78. Kucharek 1 kg szt. 25 ;
79. Syrop malinowy 0,5 l szt. 5 ;
80. Sok z limonki 0,5 l szt. 11 ;
81. Sos do deserów czekoladowy 1 l szt. 80 ;
82. Sos do deserów owocowy 1 l szt. 50 ;
83. Sos sałatkowo-ogrodowy 0,7 kg szt. 3 ;
84. Sos serowo-brokułowy 0,9 kg szt. 2 ;
85. Sos z zielonym pieprzem 0,85 kg szt. 1 ;
86. Sól 1 kg kg 75 ;
87. Sól peklowa 1 kg kg 18 ;
88. Syrop amaretto 0,7 l szt. 3 ;
89. Syrop waniliowy 0,7 l szt. 3 ;
90. Syrop mojito 0,7 l szt. 3 ;
91. Tymianek 300 g szt. 5 ;
92. Wafelek do lodów szt. 970 ;
93. Wafle serduszka 1 kg kg 5 ;
94. Rurki waflowe 1 kg kg 6 ;
95. Ziele angielskie 500 g szt. 6 ;
96. Żurawina suszona 1 kg szt. 10 ;
97. Żelatyna 1 kg szt. 5 ;
98. Żurawina 314 ml szt. 90 ;
99. Bazylia 250 g szt. 3 ;
100. Czereśnie koktajlowe 370 g szt. 3 ;
101. Czosnek granulowany 0,5 kg szt. 3 ;
102. Estragon 10 g szt. 10 ;
103. Fasola "Jaś" kg 4 ;
104. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 15 ;
105. Kwasek cytrynowy 0.5 kg szt. 4 ;
106. Oregano 250 g szt. 5 ;
107. Jałowiec owoc 125 g szt. 12 ;
108. Pieprz cytrynowy 900 g szt. 1 ;
109. Pierożki Raviolli 250 g kg 5 ;
110. Wiśnie w syropie 200 g szt. 10 ;
111. Posypka cukiernicza 80 g szt. 5 ;
112. Przyprawa gyros 0,5 kg szt. 4 ;
113. Chałwa 250 g szt. 15 ;
114. Rozmaryn 500 g szt. 3 ;
115. Słone paluszki 100 g szt. 20 ;
116. Syrop Grenadina 0,5 l szt. 4 ;
117. Tabasco 50/60 ml szt. 4 ;
118. Tortellini 250 g szt. 4 ;
119. Wiśnie drylowane 720 g szt. 5 ;
120. Zioła prowansalskie 500 g szt. 4 ;
121. Chili 20 g szt. 12 ;
122. Curry 20 g szt. 10 ;
123. Kasza pęczak 1 kg szt. 5 ;
124. Sól morska w płatkach (biała) kg 4 typu Maldon ;
125. Sos z chilli 200 g szt. 6 ;
126. Cieciorka konserwowa 400 g szt. 4 ;
127. Sos miodowo-musztardowy 1 l szt. 2 ;
128. Marynata do drobiu 700 g szt. 2 ;
129. Marynata do wieprzowiny 750 g szt. 5 ;
130. Marynata do wołowiny 750 g szt. 2 ;
131. Primerba czerwona pesto 340 g szt. 1 ;
132. Peperoni papryczki 1,5 kg szt. 3 ;
133. Pikantny sos chilli i pomidorowy 1 l szt. 2 ;
134. Chrzan vasabi zielony 170 g szt. 8 ;
135. Olej sezamowy 1000 ml szt. 3 ;
136. Olej truflowy 250 ml szt. 42 ;
137. Gwiazdka anyżu 200 g szt. 10 ;
138. Nasiona słonecznika łusk. 1 kg szt. 5 ;
139. Tortilla pszenna 200 g op 28 5 szt w opakowaniu ;
140. Jabłka prażone 900 ml szt. 230 nie mus, jabłka w kawałkach ;
141. Kawa mielona 0,5 kg kg 17 100% Arabica 0% Robusta ;
142. Kawa rozpuszczalna 200 g kg 12 w 100% z ziaren kawy ;
143. Kawior czerwony 80 g szt. 6 słoik ;
144. Kawior czarny 80 g szt. 6 słoik ;
145. Sos sałatkowy Cesar 1 l szt. 30 ;
146. Sos sojowy 150 ml szt. 20 ;
147. Soczewica zielona 1 kg kg 5 ;
148. Imbir mielony 30g szt. 26 ;
149. Kmin ziarno 20g szt. 10 ;
150. Sos barbecue 1l szt. 3 ;
151. Gałka muszkatałowa 20g szt. 12 ;
152. Czarnuszka nasiona 200 g szt. 10 ;
153. Panierka do mięs, ryb i warzyw 3 kg szt. 28 z aromatem papryki ;
154. Lubczyk suszony 8 g szt. 20 ;
155. Ciecierzyca kg 5 ;
156. Creme Brulee l 12 ;
157. Crunchy kg 9 ;
158. Drożdże suszone 30 g szt. 70 ;
159. Figa szt. 60 ;
160. Frużelina 380 g szt. 64 ;
161. Imbir marynowany do sushi 190 g szt. 3 ;
162. Kluski śląskie kg 50 ;
163. Kmin rzymski mielony 15 g szt. 10 ;
164. Kolendra świeża doniczka szt. 21 ;
165. Kurkuma 20 g szt. 10 ;
166. Makaron ryżowy kg 3 ;
167. Maślaki konserwowe 850 g szt. 8 ;
168. Nutella 15 g szt. 600 ;
169. Pałeczki czekoladowe 125 g szt. 26 ;
170. Pasztet 50 g szt. 70 ;
171. Physalis szt. 85 ;
172. Rama do smażenia l 2 ;
173. Ryż czerwony kg 10 ;
174. Sałatka z wodorostów 150 g szt. 3 ;
175. Serek czekoladowy 30 g szt. 20 ;
176. Soczewica czarna kg 25 ;
177. Vol-Au-Vent szt. 250 ;
178. Wafle Grześki 36 g szt. 37 ;
179. Wafle miseczki szt. 250 ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 45868,42 PLN

Część 14

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

PIECZYWO

1. Bułka duża szt. 320 ;
2. Bułka mała 50 g szt. 1700 ;
3. Bułka tarta kg 20 ;
4. CHLEB bezglutenowy szt. 5 ;
5. Chleb ciemny żytni 400g szt. 80 ;
6. Chleb do żuru szt. 50 ;
7. Chleb graham szt. 60 ;
8. Chleb razowy szt. 75 ;
9. Chleb słonecznikowy szt. 45 ;
10. Chleb tostowy szt. 21 ;
11. Chleb typu pumpernikiel kg 5 ;
12. Chleb wiejski 1,5 kg szt. 14 ;
13. Chleb wieloziarnisty szt. 40 ;
14. Chleb zwykły 550 g szt. 820 ;
15. Chleb zwykły krojony 550 g szt. 100 ;
16. Chleb żytni szt. 80 ;
17. Groszek ptysiowy kg 5 ;
18. Drożdżówka szt. 400 ;
19. Bułka do hamburgerów szt. 25 ;
20. Zakwas do żuru l 60 ;
Uwaga! dostawa od 1szt/1 op./1l/0,5 kg, dostarczana będzie każda ilość zamówionego asortymentu

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 9519,20 PLN

Część 15

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

WINA

1. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) białe półsłodkie szt. 30 butelka 0,75 l ;
2. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy, Grecja) czerwone półsłodkie szt. 10 butelka 0,75 l ;
3. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne szt. 20 butelka 0,75 l ;
4. Wino stołowe (Włochy, Francja, Hiszpania) czerwone półwytrawne szt. 20 butelka 0,75 l ;
5. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) białe wytrawne szt. 41 butelka 0,75 l ;
6. Wino stołowe (Hiszpania, Włochy) czerwone wytrawne szt. 8 butelka 0,75 l ;
7. Wino szczepu Viura białe wytrawne szt. 8 butelka 0,75 l ;
8. Wino szczepu Tempranillo czerwone wytrawne szt. 10 butelka 0,75 l ;
9. Riesling wino białe wytrawne szt. 6 butelka 0,75 l ;
10. Wino szczepu Sauvignon białe wytrawne szt. 30 butelka 0,75 l ;
11. Wino szczepu Cabernet Sauvignon czerwone wytrawne szt. 33 butelka 0,75 l ;
12. AOC Bordeaux Francja białe wytrawne szt. 10 butelka 0,75 l ;
13. AOC Bordeaux Francja czerwone wytrawne szt. 37 butelka 0,75 l ;
14. AOC Cotes Rhone Francja białe wytrawne szt. 8 butelka 0,75 l ;
15. AOC Cotes Rhone Francja czerwone wytrawne szt. 8 butelka 0,75 l ;
16. Wino szczep Chardonnay białe wytrawne szt. 6 butelka 0,75 l ;
17. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne szt. 18 butelka 0,75 l ;
18. Wino szczepowe Reserva (Australia, Argentyna, Chile) białe wytrawne szt. 12 butelka 0,75 l ;
19. Wino szczepowe (Hiszpania, Włochy, Chile, Francja) białe półwytrawne szt. 24 butelka 0,75 l ;
20. Wino szczepu Shiraz czerwone wytrawne szt. 6 butelka 0,75 l ;
21. Wino szczepu Merlot czerwone wytrawne szt. 51 butelka 0,75 l ;
22. Wino szczepowe (Hiszpania, Włochy, Chile, Francja) czerwone półwytrawne szt. 24 butelka 0,75 l ;
23. Champagne Francja biały wytrawny szt. 3 butelka 0,75 l ;
24. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe półwytrawne szt. 24 butelka 0,75 l ;
25. Wino musujące (Włochy, Francja, Hiszpania) białe wytrawne szt. 18 butelka 0,75 l ;
26. Wino białe wytrawne Chabilis (Francja,burgundia) szt. 6 butelka 0,75 l ;
27. Wino czerwone wytrawne Chianti Classico (Toskania) szt. 6 butelka 0,75 l ;
28. Wino czerwone wytrawne Chianti Riserva (Toskania) szt. 6 butelka 0,75 l ;
29. Wino musujące białe półsłodkie szt. 6 butelka 0,75 l ;
30. Wytrawne wyraziste wino hiszpańskie czerwone z regionu Rioja leżakowane w beczce dębowej minimum 20 miesięcy (Hiszpania) szt. 6 butelka 0,75 l ;
31. Wytrawne lekkie wino ze szczepu Albarino (Hiszpania) szt. 6 butelka 0,75 l ;
32. Wytrawne lekkie wino ze szczepu Sauvignon Blanc (Nowa Zelandia) szt. 12 butelka 0,75 l ;
33. Wytrawne wino ze szczepu Malbec (Argentyna) szt. 6 butelka 0,75 l ;
34. Wytrawne wino czerwone gastronomiczne o pojemności od 0,1875 l do 0,2 l (Francja) szt. 12 butelka od 0,1875 l do 0,2 l ;
35. Wytrawne wino białe gastronomiczne o pojemności od 0,1875 l do 0,2 l (Francja) szt. 12 butelka od 0,1875 l do 0,2 l ;
36. Wytrawne wino z regionu Navarra leżakujące w beczce dębowej minimum 9 miesięcy (Hiszpania) szt. 6 butelka 0,75 l ;
37. AC Cotes Rhone białe wytrawne (Francja) szt. 24 butelka 0,75 l ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 15963,84 PLN

Część 16

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

HERBATA

1. Herbata czarna Cejlońska op. 1000 kopert op 2 każdy woreczek herbaty zapakowany w indywidualnej kopercie, kraj pochodzenia: Sri Lanka, skład: 100% czarna herbata cejlońska, zebrana i zapakowana w Sri Lance (Cejlon) ;
2. Herbata czarna z aromatem miodu i imbiru op. 25 kopert op 3 zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat miodu: 3,5%, aromat imbiru: 2,5%, opakowanie: 25 torebek 1g zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
3. Herbata Earl Grey op. 100 kopert op 2 herbata czarna cejlońska aromatyzowana olejkiem z pomarańczy bergamoty, 100 torebek ekspresowych z zawieszką w indywidualnych kopertach, kraj pochodzenia: Sri Lanka ;
4. Herbata miętowa op. 25 kopert op 4 herbata czarna cejlońska z aromatem mięty min. 5,7%, 25 torebek ekspresowych 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
5. Herbata mango i truskawka op. 25 kopert op 3 czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki i mango, 25 torebek ekspresowych 2g z etykietą zapakowanych w koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
6. Herbata waniliowa op. 25 kopert op 2 herbata czarna cejlońska z aromatem wanilii, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
7. Herbata maracuja, granat i wiciokrzew op. 25 kopert op 4 herbata czarna cejlońska z aromatem maracui, granatu i wiciokrzewu, 25 torebek ekspresowych 2g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
8. Herbata - mieszanka owocowo-ziołowa z przyprawami op. 25 kopert op 3 mieszanka owocowo-ziołowa z aromatem malin, pomarańczy, truskawek i cynamonu, 25 torebek ekspresowych 1,5g zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
9. Herbata czarna Cejlońska op. 100 kopert op 10 skład: 100% czysta cejlońska czarna herbata bez dodatków, kraj pochodzenia: Sri Lanka region Uva, Dimbula, Nuwara Eliya, zebrana i zapakowana w Republice Sri Lanki (Cejlon), 100 torebek ekspresowych 2g z etykietą w indywidualnych kopertach. ;
10. Herbata zielona op. 100 kopert op 2 naturalna cejlońska zielona herbata, bez dodatków, 100 torebek 1,5g z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
11. Herbata truskawkowa op. 25 kopert op 3 czarna herbata cejlońska z aromatem truskawki, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
12. Herbata brzoskwiniowa op. 25 kopert op 2 czarna herbata cejlońska z aromatem brzoskwini, 25 torebek ekspresowych z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
13. Herbata czerwona Pu-erh op. 20 kopert op 2 naturalna czerwona herbata bez dodatków, 20 torebek ekspresowych z zawieszką zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
16. Herbata czarna z aromatem pomarańczy i gruszki op. 25 kopert op 3 zawartość: czarna herbata cejlońska, aromat pomarańczy: 4%, aromat gruszki: 2%, opakowanie: 25 torebek 2g z etykietą zapakowanych w indywidualne koperty, kraj pochodzenia: Sri Lanka. ;
17. Zielona herbata z kwiatami jaśminu op. 20 kopert op 4 zawartość: chińska zielona herbata, płatki jaśminu: 1%, opakowanie: 20 stożkowych torebek 2g zapakowanych we folię. ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 1994,00 PLN

Część 17

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

JAJA

1. Jaja kl. L szt. 8000 ;
2. Jaja z wolnego wybiegu szt. 1000 ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 5600,00 PLN

Część 18

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

WĘDLINY

1. Kabanos wieprzowy kg 13 ;
2. Kiełbasa biała kg 15 min.80% mięsa ;
3. Kiełbasa myśliwska kg 8 min. 80% mięsa ;
4. Kiełbasa śląska kg 22 min. 80% mięsa ;
5. Parówki wieprzowe cienkie kg 30 pakowane próżniowo po 2 szt, min. 90% mięsa ;
6. Szynka gotowana kg 60 min. 90% mięsa szynki ;
7. Kaszanka kg 19 ;
8. Krakowska sucha kg 10 ;
9. Szynka konserwowa kg 20 min. 80% mięsa, nie mielonka ;
10. Szynka z tłuszczykiem kg 40 min. 90% mięsa szynki ;
11. Salami z pieprzem kg 18 ;
12. Kiełbaski śląskie cienkie kg 90 ;
13. Szynka chorizo kg 3 ;
14. Półgęsek wędzony kg 8 ;
15. Kabanosy z gęsi kg 5 ;
16. Boczek wędzony kg 44 ;
17. Rama schabu wędzonego kg 10 ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 11963,00 PLN

Część 19

4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

KAWA

1. Kawa w nabojach szt. 1500 w nabojach plastikowych dedykowanych do ekspresu do kawy LAVAZZA Espresso point ;
2. Kawa ziarnista 1 kg kg 140 70% arabica, 30% robusta ;
3. Czekolada gęsta gastronomiczna 1 kg kg 18 gęsta gastronomiczna, min. 30% kakao ;
3. Czekolada gęsta gastronomiczna 1 kg kg 18 gęsta gastronomiczna, min. 30% kakao ;

4.5.3.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne

4.5.5.) Wartość części: 10100,80 PLN

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA

Część 1

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 2

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 3

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Art. 255 ust. 3 ustawy Pzp - Cena lub koszt najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, chyba że zamawiający może zwiększyć tę kwotę do ceny lub kosztu najkorzystniejszej oferty

SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

Część 4

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 4)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 5

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 5)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 6

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 6)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 7

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 7)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 8

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 8)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 9

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 9)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 10

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 10)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Art. 255 ust. 3 ustawy Pzp - Cena lub koszt najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, chyba że zamawiający może zwiększyć tę kwotę do ceny lub kosztu najkorzystniejszej oferty

SEKCJA VI OFERTY (dla części 10)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

Część 11

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 11)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 12

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 12)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 3 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Art. 255 ust. 3 ustawy Pzp - Cena lub koszt najkorzystniejszej oferty lub oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia, chyba że zamawiający może zwiększyć tę kwotę do ceny lub kosztu najkorzystniejszej oferty

SEKCJA VI OFERTY (dla części 12)

6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1

6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1

6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 1

Część 13

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 13)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 14

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 14)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 15

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 15)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 16

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 16)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 17

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 17)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 18

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 18)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Część 19

SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 19)

5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się unieważnieniem

5.2.) Podstawa prawna unieważnienia postępowania: art. 255 pkt 1 ustawy

5.2.1.) Przyczyna unieważnienia postępowania:

Unieważnienie części postępowania zgodnie z art. 255 pkt 1 ustawy PZP. Nie wpłynęła żadna oferta.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.