eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BytońPrzygotowanie i dostarczenie posiłków z podziałem na 2 części.



Ogłoszenie z dnia 2024-08-01


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Przygotowanie i dostarczenie posiłków z podziałem na 2 części.

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: GMINA BYTOŃ

1.2.) Oddział zamawiającego: BYTOŃ

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 910866620

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: 72

1.4.2.) Miejscowość: Bytoń

1.4.3.) Kod pocztowy: 88-231

1.4.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL619 - Włocławski

1.4.7.) Numer telefonu: 54285137

1.4.8.) Numer faksu: 542851377

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: inwestycje@ugbyton.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: ugbyton.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00440049

2.2.) Data ogłoszenia: 2024-08-01

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2024/BZP 00439242

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.8. Sposób oceny ofert (Część 1)

Przed zmianą:
1. Przy wyborze oferty najkorzystniejszej dla każdej części Zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami oceny ofert:
1) „Cena” – C;
2) „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków” - M.
2. Powyższym kryteriom Zamawiający przypisał następujące znaczenie:
Kryterium Waga (%) Liczba punktów Sposób oceny wg wzoru

Cena
60 %
60 Cena najtańszej oferty
C = ---------------------------------------- x 60 pkt
Cena badanej oferty

Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków
40%
40
a) do 15 km – 40 pkt,
b) powyżej 25 km do 30 km – 30 pkt,
c) powyżej 30 km do 40 km – 20 pkt,
d) powyżej 40 km – 10 pkt.

Razem
100%
100
--------------------------------------------------
3. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona według poniższego wzoru:
L = C + M
gdzie:
L – całkowita liczba punktów,
C – punkty uzyskane w kryterium „Cena”,
M – punkty uzyskane w kryterium „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków”.
4. Ocena punktowa w kryterium „Cena” dokonana zostanie na podstawie całkowitej ceny oferty brutto wskazanej przez Wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.
5. Ocena punktowa w kryterium „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków” dokonana zostanie według zasad opisanych w tabeli powyżej na podstawie mi wskazanego przez Wykonawcę w formularzu oferty a) do 15k m , b) powyżej 25 km do 30 km, c) powyżej 30 km do 40 km, d) powyżej 40 km.(odległość należy mierzyć do miejsca dostarczania posiłków tj. Morzyce 27, 88-231 Bytoń)
6. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
7. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta odpowiadać będzie wszystkim wymaganiom przedstawionym w ustawie PZP oraz w SWZ i zostanie oceniona jako najkorzystniejsza w oparciu o podane kryteria wyboru.
8. Jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający wybiera spośród tych ofert ofertę, która otrzymała najwyższą ocenę w kryterium o najwyższej wadze.

Po zmianie:
1. Przy wyborze oferty najkorzystniejszej dla każdej części Zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami oceny ofert:
1) „Cena” – C;
2) „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków” - M.
2. Powyższym kryteriom Zamawiający przypisał następujące znaczenie:
Kryterium Waga (%) Liczba punktów Sposób oceny wg wzoru

Cena
60 %
60 Cena najtańszej oferty
C = ---------------------------------------- x 60 pkt
Cena badanej oferty

Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków
40%
40
a) do 25 km – 40 pkt,
b) powyżej 25 km do 30 km – 30 pkt,
c) powyżej 30 km do 40 km – 20 pkt,
d) powyżej 40 km – 10 pkt.

Razem
100%
100
--------------------------------------------------
3. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona według poniższego wzoru:
L = C + M
gdzie:
L – całkowita liczba punktów,
C – punkty uzyskane w kryterium „Cena”,
M – punkty uzyskane w kryterium „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków”.
4. Ocena punktowa w kryterium „Cena” dokonana zostanie na podstawie całkowitej ceny oferty brutto wskazanej przez Wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.
5. Ocena punktowa w kryterium „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków” dokonana zostanie według zasad opisanych w tabeli powyżej na podstawie mi wskazanego przez Wykonawcę w formularzu oferty a) do 15k m , b) powyżej 25 km do 30 km, c) powyżej 30 km do 40 km, d) powyżej 40 km.(odległość należy mierzyć do miejsca dostarczania posiłków tj. Morzyce 27, 88-231 Bytoń)
6. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
7. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta odpowiadać będzie wszystkim wymaganiom przedstawionym w ustawie PZP oraz w SWZ i zostanie oceniona jako najkorzystniejsza w oparciu o podane kryteria wyboru.
8. Jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający wybiera spośród tych ofert ofertę, która otrzymała najwyższą ocenę w kryterium o najwyższej wadze.

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.3.8. Sposób oceny ofert (Część 2)

Przed zmianą:
1. Przy wyborze oferty najkorzystniejszej dla każdej części Zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami oceny ofert:
1) „Cena” – C;
2) „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków” - M.
2. Powyższym kryteriom Zamawiający przypisał następujące znaczenie:
Kryterium Waga (%) Liczba punktów Sposób oceny wg wzoru

Cena
60 %
60 Cena najtańszej oferty
C = ---------------------------------------- x 60 pkt
Cena badanej oferty

Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków
40%
40
a) do 15 km – 40 pkt,
b) powyżej 25 km do 30 km – 30 pkt,
c) powyżej 30 km do 40 km – 20 pkt,
d) powyżej 40 km – 10 pkt.

Razem
100%
100
--------------------------------------------------
3. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona według poniższego wzoru:
L = C + M
gdzie:
L – całkowita liczba punktów,
C – punkty uzyskane w kryterium „Cena”,
M – punkty uzyskane w kryterium „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków”.
4. Ocena punktowa w kryterium „Cena” dokonana zostanie na podstawie całkowitej ceny oferty brutto wskazanej przez Wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.
5. Ocena punktowa w kryterium „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków” dokonana zostanie według zasad opisanych w tabeli powyżej na podstawie mi wskazanego przez Wykonawcę w formularzu oferty a) do 15k m , b) powyżej 25 km do 30 km, c) powyżej 30 km do 40 km, d) powyżej 40 km.(odległość należy mierzyć do miejsca dostarczania posiłków tj. Morzyce 27, 88-231 Bytoń)
6. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
7. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta odpowiadać będzie wszystkim wymaganiom przedstawionym w ustawie PZP oraz w SWZ i zostanie oceniona jako najkorzystniejsza w oparciu o podane kryteria wyboru.
8. Jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający wybiera spośród tych ofert ofertę, która otrzymała najwyższą ocenę w kryterium o najwyższej wadze.

Po zmianie:
1. Przy wyborze oferty najkorzystniejszej dla każdej części Zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami oceny ofert:
1) „Cena” – C;
2) „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków” - M.
2. Powyższym kryteriom Zamawiający przypisał następujące znaczenie:
Kryterium Waga (%) Liczba punktów Sposób oceny wg wzoru

Cena
60 %
60 Cena najtańszej oferty
C = ---------------------------------------- x 60 pkt
Cena badanej oferty

Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków
40%
40
a) do 25 km – 40 pkt,
b) powyżej 25 km do 30 km – 30 pkt,
c) powyżej 30 km do 40 km – 20 pkt,
d) powyżej 40 km – 10 pkt.

Razem
100%
100
--------------------------------------------------
3. Całkowita liczba punktów, jaką otrzyma dana oferta, zostanie obliczona według poniższego wzoru:
L = C + M
gdzie:
L – całkowita liczba punktów,
C – punkty uzyskane w kryterium „Cena”,
M – punkty uzyskane w kryterium „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków”.
4. Ocena punktowa w kryterium „Cena” dokonana zostanie na podstawie całkowitej ceny oferty brutto wskazanej przez Wykonawcę w ofercie i przeliczona według wzoru opisanego w tabeli powyżej.
5. Ocena punktowa w kryterium „Odległość od miejsca przygotowania/wytwarzania posiłków” dokonana zostanie według zasad opisanych w tabeli powyżej na podstawie mi wskazanego przez Wykonawcę w formularzu oferty a) do 15k m , b) powyżej 25 km do 30 km, c) powyżej 30 km do 40 km, d) powyżej 40 km.(odległość należy mierzyć do miejsca dostarczania posiłków tj. Morzyce 27, 88-231 Bytoń)
6. Punktacja przyznawana ofertom w poszczególnych kryteriach będzie liczona z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku. Najwyższa liczba punktów wyznaczy najkorzystniejszą ofertę.
7. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy, którego oferta odpowiadać będzie wszystkim wymaganiom przedstawionym w ustawie PZP oraz w SWZ i zostanie oceniona jako najkorzystniejsza w oparciu o podane kryteria wyboru.
8. Jeżeli nie można wybrać najkorzystniejszej oferty z uwagi na to, że dwie lub więcej ofert przedstawia taki sam bilans ceny i innych kryteriów oceny ofert, Zamawiający wybiera spośród tych ofert ofertę, która otrzymała najwyższą ocenę w kryterium o najwyższej wadze.

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA VIII - PROCEDURA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.1. Termin składania ofert

Przed zmianą:
2024-08-08 11:00

Po zmianie:
2024-08-09 11:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.3. Termin otwarcia ofert

Przed zmianą:
2024-08-08 12:00

Po zmianie:
2024-08-09 12:00

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.