Og³oszenie z dnia 2023-10-16
Powi±zane og³oszenia:
- 2023/BZP 00411204/01 - Og³oszenie z dnia 2023-09-25
Og³oszenie o wyniku postêpowania
Dostawy
Dostawa ziemniaków i warzyw do Zak³adu Karnego we W³odawie
SEKCJA I - ZAMAWIAJ¡CY
1.1.) Rola zamawiaj±cego
Postêpowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiaj±cego1.2.) Nazwa zamawiaj±cego: Zak³ad Karny we W³odawie
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000320934
1.5) Adres zamawiaj±cego
1.5.1.) Ulica: ¯o³nierzy Win 19
1.5.2.) Miejscowo¶æ: W³odawa
1.5.3.) Kod pocztowy: 22-200
1.5.4.) Województwo: lubelskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL811 - Bialski
1.5.7.) Numer telefonu: 825726810
1.5.8.) Numer faksu: 825725328
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: zk_wlodawa@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiaj±cego: https://www.sw.gov.pl/jednostka/zaklad-karny-we-wlodawie
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postêpowania:
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-2778fabd-5b82-11ee-a60c-9ec5599dddc11.7.) Rodzaj zamawiaj±cego: Zamawiaj±cy publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka bud¿etowa
1.8.) Przedmiot dzia³alno¶ci zamawiaj±cego: Porz±dek i bezpieczeñstwo publiczne
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Og³oszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Og³oszenie dotyczy us³ug spo³ecznych i innych szczególnych us³ug: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa ziemniaków i warzyw do Zak³adu Karnego we W³odawie2.4.) Identyfikator postêpowania: ocds-148610-2778fabd-5b82-11ee-a60c-9ec5599dddc1
2.5.) Numer og³oszenia: 2023/BZP 00445577
2.6.) Wersja og³oszenia: 01
2.7.) Data og³oszenia: 2023-10-16
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zosta³y ujête w planie postêpowañ: Tak
2.9.) Numer planu postêpowañ w BZP: 2023/BZP 00010436/05/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postêpowañ:
1.2.7 Warzywa pó¼ne
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa by³o poprzedzone og³oszeniem o zamówieniu/og³oszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Nie
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstaw± prawn± Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: D/KW.2232.10.2023.AK
4.2.) Zamawiaj±cy udziela zamówienia w czê¶ciach, z których ka¿da stanowi przedmiot odrêbnego postêpowania: Tak
4.3.) £±czna warto¶æ poszczególnych czê¶ci zamówienia: 234253,00 PLN
4.3.1) Warto¶æ zamówienia stanowi±cego przedmiot tego postêpowania (bez VAT): 223098,10 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Czê¶æ 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Burak czerwony Burak czerwony – odmiana jadalna – musi byæ zdrowy, jêdrny, bez li¶ci i czysty (niemyty). Minimalna ¶rednica: 50 mm.Cechy wykluczaj±ce: Nadgni³y, zaparzony, zmarzniêty, zaple¶nia³y, obcy smak i zapach, zwiêdniêty, uszkodzony mechanicznie b±d¼ przez choroby lub szkodniki;
Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg kg 9000
Cebula Cebula z ³usk± – do bezpo¶redniego spo¿ycia – musi byæ zdrowa, jêdrna, bez szczypioru i czysta. Minimalna ¶rednica: 50 mm.
Cechy wykluczaj±ce: Nadgni³a, zmarzniêta, zaparzona, zaple¶nia³a, obcy smak i zapach, uszkodzona przez choroby lub szkodniki; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg kg 6000
Marchew Marchew – odmiana jadalna do bezpo¶redniego spo¿ycia – musi byæ zdrowa, ¶wie¿a, bez naci, jêdrna i czysta (niemyta).
Cechy wykluczaj±ce: Nadgni³a, zmarzniêta, zaparzona, zaple¶nia³a, obcy smak i zapach, zwiêdniêta, uszkodzona mechanicznie b±d¼ przez choroby lub szkodniki;
Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg kg 16000
Pietruszka korzeñ Pietruszka– odmiana jadalna do bezpo¶redniego spo¿ycia – musi byæ zdrowa, ¶wie¿a, bez naci, jêdrna i czysta (niemyta).
Cechy wykluczaj±ce: Nadgni³a, zmarzniêta, zaparzona, zaple¶nia³a, obcy smak i zapach, zwiêdniêta, uszkodzona mechanicznie b±d¼ przez choroby lub szkodniki;
Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg kg 800
Seler korzeñ ¦wie¿y seler, zdrowy, czysty, suchy. Jednolity odmianowo w ka¿dej dostawie, o ¶rednicy 7 - 10 cm bez ¶ladów uszkodzeñ mechanicznych.
Opakowanie zbiorcze: w workach siatkowych z tworzywa sztucznego 10 -25 kg kg 1000
Kapusta bia³a Kapusta – odmiana jadalna do bezpo¶redniego spo¿ycia – musi byæ zdrowa, jêdrna, czysta i niepopêkana.
Cechy wykluczaj±ce: Zaparzona, zmarzniêta, obcy smak i zapach, nadgnita, zaple¶nia³a, obecno¶æ szkodników i ich pozosta³o¶ci; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg
kg 7000 03221410-3
Kapusta czerwona Kapusta – odmiana jadalna do bezpo¶redniego spo¿ycia – musi byæ zdrowa, jêdrna, czysta i niepopêkana.
Cechy wykluczaj±ce: Zaparzona, zmarzniêta, obcy smak i zapach, nadgnita, zaple¶nia³a, obecno¶æ szkodników i ich pozosta³o¶ci; Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy do 25 kg
Jab³ka Jab³ko – do bezpo¶redniego spo¿ycia – musi byæ zdrowe, ¶wie¿e, jêdrne i czyste. Gramatura: 150-200 g/szt.
Cechy wykluczaj±ce: Zaparzone, zmarzniête, obcy smak i zapach, nadgnite, zaple¶nia³e, obecno¶æ szkodników i ich pozosta³o¶ci, uszkodzone mechanicznie;
Opakowanie: Skrzynka lub worek raszlowy/siatkowy do 15 kg kg 6000
Czosnek ¶wie¿y bez widocznych ¶ladów uszkodzeñ.
Cechy wykluczaj±ce: Zaparzone, zmarzniête, obcy smak i zapach, nadgnite, zaple¶nia³e, obecno¶æ szkodników i ich pozosta³o¶ci, uszkodzone mechanicznie;
Opakowanie: Skrzynka lub worek raszlowy/siatkowy do 15 kg 300
Pieczarki dostarczane w stanie ¶wie¿ym z zamkniêtym kapeluszem (o ¶rednicy 30-65 mm), okr±g³e lub pó³koliste, jêdrne, zdrowe, ca³e czyste nieuszkodzone, barwa: kapelusz po zewnêtrznej stronie bia³y, bia³o kremowy, centkowane lekko br±zowy, smak i zapach charakterystyczny dla pieczarki, sortowane o zbli¿onej wielko¶ci, bez uszkodzeñ mechanicznych i biologicznych, niezarobaczywione odmiana jednorodna przy ka¿dej dostawie.
Cechy wykluczaj±ce: Zaparzone, zmarzniête, obcy smak i zapach, nadgnite, zaple¶nia³e, obecno¶æ szkodników i ich pozosta³o¶ci, uszkodzone mechanicznie;
Opakowanie: Skrzynka lub worek raszlowy/siatkowy do 15 kg 1000
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 03221111-7 - Burak æwik³owy
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 108253,00 PLN
Czê¶æ 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Ziemniak jadalny Ziemniak – odmiana jadalna i jednorodna przy ka¿dej dostawie – musi byæ zdrowy, jêdrny i czysty (niemyty). Minimalna ¶rednica: 50 mmCechy wykluczaj±ce: Zaparzony, obcy smak i zapach, nadgnity, zaple¶nia³y, uszkodzony mechanicznie, obecno¶æ szkodników i ich pozosta³o¶ci;
Opakowanie: Worek raszlowy/siatkowy od 15 do 25 kg kg 68000
4.5.3.) G³ówny kod CPV: 03212100-1 - Ziemniaki
4.5.5.) Warto¶æ czê¶ci: 126000,00 PLN
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA
Czê¶æ 1
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 1)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 3
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 106500,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 167400,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 106500,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 1)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gospodarstwo Rolne Mariusz Wo¼niak
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 6621600219
7.3.3) Ulica: Sokolina 19a
7.3.4) Miejscowo¶æ: Sokolina
7.3.5) Kod pocztowy: 28-506
7.3.6.) Województwo: ¶wiêtokrzyskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
GOSPODARSTWO ROLNE WO¬NIAK MARIUSZ
jakie przetargi wygra³a firma
GOSPODARSTWO ROLNE WO¬NIAK MARIUSZ
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-10-16
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 106500,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-10-16 do 2024-06-30Czê¶æ 2
SEKCJA V ZAKOÑCZENIE POSTÊPOWANIA (dla czê¶ci 2)
5.1.) Postêpowanie zakoñczy³o siê zawarciem umowy albo uniewa¿nieniem postêpowania: Postêpowanie/cze¶æ postêpowania zakoñczy³a siê zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla czê¶ci 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 4
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od M¦P: 4
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwach EOG innych ni¿ pañstwo zamawiaj±cego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzib± w pañstwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawieraj±cych ra¿±co nisk± cenê lub koszt: 1
6.2.) Cena lub koszt oferty z najni¿sz± cen± lub kosztem: 87720,00 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwy¿sz± cen± lub kosztem: 190400,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 87720,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcjê elektroniczn±: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofert± wariantow±: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla czê¶ci 2)
7.1.) Czy zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielko¶æ przedsiêbiorstwa wykonawcy: Mikro przedsiêbiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Gospodarstwo Rolno Sadownicze Piotr G³usiec
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 7171677517
7.3.3) Ulica: Gr±dy 10
7.3.4) Miejscowo¶æ: Gr±dy 10
7.3.5) Kod pocztowy: 24-350
7.3.6.) Województwo: lubelskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
GOSPODARSTWO ROLNO-SADOWNICZE PIOTR G£USIEC
jakie przetargi wygra³a firma
GOSPODARSTWO ROLNO-SADOWNICZE PIOTR G£USIEC
SEKCJA VIII UMOWA (dla czê¶ci 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2023-10-16
8.2.) Warto¶æ umowy/umowy ramowej: 87720,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2023-10-16 do 2024-06-30INNE PRZETARGI Z W£ODAWY
wiêcej: przetargi w W³odawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych do Szko³y Podstawowej im. Henryka Sienkiewicza w Kamionnie w 2025 r.
- Sukcesywne dostawy ¿ywno¶ci na potrzeby Szko³y Podstawowej Nr 280 w Warszawie
- Dostawa warzyw i owoców na potrzeby warsztatu gastronomicznego Powiatowego Centrum Integracji Spo³ecznej w Legionowie
- Sukcesywna dostawa warzyw i owoców, mro¿onek, jaj i ryb dla Domu Pomocy Spo³ecznej w Strzelcach Op. z fili± w Szymiszowie i fili± w Le¶nicy ul. Stra¿acka 8 na rok 2025
- Dostawa ró¿nych artyku³ów spo¿ywczych do Szko³y Podstawowej Nr 3 im. Marii Konopnickiej w £ochowie w 2025 r.
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych do ¯³obka w Centrum Ma³ego Dziecka i Rodziny w Sêpólnie Krajeñskim w roku 2025
wiêcej: Ziemniaki »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.