Ogłoszenie z dnia 2024-08-07
Powiązane ogłoszenia:
- 2024/BZP 00372563/01 - Ogłoszenie z dnia 2024-06-19
Ogłoszenie o wyniku postępowania
Dostawy
Dostawy pieczywa i ciasta dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej oraz Oddziału Zamiejscowego w Zwartowie
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego1.2.) Nazwa zamawiającego: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000821091
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: 144
1.5.2.) Miejscowość: Sucha
1.5.3.) Kod pocztowy: 89-526
1.5.4.) Województwo: kujawsko-pomorskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL618 - Świecki
1.5.7.) Numer telefonu: 52 33 412 25
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: os_sucha@sw.gov.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
1.6.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania:
https://platformazakupowa.pl/pn/ossw_sucha1.7.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
1.8.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawy pieczywa i ciasta dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej oraz Oddziału Zamiejscowego w Zwartowie2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-7d79f6e9-2dff-11ef-86d2-4e696a6d8c25
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00447892
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-08-07
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00232534/06/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.5 Dostawy pieczywa i ciasta dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej
2.11.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.13.) Zamówienie/umowa ramowa było poprzedzone ogłoszeniem o zamówieniu/ogłoszeniem o zamiarze zawarcia umowy: Tak
2.14.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00372563
SEKCJA III – TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA LUB ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ
3.1.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Numer referencyjny: OSS.2232.228.2024.SZ
4.2.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.3.) Wartość zamówienia: 97665,00 PLN
4.4.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
Część 1
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia na część 1:Dostawy ciasta dla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej.
Część 1:
1. Ciasto z kremem ‒ 15812200-5 w ilości 40 kg, różne smaki i rodzaje, świeże, w pierwszym gatunku, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
2. Sernik – 15812200-5 w ilości 40 kg, świeży, w pierwszym gatunku, pakowany w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
3. Jabłecznik – 15812200-5 w ilości 40 kg, świeży, w pierwszym gatunku, pakowany w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
4. Rolada z kremem 15812200-5 w ilości 40 kg, świeża, w pierwszym gatunku, o smaku owocowym lub czekoladowym lub kajmakowym, pakowana w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
5. Drożdżówki sztukowe 15812100-4 w ilości 360 szt., ciastka sztukowe, świeże, w pierwszym gatunku, z kruszonką i owocami lub budyniem lub twarogiem lub makiem, o wadze około 0,120 kg, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
6. Pączki 15812100-4 w ilości 1000 szt., ciastka sztukowe, świeże, w pierwszym gatunku, tradycyjne z marmoladą lub budyniem, oblane lukrem, o wadze około 0,080 kg, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
7. Ciastka francuskie 15812100-4 w ilości 360 szt., ciastka sztukowe, świeże, w pierwszym gatunku, grzebienie z dżemem lub jabłko w cieście francuskim, o wadze około 0,100 kg, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
8. Karpatka 15812100-4 w ilości 180 szt., ciastka sztukowe, świeże, w pierwszym gatunku, ciasto parzone z kremem waniliowym, o wadze około 0,100 kg, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
9. Eklerki 15812100-4 w ilości 1000 szt., ciastka sztukowe, świeże w pierwszym gatunku, ciasto parzone z nadzieniem o smaku waniliowym, oblane polewą czekoladową, o wadze około 0,100 kg, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
10. Ptysie 15812100-4 w ilości 180 szt., ciastka sztukowe, świeże w pierwszym gatunku, ciasto parzone z nadzieniem o smaku waniliowym, posypane cukrem pudrem, o wadze około 0,100 kg, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
11. Klementynki 15812100-4 w ilości 180 szt., ciastka sztukowe, świeże w pierwszym gatunku, ciasto drożdżowe z aromatyczną maślaną kruszonką, przełożone kremem budyniowym, udekorowane cukrem pudrem, o wadze około 0,100 kg, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
12. Babeczki z owocami 15812100-4 w ilości 700 szt., ciastka sztukowe, świeże w pierwszym gatunku, kruche babeczki z kremem budyniowym i owocami, o wadze około 0,100 kg, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
13. Babeczki kajmakowe 15812100-4 w ilości 180 szt., ciastka sztukowe, świeże w pierwszym gatunku, kruche babeczki z kremem kajmakowym, udekorowane kawałkami czekolady lub orzechami, o wadze około 0,100 kg, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
14. Poduszki porzeczkowe 15812100-4 w ilości 10 kg, ciastka na wagę, świeże, w pierwszym gatunku, z ciasta proszkowego, nadziewane konfiturą z czarnej porzeczki, w kształcie trójkątów, oblane lukrem, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
15. Poduszki serowe 15812100-4 w ilości 10 kg, ciastka na wagę, świeże, w pierwszym gatunku, z ciasta drożdżowego, nadziewane masą twarogową, udekorowane cukrem pudrem, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
16. Eklerki mini 15812100-4 w ilości 10 kg, ciastka na wagę, świeże, w pierwszym gatunku, z ciasta parzonego z nadzieniem waniliowym, oblane polewą czekoladową, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
17. Rogaliki z powidłami 15812100-4 w ilości 30 kg, ciastka na wagę, świeże, w pierwszym gatunku, z ciasta drożdżowego, nadziewane powidłami śliwkowymi, oblane lukrem, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15812200-5 - Ciasta
4.5.5.) Wartość części: 21430,00 PLN
Część 2
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
NazwaChleb w ilości 5 500 kg
- Pieczywo spożywcze mieszane, produkowane z mąki żytniej i pszennej na kwasie, kwasie z dodatkiem drożdży lub na drożdżach, z dodatkiem soli, mleka, ekstraktu słodowego oraz innych dodatków smakowych i konserwujących zgodnie z recepturą, krojone
- Gramatura: nie mniej niż 0,5 kg.
- Opakowanie jednostkowe - folia spożywcza, opakowanie zbiorcze - kosz plastikowy.
- Oznakowanie – produkt znakowany etykietą opisującą rodzaj pieczywa, nazwę dostawcy - producenta, adres, nazwę produktu, masę jednostkową, datę minimalnej trwałości
CPV-15811100-6
Pieczywo ciemne w ilości 1 250 kg
- Pieczywo spożywcze, produkowane z mąki pszennej, mąki żytniej razowej na kwasie, kwasie z dodatkiem drożdży lub na drożdżach z dodatkiem soli, mleka, ekstraktu słodowego oraz innych dodatków smakowych i konserwujących zgodnie z recepturą.
- Gramatura: nie mniej niż 0,50 kg.
- Opakowanie jednostkowe - folia spożywcza, opakowanie zbiorcze - kosz plastikowy.
- Oznakowanie – produkt znakowany etykietą opisującą rodzaj pieczywa, nazwę dostawcy - producenta, adres, nazwę produktu, masę jednostkową, datę minimalnej trwałości.
CPV-15811100-6
Bułka pszenna w ilości 200 kg
- Pieczywo spożywcze, produkowane z mąki pszennej z dodatkiem drożdży lub na drożdżach z dodatkiem soli, mleka, ekstraktu słodowego oraz innych dodatków smakowych i konserwujących zgodnie z recepturą właściwą dla wypieku bułek.
- Gramatura: nie mniej niż 0,050 kg.
- Opakowanie – jednostkowe / zbiorcze - kosz plastikowy.
CPV-15811100-6
Rogal w ilości 65 kg
- Pieczywo spożywcze, produkowane z mąki pszennej z dodatkiem drożdży lub na drożdżach z dodatkiem soli, mleka, ekstraktu słodowego oraz innych dodatków smakowych i konserwujących zgodnie z recepturą właściwą dla wypieku rogali
- Gramatura: nie mniej niż 0,100 kg.
- Opakowanie – jednostkowe / zbiorcze - kosz plastikowy.
CPV-15811100-6
Bułka maślana w ilości 20 kg
- Pieczywo spożywcze, produkowane z mąki pszennej z dodatkiem drożdży lub na drożdżach z dodatkiem soli, mleka, ekstraktu słodowego oraz innych dodatków smakowych i konserwujących zgodnie z recepturą właściwą dla wypieku bułek, bułka słodka o łagodnym, lekko wilgotnym miękiszu oraz delikatnej, rumianej skórce, udekorowana makiem
- Gramatura: nie mniej niż 0,090 kg.
- Opakowanie – jednostkowe / zbiorcze - kosz plastikowy.
CPV-15811100-6
Bułka wieloziarnista w ilości 20 kg
- Pieczywo spożywcze, produkowane z mąki pszennej z dodatkiem drożdży lub na drożdżach z dodatkiem soli, mleka, ekstraktu słodowego oraz innych dodatków smakowych i konserwujących zgodnie z recepturą właściwą dla wypieku bułek, z nasionami słonecznika, dyni, siemienia lnianego, soi, sezamu oraz płatkami pszennymi, żytnimi i owsianymi
- Gramatura: nie mniej niż 0,070 kg.
- Opakowanie – jednostkowe / zbiorcze - kosz plastikowy.
CPV-15811100-6
4.5.3.) Główny kod CPV: 15811000-6 - Pieczywo
4.5.5.) Wartość części: 52325,00 PLN
Część 3
4.5.1.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia na część nr 3 : Dostawy ciastadla Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Suchej – Oddział Zamiejscowy w Zwartowie.
1. Drożdżówki sztukowe 158 12000 – 3 w ilości 1500 szt , ciastka sztukowe, gramatura 100 g, świeże, w pierwszym gatunku, z kruszonką i owocami lub budyniem lub twarogiem lub makiem, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
2. Pączki 158 12000 – 3 w ilości 1500 szt., ciastka sztukowe, świeże, w pierwszym gatunku, tradycyjne z marmoladą lub budyniem, oblane lukrem, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
3. Babeczki z owocami 158 12000 – 3 w ilości 300 szt., ciastka sztukowe, gramatura 80-150 g, świeże, w pierwszym gatunku, ciasto kruche przełożone kremem śmietanowym, z dodatkiem świeżych owoców, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
4. Rogaliki z powidłami 158 12000 – 3 w ilości 25 kg., ciastka na wagę, świeże w pierwszym gatunku, z ciastka drożdżowego nadziewane powidłami, pakowane w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
5. Sernik 158 12200 – 5 w ilości 75 kg, świeży, w pierwszym gatunku, pakowany w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
6. Jabłecznik 158 12200 – 5 w ilości 75 kg, świeży, w pierwszym gatunku, pakowany w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
7. Ciasto marchewkowe 158 12200 – 5 w ilości 45 kg, świeże, w pierwszym gatunku, pakowany w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
8. Ciasto z galaretką i owocami 158 12200 – 5 w ilości 75 kg, świeże, w pierwszym gatunku, pakowany w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
9. Babka czekoladowa z owocami 158 12200 – 5 w ilości 45 kg, świeże, w pierwszym gatunku, pakowany w opakowania przeznaczone do przechowywania tego rodzaju artykułów, z terminem przydatności do spożycia nie krótszym niż 2 dni od daty dostawy.
4.5.3.) Główny kod CPV: 15812000-3 - Wyroby ciastkarskie i ciasta
4.5.5.) Wartość części: 23910,00 PLN
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA
Część 1
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 1)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 1)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 2
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 16787,70 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 19680,00 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 19680,00 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 1)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Średni przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: POLKORN Piekarnia z Cukiernią Sp. z o.o.
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 8910002052
7.3.3) Ulica: Widok 46
7.3.4) Miejscowość: Ciechocinek
7.3.5) Kod pocztowy: 87-720
7.3.6.) Województwo: kujawsko-pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
POLKORN PIEKARNIA Z CUKIERNIĄ SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
POLKORN PIEKARNIA Z CUKIERNIĄ SP. Z O.O.
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 1)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-17
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 19680,00 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-08-01 do 2024-06-30Część 2
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 2)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 2)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 2
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 1
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 57141,20 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 59841,50 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 57141,20 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 2)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.2.) Wielkość przedsiębiorstwa wykonawcy: Mały przedsiębiorca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Piekarnia-Cukiernia R. Daniel Nowicki
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5881838762
7.3.3) Ulica: Godętowo 17a
7.3.4) Miejscowość: Godętowo
7.3.5) Kod pocztowy: 84-218
7.3.6.) Województwo: pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PIEKARNIA-CUKIERNIA R. DANIEL NOWICKI
jakie przetargi wygrała firma
PIEKARNIA-CUKIERNIA R. DANIEL NOWICKI
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 2)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-17
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 57141,20 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-07-17 do 2025-07-16Część 3
SEKCJA V ZAKOŃCZENIE POSTĘPOWANIA (dla części 3)
5.1.) Postępowanie zakończyło się zawarciem umowy albo unieważnieniem postępowania: Postępowanie/cześć postępowania zakończyła się zawarciem umowy
SEKCJA VI OFERTY (dla części 3)
6.1.) Liczba otrzymanych ofert lub wniosków: 1
6.1.1.) Liczba otrzymanych ofert wariantowych: 0
6.1.2.) Liczba ofert dodatkowych: 0
6.1.3.) Liczba otrzymanych od MŚP: 0
6.1.4.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwach EOG innych niż państwo zamawiającego: 0
6.1.5.) Liczba ofert wykonawców z siedzibą w państwie spoza EOG: 0
6.1.6.) Liczba ofert odrzuconych, w tym liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.1.7.) Liczba ofert zawierających rażąco niską cenę lub koszt: 0
6.2.) Cena lub koszt oferty z najniższą ceną lub kosztem: 23757,90 PLN
6.3.) Cena lub koszt oferty z najwyższą ceną lub kosztem: 23757,90 PLN
6.4.) Cena lub koszt oferty wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: 23757,90 PLN
6.5.) Do wyboru najkorzystniejszej oferty zastosowano aukcję elektroniczną: Nie
6.6.) Oferta wybranego wykonawcy jest ofertą wariantową: Nie
SEKCJA VII WYKONAWCA, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA (dla części 3)
7.1.) Czy zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie zamówienia: Nie
Wykonawca
7.3.) Dane (firmy) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia:
7.3.1) Nazwa (firma) wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Al. Piekarnia-Cukiernia spółka z ograniczoną odpowiedzialnością spółka komandytowa
7.3.2) Krajowy Numer Identyfikacyjny: 5871699342
7.3.3) Ulica: Piekarnicza 1
7.3.4) Miejscowość: Kłanino
7.3.5) Kod pocztowy: 84-107
7.3.6.) Województwo: pomorskie
7.3.7.) Kraj: Polska
7.3.8.) Czy wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcom?: Nie
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
AL PIEKARNIA-CUKIERNIA SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
AL PIEKARNIA-CUKIERNIA SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA
SEKCJA VIII UMOWA (dla części 3)
8.1.) Data zawarcia umowy: 2024-07-17
8.2.) Wartość umowy/umowy ramowej: 23757,90 PLN
8.3.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej:
Od 2024-07-17 do 2025-07-16PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa żywności na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Sieradzu
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w pierwszym półroczu 2025r.
- "Dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Integracji Społecznej w Łojewie"
- "Dostawa produktów żywnościowych do stołówki przedszkolnej w Kadzidle w 2025 roku"
- " Dostawy artykułów spożywczych do DPS w Wysocku I półrocze 2025"
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 1 im. Armii Krajowej w Gostyninie
więcej: Pieczywo »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.