Ogłoszenie z dnia 2024-12-02
Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304674
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Świerkowa 9
1.5.2.) Miejscowość: Białystok
1.5.3.) Kod pocztowy: 15-328
1.5.4.) Województwo: podlaskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL841 - Białostocki
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl
1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Jednostka samorządowa
1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
Działalność społeczna
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-347ccbb0-6664-4a6b-8d13-481a6283b4a3
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00626342
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-12-02
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00010513/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.2 Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-347ccbb0-6664-4a6b-8d13-481a6283b4a33.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://ezamowienia.gov.pl, sekretariat@dps.bialystok.pl, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/, https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-347ccbb0-6664-4a6b-8d13-481a6283b4a3
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: https://ezamowienia.gov.pl, sekretariat@dps.bialystok.pl, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/, https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-347ccbb0-6664-4a6b-8d13-481a6283b4a3
3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:
polski
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.
4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: DGO/341p-1/24
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Nie
4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Baleron wp. wędzony, gotowany 200 kg
2. Baleron z indyka 120 kg
3. Boczek wp. wędzony, parzony b/k 130 kg
4. Boczek z polędwicą rolowany 120 kg
5. Ćwiartka z kurczaka 10 kg
6. Filet świeży z indyka 200 kg
7. Filet świeży z kurczaka 1100 kg
8. Filet wędzony 180 kg
9. Flaki wołowe krojone mrożone 170 kg
10. Golonka konserwowa 100 kg
11. Karkówka wieprzowa surowa b/k 550 kg
12. Kaszanka pieczona 120 kg
13. Kiełbasa biała, parzona 450 kg
14. Kiełbasa krakowska parzona 230 kg
15. Kiełbasa krakowska sucha 20 kg
16. Kiełbasa krakowska z indyka 20 kg
17. Kiełbasa krucha 140 kg
18. Kiełbasa na „święconkę” 40 kg
19. Kiełbasa pieczona podsuszana 160 kg
20. Kiełbasa podwawelska 170 kg
21. Kiełbasa spod strzechy 140 kg
22. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 300 kg
23. Kiełbasa toruńska 150 kg
24. Kiełbasa wieprzowa bez glutenowa 1 kg
25. Kiełbasa z piersi kurczaka 40 kg
26. Kiełbasa żywiecka drobiowa 40 kg
27. Kiełbasa żywiecka wieprzowa 130 kg
28. Konserwa wojskowa 50 kg
29. Krupnioki 100 kg
30. Kurczak po sarmacku 90 kg
31. Kurczak z żurawiną 90 kg
32. Kurczak/ indyk w galarecie 150 kg
33. Kurczaki świeże 200 kg
34. Łopatka prasowana 80 kg
35. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1900 kg
36. Mortadela wieprzowa 140 kg
37. Nogi wieprzowe. 170 kg
38. Ogonówka wp wędzona, parzona 500 kg
39. Parówki delikatne np. królewskie 500 kg
40. Parówkowa firmowa 450 kg
41. Pasztet jarski 5 kg
42. Pasztet wieprzowy 100 kg
43. Pasztet z całego kurczaka 100 kg
44. Pasztetowa drobiowa. 200 kg
45. Pasztetowa wp. 50 kg
46. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 50 kg
47. Pieczeń rzymska 80 kg
48. Pieczeń schabowa 170 kg
49. Pierś z indyka z suszonymi pomidorami 20 kg
50. Podudzia z kurczaka 20 kg
51. Polędwica drobiowa extra 30 kg
52. Polędwica drobiowa sopocka 40 kg
53. Polędwica wieprzowa sopocka 300 kg
54. Polędwica wiśniowa 250 kg
55. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 260 kg
56. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 30 kg
57. Rolada z kurczakiem 50 kg
58. Salami bumerang 100 kg
59. Salceson czosnkowy 140 kg
60. Salceson wieprzowy czarny 40 kg
61. Salceson wieprzowy 140 kg
62. Schab biały 200 kg
63. Schab wieprzowy surowy b/k 1100 kg
64. Serca wieprzowe 70 kg
65. Szynka biała formowana 71% mięsa 330 kg
66. Szynka gotowana 190 kg
67. Szynka konserwowa 60 kg
68. Szynka pieczona 200 kg
69. Szynka wieprzowa świeża 10 kg
70. Szynka wp.tyrolska 110 kg
71. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 130 kg
72. Szynka z piersi indyka 260 kg
73. Szynka z warzywami 30 kg
74. Udziec z kurczaka 1000 kg
75. Wątróbka drobiowa z indyka 80 kg
76. Wątróbka drobiowa z kurczaka 60 kg
77. Wędlina drobiowa bez glutenowa 1 kg
78. Wędlina wieprzowa bez glutenowa 1 kg
79. Polędwica wołowa 5 kg
80. Noga z kaczki świaża 10 kg
81. Gęsina 6 kg
82. Żeberka wieprzowe paski 500 kg
4.2.6.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-01-01 do 2025-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie
5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie
5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie
6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie
6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Nie
7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie
SEKCJA VIII – PROCEDURA
8.1.) Termin składania ofert: 2024-12-10 10:00
8.2.) Miejsce składania ofert: Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2024-12-10 10:30
8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni
INNE PRZETARGI Z BIAŁEGOSTOKU
- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
- BZP.272.36.2024.ŁC Ocena wpływy wsparcia EFS na poprawę sytuacji pracowników i przedsiębiorców - pomiar 4"
- Ochrona i dozór budynku i wyposażenia Szkoły Podstawowej Nr 52 im. Dr Ireny Białówny w Białymstoku, terenu należącego do Szkoły wraz z kompleksem boisk i ogrodzeniem
- OPRACOWANIE PROGRAMU FUNKCJONALNO - UŻYTKOWEGO W RAMACH ZADANIA MODERNIZACJA BLOKU OPERACYJNEGO, ADAPTACJA POMIESZCZEŃ POD APTEKĘ SZPITALNĄ UNIWERSYTECKIEGO DZIECIĘCEGO SZPITALA KLINICZNEGO
- Dostawa urządzeń sieciowych wraz z instalacją i uruchomieniem na potrzeby jednostek organizacyjnych oraz infrastruktury Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku
- Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych, mięsa i wędlin drobiowych oraz tłuszczy zwierzęcych
więcej: przetargi w Białymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej w Nowym Sączu ul. Nawojowska 159
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ W PUBLICZNEJ SZKOLE PODSTAWOWEJ W STANACH
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej i stołówki przedszkolnej Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Ruścu
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 3 im. Feliksa Szołdrskiego w Nowym Tomyślu
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 6 w Koninie w 2025 r.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 1 im. ks. Józefa Tischnera w Ligocie w 2025 r.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.