Ogłoszenie z dnia 2024-12-03
Ogłoszenie o zamówieniu
Usługi
Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej Nr 14 w Ostrowcu Świętokrzyskim
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
1.2.) Nazwa zamawiającego: Publiczna Szkoła Podstawowa Nr 14
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 290018311
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Os. Stawki 35
1.5.2.) Miejscowość: Ostrowiec Świętokrzyski
1.5.3.) Kod pocztowy: 27-400
1.5.4.) Województwo: świętokrzyskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL721 - Kielecki
1.5.7.) Numer telefonu: 412470606
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@psp14.ostrowiec.info
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.http//psp14.ostrowiec.info
1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Tak
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej Nr 14 w Ostrowcu Świętokrzyskim
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-9bf65e4f-00b0-415d-9ec4-cc192b3532d5
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00630876
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-12-03
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Nie
2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.13.) O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 361 ustawy – usługi społeczne: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-9bf65e4f-00b0-415d-9ec4-cc192b3532d53.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-9bf65e4f-00b0-415d-9ec4-cc192b3532d5
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: Komunikacja w postępowaniu, z
wyłączeniem składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, odbywa się drogą elektroniczną za
pośrednictwem formularzy do komunikacji dostępnych w zakładce „Formularze” („Formularze do komunikacji”). Za pośrednictwem
„Formularzy do komunikacji” odbywa się w szczególności przekazywanie wezwań i zawiadomień, zadawanie pytań i udzielanie odpowiedzi. Formularze do komunikacji umożliwiają również dołączenie załącznika do przesyłanej wiadomości (przycisk „dodaj
załącznik”).
3.7.) Adres strony internetowej, pod którym są dostępne narzędzia, urządzenia lub formaty plików, które nie są ogólnie dostępne: https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-9bf65e4f-00b0-415d-9ec4-cc192b3532d5
3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:
polski
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.
4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: PSP14.261.27/2024
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Usługi
4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Nie
4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Nie
4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringowej, polegającej na przygotowywaniu, dostarczaniu i wydawaniu
posiłków na rzecz uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej Nr 14 w Ostrowcu Świętokrzyskim.
Posiłki nie mogą być wydawane na zastawach jednorazowego użytku, tj. z użyciem papierowych lub plastikowych talerzy,
kubków i sztućców. Zamawiający zapewnia odpowiednie naczynia i sztućce dla wszystkich uczniów, objętych usługą
cateringową. Wykonawca zagospodaruje resztki wydanych i niespożytych posiłków we własnym zakresie.
4.2.6.) Główny kod CPV: 55321000-6 - Usługi przygotowywania posiłków
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
55322000-3 - Usługi gotowania posiłków
55524000-9 - Usługi dostarczania posiłków do szkół
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-01-07 do 2025-12-23
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Do oceny ofert zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami i ich wagą:
1) Cena oferty (C)
2) Czas uzupełnienia posiłku
Adn. 1) Punkty w kryterium Cena oferty obliczone zostaną według wzoru:
C= Bn/Bob x 60 gdzie:
C – ilość punktów przyznanych ofercie w kryterium „cena”, Bn – najniższa zaoferowana cena, Bob – cena w ofercie badanej.
Do oceny ofert zamawiający przyjmuje podaną przez Wykonawcę w formularzu ofertowym cenę za wykonanie całości przedmiotu
zamówienia tj. cenę za realizację usługi w całym okresie uwzględniającą przeciętną ilość dostarczanych posiłków określoną przez
zamawiającego w załączniku nr 4 do SWZ – opis przedmiotu zamówienia.
Adn. 2) Czas uzupełnienia posiłku
W kryterium oceniany jest deklarowany czas dostarczenia posiłków w przypadku stwierdzenia, że dostarczono mniejszą ilość
posiłków niż zamówione lub stwierdzeniu, że dostarczony posiłek obarczony jest wadą fizyczną.
Zamawiający ustala minimalny czas uzupełnienia posiłku na 45 minut.
W przypadku zadeklarowania w formularzu ofertowym: czas uzupełnienia posiłku powyżej 45 minut oferta zostanie odrzucona.
Czas uzupełnienia posiłku Wykonawca w ofercie podaje w minutach.
Ilość punktów dla każdej oferty w kryterium „czas uzupełnienia posiłku (G)”
G = Tn /Tob x 40 gdzie:
G – ilość punktów przyznanych ofercie w kryterium „czas uzupełnienia posiłku”,
Tn – najniższy zaoferowany czas uzupełnienia posiłku,
Tob – czas uzupełnienia posiłku w ofercie badanej.
Maksymalnie Wykonawca może otrzymać 40 punktów.
Łączną liczbę punktów w wymienionych powyżej kryteriach. Zamawiający obliczy wg następującego wzoru:
Łączna ilość punktów = C + G gdzie:
C – liczba punktów w kryterium: „Cena” (cena oferty brutto),
G – liczba punktów w kryterium „Czas uzupełnienia posiłku”
Wykonawca może uzyskać maksymalnie 100 punktów. Na ocenę oferty Wykonawcy składa się suma dwóch wag punktowych.
Oferta z maksymalną liczbą punktów i spełniająca wymogi procedury przetargowej uznana zostanie przez Zamawiającego za
najkorzystniejszą.
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium:
serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.4.3.5.) Nazwa kryterium: Czas uzupełnienia posiłku
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak
5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:
Art. 109 ust. 1 pkt 4
5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Tak
5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.
O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu, oraz spełniają określone przezZamawiającego warunki udziału w postępowaniu dotyczące:
1. ZDOLNOŚCI DO WYSTĘPOWANIA W OBROCIE GOSPODARCZYM.
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
2. UPRAWNIEŃ DO PROWADZENIA OKREŚLONEJ DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ LUB ZAWODOWEJ, O ILE
WYNIKA TO Z ODRĘBNYCH PRZEPISÓW.
Warunek zostanie uznany za spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, że:
posiada aktualny wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej w
zakresie produkcji posiłków od surowca do gotowej potrawy oraz przygotowywania
i dostarczania żywności w opakowaniach termoizolacyjnych na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku
o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2022 r. poz. 2132).
3. SYTUACJI EKONOMICZNEJ LUB FINANSOWEJ.
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
4. ZDOLNOŚCI TECHNICZNEJ LUB ZAWODOWEJ
Warunek zostanie uznany za spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, że:
1) Posiada wiedzę i doświadczenie w zakresie odpowiadającym przedmiotowi zamówienia tj:
w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy, to w
tym okresie wykonał:
a) co najmniej jedną usługę zbiorowego żywienia, o wartości co najmniej 30.000,00 zł brutto (słownie złotych: dwadzieścia
tysięcy), realizowanej nieprzerwalnie przez okres minimum 3 miesięcy.
Przez jedną usługę zamawiający rozumie usługę wykonywaną w ramach jednej umowy. W przypadku zamiaru wykazania
się przez wykonawcę doświadczeniem w zakresie usługi powtarzającej się lub ciągłej (będącej w trakcie realizacji),
zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli do upływu terminu składania ofert część usługi została już wykonana na
kwotę co najmniej 30.000,00 zł brutto, a realizacja wykonanej części usługi trwała co najmniej 3 miesiące (część
zamówienia już faktycznie wykonana musi wypełniać wymóg określone przez zamawiającego),
b) usługę cateringową polegającą na codziennym (od poniedziałku do piątku) przygotowaniu i dostarczaniu posiłków dla co
najmniej 100 osób dziennie; usługa winna być zrealizowana lub realizowana u jednego zamawiającego w ramach jednej
umowy przez okres co najmniej kolejnych 3 miesięcy .
2) Dysponuje osobami posiadającymi doświadczenie zawodowe i uprawnienia:
a) minimum jedną osobą - szefem kuchni posiadającym dyplom uzyskania tytułu zawodowego mistrza
w zawodzie kucharz/kucharz małej gastronomii uzyskany przed komisją egzaminacyjną Izby Rzemieślniczej na podstawie
art.3 ust.4 ustawy z dnia 22 marca 1989 r. o rzemiośle (tekst jednolity
Dz. U. z 2020 poz. 2159 z późn. zm.) lub wydany na podstawie wcześniej obowiązujących przepisów prawa oraz
posiadającym co najmniej 3 letnie doświadczenie na stanowisku kucharza,
b) co najmniej jedną osobą, która przygotuje jadłospis zgodnie z wymaganiami dotyczącymi posiłków dla dzieci w wieku
szkolnym (dietetyk, technolog żywienia lub pokrewne).
5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: W celu potwierdzenia braku
podstaw do wykluczenia z postępowania Wykonawca będzie obowiązany przedstawić Zamawiającemu następujące oświadczenie:
1) Oświadczenie Wykonawcy stanowiące wstępne potwierdzenie spełnienia warunków braku podstaw do wykluczenia, składane
wraz z ofertą (wzór stanowi załącznik nr 3a do SWZ).
2) Zamiast żądania podmiotowych środków dowodowych Zamawiający wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej
oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie, nie krótszym niż 5 dni od dnia wezwania, oświadczenia o aktualności informacji
zawartych w oświadczeniu, o którym mowa w art. 125 ust.1 ustawy, w zakresie podstaw wykluczenia z postępowania wskazanych
przez Zamawiającego, o którym mowa w:
a) art. 108 ust. 1 pkt 3 ustawy,
b) art. 108 ust. 1 pkt 4 ustawy, dotyczących orzeczenia zakazu ubiegania się o zamówienie publiczne tytułem środka
zapobiegawczego,
c) art. 108 ust. 1 pkt 5 ustawy, dotyczących zawarcia z innymi wykonawcami porozumienia mającego na celu zakłócenie konkurencji,
d) art. 108 ust. 1 pkt 6 ustawy.
5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu, oraz spełniają określone przez
Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu dotyczące:
1. ZDOLNOŚCI DO WYSTĘPOWANIA W OBROCIE GOSPODARCZYM.
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
2. UPRAWNIEŃ DO PROWADZENIA OKREŚLONEJ DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ LUB ZAWODOWEJ, O ILE
WYNIKA TO Z ODRĘBNYCH PRZEPISÓW.
Warunek zostanie uznany za spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, że:
posiada aktualny wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej w
zakresie produkcji posiłków od surowca do gotowej potrawy oraz przygotowywania
i dostarczania żywności w opakowaniach termoizolacyjnych na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku
o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. z 2022 r. poz. 2132).
3. SYTUACJI EKONOMICZNEJ LUB FINANSOWEJ.
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
4. ZDOLNOŚCI TECHNICZNEJ LUB ZAWODOWEJ
Warunek zostanie uznany za spełniony, jeśli Wykonawca wykaże, że:
1) Posiada wiedzę i doświadczenie w zakresie odpowiadającym przedmiotowi zamówienia tj:
w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy, to w
tym okresie wykonał:
a) co najmniej jedną usługę zbiorowego żywienia, o wartości co najmniej 30.000,00 zł brutto (słownie złotych: dwadzieścia
tysięcy), realizowanej nieprzerwalnie przez okres minimum 3 miesięcy.
Przez jedną usługę zamawiający rozumie usługę wykonywaną w ramach jednej umowy. W przypadku zamiaru wykazania
się przez wykonawcę doświadczeniem w zakresie usługi powtarzającej się lub ciągłej (będącej w trakcie realizacji),
zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli do upływu terminu składania ofert część usługi została już wykonana na
kwotę co najmniej 30.000,00 zł brutto, a realizacja wykonanej części usługi trwała co najmniej 3 miesiące (część
zamówienia już faktycznie wykonana musi wypełniać wymóg określone przez zamawiającego),
b) usługę cateringową polegającą na codziennym (od poniedziałku do piątku) przygotowaniu i dostarczaniu posiłków dla co
najmniej 100 osób dziennie; usługa winna być zrealizowana lub realizowana u jednego zamawiającego w ramach jednej
umowy przez okres co najmniej kolejnych 3 miesięcy .
2) Dysponuje osobami posiadającymi doświadczenie zawodowe i uprawnienia:
a) minimum jedną osobą - szefem kuchni posiadającym dyplom uzyskania tytułu zawodowego mistrza
w zawodzie kucharz/kucharz małej gastronomii uzyskany przed komisją egzaminacyjną Izby Rzemieślniczej na podstawie
art.3 ust.4 ustawy z dnia 22 marca 1989 r. o rzemiośle (tekst jednolity
Dz. U. z 2020 poz. 2159 z późn. zm.) lub wydany na podstawie wcześniej obowiązujących przepisów prawa oraz
posiadającym co najmniej 3 letnie doświadczenie na stanowisku kucharza,
b) co najmniej jedną osobą, która przygotuje jadłospis zgodnie z wymaganiami dotyczącymi posiłków dla dzieci w wieku
szkolnym (dietetyk, technolog żywienia lub pokrewne).
5.8.) Wykaz przedmiotowych środków dowodowych:
W celupotwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu, Wykonawca będzie obowiązany przedstawić Zamawiającemu
następujące oświadczenie:
1. Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu składane na podstawie art. 125 ust. 1 ustawy z dnia
11 września 2019r. Prawo zamówień publicznych (wzór stanowi załącznik nr 3 do SWZ).
5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie
5.11.) Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów:
1. Przed zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego, Wykonawca, którego oferta została uznanaza najkorzystniejszą zobowiązany jest dopełnić następujących formalności tj. przedłożyć :
1.1 umowę konsorcjum, jeżeli zamówienie będzie realizowane przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (oryginał lub kopia potwierdzona za zgodność z oryginałem),
1.2. oświadczenie dot. udziału pojazdów elektrycznych lub napędzanych gazem ziemnym wykorzystywanych do realizacji zamówienia (załącznik nr 8 do SWZ).
2. Niedopełnienie wskazanych w pkt 1. formalności będzie traktowane jako uchylanie się przez Wykonawcę
od zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego.
3. Wszelkie istotne dla stron postanowienia zawiera wzór umowy stanowiący załącznik nr 2 do SWZ. Umowa zostanie zawarta na podstawie złożonej oferty Wykonawcy. Zamawiający przewiduje możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy, w przypadku wystąpienia co najmniej jednej z okoliczności w niej wymienionych z uwzględnieniem podanych we wzorze umowy warunków ich wprowadzenia.
SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie
6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie
6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:
1. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. W takim przypadku Wykonawcy ustanawiająpełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo do reprezentowania i zawarcia umowy w sprawie zamówienia
publicznego. Pełnomocnictwo winno być załączone do oferty.
2. W odniesieniu do warunków dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia wykonawcy wspólnie
ubiegający się o udzielenie zamówienia mogą polegać na zdolnościach tych
z wykonawców, którzy wykonają roboty budowlane lub usługi, do realizacji których te zdolności są wymagane.
3. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia składają oświadczenie wg wzoru stanowiącego załącznik nr
5 do SWZ, które roboty budowlane, dostawy lub usługi wykonają poszczególni wykonawcy.
4. Oświadczenia i dokumenty potwierdzające brak podstaw do wykluczenia z postępowania składa każdy z Wykonawców
wspólnie ubiegających się o zamówienie. Oświadczenia te potwierdzają brak podstaw wykluczenia oraz spełnianie
warunków udziału w zakresie, w jakim każdy z wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu.
6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak
7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:
1) Projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowyokreślone zostały w załączniku nr 2 do SWZ
2) Zamawiający przewiduje w paragrafie 11 Załącznika nr 2 do SWZ zmiany postanowień umowy.
7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie
SEKCJA VIII – PROCEDURA
8.1.) Termin składania ofert: 2024-12-11 09:00
8.2.) Miejsce składania ofert: : Wykonawca składa ofertę za pośrednictwem zakładki "Oferty/Wnioski", widocznej w podglądzie postępowania po zalogowaniu się na konto Wykonawcy na platformie e-Zamówienia
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2024-12-11 10:00
8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni
INNE PRZETARGI Z OSTROWCA ŚWIĘTOKRZYSKIEGO
- "Ochrona obiektu, osób i mienia Sądu Rejonowego w Ostrowcu Świętokrzyskim"
- Bieżące utrzymanie i konserwacja oznakowania pionowego dróg gminnych i dróg powiatowych na terenie miasta Ostrowca Świętokrzyskiego w 2025 roku.
- Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej Nr 14 w Ostrowcu Świętokrzyskim
- Ochrona fizyczna ZUO "Janik" Sp. z o.o. - instalacji przetwarzania odpadów komunalnych w Janiku
- Świadczenie usług tymczasowego schronienia dla osób bezdomnych z usługami opiekuńczymi z terenu Gminy Ostrowiec Świętokrzyski w 2025 roku w schronisku dla osób bezdomnych z usługami opiekuńczymi
- Przebudowa ulicy Bugaja w Ostrowcu Świętokrzyskim
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa dla uczniów Publicznej Szkoły Podstawowej Nr 14 w Ostrowcu Świętokrzyskim
- Przygotowanie oraz dostarczenie posiłków dla Zespołu Szkół Publicznych w Międzyborowie w 2025 roku.
- Świadczenie usług cateringu - przygotowanie i dostawa wyżywienia dla wychowanków i uczniów Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Iwanowicach Włościańskich w okresie od 1 stycznia 2025 do 31 grudnia 2025
- Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Dziennego Domu Pomocy dla Osób Starszych w okresie 2.01.2025r. - 31.12.2025r.
- Świadczenie usług cateringowych dla Dziennego Domu "Senior +" w Przeworsku
- Świadczenie usług w zakresie dożywiania dzieci - gorące posiłki dla uczniów szkół z terenu Gminy Rybno z wydawaniem, dowozem na wskazane miejsce i zapewnieniem jednorazowych naczyń i sztućców.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.