Ogłoszenie z dnia 2010-01-28
Zielona Góra: Usługi gastronomiczno-restauracyjne podczas spotkań okolicznościowych Prezydenta Miasta świadczone w Restauracji Palmiarnia w Zielonej Górze, przy ul. Wrocławskiej 12a.
Numer ogłoszenia: 20217 - 2010; data zamieszczenia: 28.01.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Urząd Miasta, ul. Podgórna 22, 65-424 Zielona Góra, woj. lubuskie, tel. 0684564100,4564406 do 08, faks 068 4564155, 4564455.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługi gastronomiczno-restauracyjne podczas spotkań okolicznościowych Prezydenta Miasta świadczone w Restauracji Palmiarnia w Zielonej Górze, przy ul. Wrocławskiej 12a..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest obsługa gastronomiczna podczas uroczystych lub roboczych spotkań władz Miasta Zielona Góra i zaproszonych osób w Restauracji Palmiarnia w Zielonej Górze, ul. Wrocławska 12a.5.2. Lokal powinien być usytuowany w centrum Miasta, oferować posiłki urozmaicone (gorące dania obiadowe, przekąski, desery, napoje gorące i chłodzące).5.3. Zamówienie będzie składane najpóźniej 1 dzień przed realizacją zamówienia.5.4. Menu będzie ustalane w momencie składania zamówienia cząstkowego przez pracownika zamawiającego, odpowiedzialnego za przedmiot zamówienia lub posiłki zamawiane będą przez obecnych na spotkaniu gości z karty (menu).5.5. Rozliczenie będzie następowało przelewem w terminie 14 dni od daty otrzymania faktury..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 45190.16 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.01.2010.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"ZIELONOGÓRSKIE ZAKŁADY USŁUG MIEJSKICH" SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
"ZIELONOGÓRSKIE ZAKŁADY USŁUG MIEJSKICH" SP. Z O.O.
- Zielonogórskie Zakłady Usług Miejskich Sp. z o.o., ul.Boh. Westerplate 23, 65-078 Zielona Góra, kraj/woj. lubuskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 45190.16
- Oferta z najniższą ceną: 45190.16 oferta z najwyższą ceną: 45190.16
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ZIELONEJ GÓRY
- Przeprowadzenie kursu baristycznego
- Dostawa produktów mleczarskich i tłuszczy roślinnych do stołówki Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego,przy ul. Stanisława Wyspiańskiego w Zielonej Górze
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do Zespołu Edukacyjnego nr 3 w Zielonej Górze
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Zielonej Górze.
- Dostawa warzyw i owoców do Zespołu Edukacyjnego nr 3
- Dostawa produktów mleczarskich do Zespołu Edukacyjnego nr 3
więcej: przetargi w Zielonej Górze »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Obsługa gastronomiczna na rzecz uczestników szkoleń organizowanych w II Oddziale ZUS w Warszawie
- Świadczenie usług gastronomicznych dla osób uprawnionych wskazanych przez Ośrodek Pomocy Społecznej w Wołominie w 2025 r.
- DZP.261.62.2024 - kompleksową organizację i obsługę XII Ogólnopolskiego Dnia Informacyjnego Erasmus+ i Europejskiego Korpusu Solidarności, odbywającego się w dniu 14.01.2025 roku w Warszawie.
- Usługa organizacji staży uczniowskich
- USŁUGA CATERINGOWA NA WYDARZENIA MUZEALNE - CZĘŚĆ V - II POSTĘPOWANIE
- Przygotowanie kompleksowej usługi cateringowej wraz z obsługą kelnerską w związku z organizacją spotkania wigilijnego dla pracowników Akademii Mazowieckiej w Płocku.
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.