eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WarszawaPrzetarg nieograniczony na dostawy mięsa i produktów mięsnych do Aresztu Śledczego w Warszawie - Służewcu Nr 220/2P/09

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-06-22

Warszawa: Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa i produktów mięsnych do Aresztu Śledczego w Warszawie - Służewcu Nr 220/2P/09
Numer ogłoszenia: 204266 - 2009; data zamieszczenia: 22.06.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 106288 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy Warszawa Służewiec, ul. Kłobucka 5, 02-699 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 8473341, faks 022 8437366.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawy mięsa i produktów mięsnych do Aresztu Śledczego w Warszawie - Służewcu Nr 220/2P/09.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część A: kaszanka, salceson czarny, salceson włoski, salceson wiejski czosnkowy, salceson ozorkowy, pasztetowa, pasztet mięsny, pasztet drobiowy, kiełbasa biała parzona, mortadela, parówkowa, parówki wieprzowe cienkie, kiełbasa litewska, kiełbasa podwawelska, kiełbasa zwyczajna, luch meat, pieczeń rzymska, boczek faszerowany, mielonka wieprzowa, kiełbasa szynkowa wieprzowa, kiełbasa zielonogórska, kiełbasa krakowska parzona, kiełbasa kanapkowa drobiowa, polędwica miodowa drobiowa, kiełbasa drobiowa cienka, mielonka drobiowa, parówki drobiowe, baleron drobiowy, polędwica drobiowa, serdelki drobiowe, szynka drobiowa, szynka mielona drobiowa, piersi z kurczaka - filet, udziec z kurczaka, wątroba wieprzowa, wątróbki drobiowe, nerki wieprzowe, serca wieprzowe, serca drobiowe, kości wołowe,żeberka wieprzowe (paski), boczek surowy b/k, boczek wędzony bez żeber, karkówka, mięso wieprzowe kl. II b/k, mięso wołowe kl. II b/k, mięso mielone wieprzowo-wołowe (skład 50/50 b/dodatków), mięso wołowe b/k z łopatki, słonina świeża bez skóry, smalec, kiełbasa szynkowa wołowa, pieczeń drobiowa, udka z kurczaka (ćwiartka waga ok. 250g); Część B: konserwa turystyczna mięsna, smalec z mięsem, pasztet mięsny, pasztet drobiowy.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.33 - 15.13.11.33 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.11.40.00 - Podroby 15.12.23.00 - 15.12.23.00 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.11.22.00 - 15.11.22.00 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.11.00 - Wołowina 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 15.13.11.32 - 15.13.11.32 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 1228936 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso i produkty mięsne

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.06.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, kraj/woj. łódzkie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 1171366
  • Oferta z najniższą ceną: 1171366 oferta z najwyższą ceną: 1555332
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Konserwy

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09.06.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Rolnik Sp. z o.o. Zakład Przetwórstwa Mięsnego w Orzeszu, ul. Pszczyńska 10, 43-187 Orzesze, kraj/woj. śląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 57570
  • Oferta z najniższą ceną: 57570 oferta z najwyższą ceną: 99923
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.