To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-06-07
Zakopane: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników Sympozjum naukowego pn. Polsko- Słowacki Program Wczesnego Wykrywania Raka Płuc- A.ZP-271-9/13.
Numer ogłoszenia: 219950 - 2013; data zamieszczenia: 07.06.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 184860 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Szpital Specjalistyczny Chorób Płuc im. dr O. Sokołowskiego, ul. Gładkie 1, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. 018 2015045, faks 018 2014632.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników Sympozjum naukowego pn. Polsko- Słowacki Program Wczesnego Wykrywania Raka Płuc- A.ZP-271-9/13..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa hotelowo-kongresowa dla uczestników Sympozjum naukowego pn. Polsko- Słowacki Program Wczesnego Wykrywania Raka Płuc, polegająca na zapewnieniu bazy konferencyjnej oraz zakwaterowaniu i wyżywieniu uczestników sympozjum. 2. Zakwaterowanie obejmuje max. 150 osób tj. : od 13.06.2013 -14.06.2013: 20 osób, a od 14.06.2013 -16.06.2013: 150 osób ( w tym 20 osób z dnia poprzedniego) w pokojach dwuosobowych. Dopuszcza się wykorzystanie pokoi dwuosobowych do zakwaterowania 1 osoby. W cenę noclegu powinno być wliczone śniadanie. Każdy z pokoi powinien posiadać telewizor, łazienkę z prysznicem lub wanną, biurko, dostęp do sieci bezprzewodowej LAN. 3. Miejsce usługi: Zakopane lub okolice w promieniu do 18 km od siedziby Zamawiającego. Zamawiający wymaga, by przedmiotowe usługi odbywały się na terenie jednego obiektu, bez konieczności transportu uczestników. 4. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie usługi wynajmu klimatyzowanej sali konferencyjnej niezbędnej do przeprowadzenia sympozjum dla max. 150 osób z możliwością aranżacji na mniejsze sale, wraz z wyposażeniem (tj.: mikrofony, projektor, flipczart, kolorowe flamastry, stacja multimedialna, rzutnik, wskaźnik laserowy etc.). Wykonawca zobowiązany jest w cenie oferty zagwarantować podczas sesji naukowych, odbywających się w sali konferencyjnej sprzęt do tłumaczenia symultanicznego wraz z obsługą techniczną . Bezawaryjność działania wszystkich urządzeń oraz ich bardzo dobry stan techniczny zapewniający czytelny obraz i dźwięk przedstawianych prezentacji muszą zostać zademonstrowane Zamawiającemu przed rozpoczęciem każdego ze spotkań. Sala musi być przygotowana, oznakowana w sposób ułatwiający jej znalezienie przez uczestników i dostępna co najmniej 1 godzinę przed rozpoczęciem każdego spotkania. Na każdym spotkaniu - co najmniej 1 godzinę przed rozpoczęciem spotkania i aż do jego zakończenia - musi być obecny przedstawiciel Wykonawcy, gotowy do świadczenia bieżącego wsparcia w kwestiach organizacyjnych oraz aktywnie reagujący na zgłaszane przez Zamawiającego potrzeby/problemy. 5. Ramowy program sympozjum wraz z menu: I dzień (13.06.2013): -zakwaterowanie 20 osób od godz. 14.00 -obiad godz. 15.00: zupa ogórkowa , De Volaille z frytkami i surówka lub do wyboru danie wegetariańskie, napoje, deser; podczas obiadu powinna być zapewniona obsługa kelnerska; -konferencja od godz. 15.30 do 19.30, w tym przerwa kawowa Na sali konferencyjnej powinny być zapewnione dla uczestników napoje zimne (tj. woda mineralna gazowana, niegazowana, soki np. jabłkowy, pomarańczowy) -przerwa kawowa od 17.00-17.30 w tym: kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino), herbata( różnorodna- czarna, zielona, owocowa) wraz z dodatkami ( cukier, cytryna, mleko do kawy itp.), krojone ciasta domowe, krojone owoce -kolacja godz. 19.30: pieczywo, masło, przekąska regionalna np. Caprese po góralsku , zupa cebulowa, karczek w sosie własnym z ziemniakami i surówką, tarta gruszkowa, kawa/herbata, woda mineralna; podczas kolacji powinna być zapewniona obsługa kelnerska II dzień ( 14.06.2013): -zakwaterowanie pozostałych uczestników sympozjum tj. ok. 130 osób. -obiad dla ok. 150 osób: godz. 14.00: Boeuf Strogonow, knedle ze szczupaka w boczniakowym sosie napoje lub do wyboru danie wegetariańskie, deser np. torcik czekoladowy; podczas obiadu powinna być zapewniona obsługa kelnerska -konferencja od godz. 15.30 do 19.00, w tym przerwa kawowa Na sali konferencyjnej powinny być zapewnione dla uczestników napoje zimne (tj. woda mineralna gazowana, niegazowana, soki np. jabłkowy, pomarańczowy) -przerwa kawowa od 16.40-17.10 w tym: kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino), herbata( różnorodna- czarna, zielona, owocowa) wraz z dodatkami ( cukier, cytryna, mleko do kawy itp.), krojone ciasta domowe, krojone owoce -uroczysta kolacja godz. 19.00: bufet sałatkowy, wybór domowego pieczywa, zupa: barszcz czerwony z uszkami, bufet gorący: naleśniki ze szpinakiem, roladki z pstrąga, pieczone żeberka i golonki na kapuście, udka z kurczaka duszone w warzywach, ziemniaki po polsku, ryż, frytki, bufet deserowy: galaretki owocowe, kremówka pijak, kawa, herbata, woda mineralna. Podczas kolacji powinna być zapewniona obsługa kelnerska Po kolacji impreza integracyjna dla uczestników sympozjum. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić salę i oprawę muzyczną. III dzień (15.06.2013): -obiad dla ok. 150 osób: godz. 14.00: Bulion z kuleczkami mięsnymi, schab zapiekany z szynka i serem lub do wyboru danie wegetariańskie, frytki, surówki, napoje, deser np. tortoletka z owocami. -konferencja od godz. 15.00 do 19.30, w tym przerwa kawowa Na sali konferencyjnej powinny być zapewnione dla uczestników napoje zimne (tj. woda mineralna gazowana, niegazowana, soki np. jabłkowy, pomarańczowy) -przerwa kawowa od 17.30-18.00 w tym: kawa (różnorodna - z ekspresu, rozpuszczalna, cappuccino), herbata( różnorodna- czarna, zielona, owocowa) wraz z dodatkami ( cukier, cytryna, mleko do kawy itp.), krojone ciasta domowe, krojone owoce -kolacja godz. 19.30- wspólne ognisko: bigos, kaszanka, kiełbasa, karczek, ogórki kiszone, smalec, napoje. IV dzień ( 16.06.2013): po śniadaniu wykwaterowanie uczestników. Posiłki muszą być serwowane w standardzie odpowiadającym standardowi świadczenia usług przez obiekt, w którym odbywać się będzie spotkanie. 6. Liczba rzeczywistych uczestników sympozjum może odbiegać od liczby podanej przez zamawiającego w granicach do 30% in minus. Zamawiający poinformuje wykonawcę o ostatecznej liczbie uczestników nie później niż 3 dni przed terminem przedsięwzięcia naukowego. 7. Zamówienie jest realizowane w ramach Programu Współpracy Transgranicznej Polska Słowacja na lata 2007-2013: Polsko- Słowackiego Programu Wczesnego Wykrywania Raka Płuc. 8. Zamawiający informuje, że ilekroć przedmiot zamówienia opisany jest przez wskazanie znaku towarowego, patentu lub pochodzenia dopuszcza się rozwiązania równoważne tzn. posiadające cechy, parametry, nie gorsze niż opisane w przedmiocie zamówienia Wykazanie równoważności zaoferowanego przedmiotu spoczywa na Wykonawcy.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie 55.12.00.00 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz budżetu państwa za pośrednictwem Euroregionu Tatry w ramach Programu Współpracy Transgranicznej Rzeczpospolita Polska Republika Słowacka 2007-2013.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 04.06.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
TATRA CLUB 2000 HOTEL BELVEDERE SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
TATRA CLUB 2000 HOTEL BELVEDERE SP. Z O.O.
- TATRA CLUB 2000 HOTEL BELVEDERE Sp. z o.o., Ul. Droga do Białego 3, 34-500 Zakopane, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 88293,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 81326,73
Oferta z najniższą ceną: 81326,73 / Oferta z najwyższą ceną: 130932,28
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ZAKOPANEGO
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Zakopanem
- "Świadczenie usług cateringowych dla Szkoły Podstawowej nr 3 im. gen. Mariusza Zaruskiego w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 26 czerwca 2025 roku"
- Ubezpieczenie mienia i odpowiedzialności cywilnej Gminy Miasto Zakopane
- Sporządzenie projektu uchwały w sprawie planu ogólnego Miasta Zakopane
- Sukcesywne dostawy produktów mleczarskich oraz ryb na okres 6 miesięcy
- Budowa wiaty wraz z budowlami (ściany wolnostojące) w Punkcie Selektywnej Zbiorki Odpadów Komunalnych w Zakopanem ul. Wojdyły 25
więcej: przetargi w Zakopanem »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- SZP.281.14.2025 - Usługa polegająca na zapewnieniu całodziennej obsługi w zakresie żywienia pacjentów Instytutu "CZMP"
- Świadczenie usług cateringowych dla Stobrawskiego Centrum Medycznego
- Zamówienie świadczenia usług hotelowych i towarzyszących na potrzeby konferencji naukowej "10th Polish Conference "Graphene and other 2D materials"" .
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby Pomorskiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego w Lubaniu w ramach wydarzeń organizowanych w 2025 roku, takich jak szkolenia, konferencje, targi itp.
- Usługi przygotowania i dostarczania posiłków dla dzieci przedszkola i żłobka w Żarowie.
- Usługa konferencyjna na potrzeby organizacji konferencji naukowej Instytutu Kolejnictwa
więcej: Usługi hotelarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.