eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KatowiceŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-10-20

Katowice: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ
Numer ogłoszenia: 222011 - 2014; data zamieszczenia: 20.10.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 210591 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu wojewódzctwa nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w formie bufetu szwedzkiego podczas spotkania dotyczącego koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego w zakresie świadczeń dla bezrobotnych odbywającego się w siedzibie Zamawiającego. 1. Spotkanie robocze odbędzie się w Wojewódzkim Urzędzie Pracy w Katowicach z pracownikami powiatowych urzędów pracy w dniu 30.10.2014 r., w spotkaniu weźmie udział 45 osób. Catering powinien być dostarczony do siedziby Zamawiającego do godz. 9:00 (II piętro, sala nr 221). W kosztach usługi należy uwzględnić koszty transportu. 2. Na usługę składać się będą: 1) Napoje ciepłe: - kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (mleko, cukier) bez ograniczeń, - herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach + dodatki (cytryna w plasterkach, cukier) bez ograniczeń, - herbata owocowa bez ograniczeń. 2) Napoje zimne: - woda mineralna niegazowana 30 butelek x 500ml, - woda mineralna gazowana 30 butelek x 500ml, - soki owocowe 15 l. (3 rodzaje: 5l. - sok jabłkowy, 5l. - sok pomarańczowy, 5l - sok z czarnej porzeczki) - podane w dzbankach. 3) Ciasteczka kruche (co najmniej 4 rodzaje), w sumie 4 kg podawane na szklanych, metalowych lub porcelanowych paterach, w ilości nie mniejszej niż 20 g na osobę z każdego rodzaju. 4) Ciastka bankietowe: - sernik - 45 porcji po min. 100g, - babeczki wypełnione kremem waniliowym lub budyniem przybrana owocami - 45 porcji po min. 65 g. 5) Kanapki bankietowe dekoracyjne na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 270 sztuk): - z szynką i pomidorem (50 szt. x 40 g), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (50 szt. x 40), - z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym i natką pietruszki (40 szt. x 40 g), - z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (50 szt. x 40 g), - z żółtym serem i oliwkami (40 szt. x 40 g), - z pasztetem, ogórkiem konserwowym i pomidorem (40 szt. x 40 g). 6) Świeże owoce: podawane na paterach (ilość bez względu na liczbę gości): 3 kg mandarynek, 3 kg winogron. 7) Sałatki ( 2 rodzaje: jedna z kurczakiem, a druga z tuńczykiem ), podawane na zastawie porcelanowej, szklanej lub ceramicznej, sztućce trwałe. 8) Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach: - bogracz lub strogonow (45 porcji x 400 ml) - pieczywo mieszane - białe, ciemne (bez ograniczeń). 3. Zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp). 4. Zabezpieczenie i dekoracja stołów (podkłady zabezpieczające i wyciszające pod obrusy, obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe). Napoje (poz.1 i 2), Ciasteczka kruche (poz. 3), Ciasteczka bankietowe (poz. 4), Kanapki bankietowe (poz. 5), Świeże owoce (poz. 6) powinny zostać dostarczone na godz. 9:00; Sałatki (poz. 7), Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (poz. 8) powinny zostać dostarczone na godzinę ustaloną na trzy dni przed planowanym terminem spotkania..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.10.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MAMA F.H.U. s.c., Józefa Jainty 10/4, 41-902 Bytom, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 979,65

  • Oferta z najniższą ceną: 979,65 / Oferta z najwyższą ceną: 2691,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.