Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2007-11-16
Sokółka: Dostawa do kuchni Internatu Zespołu Szkół w Sokółce mięsa wieprzowego i wołowego oraz artykułów mięsnych.
Numer ogłoszenia: 224439 - 2007; data zamieszczenia: 16.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Sokółce, ul. Mickiewicza 11, 16-100 Sokółka, woj. podlaskie, tel. 085 7112574, fax 085 7112574.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.losokolka.pl
- Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: publiczna szkoła ponadgimnazjalna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa do kuchni Internatu Zespołu Szkół w Sokółce mięsa wieprzowego i wołowego oraz artykułów mięsnych..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: dostawa do kuchni Internatu Zespołu Szkół w Sokółce mięsa wieprzowego i wołowego oraz artykułów mięsnych - wg. średniomiesięcznego zużycia w kg - zgodnie z poniższym zestawieniem: 1. Baleron - 4,0 kg. 2. Boczek surowy - 12,0 kg. 3. Karkówka wieprzowa bez kości - 50,0 kg. 4. Kiełbasa jarmarczna - 10,0 kg. 5. Kiełbasa kanapkowa - 6,0 kg. 6. Kiełbasa krakowska parzona - 4,0 kg. 7. Kiełbasa mielona - 4,0 kg. 8. Kiełbasa piwna - 4,0 kg. 9. Kiełbasa podhalańska - 4,0 kg. 10.Kiełbasa podwawelska - 12,0 kg. 11.Kiełbasa surowa biała - 30,0 kg. 12.Kiełbasa szynkowa - 4,0 kg. 13.Kiełbasa tatrzańska - 4,0 kg. 14.Kiełbasa toruńska - 4,0 kg. 15.Kiełbasa wileńska - 4,0 kg. 16.Kiełbasa żywiecka - 4,0 kg. 17.Kości wieprzowe - 50,0 kg. 18.Lanszmit - 4,0 kg. 19.Łopatka wieprzowa bez kości - 30,0 kg. 20.Łopatka z kością - 20,0 kg. 21.Mięso miękkie wieprzowe - 80,0 kg. 22.Parówki delikatesowe - 6,0 kg. 23.Parówki śląskie - 15,0 kg. 24.Pasztet wieprzowy - 6,0 kg. 25.Pasztetowa - 6,0 - kg. 26.Pieczeń wieprzowa - 6,0 kg. 27.Polędwica wieprzowa - 4,0 kg. 28.Przysmak śniadaniowy - 4,0 kg. 29.Salami - 6,0 kg. 30.Schab wieprzowy bez kości - 20,0 kg. 31.Smalec - 20,0 kg. 32.Szynka wieprzowa - 6,0 kg. 33.Szynka wieprzowa bez kości - 50,0 kg. 34.Szynka wieprzowa z kością - 40,0 kg. 35.Wątroba wieprzowa - 30,0 kg. 36.Wołowina b/ kości klasa I - 30,0 kg. 37.Wołowina b/ kości klasa II - 30,0 kg. 38.Żeberka wieprzowe - 50,0 kg.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.08.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wniesienia wadium..
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności. 2. Spełnienie warunków określonych w art. 22 ustawy i nie podleganie wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego. 3. Opracowanie oferty wg załączonych formularzy zgodnie z przepisami ustawy Prawo zamówień publicznych oraz wskazaniami zawartymi w specyfikacji istotnych warunków zamówienia i jej załącznikach. Ocena spełnienia przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana na podstawie dostarczonych dokumentów w oparciu o kryterium - spełnia/nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Wypełniony formularz ofertowy - zgodne z załącznikiem nr 1 do SIWZ, 2.Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu oraz to że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy prawo zamówień publicznych - zgodnie z załącznikiem nr 2 do SIWZ, 3.Pełnomocnictwo do reprezentowania podmiotów występujących wspólnie w postępowaniu albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego - dotyczy tylko konsorcjum, 4.Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności tj. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej, niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.losokolka.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół w Sokółce 16-100 Sokółka ul. Mickiewicza 11 pokój nr 2.
IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy
IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.11.2007 godzina 10:00, miejsce: siedziba zamawiającego - Zespół Szkół w Sokółce; 16-100 Sokółka; ul. Mickiewicza 11; pokój nr 2..
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy
INNE PRZETARGI Z SOKÓŁKI
- Dostawa materiałów szewnych tj. szwy chirurgiczne, siatki przepuklinowe.
- Dostawa materiałów sanitarnych na potrzeby PPDB Sp. z o.o.
- Dostawa i montaż układu wentylacji mechanicznej i klimatyzacji na potrzeby Nad Biebrzą Sp. z o.o.
więcej: przetargi w Sokółce »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa żywności w podziale na zadania
- Dostawy mięsa i podrobów drobiowych, mięsa wieprzowego i wołowego, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych oraz ryb
- Dostawa artykułów spożywczych dla Dolnośląskiego Centrum Rehabilitacji i Ortopedii Sp. z o.o. w Kamiennej Górze
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 13 przy ul. Rubinowej 16a w Gliwicach
- Dostawa artykułów spożywczych do Magazynu spożywczego SPZOZ w Dąbrowie Białostockiej
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.