eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BiałystokDostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2011/2012 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-08-02

Białystok: Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2011/2012 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku.
Numer ogłoszenia: 226686 - 2011; data zamieszczenia: 02.08.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II , ul. Łagodna 10, 15-757 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 6644680, faks 085 6540049.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsi1.internetdsl.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zespół szkół i placówek oświatowych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2011/2012 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowo określono w załączniku Nr 1.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.81.00.00-9, 15.89.60.00-5, 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie, załącznik Nr 3 SIWZ

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie, załącznik Nr 3 SIWZ

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie, załącznik Nr 3 SIWZ

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie, załącznik Nr 3 SIWZ

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie, załącznik Nr 3 SIWZ

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1)w przypadku zmiany stawki podatku VAT na artykuły będące przedmiotem niniejszego zamówienia, ceny poszczególnych artykułów ulegną zmianie zgodnie ze zmianą stawki podatku; 2)dopuszcza się zmiany cen produktów stanowiących przedmiot zamówienia w oparciu o wskaźnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych określony przez GUS w Białymstoku, dotyczących cen przedmiotu zamówienia. Nowa cena obowiązuje od dnia podpisania aneksu do umowy, z zastrzeżeniem, że waloryzacja nie może nastąpić częściej niż raz w miesiącu; 3)w przypadku obniżenia cen rynkowych produktów należących do asortymentu objętego umową ceny zostaną odpowiednio zmniejszone, po udokumentowaniu przez Zamawiającego, 4)siły wyższej

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsi1.internetdsl.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku ul. Łagodna 10 15 - 757 Białystok Pokuj nr 21 (kasa szkoły).

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.08.2011 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku ul. Łagodna 10 15 - 757 Białystok Pokuj nr 21 (kasa szkoły).

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy pieczywa i wyrobów cukierniczych:.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Bułka tarta 500g-300 kg 2.Bułka słodka z budyniem 60g-1 000 szt. 3.Bułka słodka z marmoladą 60g-1 000szt. 4.Bułka słodka z serem 60g-1 000szt. 5.Bułka zwykła 50g -2 000 szt. 6.Chleb 600g-3 000 szt. 7.Chleb razowy 500g-1 500 szt. 8.Pączek -1 000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy mięsa i wyrobów mięsnych:.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Boczek pieczony b/k-80 kg 2.Boczek świeży b/ż-300 kg 3.Boczek wędzony-200 kg 4.Filet z indyka-800 kg 5.Filet z kurczaka-400 kg 6.Karkowina b/k-500 kg 7.Kiełbasa biała parzona drobiowa-400 kg 8.Kiełbasa biała wieprzowa surowa-200 kg 9.Kiełbasa biała wieprzowa parzona-200 kg 10.Kiełbasa podwawelska-200 kg 11.Kiełbasa swojska, nie krótsza niż 15 cm-200 kg 12.Kiełbasa toruńska-200 kg 13.Kości karkowe-500 kg 14.Kurczak świeży-500 kg 15.Łopatka wieprzowa b/k-1 600 kg 16.Łopatka wieprzowa z/k-500 kg 17.Łopatka wołowa b/k-400 kg 18.Mięsień czterogłowy-400 kg 19.Parówki-450 kg 20.Schab wieprzowy b/k-1 500 kg 21.Schab wieprzowy z/k-500 kg 22.Szynka wieprzowa kl. I b/k-1 000 kg 23.Szynka wieprzowa kl. II b/k-700 kg 24.Szynka wieprzowa kl. III b/k-500 kg 25.Szynka wieprzowa z/k-300 kg 26.Udziec wołowy b/k-200 kg 27.Udziec z kurczaka świeży-1 500 kg 28.Wątróbka drobiowa-300 kg 29.Wątroba wieprzowa-300 kg 30.Wołowina kl. I b/k-300 kg 31.Wołowina kl. II b/k-300 kg 32.Wołowina kl. III b/k-300 kg 33.Żeberka wp pasy-100 kg 34.Żołądki drobiowe-300 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy mrożonek:.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Fasolka szparagowa 450g-300 szt. 2.Filet z mintaja 6,5 kg-50 tafli 3.Filet z miruna 6,8 kg-50 tafli 4.Filet z morszczuka 4,5 kg-50 tafli 5.Filet zapiekany z serem 5 kg-40 szt. 6.Frytka 2,5 kg-300 szt. 7.Kalafior 450g-400 szt. 8.Kartacze-400 kg 9.Knedle owocowe, mrożone (opak. 0,45 - 3 kg)-400 kg 10.Kompot wieloowocowy 450g-800 szt. 11.Kostka rybna panierowana 5 kg-200 szt. 12.Kotlet cordon blue 1 kg-600 szt. 13.Lody kubek, różne smaki-1 500 szt. 14.Mieszanka kompotowa 450g-400 szt. 15.Mieszanka warzywna 7-składnikowa 450g-900 szt. 16.Paluszki rybne z fileta-600 kg 17.Pierogi ruskie (opak. 0,5 - 2,5 kg)-400 kg 18.Pierogi z kapustą i grzybami, mrożone-300 kg 19.Pierogi z truskawkami, mrożone-300 kg 20.Placki ziemniaczane-900 kg 21.Pyzy z mięsem-200 kg 22.Pyzy ziemniaczane-150 kg 23.Śledź matias solony-300 kg 24.Śledź matias marynowany-300 kg 25.Truskawka 450g-900 szt. 26.Wiśnia b/p 450g -600 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy artykułów spożywczych:.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Baton typu Kinder bueno lub równoważny nie mniejszy niż 43g -1 000 szt. 2.Baton typu Lion lub równoważny nie mniejszy niż 43g-1 000 szt. 3.Baton typu Snickers lub równoważny nie mniejszy niż 51g-500 szt. 4.Baton typu nestle Cini minis lub równoważny nie mniejszy niż 25g -800 szt. 5.Bomboniera Toffifee lub równoważny nie mniejszy niż 125 g-800 szt. 6.Brzoskwinie w syropie nie mniejsze niż 850 ml-800 szt. 7.Chrzan nie mniejszy niż 290g-200 szt. 8.Ciastka typu Pieguski lub równoważne nie mniejsze niż 135 g-1 500 szt. 9.Cukier nie mniejszy niż 1 kg-1 000 kg 10.Cukier puder nie mniejszy niż 400g-80 szt. 11.Cukier waniliowy nie mniejszy niż 32g-80 szt. 12.Cynamon mielony nie mniejszy niż 15 g-150 szt. 13.Czekolada typu goplana lub równoważna nie mniejsza niż 100g-1 000 szt. 14.Czekolada typu Wedel lub równoważna nie mniejsza niż 100g-1 000 szt. 15.Czosnek granulowany nie mniejszy niż 16g-180 szt. 16.Groszek konserwowy nie mniejszy niż 400g typu Vernet lub równoważny-350 szt. 17.Herbata typu Lipton lub równoważna saszetki 100x2g -10 szt. 18.Herbata granulowana typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100g-200 szt. 19.Herbata liściasta typu Lipton lub równoważne nie mniejsza niż 100 g-200 szt. 20.Herbatniki typu Jeżyki lub równoważne nie mniejsze niż 140 g-1 000 szt 21.Jajka typu Kinder lub równoważne nie mniejsze niż 20 g-1 500 szt 22.Kasz gryczana nie mniejsza niż 500 g-500 szt. 23.Kasza jęczmienna nie mniejsza niż 500g-2 000 szt. 24.Kasza jęczmienna pęczak nie mniejsza niż 500g-500 szt. 25.Kasza manna nie mniejsza niż 500g-160 szt. 26.Ketchup ł/p nie mniejszy niż 1 kg typu Miwex lub równoważny-140 szt. 27.Koncentrat buraczany nie mniejszy niż 300 ml typu Krakus lub równoważny-8 l 28.Koncentrat pomidorowy nie mniejszy niż 1 kg typu Dawtona lub równoważny-120 kg 29.Kukurydza konserwowa nie mniejsza niż 425g typu Vernet lub równoważny-200 szt. 30.Kwasek cytrynowy nie mniejszy niż 20g-800 szt. 31.Liść laurowy nie mniejszy niż 10g-300 szt. 32.Liść laurowy nie mniejszy niż 12g-200 szt. 33.Majeranek nie mniejszy niż 10g-80 szt. 34.Majeranek nie mniejszy niż 20g-300 szt. 35.Majonez nie mniejszy niż 320 ml typu Winiary lub równoważny-300 szt. 36.Majonez nie mniejszy niż 2,85 kg typu Winiary lub równoważny-27 szt. 37.Makaron kolanka nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny-300 kg 38.Makaron spaghetti nie mniejszy niż 1 kg typu Lubella lub równoważny-500 kg 39.Makaron świder nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny-500 kg 40.Mąka luksusowa nie mniejsza niż 1 kg-800 kg 41.Mąka tortowa nie mniejsza niż 1 kg -400 kg 42.Mąka ziemniaczana nie mniejsza niż 1 kg-80 kg 43.Miód pasieka wielokwiatowy nie mniejszy niż 400g-70 kg 44.Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 190g typu Agrovita lub równoważna-100 szt. 45.Napój herbaciany nie mniejszy niż 300g-100 szt. 46.Napój herbaciany cytrynowy nie mniejszy niż 300g-100 szt. 47.Napój nie mniejszy niż 400 ml typu Kubuś play lub równoważny-2 000 szt. 48.Ogórek konserwowy nie mniejszy niż 900 ml-500 szt. 49.Olej nie mniejszy niż 1l typu kujawski lub równoważny - 20 000 szt. 50.Pieprz naturalny mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-338 szt. 51.Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-500 szt. 52.Płatki owsiane nie mniejszy niż 500g-80 szt. 53.Przecier ogórkowy nie mniejszy niż 300g-400 szt. 54.Przyprawa do mięs i grilla nie mniejsza niż 1,1 kg typu maggi lub równoważna-20 szt. 55.Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 20g-200 szt. 56.Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 30g-80 szt. 57.Przyprawa do ryb typu Prymat lub równoważna nie mniejsza niż 20 g-80 szt. 58.Przyprawa typu jarzynka lub równoważna nie mniejsza niż 1,7 kg-140 szt. 59.Przyprawa typu jarzynka lub równoważna nie mniejsza niż 2,8 kg-20 szt. 60.Przyprawa prowansalska nie mniejsza niż 10g -100 szt. 61.Przyprawa sypka nie mniejsza niż 1 kg typu Vegetta lub równoważna-200 szt. 62.Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 215 ml-300 szt. 63.Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 960ml-40 szt. 64.Pulpa pomidorowa nie mniejsza niż 3 kg-30 szt. 65.Rodzynki nie mniejsze niż 150 g-100 szt. 66.Rogalik typu chipita 7 days lub równoważny nie mniejszy niż 65 g-2 000 szt. 67.Rosół drobiowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 2,2 kg-90 kg 68.Ryż biały typu Sonko lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-500 kg 69.Sekret szefa drobiowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 800g-20 kg 70.Sekret szefa grzybowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 650g-15 kg 71.Sekret szefa typu Maggi lub równoważny wołowy nie mniejszy niż 900g-25 kg 72.Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-30 kg 73.Sos demi glace typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g-30 kg 74.Sos grzyby leśne typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg 75.Sos myśliwski typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg 76.Sos pieczeniowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg-35 kg 77.Sos sałatkowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg 78.Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 300 ml-140 l 79.Sól jodowana typu Cenos lub równoważna nie mniejsza niż 1 kg-500 kg 80.Syrop malinowy typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml-600 szt. 81.Syrop truskawkowy typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml-200 szt. 82.Syrop wiśniowy typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml-200 szt. 83.Szczaw konserwowy nie mniejszy niż 300g-400 szt. 84.Zaprawa cytrynowa nie mniejsza niż 300 ml-200 szt. 85.Ziele angielskie nie mniejsze niż 15 g-700 szt. 86.Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt. 87.Zupa borowikowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt. 88.Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt. 89.Zupa ogonowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt. 90.Zupa żurek typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy nabiału:.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 5) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy nabiału: 1.Drożdże świeże nie mniejsze niż 100 g-200 szt. 2.Jogurt pitny różne smaki, nie mniejszy niż 250g-2 000 szt. 3.Masło śmietankowe nie mniejsze niż 200g-900 szt. 4.Mleko 3/2% nie mniejsze niż 1 l-900 szt. 5.Ser żółty typu Gouda lub równoważny-150 kg 6.Śmietana nie mniejsza niż 0,2l-500 szt. 7.Śmietana 18% nie mniejsza niż 400ml-4 400 szt. 8.Śmietanka UHT 18% nie mniejsza niż 375ml-200 szt. 9.Twaróg mielony w wiadrze nie mniejszy niż 1 kg-500 kg 10.Twaróg mielony w wiadrze z brzoskwinią nie mniejszy niż 1 kg-500 kg 11.Twaróg półtłusty krajanka-500 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy warzyw i owoców:.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Banan-1 000 kg 2.Brzoskwinia-1 000 kg 3.Burak-2 000 kg 4.Cebula-1 500 kg 5.Cytryna-100 kg 6.Czereśnia-500 kg 7.Czosnek świeży-5 kg 8.Fasola-500 kg 9.Groch połówki-300 kg 10.Gruszka-1 000 kg 11.Jabłko-1 500 kg 12.Jaja-1 000 kg 13.Kalafior-200 kg 14.Kapusta biała-1 500 kg 15.Kapusta biała młoda-500 kg 16.Kapusta czerwona-800 kg 17.Kapusta kiszona -1 000 kg 18.Kapusta pekińska-800 kg 19.Kapusta włoska- 600 kg 20.Kiwi-500 kg 21.Koper-900 pęczków 22.Mandarynka-500 kg 23.Marchew-3 500 kg 24.Nektarynka-400 kg 25.Ogórek kiszony-900 kg 26.Ogórek małosolny-400 kg 27.Ogórek świeży-1 200 kg 28.Papryka-800 kg 29.Pieczarka-900 kg 30.Pietruszka-1 500 kg 31.Pietruszka natka-900 pęczków 32.Pomarańcza-1 000 kg 33.Pomidor-800 kg 34.Por-500 kg 35.Rzodkiew-800 kg 36.Rabarbar świeży-300 kg 37.Sałata-200 kg 38.Seler-1 200 kg 39.Szczypior-200 pęczków 40.Śliwka-500 kg 41.Truskawka-300 kg 42.Winogrono jasne-400 kg 43.Winogrono ciemne-400 kg 44.Wiśnia -500 kg 45.Ziemniak-44 000 kg 46.Ziemniaki młode-4 000 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.